מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
E8500 vs amd 965 x4 מי יותר טוב מהם למשחקים כבדים ללא OC מעבד... אין^^ לוח אם..אין^^ כרטיס מסך HD 5870 זכרונות Kingston 4G ספק s s 500w
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ידוע לי שבמעבד Pentuim ישנם 32 קווי כתובת. כמה דפים בגודל של 16KB ניתן למקם בזכרון הפיזי ? ואם אפשר הסבר. ועוד משהו - נניח שאנחנו פונים לדף שכתובתו הלוגית היא 0F3A5h . מהי הכתובת הפיזית של נתון זה לאחר שהוקצה לדף זה מספר מסגרת d10 בזכרון הפיזי ? אם מישהו יכול לעזור אז אני יודה לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ? Pentium E5500, 2.8GHz, 800Mhz E6400 2.13GHZ
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X2 של GSKILL 1600HZ DDR3 על לוח אסוס P6T מעבד I7 920 שימוש עיקרי במחשב זה לגיימינג אני מעוניין להגיד את הזכרון ל6GB השאלות שעלו לי הן: 1. ראיתי שזכרון של 4 GB עולה בערך אותו דבר אז האם כדאי כבר 8? 2.האם צריך שזה יהיה אותו חברה שאין לזה השפעה? 3. לגבי HZ צריך שזה יהיה תואם למה שיש לי כרגע או שאני יכול לשים גבוה יותר? 4. אני מרכיב לבד , מעבר לזה שאני מכניס אותו לסלוט יש איזה משהו שאני צריך לעשות?(בביוס או משהו כזה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Fusion - מתחברת לכרטיס המסך טכנולוגיית ה-Fusion החדשה של AMD תשתמש גם בכרטיס המסך הייעודי לצורך חישובים גרפיים. AMD כבר החלה בשיווק המעבדים הראשונים שלה אשר מכילים את טכנולוגיית ה-Fusion, טכנולוגייה שבאמצעותה מתאפשר עיבוד גרפי תומך DirectX 11 על גביי שבב הכלול במעבד הראשי. במשך זמן רב היה ידוע ש-AMD תייצר מעבדים אשר יכללו מעבד גרפי במעבד הראשי, אך רק כעת ידוע בוודאות שמעבד גרפי זה ישתף פעולה עם כרטיס המסך היעודי במערכת. באמצעות פלטפורמת ה-"Lynx" ניתן לראות איך מעבדים אלו נותנים תוצאות גרפיות בצמוד לכרטיסי סדרת HD5600, כח מרשים בשבב מובנה לכל הדיעות, אשר בהשוואה לשבבים המובנים במעבדי אינטל מדובר בהכפלת כח העיבוד בכמה מונים. החדשות הטובות הן שכח זה ישתלב יחד עם…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
-
האם זה הופך את הטורבו ללא רלוונטי או שהטורבו מגביר עוד יותר את התדר של המעבד אחרי הOC?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עקב בעיות חוזרות ומעצבנות עם הלוח אם הנוכחי ( רשום במפרט ), אני מחפש לוח אם שיתאים... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w שימושים: בעיקר סרטים,מוסיקה ואינטרנט, לא מתוכנן OC, חשוב לי שיהיה חיבור קואקס(אודיו דיגיטלי) -מכיון שכבר עובר בקיר כבל כזה. מעדיף שלא יהיה של ג'יגהבייט... התקציב כרגע פתוח. אם למישהו יש המלצה, אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם תכלאס ה2 יחידות יותר טוב? הוא שזה לא משנה? כי קניתי 2 יחידות של 2G אז הוא שנידפקתי הוא שיצא לי טוב? דרך הגב המחשב הוא למשחקים!!