עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם קיימים כבר לוחות אם עם ביוס מסוג uefi ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:

3. שלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 ובמארז שלי יש שני יציאות אחד למיקרופון ואחד לאוזניות מהקדימה יוצא 7 חוטים ואותם צריך לחבר ללוח אם. עכשיו הורדתי את הMANUAL מהאתר של גיגה בייט ועדיין לא הבנתי כל כך, בחוטים יש לי 1.MIC IN 2.GND 3.MIC POWER 4.RETURN R 5.RETURN L 6.SPKOUT L 7.SPKOUT R וניסיתי לחבר ועדיין זה לא עובד מישהו יודע איך הסדר הולך בדיוק? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu-core-i3-2100-phenom-ii-x6-1075t,2859.html תוצאות מאוד מעניינות. מה תגידו?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. ובכן כחלק מרכישת המחשב החדש שלי אני כמובן צריך זכרונות חדשים. חיפשתי וחיפשתי ולבסוף מצאתי-2 אשר משכו את תשומת לבי. מדובר על הסטים הבאים: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-10666CL7D-4GBXH‎ 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel - F3-12800CL9D-4GBXL‎ העניין הוא שעל פניו אלה הם רכיבים הנראים מעולים מבחינת נתונים ומבחינת מחיר, לעומת זאת קראתי עליהם ביקורות מעורבבות, חלקן לחיוב וחלקן לשלילה. השאלה שלי היא למעשה האם יש למישהו כאן ניסיון עם רכיבים אלו ומה היא דעתו עליהם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10099 האם הם מתאימים למערכת שתריץ לרוב תוכנות שרטוט בתלת מימד?

7. ההפרשים הכספיים בין I5 2500 לI5 2400 וPhenom 965 לPhenom 955 עומדים על כ100 ש"ח. עד כמה ההבדלים של ה200MHZ בתדר של המעבדים מורגשים? הם שווים את התוספת הכספית? הPhenom 965 אוברקלוקר טוב יותר מאשר הPhenom 955?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. האם השילוב של מעבד AMD Phenom X4 9750 וכרטיס 8400GS עם 256MB של DDR2 מספקים לעבודה משרדית "אינטנסיבית"? קרי - מעבר מהיר בין אתרי ווידאו, שימוש בריבוי טאבים בדפדפן, מסמכי וורד ואקסל, צפייה בתכני ווידאו (לא HD). אשמח לשמוע האם הקונפיגורציה מספקת, או עצלה. בנוסף (ואני מקווה שאפשר לשאול בפורום הזה) - האם המעבד דנן ניתן להמהרה (OC) במידת הצורך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  11. שלום חברים , אני עומד לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות עד 900-1000 שח את ה i5 760 או AMD Phenom II X4 970 שמתי לב שהתדר של AMD הוא ממש מדהים , אני חושב ללכת בכיוון ה AMD הזה האם אני עושה טעות ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by vipersh,

שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by itzik_M,

תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? [CORSAIR CL 5 [KINGSTON:] CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? CORSAIR : CL 5 KINGSTON: CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, הבנתי שה-k מסמל שהמעבד פתוח לאוברקלוק, ראיתי שיש עוד שני הבדלים ל- 2500k אין את שני הפיצ'רים הבאים Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology לא ברור לי כל כך מה שני הדברים האלו אז אם אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק נראה שדווקא ה-2500 הרגיל יותר טוב לא? אודה לעזרתכם זו ההשוואה http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=52209,52210,

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by -LosNir-,

שיחליפו את המפרט הנוכחי שלי. כרטיס מסך - HD5850 זכרון - 16GB DDR3 ב 4 מודולים של Ripjaws 4GB כל השאר פחות רלוונטי. מטרות: משחקים. עבודה מאומצת. סביבת פיתוח כבדה (כמה VM's, מסדי נתונים וסביבות כמו Zend, Visual Studio שיכולות להיות כבדות לפעמים). דרישות: שיאפשר לבצע Decent OC. שיהיה מגוון רחב של פורטים S-ATA (לפחות 8, יש כרגע 4HDD ומתכון להרחיב). לפחות 2 חיבורי 2xPCIE לפחות חיבור PCI אחד בלוח אם. זהו פחות או יותר, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Achilllles,

מה ההבדל בין: -P8P67 M PRO -P8P67 -P8P67 PRO מסודר מהזול ליקר.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ac1240,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים כי הישן נשרף יש במחשב 2G ראם אם זה משנה משהו אני רוצה לקנות משהו טוב שלא יחרוג מ 1000-1500 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  19. מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ

20. סליחה על השאלות התכופות... מראש המארז, שם נמצא מעין ווסת שאחראי על עוצמת המאוררים (לא יודע אם על כולם או על העליון), יוצא כבל [תמונה], ואין לי מושג לאן ואיך מחברים אותו. ניסיתי לחבר אותו לחיבור בלוח האם שעליו כתוב POWER FAN, אבל הוא לא ממש התיישב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי,אני מעוניין לשדרג את המעבד במחשב למעבד הזה:http://www.amazon.co.uk/AMD-Black-Processor-Phenom-Socket/dp/tech-data/B004LRO9AU/ref=de_a_smtd למה אני לא מוצא אותו באתר הבית של AMD? האם השדרוג הזה יועיל למערכת מבחינת משחקי מחשב? האם שווה להזמין מעבד מחו"ל כי אין את המעבד הזה בארץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אלו הזכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl3-edition-eol.html # 800MHz DDR2 # EPP 3-4-4-15*(CAS-TRCD-TRP-TRAS) כך הביוס מוגדר: http://i.imgur.com/Ru6wi.jpg http://i.imgur.com/m9oUI.jpg ניסיתי גם להוריד את המעבד ל2 GHZ (ולהגדיל את מפכלת הזכרונות) אבל ההביוס מתאפס כשאני עובר את ה758MHZ הגדרתי משהו לא נכון או שהזכרונות דפוקים?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי שאלה ולא ידעתי כל כך לאיזה פורום לפנות ... אני רוצה להפעיל תוכנה אחת בליבה הראשונה ותוכנה אחרת בליבה אחרת .. עכשיו השאלה היא איך אני עושה את זה ואם אני עושה את זה אז אם התוכנה הראשונה תעשה בדיקה היא תוכל לזהות את השנייה או שאי אפשר כי הם פועלות על ליבות שונות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23 ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.