מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
בהמשך למפרט שבחרתי בעזרתכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205725.0 יש אופציה ללוח: DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2 אל מול: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 מחיר דומה. דעתכם? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כה הייתי נעול על Haswell, מאחר והוא הדור החדש שיצא. אך אחרי גישושים שונים באתר ובביקורות שונות, נראה כי זאת לא תהיה הבחירה המוצלחת ביותר. אז ככה, מה השיפור שחל בין כל דור ודור? כמה שיפור ב%? במה זה מתבטא? האם זה משפיע בגיימינג? *הכל מתוך נקודת הנחה שיתבצע OC, לפי מה שהבנתי האסוול לא ממש יציבים בOC, אייבי יותר טובים לOC אבל נוטים להתחמם, ועל סנדי לא שמעתי כל רע. ניקח דוגמה, במידה ועומדת לפני האפשרות הבאה: i7 2600K Vs. i5 3570K Vs. i5 4670K מי מהם יהיה הכי מומלץ? הסנדי הוא בעל hypertreading, שמקנה ייתרון במשחקים כמו Watch dogs ומשחקים עתידיים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו את השגיאה: הנה תמונה: מה לעשות כדי שהמחשב יזהה את דגם המעבד?? לוח האם: Shappire 780V מעבד: AMD Phenom II X4 Quad Core 920 כרטיס מסך: Zotac 260 GTX ספק: Enermax Tomehawk 500W מארז: CoolerMaster Centrion 590 זכרונות: Smasmug 2GB X2 הבאתי את כל המחשב ] מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 22.06.2009 בשעה 15:19:03 מישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדשות מעניינות שצצות ברשת, מדווחות על שיפור ביצועים בעקבות עדכוני Bios ללוחות האם AM4 אשר משמשות כפלטפורמה למעבדי Ryzen: https://www.youtube.com/watch?v=HX_WEvEzR64 הדבר מעניין, ואולי מראה לנו שיש מקום להמשך אופטימיזציה בתשתית של המעבדים החדשים. קרי, שהם יצאו לשוק לא מבושלים במאת האחוזים ביום ההשקה. תמונה אחת לדוגמא מ- tombrader: כמו כן מספר כותרים מצומצם גם עבר עדכוני תוכנה/מנוע על מנת לתמוך בטופולוגיה ש- Ryzen מציג, טופולוגיה שהיא שונה מהטופולוגיה של מעבדי אינטל, וגם שם נראו שיפורי ביצועים מרשימים: https://www.youtube.com/watch?v=RdTwTnW8AAA
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה התוכנות הכי טובות ואמינות ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי E6600 2.4GHZ שיושב על ASUS P5B לפני כחודש המחשב התחיל לעורר כל מיני תקלות שבסופו של דבר גרם לי לחפש ולמצוא על באג שיש ללחום אם הנ"ל עם הזיכרון שעובד בDUAL הוצאתי כרטיס אחד של G.Skill CL4 1GB הבעיה נפתרה אבל המחשב כרגע עובד על 1 ג'יגה זיכרון שמגביל אותי מאוד. לסיכום ברצוני להוסיף זיכרון השאלה מה אפשר לעשות לגבי הבעיה שפירטתי למעלה. תודה מראש, אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים. יש לי מאוורר 140MM של אנטק שבא עם כפתור של מהירות הכפתור התפרק וחיברתי שני חוטים על מנת שהמוורר יעבוד בצורה מהירה חיברתי אותו ליציאת SYS FAN בלוח והחוטים של המהירות היו חשופים ונגעו איפה שהוא בלוח איך שהדלקתי שמעתי פיצוץ המחשב עולה רגיל היציאת SYS FAN לא עובדת יותר חיברתי ליציאה אחרת בלוח וזה עובד הקבל שליד היציאה חסר לו חתיכה אני מניח שזה מהפיצוץ או מהקצר שהיה האם אפשר לתקן את זה או פשוט להמשיך לעבוד עם זה ככה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח ומעבד של AMD 64 ביט OC יהיה ודיי הרבה לדעתי ( יש כבר זיכרון 500MHZ ...) צריך תמיכה ב AGP כי אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי איך ה NF4 לדעתכם ? הגבלת מחיר :2700 +-
