עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by DaTHE,

שלום, לפי אשכולים בפורום זה, יצא לי רשום שכרגע השילוב הזה לא כל-כך ממולץ ושווה לחכות בערך שבועיים כדי שהמחירים ירגעו כפי שאומרים.. רציתי לרכז כאן, את תוגבתיכם לעניין.. אז כדאי עכשיו לקנות את השילוב הנ"ל? תודה..

• 38 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. בחנתי את כול הלוחות P67 שיש כרגע בשוק מבחינת פיצ'רים והכול הגעתי ל ASROCK שסיכם לי את הכול . המחיר של הלוח מאוד משתלם והוא ניראה לי מעוד מעניין ולא מצאתי הרבה הבדלים ביחס ל asus pro /deluxe שווים תתוספת העצומה של הכסף . עכשיו מה אתם אומרים האם לקנות אותו או לא?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pc_freak,

היום יש לי Q9400 +DFI X48 + HD4850 CF האם המעבדים החדשים I5 שווים את הפרש הכסף? והאם הם חזקים משמעותית? המחשב משמש למשחקים

7. Started by Silver Dragon,

אני לא מעודכן כבר המון זמן... מתעניין להשקיע בחומרה חדשה... מה הכי טוב שאוכל להוציא במקסימום 2000 ש"ח? וממש לא מעניין אותי כמה ליבות וכל הבילבולי ביצים (בציניות,תסלחו לי), אם יש כפול ליבה שרץ יותר טוב מ QUAD אז אני מעדיף... יש לי נטייה לאינטל, אבל אם יש AMD שרץ יותר טוב אני גם אשמח לשמוע! תודה

8. Started by nokobik,

שלום, בעקבות קילקול לוח האם שלי, אני מתכוון להפוך את ה-PC שלי ל-HTPC. אני מעוניין בלוח-אם שכולל כ.מ OB והאצת חומרה. ראיתי את הלוחות של GB, הבעיה שהם כוללים כרטיסים של אינטל שה-XBMC לדוגמא לא תומך בהאצת חומרה עליהם. יש אופציות אחרות? התקציב הוא עד 450 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by israel_gt,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A UD3 עכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייברים זה נתקע לי כל הזמן בדרייבר ספציפי השם של הדרייבר זה NEC USB3 עכשיו שביררתי וטלפונים לחברה הכל הסבירו לי שיש בעייה מסויימת עם ההתקנה הזאת בכל הלוחות האילו מישהו מכיר את אותה בעייה אם לוח הזה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by BoOoM2008,

http://www.siz.co.il/my/1dwrnnigzwek.png http://www.siz.co.il/my/dyiemll5zjz3.jpg

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. מדובר על מעבד ארבע ליבות בלבד כרגע. AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor AMD Phenom™ X4 Quad-Core Processor AMD Athlon™ X2 Dual-Core AMD Phenom™ II Processors Quad-core 965/955 מה ההבדל בעצם בין הסדרות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, התקנתי ווינדוס 7 על מחשב ישן שלי ומערכ ההפעלה windows 7 ultimate בעברית לא מזהה את כרטיס הקול שנמצא על לוח האם. לוח אם ASUSP4P 800 SE. חיפשתי באתר של ASUS.. אין דרייברים לאודיו למערכת ההפעלה ווינדוס 7 עזרה בבקשה? אולי אפשר להתקין דרייבר אחר ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 890iu,

לאור שוק חלש בשוק הזכרונות RAM OCZ עוזבת את השוק לטובת התמקדות בארדיסקים SSD החברה תפסיק את יצור הזכרונות ב- פברואר 2011 http://www.fudzilla.com/memory/item/21538-ocz-to-leave-dram-market

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. יש לי מחשב מעבד amd socket A 462 2600mhz לוח אם ECS model 863 chipset SIS 741GX Manufacturer ECS Model M863 Version 1.0 North Bridge SiS 741GX Revision 03 South Bridge SiS 964 Revision 03 CPU AMD Athlon XP Cpu Socket Socket A (462) אני רוצה להוסיף 2GB רם חדשים אני רוצה הכי זול תמצליצו לי

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אז ככה אני כבר כמה ימים שובר את הראש ומחפש את הלוח המתאים למעבד 2600k ולא מוצא. בהתחלה חשבתי ללכת על הAsus p8p67 deluxe אבל הבנתי שהמחיר שלו לא מצדיק את מה שהוא בא איתו. מתוכנן OC. לא מתוכנן SLI או CROSSFIRE . תקציב- 1200 אבל אם אפשר לוח בפחות שיתן ביצועים דומים לdeluxe אז למה לא. תודה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nadavy11,

היי יש לי זכונות של geil 1X2GB שאין אותם כבר ורציתי לשדרג ל 4 - של 2 סטיקים . אני צריך את הזיכרונות גם ל OC וכאן ההתלבטות והעזרה שאני צריך , ראיתי כמה דגמים אבל אני לא בטוח בבחירה . הנה כמה דגמים - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=647 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=124 הבנתי שאפשר להשתמש גם בזיכרונות של 1066 אבל לא חיפשתי בתחום הזה . אשמח לקבל עזרה , המשך יום נעים ואחלה סופ"ש , נדב .