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, ביקשתי פה בפרמט מחשבים שיכינו לי תקציב למחשב גיימינג עד 3800 הכינו לי מערכת מבוססת amd ובאמת שאני כבר לא יודע מה לקנות חלק אומרים לך תיקח ככה וחלק אומרים בכלל תזהר לקחת מערכת amd אל תתעסק איתם בכלל המחשב יקרוס לך במשחקים גבווהים וירא לך מסכים חכולים וישרף לך אחרי שנתיים וכאלה קיצור תיקח אינטל תיקח אינטל אופ זה ממש מתסכל לקנות מחשב אתה מפחד לקנות משהו כ"כ יקר ואח"כ להתבאס... זה המפרט שהכינוי לי שמבוססת amd... מה אתם אומרים ללכת על זה או לא? לפי מה שרשמתי תענו לי בבקשה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, HIS Ra…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה תדר של זכרונות יתאים יותר לOC של מעבד I5 2500K ולוח P67A-UD3 לאיזור ה4-4.5GHZ ה1333 או ה1600? אני קונה בTMS ומתלבט בין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8795 לבין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8872. ה1600 מצדיק תוספת של 166 ש"ח מאשר ה1333? ואיך זה שיש לוחות שרשום שתומכים עד 24GB זכרון? יש להם יותר מ4 חריצים או שיש סטיקים גדולים מ4GB (כי הרי 4X4=16)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח X58 של Gigabyte. יש המון תקלות תאימות עם זכרונות של OCZ. אני רוצה להחליף ומתלבט בין Patriot ל - Kingston. Patriot יותר זולים. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בSPECS של הלוח שלי(DS3) רשום : Supports DDR2 800/667/533 memory אם הזכרון יהיה בOC של 900MHZ הזכרון יוגבל ע"י הלוח? והאם תדר גבוה מהתמיכה של הלוח עלול לגרום לבעיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, i5-2500k ASUS P8P67 GSkill RipJaws - 2X4GB / 1600MHz / CL9 / 1.5V 1. האם המעבד מגיע רק כ-BOX ?י 2. האם קירור ה-BOX באמת שונה מהמעבדים שלא K ?י 3. האם באמת הסדרה של הלוח בעייתית עם מעבדי ה- K ?י 4. אני מעוניין באוברקלוק 4.5GHz.. ושה- USB3 וה- SATA3 לא יחלקו את ה- PCIeX16 עם כרטיס המסך הבודד שאני אשתמש.. אז האם יש טעם לקחת את אחד הלוחות היותר מתקדמים בסדרה: PRO / EVO / DELUXE ?י 5. באותם נתוני זיכרון בדיוק, קיימת הסדרה X שכביכול מותאמת במיוחד ל- SB.. מה ההבדל מלבד במראה ? אין לי ניסיון קודם עם OC.. אז.. 6. האם זה נכון שלהגיע ל- 4.5GHz עם הרכיבים הנ"ל זה קלי-קלות ? 7. האם אפשר להישאר ב- OC הנ"ל כל הזמן ? או שרק בעת הצורך ? אפשר כמובן לענות על חלק מהשאלות. תודה ר…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדלים בין לוחות אם המבוססים על שבבי AMD 870 880 890? הבנתי שה870 בא בלי כרטיס מסך מובנה ורק עם Single PCI-E 2.0 x16 והשאר עם כרטיס מסך מובנה ועם יותר חריצים לכרטיסי המסך חוץ מזה יש הבדלים אחרים משמעותיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנבה להשוות בין ארבעת הדגמים הבאים: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box מעבד AMD Athlon II X4 645 Box מעבד AMD Phenom II X4 925 Box מעבד AMD Phenom II X4 945 Box יש לי מספר שאלות: 1) מדוע בכל אתרי ה-BENCHMARK, למשל ב: www.cpubenchmark.net שני הראשונים מקבלים ציונים גבוהים יותר, למרות שלמעבדי Phenom יש נתונים טובים יותר (בגלל ה-L3 Cache, ואותה מהירות)? 2) אם אני הולך על ה- Athlon 2 - האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב-645 מאשר ב-640? המחשב הוא לשימוש ביתי בסיסי, אך המטרה היא לא לשדרגו בזמן בשנים הקרובות. (כאשר הצליחו לשכנע אותי שבכל מקרה האופציות האלה טובות יותר מה- i3-550....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-