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה נקודות חיבור למאווררים צריכים להיות בלוח אם שמיוצר בשנתיים האחרונות ? האם הן תמיד מבוקרות טמפרטורה ושליטה על מהירות הסיבוב ? או בקיצור איך זה עובד .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא אדוק של הפורמים והאתר. אני יודע שיש כאן הרבה אנשים עם ידע בחומרה ויכולים לעזור לי, במקום שאשים פעמי לחנות הרשת (לא חשוב שמות) הפסיד יום עבודה וכנראה יאלץ לשלם מחיר על תיקון או העזרה שתינתן. אני פונה אליכם. אז אנסה לקצר זאת כמה שאפשר. רכשתי את המוצרים האלו לוח-אם Gigabyte Ga-P67a-UD5-B3 מעבד Intel I7 3770K 3.5GHz גוף קירור Nocuta NH-D14 זכרון crosair xms3 2X8 GB ddr3 1600Mhz כונן קשיח intel 60 GB ssd 520 series sata III ספק antec high current gamer 620W כ.מסך sapphire Radeon HD 6850 הכל מחובר לפי הספר כמו שאומרים, הבעייה היא שהמחשב עושה רושם מתחיל לעלות אבל לא נראה שום תהליך על הצג, אין אפשרות אפילו להכנס לביוס כיוון שאין תצוגה. לפי החובר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני הולך על מעבד 3500 או 3200 64 939 amd זיכרונות 1 גיגה אני צריך לוח אם שתומך באפשרות לחבר אליו 2 כרטיסי מסך המחיך כרגע בסביבות 1000 שח ואני רוצה לדעת מה דעתכם על הלוחות האלה http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm# http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 ומה הכוונה ל pci x16
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי דרישות לכרטיס מסך מפלצתי, לחלוטין לא, צריך משהו בסיסי שיוכל להתחבר למסך ה LCD שלי (חיבור DVI), שיהיה לו TVOUT עם יציאת S-VIDEO, שיתמוך ב DX9 וזהו... אני לא מתכוון להריץ על המחשב גרפיקות חזקות, ממש לא. גלישה באינטרנט, ף צפייה ב DVD, שימוש בחבילת האופיס, פיתוח תוכנות ב Visual Studio, ואולי פעם בשנה להריץ פיפ"א 2004... הבנתי שכרטיסי המסך שמגיעים בדרך כלל מובנים בלוח האם - בהחלט מספיקים לי, אך החסרון שלהם (פרט לכך שהם משתמשים בזכרון הפנימי של המחשב, שזו לא בעיה - תמיד ניתן להרחיב אותו) הוא (למיטב הבנתי) שהם משתמשים בערוץ התקשורת מול הזכרון, ובעצם מאיטים את העבודה. כלומר, אם כל הזכרון הוא עוגה ענקית, כרטיס המסך נוגס מעט מהעוגה, אך זו לא בעיה, כי אני יכול להוסיף עוד חתיכ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני קונה לוח ga-7vrxp ויש בעיה קטנה (אני כמעט בטוח שזה לא בעיה אבל בשביל להיות בטוח פניתי אליכם....) בלוח הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך והרי אני קונה כרטיס מסך וקול בנפרד.......אני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את הכרטיסים ולא תיהיה בעיה!!!!........
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח של NZXT N7 B550 מאוד מאוד אהבתי את האסתטיקה שלו אבל יש לי 2 שאלות 1. ממה שהבנתי ששמים דיסק קשיח M.2 אז ללוח אין היטסינק שיקרר את הדיסק, עד כמה זה קריטי? 2. אם בשאר רכיבי החומרה כמו מאוררים וכו' יש תמיכה ב asus aura, יהיה אפשר לשנות צבעים למאוררים עם הלוח של NZXT או שחייב לוח אם שתומך asus aura?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-