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני כבר די סגור על לוח אם למחשב שלי אבל ליתר בטחון אשאל בכל זאת. הלוח שאני מתכנן לרכוש הוא GIGABYTE GA-P67A-UD3 השאלה שלי היא, ללא קשר למחיר ובלי לחשוב על SLI, האם לאדם שמתכנן OC אבל לא אקסטרים יש סיבה לרכוש את אחד מהלוחות הבאים: GIGABYTE GA-P67A-UD4 ASUS P8P67 PRO -- לא יודע אם זה משנה אבל ליתר בטחון, המערכת תכלול 8-16 גיגה זכרון. כרטיס GTX460 ומידי פעם תהיה תחת מאמץ של 99% לשעות ארוכות (8 שעות ומעלה לעיתים) ומספר דיסקים קשיחים כמספר החיבורים האפשריים. -- אני עדיין שוקל את האפשרות לעשות SLI בעתיד ואם אחליט שכן אז מן הסתם אצטרך לזנוח את הבחירה הנוחכית ואלך על אחד מהשניים. תודה רבה ושבת שלום (:

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by rank,

אני רוצה לשדרג את המחשב עכשיו ושמעתי על הsb ורציתי לדעת מה יותר טוב ?, 2600k או ci7 950 , זה שאלה שאין לה תשובה פשוטה כל אחד טוען משהו אחר .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by spectrrum,

יש לי לוח של אינטל דגם (SANDUSKY) למי שכמיר,הבעיה היא שיש לי רק ג'יג זכרון שזה ממש מצחיק לימינו,עומד DDR2 במהירות 667,יש לי עוד 2 זכרונות של ג'יגה,כאשר אני מנסה להכניס אותם יש ציצפוי אזהרה והמחשב לא עולה, מה יכול להיות הבעיה? ואם זכרונות של 400 MHZ לא יכולים לעבוד ביחד עם זכרונות של 667 MHZ? או שואלי יש עוד איזושהיא סיבה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. שלום יש לי את הלוח אם gigabyte GA880GA UD3H F4 רציתי להוריד לו דרייברים וראיתי באתר של גיג'הבייט שיש לו rev 2.0,2,1,2.2 הורדתי תוכנות ניטור חומרה (pc-wizard ו-everest) ולא מצויין שם את הגירסה שלו יש דרך אחרת לברר? שאלה שנייה לגבי הזכרונות, איך אני מברר את הדגם הספציפי שהותקן מבלי לפתוח את המחשב? אשמח אם תפענחו לי את מה שמופיע בCPU-Z, אני לא ממש מבין בנושא. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  21. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כעיקרון אני צריך להתאים זיכרון (8 ג'יגה) ללוח אם ASUS P8P67 עם מעבד: core I7 S1155 2600K 3.4Ghz לא כדאי לי לרדת מהתדר של 1800 כי הבנתי שזה גם לא יהיה מה שאני אקבל בפועל (או שאני טועה?) השאלה שלי למעשה היא כזאת: בלוח הנ"ל ניתן לשים עד 4 מודולים. מה תחל'ס עדיף: 4 של 2 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה ולמה? ומה לגבי המתחים? מה אני צריך לדעת פה כדי לא לאכול אותה? הלוח הזה נראה לי משהו מטורף, לא כל-כך התעמקתי אבל אולי אפשר לעשות פה איזו קומבינה כדי לעשות OVERCLOCKING לזיכרון? מישהו שמע על זה משהו? אולי מישהו גם יוכל לתת לי המלצה לזיכרון ספציפי, משהו שניתן בכלות להשיג בארץ כרגע או בעתיד המידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. על פי מצגת של AMD לפרטנרים, הראו מבחנים שמציגים 50% תוספת ביצועים לעומת X6 1100T ו-i7-950. לפי המספרים האלה, הביצועים דומים לאלו של ה-980X (הבולדוזר עם ארבעה מודולים, כל מודול מריץ שני נימים על שתי "תת-ליבות". כל מודול בולדוזר מכיל שתי מנועי INT, מנוע אחד חישובי FP, ומטמון משותף. מבחינת AMD מודול=שתי ליבות) מקור: http://news.softpedia.com/news/AMD-Says-Bulldozer-is-50-Faster-Than-Core-i7-CPUs-177958.shtml

24. דיברתי עם חנות מחשבים והנציג שלה טען שהוא דיבר עם היבואן של המעבדים בארץ שאמר שייקח חודש (!) ואולי יותר עד שיגיעו מעבדי הi5 2500k לארץ, ושבאף חנות מחשבים אין את המעבד הזה כרגע. עד כמה זה נכון ומבוסס או שסתם מורחים אותי?

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. קראתי עכשיו את הכתבה שפורסם באתר, לקישור: http://hwzone.co.il/news/134288 אני חייב לציין שזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שאינטל דאגה לכך שNVIDIA לא תייצר יותר צ'יפסטים, אבל בואו לא נשכח שלNVIDIA יש את הצ'יפסט nForce 200 אשר היה בתוך כמה וכמה לוחות אם High End ונתן להם את האופציה של הרחבת PCI-E Lanes. אז בעצם עכשיו לא יהיה יותר את הצ'יפ הזה?! כאילו באמת אינטל לא ראתה את הפוטנציאל המטורף שזה מוסיף ללוחות האם שלה? דוגמאות ללוחות אם שהיה בהם שימוש של nForce 200: EVGA SLI Classified 3-Way & 4-Way ASUS P6T6 Revolution

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.