מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום.. מישהו יודע מתי בערך יוצאים המעבדים החדשים של AMD עם סוקט M2?? והאם שווה לחכות להם?? או ללכת עכשיו על מה שיש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את המעבד הכי חדש של אינטל - Core i7 5960X מעבד האקסטרים עם 8 ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/core-i7-5960x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a2/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישרף? משהו ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזכרונות הבאים שווים קנייה למרות ש ה CL שלהם הוא 6 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231112
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד QUAD. אין לי כוונה להוציא סכומים מטורפים, אבל חשבתי על אפשרות של הכנת המחשב לשידרוגים עתידיים. בגלל זה חשבתי על רכישה של לוח מבוסס NFORCE 750i, שהוא לוח לא יקר יחסית. אני כרגע מעוניין לרכוש כרטיס מסך 9600GT ואולי בעתיד שהמחירים ירדו ושתצא הגרסא הבאה אז לרכוש אחד זהה נוסף. בחנות המחשבים אמרו לי שאי אפשר להשוות בין הצ'יפסט של אינטל לNFORCE, ושהNFORCE לא מתקרב לרמה של אינטל מבחינת אמינות וביצועים. אני די בספק לגבי האמירה הזו. האם למישהו שי נסיון עם 750I? או יכול להפנות אותי למאמר שמשווה בין הצי'פסטים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/motherboard/20050103/index.html לינק זה נלקח מאתר www.tomshardware.com
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך על מעבד 3500 או 3200 64 939 amd זיכרונות 1 גיגה אני צריך לוח אם שתומך באפשרות לחבר אליו 2 כרטיסי מסך המחיך כרגע בסביבות 1000 שח ואני רוצה לדעת מה דעתכם על הלוחות האלה http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm# http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 ומה הכוונה ל pci x16
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא אם הלוח GA-P35C-DS3 תומך בDDR3 במהירות של 1333Mhz כמו שרשום עליו ??? בנוסף, במידה ואני קונה ומרכיב כזה זיכרון (כרגע יש לי 2x1GB 800Mhz DDR2 CL4) ומעיף את מה שיש לי כרגע , האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות בביוס ?? * הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 2X2GB DDR3 1333Mhz תודה רבה על העזרה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להריץ Player Unknown Battlegrounds בהגדרות בינוניות בצורה חלקה. כרגע בהגדרות נמוכות אני לא מצליח להגיע ל - FPS יציב (יכול לשבת על 80, אבל בזמנים מסויימים לרדת מתחת ל - 30). לדעתי המעבד מהווה צוואר בקבוק, והייתי שמח לדעת האם אפשר וכדאי לשרדג אותו (ללא לוח אם), ואם כן לאיזה מעבד. התקציב הוא עד 1,000 שח, רצוי פחות אם התמורה למחיר טובה. המערכת שלי בת 5 שנים, מלבד - כרטיס מסך, ספק כוח וכונן קשיח, אשר שודרגו לפני כשנה: מעבד - I5 2500 (Sandy Bridge) לוח - Intel DH67BL זיכרון - 16GB DDR3 - 665MHz (9/9/9/24) כרטיס מסך - Gigabyte GTX 1060 G1 ספק - ANTEC 500 כונן קשיח - SSD של Sandisk תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב כמו בצד חוץ מהלוח אם... אני מתכנן לקחת gigabyte GA-945P-S3 השאלה אם שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקחת לוח כזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 אני מתכוון לעשות oc קל...ואני חייב לקחת לוח אם מלוגיק...אם יש המלצות אחרות אז אני ישמח...התקציב הוא בערך 900 שקל אבל עדיף כמה שפחות תודה מראש
