מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לפי theinquirer, http://www.theinquirer.net/?article=11785 המעבד יצא שנה הבאה עם 64 ביט ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ ( :). וכאמור חיבור אחר: LGA 775 pin socket יש התרשמות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.. ואני מתלבט בין שני מעבדים E8400 ו Q8200 .. ראיתי בSKYPC ששינהם אותו מחיר.. ואני יודע ששינם שונים אחד ליבה כפולה ואחד מרובעת.. השאלה איזה מעבד מומלץ יותר וחזק יותר בביצועים.. ויחזיק גם לתוכנות ומשחקים בעתיד.. ההבדל משמעותי? הנה פרטים של המעבדים: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box סוג חיבור (Socket): 775 סוג המעבד: Core 2 Quad זיכרון מטמון: 4MB מהירות: 2.33 ----------- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box סוג חיבור (Socket): 775 סוג המעבד: Core 2 Duo זיכרון מטמון: 6MB מהירות: 3.0 *אני לא מתכנן לעשות OC תודה לעוזרים (:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 גיגה בדואל צ'אנל , אם אני אוסיף עוד 4 , יעני שני דואל צ'אנלים, זה לא יוריד לי את המהירות או את האוברקלוק למעבד? וכשאני קונה זיכרון אני פשוט צריך לשים אותו בסלוטים הנותרים שם וזהו? בלי שום התקנה או משהו? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסוג gigabyte EP43-DS3 חיפשתי במנואל שלו, אני לא מצליח להבין עד הסוף. היום יש עליו DDR2 1066MHZ 2GB*2
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה עם המחשב הכול.....משחקים, גרפיקה הכול.... לוח gigabyte p55-usb3 זכרון KING 2*4 DDR3-1333 5770 POWERCOLOR ספק 620 W ENERMAX
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחליפו את המפרט הנוכחי שלי. כרטיס מסך - HD5850 זכרון - 16GB DDR3 ב 4 מודולים של Ripjaws 4GB כל השאר פחות רלוונטי. מטרות: משחקים. עבודה מאומצת. סביבת פיתוח כבדה (כמה VM's, מסדי נתונים וסביבות כמו Zend, Visual Studio שיכולות להיות כבדות לפעמים). דרישות: שיאפשר לבצע Decent OC. שיהיה מגוון רחב של פורטים S-ATA (לפחות 8, יש כרגע 4HDD ומתכון להרחיב). לפחות 2 חיבורי 2xPCIE לפחות חיבור PCI אחד בלוח אם. זהו פחות או יותר, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ענקית השבבים מאמתת את הדיווחים המוקדמים ומשיקה מחשב NUC חדש ומדליק אשר מאכלס את הליבה הגראפית המובנית העוצמתית ביותר שהיא יצרה מאז ומעולם. ויש גם אפשרות לחיבור כרטיסי מסך חיצוניים מציאות שבה קיימות מכונות גיימינג ממשיות שאותן ניתן לזרוק לתיק ולסחוב ביחד אתכם לכל מקום שאליו אתם הולכים אולי עדיין לא הגיעה אלינו, אך נראה שהיום אנחנו מבצעים צעד משמעותי נוסף בדרך אליה כשאינטל מציגה פרטים נוספים אודות מחשב ה-Skull Canyon שלה – שמציעה כוח עיבוד מרשים מאוד באריזה בעלת נפח של כ-0.7 ליטר בלבד. בהתאם לטיזר שהוצג בתחילת השנה, הדגם החדש מהווה וריאציה של מחשבי ה-NUC הפופולריים, עם עיצוב משודרג ושטוח יותר (שנראה כאילו הותאם לשימוש סלוני במחשב, באופן דומה לקונסולות המשחק) הכולל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמנם הDELUXE שלי מעולה ועמוס פיצ'רים ( את רובם אני לא צריך ולא משתמש ) אך סתם כי השידרוגיטיס שלי מתגבר לקראת סוף השנה והבניה הטריה . ננעלתי על 2 לוחות : ASUS X99 STRIX GIGABYTE X99 ULTRA GAMING הלוחות די דומים , הביוס של אסוס יותר בשל למרות שהכל עובד בסדר גמור בגיגהבייט . הSTRIX יתאים מבחינת צבעים להכל ( צבע שחור עם RGB ופאנלים מתחלפים ) אך עם PCI-E מחוזק אחד בלבד ( לא עד כדי כך קריטי ) הULTRA אמנם מגיע בלבן אבל משופע בלדים , כולל לדים בין חריצי הזכרון וכל חריצי הPCI-E מחוזקים . את הגיגהבייט אני יכול לקנות ב1300 ואת האסוס ב1450 . התלבטות , נראה לי בסוף הכל מסתכם במה נראה יותר טוב , מישהו מרים את הכפפה ועוזר בהחלטה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך לעזור לקרוב משפחה לקנות מחשב, ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לדעת על מה עדיף שהמחשב יתבסס...(החלקים ומחירים מksp) מערכת מבוססת קונרו.... לוח אם: GIGABYTE 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775 המחיר של הלוח הוא 470 ש"ח (אני יודע שזה זול אבל זה ג'יגה בייט אז אני אשמח לדעת עליו) והמעבד 1250 מערכת מבוססת AMD לוח אם: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E מעבד: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore מבחינת מחיר עזבו למה זה יוצא בערך אותו דבר....אני מדבר מבחינת ביצועים....לפי הטבלה ה6300 פחות טוב מה4600 אז מה אתם ממליצים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS כשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האם התוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה? אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסה רשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם במחיר די דומה.. ואני מתכנן OC למעבד.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה כמובן לא לטמפרטורה לאחר שמשוגעים לדבר הרכיבו עליה מיליון גופי קירור משונים, אלא הטמפרטורה הממוצעת תוך שימוש בגוף הקירור הסטנדרטי המגיע עם המעבד. תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר כדאי לי? מעבד ב1000 ולוח אם ב620 או: מעבד ב810 ולוח אם ב800 ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-