עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Danman,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz מסוג B כלומר 533bus ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש, לאוברקלוקינג. יש טעם לחפש לוח אם עם צ'יפסט ישן? כמו Abit BH7 (845P) או לקחת לוח אם כמו AI7, IS7 וכדו' תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by jambo222,

שלום מדובר בלוח אם של ASUS PRIME Z370-A שתומך ב thunderbolt 3. אני מבין שהתקן הוא מהיר יותר . 1.השאלה האם אפשר לחבר אליו מכשירים בעלי יציאות USB ,או שרק מכשירים המיועדים ל thunderbolt 3 יכולים להתחבר אליו ? 2. האם ה thunderbolt 3 נמצא בלוח האם או שצריך לרכוש אותו בנפרד מהלוח? תודה

3. ראיתי באתר של טווינמוס הוראות להגדרות של הזיכרונות twinmos twister 400mhz הם רושמים שם שצריך לשים על 2-3-3-8 אבל בכל המקומות רשום שהם תומכים ב 2-2-2-5 למה הם לא רשמו לשים על 2-2-2-5 ומה יקרה אם אני ישנה לתזמונים האלו?

4. מחפש משהו במחיר סביר 300+- עם כרטיס קול HD 5.1מובנה וכרטיס רשת . תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by זאק,

יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by Achilllles,

איזה לוח יתאים לAMD 955 BLACK EDITION וCF של 5870? בפורום מפרטים המליצו לי על זה- Gigabyte GA-790XT-USB3 האם הלוח מספיק טוב לOC?

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by crovei,

אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. ??? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם כרטיסי קול ורשת מובנים למעבד AMD Athlon 64 +3000? עריכה:--------------------- עד 800 ש"ח בבקשה.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by ychamp,

השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  10. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yyuval,

אחת השאלות הנפוצות ביותר בזמן האחרון (ומעוררות הויכוחים נפןצה מאוד) היא מה עדיף - Q6600 או מעבד מסדרת E6XXX. אתר Xbit הרים את הכפפה וערך מבחן מקיף, כולל אוברקלוק והסטפינג החדש. ע"פ הכתבה המצורפת, כמעט לכל משתמש עדיף, גם היום לפני שיש ישומים רבים תומכים בארבע ליבות, לבחור ב - Q6600 . http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q6600.html

12. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה די בסיסית אבל אני חייב להיות בטוח, לגבי צ'יפסט של אינטל 945 אם הוא תומך בזכרונות של DDR או שרק DDR2? דבר שני הוא עד כמה הוא יותר טוב מ915, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Life_SyStem,

האם יש גרסא רגילה ל720 שהיא לא BE, או שזאת הגרסא היחידה שיש למעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. יצרנית השבבים חתכה במהירות שמועות לפיהן המותג שמיועד לסמל את הדגמים הביתיים המתקדמים מכולם עומד להיעלם לכתבה

15. שלום לכולם, יש לי 1GB ראם, וזה לא ממש מספיק למחשב שלי. רציתי לדעת האם ישנה דרך כל שהיא להקצות 1GB על הדיסק הקשיח שלי. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by assaf990,

אני קונה מחשב כזה: AMD ATHLON XP 2600 BOX RETAIL 600 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 600 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 450 ¤ 1 HEC 300ART 180 ¤ 1 msi radeon 9800P , tv. dvi' 128MB וחסר לי לוח אם. התנאים: אין לי יותר מדי כסף שיהיה של EPOX ועדיף REV3.2 מחשב למשחקים בלבד ואין לי רצון ב- USB2 או SATA או כרטיס מסך OB או דואל. איזה לוח כדאי לקנות מכאן: http://www.pc-shop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=3197&Cat2ID=4356

• 9 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by alonkl,

עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש.. התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם.. דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו.. ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash.. מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה? תודה רבה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר ) בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES .. דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ? תודה מראש,

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Inertia,

אני מחפש לוח אם פשוט שיתאים למעבד חדש מסוג E8xxx על הלוח להיות פשוט ומחברה אמינה (יש לי נסיון טוב עם ג'יגהבייט אז זאת אופציה טובה), שיתמוך במעבד E8300 או E8400 רצוי שיכלול כרטיס קול וכרטיס מסך (אם זה לא בא סטנדרט בכל מקרה). תודה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  22. מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  23. אז ככה החלטתי שבנתיים אני קונה מחשב ואני משתמש בכרטיס מסך שבלוח אם במשך כמה חודשים עד שיצא כרטיס מסך תומך DX10 ב1500 שקל בערך אז הני רוצה לשאול בקשר לשני לוחת אם האם יש בהם כרטיס מסך מובנה ואם כן אז הוא יוכל להריץ משחקים חדשים (לא חייב בגרפיקה גבוהה רק להריץ מהר) ולאיזה כרטיס מסך הוא בערך משתווה אז הדגם הראשון: GIGABYTE? M55Plus-S3G AM2, 6100, DDRII 800, PCI-E? השני: GIGABYTE ?M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? תודה מראש

24. Started by tomerbd,

קניתי DFI infinity nf4 ultra 939 ויש לי כמה שאלות: מה זה iEEE 1394? מה זה nVIDIA RAID? מה זה GiGABiT LAN? ומה עושים עם החיבורים S/PDIF-in, S/PDIF-out? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by eyal00,

קיבלתי היום את הלוח הזה(KN8) ואיתו קיבלתי דרייורים של הלוח FATALITY בכלל. הדרייורים של שני הלוחות האלה תואמים או שהם עשו טעות ואני צריך ללכת להחליף את הדרייור?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.