עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לקנות מעבד 5600 של AMD [בתחילת שבוע הבא] או שכדאי לחכות חודש עד הירידת מחירים? אני חושב שלא כדאי לקנות מכמה סיבות: צריכה גבוה של חשמל טמפ' גבוה שום ישום בנתיים לא יודע לנצל 4 ליבות [וברוב הפעמים בקושי 2] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב ושבת שלום, לאחרונה הגעתי למצב של רוויה עם תושבת ה775 ולפי דעתי הגיע הזמן לשדרג,לכן ארצה את המלצתכם. הבחירות שצמצמתי (תוך מעבר על עשרות המלצות וביקורות בחו"ל) מתוך עשרות של לוחות אם הינם: GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 GIGABYTE Z68XP-UD4 ASUS P8P67 Deluxe B3 P8Z68-V PRO ‎ ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 ASUS השימושים שלי הינם: עדיפות לOC מירבי,תוחלת חיים,תמיכה בUSB3 ובגדול קיום מערך SRT עתידי (שיכלול כונן SSD בשידוך לכונן מכאני) אודה גם כן לשידוך מתאים מבחינת זיכרונות טובים לOC -האם צריך 2133 או שעדיף להסתפק ב1800MHZ? שידוך לקירור אוויר:יהיה H100. שידוך למעבד:I5-2500K. תקציב כולל:סביב 1250 ~ אודה רבות למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. ניסיתי להעביר מעבד Core i3 ללוח אם אחר (Gigabyte X58A), ולמרבה הפתעתי, מצאתי את עצמי (וסליחה על הטמטום) בוהה ב Socket של לוח האם של Gigabyte בעוד אני מבין שהמעבד לא יכול לשבת על לוח האם הזה. כמובן, הוא גמדי. אני חשבתי שה Socket מספר לנו על היכולת של הלוח "לקלוט" את המעבדים ששייכים לאותו Socket. ז"א, מכיוון שמעבד Core i3 ומעבד Core i7 שייכים שניהם ל Socket 1156, הרי שאפשר להחליף ביניהם ללא בעיה. מישהו יכול להסביר לי? תודה מהלוח הזה ומעבד Core i3: ללוח הזה:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by vToMy,

מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rambonzo,

מה התעם בזכרונות pc2700 אם גם כך ה-FSB של האתלון הוא 266 Mhz ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על הזכרון. זה המפרט שאני קונה ויש שם 4 זכרונות של Corsair באייבורי המליצו לי על Geil עם צלעות קירור ובעוד מקום על עוד משהו אחר. לא יודע מה האינטרסים של מי שממליץ לי ולכן אני מבקש את עזרתכם. איזה זיכרון איכותי וחזק, עם צלעות קירור, הייתם שמים במפרט שכזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Syszone,

באמאפייני מעבדים s1150 מצוין כי הם תומכים עד 1600Mhz מהירות זיכרון RAM ו s2011 עד 1866Mhz האם זה אומר שגם אם יש לי לוח אם שתומך ב 2133Mhz (ללא המהרה) וזיכרון 2133Mhz המעבד עדיין יגביל אותו עד המהירות שהוא תומך בה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yirmio,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב. כרגע יש לי 512 מ"ב מסוג DDR במהירות 166MHZ בשני סלוטים של 256. הלוח אם הוא intel d845gebv2, הנה קישור לפרטים: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/ לא צריכה להיות בעיה לשים שני זכרונות של ג'יגה על כל סלוט, נכון? אם אני קונה זכרונות DDR במהירות 400 MHZ, אמורה להיות בעיה? או שפשוט הזכרונות יעבדו במהירות נמוכה יותר? פשוט אני לא מוצא זכרונות במהירות נמוכה יותר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by CRT,

שלום, התחדשתי עם לוח אם של INTEL DH67CL. התקנתי את כל הדרייברים החדשים ועדיין לא מסוגל לעשות פעולה פשוטה של JACK RETASKING. כלומר להכניס לכניסה כחולה (LINE IN) לדוגמא ולהגדיר אותה כיציאה לאוזניות. אני מסרב להאמין שביטלו אופציה כזו , כנראה אני לא מעודכן איך עושים זאת. מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BaLiLi,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב עם לוח ASROCK למעבד E6300 הלוח תומך בעד 4 גיגה בדואל צאנל יש לו 4 סלוטים עכשיו בגלל שכרגע אין לי ממש צורך בזיכרון גדול חשבתי לקנות 2 סטיקים של 512 מגה בתדר 667 ובעתיד כשתגיע הווינדוס ויסטה ואהיה חייב זיכרון של 2 גיגה אני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 או אפילו עוד 2 סטיקים של גיגה כל אחד האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? האם עדיף כבר עכשיו לקנות 2 סטיקים של גיגה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zone glide,

נניח ואני לוקח מעבד 3700X מהסדרה החדשה.. אולי הכי טוב לקחת איתו X570 כלשהו? אגב זה באמת משנה איזה? מצאתי אחד של ASROCK.. כדאי להסתמך על זה? אני יודע שגם B450 תומכים אבל בטח תמיד הכי טוב את הערכה החדשה שהוכרזה יחד עם המעבדים... ואם אשדרג בעתיד אולי... או שלא יהיה טעם? כי הרי התושבת הזאת תחזיק רק עד שנה הבאה... נכון להיום AMD עדיפים על אינטל ולא אמורים לצאת מעבדים חדשים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Animor,

שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

הכל בכותרת חברים, אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני לא מצליח להבין מהביקורות איזה מעבד טוב יותר ............. חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי. INTEL http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3750&catcode=388 AMD http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3735&catcode=386 ביקורות שראיתי: http://www.ntcompatible.com/Pentium_D_820_Dual_Core_Review_and_AMD_X2_4200_Review_Neoseeker_s48162.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2.html לצורך רינדורים בתלת מימד( שדורשים HT ) ו100% ניצול מעבד וגם לקצת משחקים. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Armageddon26,

יש לי מחשב נייד בן 4 בערך עם זכרונות DDR1 בנפח של 512MB. אני צריך אותו לשימוש עם תוכנות שדורשות 1GB זיכרון אז החלטתי לשדרג את הזיכרון. קיבלתי מחיר של 315 שקל לעוד 512MB שישלימו לי ל1GB. שווה לקנות או שהמחיר מוגזם? כי היום זכרונות למחשבים נייחים מאוד זולים, אז אולי זה ככה גם בניידים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איזה לוח יכול להתאים לזכרונות PC-133 כמובן לAMD ואני רוצה לשים עליו ATHLON XP 1600

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by horacio,

נשרף לי הלוח ואני רוצה ליקנות אחר בבקשה אל מה אתם ממליצים משהו לא יקר למעבד של INTEL 3.00 בתודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים