מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה נקודות חיבור למאווררים צריכים להיות בלוח אם שמיוצר בשנתיים האחרונות ? האם הן תמיד מבוקרות טמפרטורה ושליטה על מהירות הסיבוב ? או בקיצור איך זה עובד .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אצל חבר שלי מנסה לעזור לו להתקין Win XP. ההתקנה כל הזמן התרסקתה אז דפדפתי בביוס וגיליתי שהוא מדווח על.... 89-90 מעלות!! המעבד לא היה אמור לעלות באש? יש לו מעבד AXP 2500+, עם גוף קירור של Spire, לוח אם Gigabyte GA-7N400L, מארז Aopen 2 מאווררים 80mm, המארז פתוח והחדר מקורר. החנות הרכיבה את המחשב כולל הגוף קירור, והם בדקו את המחשב ועבד טוב. לדעתי הלוח מזייף, זה יכול להיות? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מיליון לוחות וכל אחד אומר עליהם משהו אחר..... התחרפנתי (כבר יש שקע בקיר.... ) אני רוצה לנסות OC בפעם הראשונה בחיי ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר עדיפים: 2X512 של CORSAIR XMS2 כמו שמופיעים למטה בפרסומת או 2X1024 של SUPER TALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 אני רוצה OC לא בשביל נקודות ב 3DMARK אלא בשביל לשפר ביצועים (לא סותר אה?) אגב לזכרונות יש לי תקציב של סביבות ה1000 כמובן שאפשר גם בפחות נ.ב. אני מת כבר לקנות מחשב מאז שיצא FAR CRY אני מחכה למחשב שיריץ לי אותו נו שוין אני מחכה כבר מ 2004 תודה לכל מי שעוזר ומציץ בפוסט
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה טובה לחברה של אחותי, אני מתקין לה את הווינדאוס מחדש. הבעיה היא שיש לה רק 128MB זיכרון, ול-XP זה ממש לא מספיק. המחשב עכשיו עובד באיטיות. אז אני רוצה להציע לה לקנות עוד סטיק של 256MB זיכרון (שאלתי פה ואמרתם וכמות MB שונה של סטיקים אפשר לשלב ביחד, נכון ???), אבל אני לא מצליח לזהות את סוג הזיכרון שיש לה (רוצה לבדוק איזה מהירות PC-3200/2700.....). ניסיתי עם התוכנה EVEREST HOME EDITION, אבל כשאני מגיע "לעמוד" שבו נמצא המידע על הזיכרון(SPD), אז התוכנה פשוט לא מגיבה. אבל על כל "הדפים האחרים" היא כן מגיבה. ניסיתי גם AIDA32. מה עוד אפשר לנסות? אני לא יכול לפתוח את המארז דרך אגב, כי יש על המארז מין מדבקה כתומה, שבעצם מראה אם בעל המחשב פתח את דלת המארז, ונדמה לי יבטלו לה את …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ישן בעל לוח אם gigabyte ga8i945pl-g ועבר לי בראש הרעיון לעשות ממנו סוג של מדיה סנטר בסלון. איזו חומרה ניתן להלביש עליו בשביל שיוכל להציג סרטי בלו ריי ולהריץ משחקים סבירים? כרגע יש בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1512GB RAM (לא זוכר מה המעבד אבל כנראה duel core כזה או אחר). תודה מראש עם העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקחת P45 של אסוס P5Q רק אני לא יודע איזה בדיוק לקחת אם מישו יכול להגיד לי מה בדיוק הכי מתאים לי אני קונה למישחקים אני כניראה ישים עליו 9800GTX ומעלה זיכרונות של 800MHZ יהיה עליו 4 GB אחד יהיה כפול ועוד 2 יחידים אני חושב אולי לעשות לו OC {זה קשור אם אני עושה למעבד?} משו במחיר הזה או שאתם חושבים שאין צורך בכזה מחיר אז מה שניראה לכם לא צריך כמובן כרטיס מובנה אני לאו דווקא מעדיף אסוס פשוט אמרו לי שיש לו כרטיס קול של 7.1 אז זה סבבה לי תודה חברה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שהפרורום המתאים. שוקל לקנות טאבלט לנובו miix 700. מתלבט בין שתי הוורסיות של המעבדים הנ"ל. קראתי את הרשום בקישור הראשון בהמשך , שם מציינים גם יתרונות מסוימים ל m5 על פני ה m7 רק לא ברור לי מה זה בדיוק מה שרשום שם- Better overclocked clock speed (Air) 2.52 GHz vs 1.2 GHz More than 2x better overclocked clock speed (Air) Better CompuBench 1.5 bitcoin mining score 9.24 mHash/s vs 1.68 mHash/s Around 5.5x better CompuBench 1.5 bitcoin mining score ביתרונות של ה m 5 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-M7-6Y75-vs-Intel-Core-M5-6Y54 יש גם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבדi5 4570 ולוח h81 בעבר היה לי ספק גנרי וחיברו למעבד כבל של 4 פינים כיום קניתי ספק חדש שיש לו כבל למעבד שמורכב מ4 פינים ועוד 4 פינים לחבר את כול ה8 או להשאיר 4 כמו בעבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתבלט בין שני דורות שונים: 1) [h=1]מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2) מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray ולפיכך להתאים למעבד שאבחר לוח וקירור מתאים. התקציב למעבד עד 2000 ש"ח. התקציב ללוח -עד 700-800. לקירור-200. תודה.[/h]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב אני יודע שלאינטל אמורים להגיע מעבדים חדשים לשוק (45nm או משהו) ונראה לי עדיף לחכות להם מאשר לקנות היום השאלה אם יודעים מתי הם אמורים להגיע לארץ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל ולבטל את זה בביוס... מה זה עושה ואיך זה משפיע על המחשב, והאם להפעיל את זה או לבטל את זה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום ! בחנויות מספרים לי בד"כ שמעבדי AMD יכולים להשרף (אני יודע שזה שטויות ) וזה לעומת מעבדי פנטיום ששם יש הגנה פנימית .יש לי כמה שאלות בנושא . 1.האם כיום במעבדי AMD יש הגנה בתוך המעבד כמו מעבדי פנטיום כך שגם אם הוא יתחמם הוא לא ישרף ? מאיזה דגם זה קיים ? 2.נגיד וגם לא הייתה הגנה במעבדים .האם לא אמור להיות בלוח אם אפשרות לנתק את המעבד במקרה של התחממות גדולה ? אם כן איך קוראים לאפשרות הזאת ? והאם זה מופיע כברירת מחדל ? 3.לפי מה שידוע לכם האם זה קיים ברוב בלוחות החדשים כיום ? 4.ובמשך לשאלה 1 ,בהנחה שיש הגנה במעבדים מפני שריפה ,אז מדוע האחריות לא מכסה שריפה ? (לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום) ? כמוב ,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע מתי בערך יוצאים המעבדים החדשים של AMD עם סוקט M2?? והאם שווה לחכות להם?? או ללכת עכשיו על מה שיש...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 4 בערך עם זכרונות DDR1 בנפח של 512MB. אני צריך אותו לשימוש עם תוכנות שדורשות 1GB זיכרון אז החלטתי לשדרג את הזיכרון. קיבלתי מחיר של 315 שקל לעוד 512MB שישלימו לי ל1GB. שווה לקנות או שהמחיר מוגזם? כי היום זכרונות למחשבים נייחים מאוד זולים, אז אולי זה ככה גם בניידים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-