מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!! שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבוד אתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ??? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עברתי בכמה אתרים וראיתי שקשה למצוא את המעבדים החדשים במלאי בחנויות. אולי רוצים להתפטר מהמלאי הישן לפני שמביאים חדשים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לחדשה תקלה בלוחות ה-X79 מבית Gigabyte? ההודעה הרשמית לעיתונות של GB בנושא: GIGABYTE Firmware (BIOS) Update on Certain מדובר בלוחות מהדגמים G1.Assassin 2 , GA-X79-UD7, GA-X79-UD5 ו-GA-X79-UD3 כרגע לא בטוח שמדובר באיסוף המוצר מהשוק (Recall), בטח לא בכל רחבי העולם, ויש לחכות לעדכונים בנושא. הפתרון המוצע על-ידי היצרן הוא עדכון BIOS לגרסה F7 או חדשה יותר (כמובן שזה לא מתקן את הבעיה רק מונע לבצע OC שמסכן את יציבות מערכת החשמל) בלוחות הרלוונטיים (קישורים בהודעה הרשמית שלעיל). יש הבטחה להארכת תקופת האחריות על הלוחות למשך 5 שנים, כמו גם נכונות להחליף לוח בלוח חדש מאותו דגם ללא שאלות. לא בטוח שהכל תקף לכל האזורים בעולם, ולכן כרגע לא ממש ידוע מה תקף בישראל (אם כי סביר להניח שת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ידידה שליקנתה אותו(GA-7N400 PRO) ביחד עם מעבד AMD 1700+ איך הם יהיו ביחד? תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ?? ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~) בתודה עידו
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגמי המעבדים הניידים בדור החדש של אינטל נחשפים תודות לשקופיות מודלפות עדכניות, ונראה שגם בגזרה זו לא נראה שינויים מרחיקי לכת לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-הניידים-הדגמים-שבדרך-נחשפים/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם המעבד שיש לי במפרט תומך במערכת הפעלה 64 ביט? אם כן, האם יש טעם להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב BOOT עומד CD\DVD במקום שלישי איך לעביר אותה שיהיה ראשון ברשימה ב BOOT .? פשוט שאני מכניסה דיסק עם MAMDRIVA הוא לא מציח למצוע אותו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, היום, ללא כל התראה מוקדמת המחשב של חברה שלי נשרף, מסתבר שהקבלים בפנים התנפחות ומשם הסיפור מוכר. בכל מקרה זה היה מחשב מבוסס סוקט 939 לכן אין מה לנסות לשמר רכיבים (כי סביר להניך שהזיכרון והמעבד לא נפגעו, אבל אין לי דרך לבדוק את זה כרגע) משום שלא משתלם לחפש לוח 939, ובלי קשר המחשב ישן ומקרטע יחסית. בכללי השימושים שלה הם כמו של כל בת רגילה+ מדי פעם אנחנו משחקים bf2 או משחקי fps ישנים אחרים. שאר המחשב דווקא דיי סביר, יש כרטיס מסך 3850 hd שנתתי, וספק כוח 400 של seasonic (אוברקיל למערכת שלה, אבל זה גנבה מהמחשב של אחיה הקטן שבאמת לא היה זקוק לספק הזה ויכול להסתדר עם 550 וואט ג'נרי). אז בקיצור, שילוש הכי טוב שניתן להשיג בסביב האלף שקל(הבנתי שכדאי ללכת על AMD כי לאינטל אין …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS P8Z68-V/GEN3 או P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מתלבטת לגבי הזכרונות מבחינה תקציבית יש לי אפשרות לקנות Twinmos 3200 512 MB או Winbond 3200 512 MB ההבדל בינהם הוא 40 שקלים בערך אז שווה לי להוסיף 40 שקלים ולקבל את הזכרון של Twinmos?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי מאמרים ושאלות נפוצות שהעלתם, כל הכבוד על ההשקעה. ישנו משהוא אחד שאני מתלבט עליו בגלל קניית מחשב. אני מתכוון לרכוש לוח אם של gigabyte וישנם כל מיני מחירים. מה ההבדל בין הלוחות שמייקר אותם? הרי בדגמים הפשוט יותר יש גם כרטיס גרפי מובנה, ואילו בחדשים לפי מה שראיתי אין. אז מה באמת ההבדל בין לוח אם שעולה 250 שח ל-1300 שח. הרי לויסטה ולווינדוס 7 לא ראיתי שיש דרישות ללוח אם ספציפי. אשמח לקבל הסבר מקיף לנושא. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח ומעבד של AMD 64 ביט OC יהיה ודיי הרבה לדעתי ( יש כבר זיכרון 500MHZ ...) צריך תמיכה ב AGP כי אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי איך ה NF4 לדעתכם ? הגבלת מחיר :2700 +-
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי שילשום מעבד AMD5200 שאני פותח את התוכנה cpu-z הוא רושם שלי שזיכרון קאש L1-64K ו L2-512K שביכלל במפרט המעבד רשום שהוא L1 Cache 128KB x2 L2 Cache 1MB x2 אז מה התוכנה מציגה בדיוק? בכמה זיכרון הוא משתמש כרגע? או שעבדו עליי?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מעבד i9-7920X יהיה עם מהירות של 2.8GHZ ומחיר של 1200$ לעומת מעבד RYZEN 1920X מהירות 3.5GHZ עם TURBO ל4GHZ במחיר של 800$ שניהם 12 ליבות אבל יש יתרון לAMD במהירות מה שעושה יתרון הIPC של SKYLAKE X ללא חשיבות... לגבי מעבד 1950X שזה 16 ליבות יהיה המחיר 1000$ וסביר שמהירות מעבדי INTEL 14/16/18 ליבות יהיו בעצם במהירות של מעבדי XEON בין 2GHZ ל2.5GHZ... בנקודה זו בזמן אנטל צריכה ללחוץ על כפתור REST בכל מה שקשור לDESKTOP... כך תראה הקפצה של AMD השאלה עם קירור או בלי קירור נוזלי ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק אני רוצה את השילוש הכי טוב עד 1600 ש"ח ושיהיה בו 512 מגה זכרון תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל זה לאחי הקטן שכמעט כל משחק אצלו עובד לאט(גנרלס, ועוד) עכשיו יש לו p4 1400mhz 128 RDRAM geforce 2 64mg ולוח אינטל מאוד ישן (עם 2 usb ) הוא מעוניין להחליף רק מעבד ולהוסיף זכרון ולהחליף לוח...(שיהיה מעבד אינטל כמובן) זאו מחכה להצעות ...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המעבד יספק אותי למשחקים? עד שנהלם יגיע ואז אני ישדרג את המעבד? רעיון טוב? P45 יתמוך בנהלם? המפרט 4870 ep45 ds3r 4gb
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לגיימינג (מכרתי את המחשב העיקרי שלי וכרגע מרכיב מחשב מהגרוטאות ששוכבות במחסן ) יש לי את ה e5800 3.2 ואת ה q8200 2.3 המעבד ישודך ללוח ם של גיגבייט עם זכרון 4 גיגה ddr 3 וכרטיס מסך gtx 650
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/motherboard/20050103/index.html לינק זה נלקח מאתר www.tomshardware.com
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר הביצועים במשחקים! האם זכרונות 667 מסוגלים להגיע לתדר הזה?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-