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. לפי מיטב הבנתי, המעבד שנותן את יחס הביצועים למחיר הטוב ביותר הוא ה E6300 (למרות שגם ה X2 3800 הוא לא מעבד רע). כמו כן, אני מבין שאת המעבד הזה ניתן להמהיר בקלות בלי להסתבך יותר מדיי (בד"כ לא צריך להעלות מתח ל OC מתון, וגם פליטת החום הנוספת היא דיי קטנה, כך שלא צריך עבורו קירור מסיבי), ולכן המהרת מעבד כזה היא דיי מתבקשת. עכשו, הבעיה היא הלוחות - אם לא מתוכנן OC בכלל, אפשר להסתפק בלוחות של אינטל או asrock בעלי ערכת שבבים "מיושנות" כמו ה 945. אם מתוכנן OC "כבד" בד"כ משקיעים הרבה כסף ולוקחים לוח כמו ה P5B Deluxe. אבל אם מישהו רוצה לעשות OC מתון, כמו למשל להעלות את ה FSB מ 266MHz ל 333MHz (העלאת תדר המעבד מ 1.8GHz ל 2.3GHz) כדי לקבל שיפור ביצועים "נחמד", הוא ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרצתי 3D Mark... והתוכנה הזו רשמה שה- FSB של המעבד שלי הוא 200 איך אני יכול לברר מה ה - FSB של המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים אז ככה אתמול נשרף לי הלוח אם והמעבד שלי (2000AXP + לוח) ונותרתי עם כרטיס מסך 9700P שעד עכשיו שרת אותי נאמנה ... אין לי תקציב כמעט בכלל אולי מקסימום 1000-1100 (גג שבגג) חשבתי לעצמי שאני רוצה לקנות לוח אם תומך במעבדים חדשים (64 ביט) + לוח אם תומך AGPלכרטיס הנוכחי שלי (9700P) וגם שתהיה לי אופציה לשדרגו עתידי במינימום כסף כלומר משולב עם PCI-E חשבתי ללכת על זה: ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 הלוח עולה 350 שקל ובקשר למעבד חשבתי ללכת על זה : Intel Pentium 4 2.66GHz LGA775 1MB 533Mhz EM64T 506 Tray עולה כ660 שקל יחד זה יוצא בערך 1000 שקל מה אתם אומרים על המעבד יחסית למעבדים אחרים .. (הוא 64 ביט) ומה בקשר ללוח האם ?? מחכה לתשובות שלכם חברים ...…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי בקרוב קונה מחשב,במפרט שהוא הרכיב יש את המעבד של אינטל D 930. רציתי לדעת בכלליות איך הוא,לאיזה מעבד של AMD הוא משתווה,והאם שווה לקנות אותו ב-2200 שקל ? האם יתן באמת תמורה למחיר,האם יש כפול ליבה משתלם יותר וחזק יותר ???? חשוב לציין שהחבר שלי לא הולך להתמקד יותר מדי במשחקים,אלה בתוכנות וכאלה ...... תודה לכל העוזרים ולכל צוות האתר ועוד משהו ששחכתי לציין המחשב לא הולך לעבור שום אוברקלוק...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהמעבד i5 6400 הוא מהדור הכי חדש של מעבדי i5 איש מחשבים אמר לי. האם הוא מעבד חזק למשחקים כבדים? יש לי i5 6400. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??
-
שלום. יש לי מחשב ישן בעל לוח אם gigabyte ga8i945pl-g ועבר לי בראש הרעיון לעשות ממנו סוג של מדיה סנטר בסלון. איזו חומרה ניתן להלביש עליו בשביל שיוכל להציג סרטי בלו ריי ולהריץ משחקים סבירים? כרגע יש בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1512GB RAM (לא זוכר מה המעבד אבל כנראה duel core כזה או אחר). תודה מראש עם העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים ראשית חג סוכות שמח.... החלטתי לקנות מעבד AMD-2600+ אבל עם הלוח אם התחלתי להתשגע... בהתחלה הייתי נעול על ה MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 אחרי זה ראיתי את ה-Albatron KX18D ProII Nforce 2 Ultra ושקלתי לקנות אותו... לאחר מזה קראתי ביקורות על האי פוקס למיניהם והאביט ושקלתי לקנות אותם בבקשה אנשים למי שבאמת מבין ולא סתם יזרוק לי שמות שיגיד לי איזה לוח הכי משתלם עד 650 שקל פחות או יותר... תודה מראש יוסי
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז כבר הבנתי מה זה בעזרתכם אבל השאלה שלי היא כזאותי: מה זה אומר הדבר הזה: Most scientific questions require 64-bit precision real numbers (a.k.a. 'double' precision, giving 15-16 significant digits of precision). Unfortunately, the popular SIMD sets (Altivec, SSE, 3DNow!) only support 32-bit real numbers (a.k.a. single precision, giving 7-8 significant digits of precision). Fortunately, the recently released SSE2 supports double precision SIMD (albeit, only two double-precision numbers at a time, instead of four single-precision numbers). קראתי אותו איזה שלוש פעמים אני חושב שהבנתי אז ניסיתי לבדוק בעזרת המחשבון של חלונות אם אני מחלק את 100/33=33.33333333333333333333 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את ה DS3, אבל מציעים לי בחנות את הלוח .DP965LT רציתי לשאול איך הוא בהשוואה ל DS3?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-