מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני פותח את הפוסט הזה בעקבות דיון אחר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379111.msg3267397#msg3267397 ומהסקירה ב- http://xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5ql-e_9.html#sect0 בעיקר העמוד האחרון. המסקנה הברורה היא שלוחות אם המבוססים על p43 הם אוברקלוקרים עלובים למדי. הם מספיקים בהחלט למי שהולך על מעבדים זולים כמו E7300 ,אבל הם לא הפיתרון לכל אלו שרוצים להוציא את המיץ מהמעבדים שלהם. נראה לי שככול הנראה אין ברירה אחרת לכל האוברקלוקרים הרציניים,אלא לבחור בלוח מבוסס P45 גם אם אין לי שום צורך במערך מרובה כרטיסי מסך אם כך נשאלת השאלה: מהו לוח ה-P45 הזול ביותר שעדיין מאפשר למצות את המעבד עד תומו? (שימו לב שאני מיתכוון לזול ביותר מבין הלוחות שבנויים מקבלי…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נראה לכם שעדיף: 512 MB של זיכרון KINGSTONE DDR 2100 פשוט, או 256 MB של זיכרון CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C ללוח GIGABYTE 7VRXP שתומך עד 2700. תודה...!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש תחום עם פערי מחירים מבלבלים לחלוטין זה הזכרונות. על מה לא הייתם מתפשרים ועל מה כן? המלצה על זיכרון שנותן יחס ביצועים-מחיר ראוי תתקבל בברכה. (כאמור מתייחס למעבד E6300).
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצל המשך הירידה בהיקפי המכירות, הפער בין שלושת המובילות של שוק הניידים לבין כל השאר צומח באופן משמעותי, וגם מספק לנו מובילה חדשה בקטגוריה כמו רוב הקטגוריות בעולם המחשבים – נראה שגם תחום המוצרים הניידים ממשיך לחוות הצטמצמות והצטמקות לא ממש נעימה, אשר פוגעת בכל השחקניות כמעט ללא יוצא מן הכלל. לפי נתונים של חברת סקר השוק Trendforce, היקף מכירות המחשבים הניידים בשלושת החודשים הראשונים של שנת 2016 עמד על כ-35.6 מיליון יחידות, והיווה ירידה של 7.3 אחוזים לעומת הרבעון הראשון של שנת 2015 – וירידה גדולה עוד הרבה יותר של כ-19 אחוזים לעומת הרבעון האחרון של שנת 2015. עם זאת, מי שיכולה למצוא סיבות לאופטימיות במצב החדש היא לנובו הסינית, אשר רשמה ירידה של 10 אחוזים בל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב. כרגע יש לי 512 מ"ב מסוג DDR במהירות 166MHZ בשני סלוטים של 256. הלוח אם הוא intel d845gebv2, הנה קישור לפרטים: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/ לא צריכה להיות בעיה לשים שני זכרונות של ג'יגה על כל סלוט, נכון? אם אני קונה זכרונות DDR במהירות 400 MHZ, אמורה להיות בעיה? או שפשוט הזכרונות יעבדו במהירות נמוכה יותר? פשוט אני לא מוצא זכרונות במהירות נמוכה יותר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע מחשב I5 2320 ל 1155 רוצה לשדרג אותו למשהו קצת יותר מהיר צריך המלצות למעבד + לוח אם לגיימינג בעיקר אין מחשבה על OC יש מחשבה על SLI או קרוספייר בעתיד יתר החלקים הקיימים: ספק ססוניק 550W כרטיס מסך 7950 מארז FULL TOWER
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מעבד פנטיום d 2.8 ghz אמורו שפנטיום d הוא כפול ליבה אז זה אומר שיש לו 5.6 ghz?????? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי הזדמנות לרכוש את המעבד INTEL Core 2 Extreme QX6850 Quad-Core Processor 3.00GHz, 4x2MB, 1333MHz FSB, LGA775 Socket T במחיר 2048.25972 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אני באמת צריך אותו? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים. אני יודע שהיום לא מומלצים מעבדי 4 ליבות מכיוון שבעתיד כשהכל יתחיל לתמוך ב4 ליבות המעבדים של היום כבר יהיו חלשים ולכן עדיף לרכוש 2 ליבות גם כי הם יותר טובים למשחקים וגם כי באותו זמן כשהכל יתמוך ב4 ליבות יהיה אפשר לשדרג וכך עדיף. אבל האם המעבד הזה יהיה חזק גם באותו הזמן כשהכל יתמוך 4 ליבות ואני לא אצתרך לשדרג?.. המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן פתחתי נושא בפורום בעיות תכניות בקשר לבעיות איטיות ובעיקת תקיעות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479531.0;topicseen והגעתי למסכנה שהבעיה בלוח אם ואני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בעד 300 שקלים רצוי לא יותר מידי יקר ובסניף K.S.P בירושלים בגלל שזה לתקופה קצרה של שנה אולי אפילו פחות עד שאני אחליף את המערכת כולה הלוח אם שיש לי כרגע הוא gigabyte 73pvm-S2H את שאר המערכת אתם יכולים לראות בצד. תודה לכל העוזרים. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש , והתעניינתי ב-3 לוחות אם . Asus P5Q DFI LanParty DK P45-T2RS PLUS MSI P45 Neo3-FR vלוח הרביעי שאני מוסיף עכשיו (אחרי עריכה): Asus P5Q PRO , הוא כמובן קצת יותתר יקר , אבל השאלה שוב פעם האם שווה להשקיע את הכסף בשביל זה. המחשב יהיה בגדול למטרת משחקים וOC למעבד E8400 ..(ו CF עתידי שאם אני יצטרך עוד 4870 .) (והקירור יהיה לא משהוא רציני.. אני רוצה להגיע ל 3.7~4..) כל הלוחות האלו הם באותם טווח מחירים פחות או יותר (600~700) , והאם הם בכלל יראו לי שיפור במשחקים , נגיד לעמות הלוח EP43-DS3L. תודה לכל העוזרים (והעוזרות )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו עבד עם לוחות של פוגיטסו ויש לו ביקורת עליהם? הנסיון שלי טוב איתם,אבל זה כמובן ביחס לכמות שיוצרה בשוק. אשמח לשמוע תגובות לגבי הלוח מהדגם הזה או לוחות אחרים של פוגיטסו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יושב וחושב מול כל השינויים האלו ומתלבט: כידוע בימים אלה יצא המעבד הכפול ליבה החדש (ה-conroe) המהיר. וכן אינטל הודיעה על לוח זמנים רשמית שבינואר 2007 יצא מעבד חדש שהוא 4 ליבתי. האם מחיריו יהיו אסטרונימיים או מחירים סטנדרטיים ? אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו או לחכות למעבד החדש ה-4 ליבתי ? נא עצתכם, תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, GA-MA78GM-UD2H תומך ACC? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שידרג ל 8 ג'יגה אך מזוהה רק 4 מה צריך לעשות ככה שהמחשב יזהה 8 ג'גה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-