מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם אמין יש לAMD ATHLON 2400 והאם אולי עדיף BARTON 2500 חוץ מזה האם CELERON בא בחשבון (אם לא אז למה)
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה לוח אם אפשר להתאים למעבד i7? עד 800 ש"ח... אפשר לחרוג בכמה שקלים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש עם המעבד E6750 החדש וזכרון של 2GB ואני לא יעשה OC בכלל!! רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי לי לקנות... במחיר של 900-800+- תודה!!
-
- 14 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לוח אם + כ. מסך מובנה שיעשה OC נחמד לE2160?
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איזה לוח אם הוא הכי טוב כיום למשחקים כבדים ,בלי SLI ולא ל- OC :s05:
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש חזק ל AMD 64 3000+ אם תוכלו לעזור לי להביא לי דגמים של לוחות אם שאתם יודעים שהם ממש טובים אני אשמח... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט להכניס מחשב לאוטו, אני מתכנן לשים את המחשב עצמו בתא הכפפות, שזה בעצם יהיה לוח אם קטן אני רוצה שהכל יהיה built in כולל הכרטיס מסך והכל, לא משנה שיהיה הכי טוב העיקר שיהיה אפשר לשמוע אמ פי 3 ולראות די וי די אז מה לוח האם הכי קטן שניתן למצוא כיום? ואם מישהו יודע אז גם ספק קטן בהתאם
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שני דגמים של לוחות אם שאני יבחר אחד מתוכם 1. לוח אם P5LD2 Asus מנגד יש לוח אם שאומרים שהוא המתחרה לאסוס מבית לוח אם GA8I945PG Gigabyte בהשוואה ללוח אם של Gigabyte האם אסוס יותר טוב ממנו מבחינת הביצועים מבחינת השוואה של זה מול זה ברכיבים בביצועיים בטכנולוגיה בהכל מה המרצדס מבחינתכם בברכה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, אני צריך כבר לחדש את המעבד והלוח, אז החלטתי כבר לעשות קפיצה משמעותית. אני אקנה Q6600 - זה כמעט 100% החלטתי כבר, ובנוסף אקנה לוח תומך OC (יענו לא INTEL) עם עדיפות לP35. חשבתי על הGA-P35-S3L של ג'יגהבייט, הוא דיי זול והוא עונה לצרכים שלי. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
SLI לשתי כרטיסים לא של שלוש זה מיועד ל 2 GX2 לא משנה התקציב העיקר שיהיה הכי טוב מבחינת אובקלוק גם ואם כל הפיוצ'רים וכל השטויות
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MSI 745 Ultra 8K3A - VIA KT333 + sb - EPOX A7S333 (sis745)+sb DDR333 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הדרישות שלי OC מחשב למשחקים וסרטים שיעבוד עם GT8880 ן4 ליבות ...2G זיכרונות DDR (אשמח אם תמליצו לי על סט של זכרונות ללוח יעודי) שמתי עין על הלוחות של ASUS (אין לי צורך ב FIRE WIRE, ו2 כרטיסי מסך) רק שיהיה לוח פצצה שלא יאכזב עוד 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
של איזה חברה??? ומה הדגם??? תקציב עד 1000 בערך אם זה 1100 זה בסדר... העיקר שיהיה טוב מאוד ...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי שווה לקנות ל AMD64 (בלי שום קשר לכסף) אני פשוט רוצה לדעת כי אני מתכוון לקנות מחשב כנראה :
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
איזה לוח אם מבין השניים עדיף למערכת AMD? Epox 8RDA3+(n-force2)Fwire,sb,lan,USB2.0,sata או: Abit NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 אני לא מתכנן לבצע אוברקלוק כרגע אבל אני מעדיף שתהיה לי אפשרות ואני גם רוצה לוח שישאר לכמה שיותר זמן ועוד שאלה: מה זה Fwire? ולפי מה שהבנתי SATA זה חיבור שמשמש לדיסק קשיח האם כדאי להשקיע בדיסק קשיח שתומך בזה? האם אני ארגיש בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תקציב: 700 ש"ח. מטרות: מחשב להכל וגם למשחקים שירוצו על MED ככה. אז ככה,יש לי: מארז, כרטיס מסך HD3850, זכרונות 2GB , ספק כוח FSP 400W. עכשיו אני מעוניין לשדרג ולקנות לוח אם ומעבד חדשים, והחלטתי על מעבד E6300 ב430 ש"ח ועל לוח אם אני לא סגור אבל יש לי 3 אפשרויות שיתיאמו למחיר שלי: Asus P5KPL-AM http://skypc.co.il/pl_product~31146~10~0.htm או ASUS PRKPL-CM http://skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm או GIGABYTE GA-G31M-ES2L http://skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm אז השאלה שלי היא איזה לוח הכי כדאי לקנות מבינייהם? יש לציין כי ייתכן שאני יבצע OC למרות שאני לא מתכוון לקנות קירור.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 AM2 איך לוח הזה GA-MA790X-DS4
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-