מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2x4GB למפרט חדש, רציתי לקנות את הקיט של g.skill 1333mhz אבל הוא לא נמכר בKSP . וקיט g.skill של ה1600mhz עולה ב200 שח יותר. זה משנה אם אני קונה 2 זכרונות בודדים של g.skill מאותו הסוג במקום קיט, במידה והמחשב עובר מבחן מאמץ בחנות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי כמה לוחות אם של אינטל באתר SKYPC במחירים זולים יותר מהחברות המוכרות האחרות מומלץ לקחת לוח זול של אינטל או שעדיף להוסיף כסף ולקחת של חברה מוכרת אחרת כמו אסוס\ גיגאבייט? http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67BLB3~10~0.htm לוח של אינטל 453שח בי3 http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67CLB3~10~0.htm לוח של אינטל 476שח בי3 מבקש ייעוץ אני לא דורש חיבורים מיוחדים מהלוח וכדומה תודה חברים
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם i7 620m. רציתי להתעניין איך הturbo boost עובד. האם התוכנה עצמה אחראית לניצול המעבדים (הקוד שלה), או שהמעבד עצמו מחליט איך לחלק את העבודה בתוכנה? אני שואל את זה כי לפני מספר שנים, כשעוד היו מעבדי dual core, אז לא כל התוכנות ידעו לנצל את כל המעבדים של המחשב. שאלה נוספת. יש לי בבית שני מחשבים ניידים. האחד עם i7 620m, והשני i5 480m. כששני המחשבים עובדים, אצל 480 המאווררים פועלים בשקט, ואצל 620 על מקסימום, גם אם הוא על idle או בזמן שאני מריץ משחק כבד. האם זה נורמאלי בשביל i7 620?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב סביר,ואני כפתרון זמני רוצה לשדרג מ2 RAM ל4 (יש לי WINDOWS 7 32 ואני יודע שצריך לשדרג ל64 וכל זה..) זה המפרט שלי: אני רוצה 2X2 RAM עכשיו יש זיכרון ספציפי שאתם ממליצים? ומהירות זה באמת משנה? תקציב אתם יודעים מחיר סביר לזיכרונות RAM תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח האם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ולפי האתר של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3276#ov תומך בACC שנחוץ לצורך פתיחת הליבה הרביעית. מישה נתקל במדריך איך לעשות את זה בדיוק? האם מישהו בפורום ניסה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסדרה האחרונה של אינטל למשל צריך לוח P67 בשביל לבצע אוברקלוק למעבד, איך מזהים לוח של AMD שמיועד/טוב לOC?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
GA-P67A-UD4 לבין לוחות אם של ASUS בטווח מחירים הזה מה מומלץ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר קול realtek מהאתר של ASUS כאשר העכבר בפעולה זז יש רעש רקע מרגיז בדרייבר REALTEK שמתאים ל XP יש שם ב CONTROL PANEL אופציה PC BEEP ושם הייתי עושה mute להשתיק את הרעש הזה בדרייבר של ווינדוס 7 אין בכלל את האופציה PC BEEP מישהו נתקל ואם בכל זאת ניתן להשתיק את ה PC BEEP ואיך לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים במשחקים שתומכים ב100% ב6 ליבות מי יותר טוב? phenom x6 1090T או I5 2500k
-
- 31 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, הכוונה ב- M זה למיקרו? אם התשובה חיוביח, GA-P67A-UD3 B3 מהווה היום את לוח P67 הכי משתלם? הדירשות: אין צורך בחיבור מיוחד, לוח ל- OC, ו- 2 חיבור USB3. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב 2200שקל פלוס מינוס צרכים גימינג +אוברקלוק+עריכת וידאו בקטנה הלוח אם חייב לתמוך בCF X8 X8 לפחות בגלל זה אני מתלבט אם לקנות X58 או P67 או בכלל ללכת על AMD הפרט שלי בצד אני מחפש מעבד שיתן לי שפור משמעותי מהQ9400 שיש לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול אם מערכות ההפעלה Windows XP 32 + Windows 7 32 bit יעבדו במצב DUAL CHANEL עם שני סטיקים של 4GB ? אני מבין שווינדוס 32 ביט מזהה רק כ- GB 3.5 מהזכרון , אבל לא ברור לי מה תהיה התגובה של מערכות ההפעלה אם הן ישתמשו רק בסטיק אחד של זכרון . האם מערכת ההפעלה יזהה שהוא במצב Dual Chanel למרות שלא ישתמש בסטיק זכרון שלם ? בשלב מאוחר יותר אני כנראה יעבור לווינדוס 64 ביט אבל כרגע אני מרכיב מערכת שבזמן הקרוב אמור לעבוד רק עם ווינדוס 32XP ביט . אני רוצה לקנות שני סטיקים של 4GB כהשקעה לטווח רחוק , אבל אם זה לא יעבוד עם ווינדוס 32 ביט אז אסתפק ב-2X2GB לזמן הקרוב . אגב , לוח האם הוא P7P55D-E-DELUXE תודה מראש לכל העונים !
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, לחברה שלי יש לוח-אם ישן של msi, דגם: MS-7173. בתוכנה system info כתוב שהלוח תומך עד 1gb זכרון (יש רק 2 סלוטים בלוח). לעומת זאת, באתר של msi כתוב שהלוח תומך עד 2gb. אני מניח שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל מה הדרך הבטוחה ביותר? בעבר אני זוכר שדוד שלי עדכן עם LiveUpdate של msi שעושה את זה דרך הווינדוס, והייתה שגיאה ובריסט הבא המחשב לא עלה. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם קיים הבדל של ממש בין מעבד ה i7 920 לבין ה 950? מלבד מהירות השעון הנמוכה יותר (דבר שעליו ניתן להתגבר באמצעות OC צנוע), האם יש הבדל בין המעבדים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 מה נותנת לי הליבה הגרפית (שיפור באיזה תחום וכמה אחוזי שיפור) 2 אם אני לא מתכנן oc אז יש טעם לקנות p67 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני לא מוצא לוח אם המתאים לI7 שיש לו כרטיס מסך מובנה, אלא אם אני שם בו I3 אשמח לדעת אם קיים כזה ואם כן, אז איזה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים נכבדים. האם למערכת הפעלה אקס פי מסוג 32 ביט מתאים מעבד מסוים. ואילו ל- 64 ביט מתאים מעבד אחר ? תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מתלבט בין 3 לוחות אם למעבד 2500K שזמינים כעת ליד איפה שאני גר. אני מעוניין לעשות OC אבל לא משהו מטורף, אני בד"כ משתמש בקיבצי אקסל גדולים, מסדי נתונים (SQL, כמה ג'יגות, משחקים פעם-פעמיים בשנה) למחשב יהיה ספק 650W של קרוסייר וכ.מ 460GTX, אשמח גם לעצה לקניית זיכרונות ל OC מאחת החנויות: newegg.com או www.tigerdirect.com או www.amazon.com (לא גר בארץ) הינה הדגמים והקישורים: ASUS Sabertooth P67 LGA 1155 Intel P67 ATX Motherboard http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0358056 ASUS P8P67 LE LGA 1155 P67 ATX Intel Motherboard http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0358067 Gigabyte GA-P67A-UD3 LGA 1155 P67 ATX Intel Moth…
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-