מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
עד 700 ש"ח. אפשרות לחריגה עד 50 ש"ח. כנראה מתוכנן OC עד כמה שניתן אז שיהיה לוח טוב לOC והמלצה לזכרונות שיתאימו ללוח ולמעבד ושוב... כנראה גם ל OC (כרגע ללא מחיר... אני רק מחפש כיוון)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק יותר טוב בביצועים? Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray או core i5 750, s1156, 8MB Box תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשעה החלפתי את המאוורר סטוק לMUGEN 2 עם 2 מאווררים נוספים. ד.א: המפרט רשום בצד. אחרי שהוצאתי את הלוח אם בזהירות וניתקתי את כל הכבלים, הרכבתי את הסוקט לפי הוראות היצרן בחוברת ההדרכה. חייב לציין שהזכרונות ישבו תמיד ביציאות : 1,3,5 ולא הוצאתי אותם בכל התהליך. בעת ההפעלה הראשונה לאחר ההרכבה אני שומע צפצוף ארוך שחוזר על עצמו בכמה מעגלים. בדקתי את כל רכיבי המחשב, החיבורים ובסוף הצפצוף הפסיק והמחשב עלה רק כשהוצאתי את הזכרון מסלוט 5 לאחר שניסיתי הצלבות הבנתי שאין בעיה עם הזכרונות אלה עם סלוט 5 בלבד. הלוח לא נפגע בכל התהליך לא קיבל מכות אני לא יודע למה פתאום כשאני מכניס זכרון ליציאה מס'6 המחשב לא עולה ומצפצף.. מה אני צריך לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב??? נראה לי עכשיו אינטל הולכת לקחת לAMD את כל הקונים על המעבד החדש שלה לא ככה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מעבד פנטיום d 2.8 ghz אמורו שפנטיום d הוא כפול ליבה אז זה אומר שיש לו 5.6 ghz?????? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין FSB לבין BUS בכל הנוגע למעבדים וזכרונות..?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
intel pentium-4 4.2Ghz או AMD XP 2600? ואגב: מה זה אומר שנוסף לשם הדגם הביטוי BOX CPU? אז איזה יותר מהיר?????????
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב ישן עם לוח: ECS 741GX-M על הלוח כרגע מורכב כרטיס זיכרון אחד: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 התוכנה הוציאה עוד קצת מידע על הכרטיס אז הנה הוא: DIMM1: SK Hynix HYMD564 646CP8RD43 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 1866 MHz (14 x 133) 2500+ יש לי כמה שאלות: 1. באתר של הלוח כתוב שהוא תומך עד 2 ג'יגהבייט זיכרון, הכוונה היא ל2 כרטיסים של 2 ג'יגה (כלומר סה"כ 4 ג'יגה) או 2 כרטיסים של ג'יגה כל אחד (סה"כ 2 ג'יגה)? 2. האם מעבר מזיכרון של 512 מגה ל 2 ג'יגה (או 4 אם אפשר) יחד עם המעבד הזה יאפשרו הרצה של windows 7 starter בקצב טוב? 3. האם שווה כסף ולקנות את הזכרונות הא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי יאך המעבד הזה עובד מישהו יוכל להסביר בקצרה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD מחזיקה בנתח שוק של 23.3% בזכות הגדלת מעבדי AMD במחשביים ניידים. ברבעון השלישי של השנה אינטל החזיקה נתח שוק של 76.1% מ 73% מהרבעון הקודם בזמן שAMD החזיקה ב23.3% יותר ב1.3% מהרבעון הקודם. (השיא של AMDע) ברבעון השני של השנה בשוק השרתים מעבדי האופרטונים של AMD החזיקה כ25.9% מכלל שרתים ,מ22.1% מהרבעון הקודם. לא רק זה, AMD הגדילה את אספקת האופרטונים ב45% מרבעון לרבעון. למקור ועוד פרטים: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061031044241.html (מקווה שלא טעיתי בתרגום,אם יש טעות תתקנו אותי :-\)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חפירות בפורום וקריאת כתבות ומאמרים ברחבי הרשת + הסברים טכניים ובעיקר אחרי יציאת תושבת ה AM2 שה"ייתרון" הגדול והברור שלה הוא תמיכה ב DDR2 אני עדיין לא מצליח להבין מה הייתרון של ה DDR2 על DDR ??! תאורטית הבנתי את העקרון - הבקר מושך שני בייטים במקום אחד בכל קלוק של הזכרון. יופי סבבה, אבל התזמונים שלהם לפי מה שראיתי ממש נמוכים - DDR2 800MHZ בתזמונים של 5-5-5-14 אמור לתפקד בדיוק (אם לא פחות טוב) כמו DDR400 2.5-3-3-7.. אז מה לעזאזל הייתרון שלו בכלל ? אולי מחיר ? מה אני מפספס פה / לא מבין נכון ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!! שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבוד אתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ??? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין dual core לcore2 duo??? שניהם כפולי ליבה של אינטל לא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע חיפשתי שעות באתר שלהם ולא מצאתי דרייבר ללוח שלי Motherboard Properties: Motherboard ID 02/12/2008-NF-CK804-6A61FD4FC-00 Motherboard Name DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 Motherboard Manufacturer: Company Name DFI Corporation Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB BIOS Download http://sj.dfi.com.tw/Support/Download/download_us.jsp?CATEGORY_TYPE=MB&INDEX_TYPE=MB וזה לא האתר שרשום באוורסט, זה זה: http://tw.dfi-acp.com/Product/xx…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם גיגהבייט: GA-MA770T-UD3 (תומך DDR3, עם 4 סלוטים במתח של 1.5V, עד 16GB זכרון) כיום יש לי 4GB זכרון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz אני מעוניין להוסיף או 4 או 8 GB זכרון ואין לי מושג מה לבחור. במחשב עצמו יש לי 2 סלוטים פנויים ולפי החיפוש הדקדקני פה וגם בקבוצות אחרות, הבנתי שאני צריך לבחור Mhz ומתח תואמים ושזה יהיה כמובן DDR3. העניין הוא שמצאתי את הזכרון הזה שטכנית אמור להתאים. אבל משיטוט בגוגל יש כמה ביקורות (ראשונה, שניה) שכותבות שהיה צורך להתאים את המתח ועוד מספר מרכיבים על מנת שהכל ירוץ תקין (אין לי מושג קלוש איך עושים את זה וגם לא ממש רוצה להכנס לזה), ו... פה כבר איבדתי בטחון. אשמח להכוונה או אפילו להמלצה לזכרון לקניה (רצוי 8GB 4+4). הסיבה לחי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר הביצועים במשחקים! האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, Kentsfield הוא מרובע ליבה של אינטל שאמור לצאת בעתיד הקרוב. Kentsfield מורכב למעשה מ-2 ליבות Conroe שהן כפולי ליבה (4 ליבות סה'ך), וכך טהורטית יכול לתת עד פי 2 ביצועים מהקונרו הכפול ליבה. האתר HKE PC מסר לנו היום מידע חדש אודות תמחור המעבד. קודם כל תאריך היציאה של המעבד הוקדם לרבעון הרביעי של השנה הזאת (לעומת הרבעון הראישון שנה הבאה כפי שצויין במידע הקודם). מחירו יעמוד על כ-999$, מה שרומז על הורדת המחיר של ה X6800, ה Conroe החזק ביותר. מה בנוגע לשרתים? גם ה-Covertown הוקדם לרבעון הרביעי של השנה. ה-Covertown מורכב מ-2 ליבות Woodcrest שהן כפולי ליבה. Woodcrest הוא המעבד "הקונרו" לשרתים. מה בנוגע ל AMD? התגובה של AMD לכל הבלאגן הזה זה מעבד FX עם תד…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-