עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אלול,

יש לי ברשותי כמה כרטיסי זכרון מלאים בתוכן חלקם ללא גיבוי שיום אחד פשוט "נדפקו" והפסיקו לפעול, לא עולים במחשב ולא בפלאפון רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה עושים בכזה מצב, אם יש דרך להחזיר אותם לפעולה , וכן אם יש דרך לשחזר תוכן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות 2 זכרונות 512 אני לא רוצה לבצע oc אבל אני רוצה שהזכרונות יהיו מהירים וטובים על מה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by FlyHigh,

מישהוא שמע פעם על השם הזה? (Hynix) אני מעוניין לרכוש זיכרון RAM ומצאתי בזול את ה8GB RAM שלהם http://www.tms.co.il/product/13124 מומלץ, לא מומלץ? אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Marius Starlord,

שלום. רציתי לשאול מה ההבדל בין AMD ל-Intel חוץ מבמחיר ולמה Intel Celeron יותר זול מ-Intel Pentium. האם זה בגלל ש-Celeron פחות טוב או מסיבה אחרת. אשמח לקבל תשובה, גל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חבר שידרג ל 8 ג'יגה אך מזוהה רק 4 מה צריך לעשות ככה שהמחשב יזהה 8 ג'גה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה

8. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by KoM,

גם ויסטה וגם XP מזהים רק 2GB מה-4GB שמותקנים, אני יודע שיש מגבלה של 3-3.5 אבל אצלי מזוהה רק 2. בביוס מזוהים 4GB ובסיסופט סנדרה מצוין כי בכל בנק ישנם 1GB של זכרון, מה יכולה להיות הבעייה ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by raz002,

טוב אז ככה שלה ראשונה שלי זה מה ההבדל בין DDR לבין DDR2 (אני יודע שיש נעוץ אבל זה באנגלית)? אחך אני יודע מה יש לי? ושאלה שנייה איזה לוח אם לדעתם הוא בעל הביצועים הכי טובים קיום אני יודע שזה שאלה קשה... מה דעתכם על CHIPSET INTEL 915P ? תודה מראש סליהח על הבורות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עם תוצאת המהרה מרשימה מאוד של 5.2GHz, לכאורה, המעבדים הנייחים החדשים של אינטל עשויים להפתיע אותנו בפוטנציאל ביצועים שלא נראה כן מאז ימי ה-Sandy Bridge לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-עשויים-להיות-מפלצות-אוברקלוק/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי. התבקשתי לבדוק Performance של תוכנה מסויימת. במעבד שלי, המהיר יותר, אני מקבל X הרצות של תוכנה מסויימת. עכשיו אני צריך לתת תוצאה במעבד הישן יותר. לפי אתר CPU benchmark, ה-Effective Speed שאני מקבל בין המעבדים זה שהמעבד בו בוצעו הבדיקות מהיר ב269 אחוז. עכשיו לשאלה שלי, ואני יודע שהיא לא מדוייקת במאה אחוז, האם עלי לחלק X ב2.69 כדי לקבל תוצאה שהיא בערך זהה לתוצאה שלי על המעבד הישן יותר? לגבי RAM, התאמתי את כמות הזיכרון ב-Virtual Machine. תודה.

15. מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yonni,

איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by לוח שנה,

שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by koby058,

מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר ומה ההבדלים בניהם? לא עושה אוברקלוק בכלל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

ניסיתי למצוא איזשהו מקום שבו ה12700 נמכר בפחות מה12700K מאמזון\ניואג(1500) ולא מצאתי בכמעט שום מקום את המעבד למכירה בטח ובטח לא במחיר הגיוני. חשבתי שזו תהיה אופציה נהדרת ללכת עליו עם B660 במקום 12600K עם Z690(לא שחייבים), אבל נראה שאינטל לא ממהרת לייצר כאלו. יש מישהו עם ניסיון שונה?

20. Started by yanivsk,

יש לי את האפשרו ליקנות או את GigaByte GA-965P-S3 או ASUS P5B מה יותר טוב ? אם יש הבדל בביצואים בינהם. הASUS קצת יותר זול. אשמח לתשובה מהירה אם אפשר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by no_way,

המפרט המלא של המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 UD VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Antec P8 Case Corsair RM650x 80 plus GOLD Modular 650W Noctua NH-D14 CPU Cooler Samsung Evo 970 Plus 250GB אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד וראיתי סרטונים והלוח אם ממש קשה לתפעול וביצוע אובר קלוק. לכן אני מחפש לוח אם אחר שיהווה פתרון ויתאים למפרט. סדר גודל אותו מחיר אפשר לחרוג ב300 שח

22. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ותשימו לב גם ל EP שזה EP=EPOX ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by uncommon,

אם יש תחום עם פערי מחירים מבלבלים לחלוטין זה הזכרונות. על מה לא הייתם מתפשרים ועל מה כן? המלצה על זיכרון שנותן יחס ביצועים-מחיר ראוי תתקבל בברכה. (כאמור מתייחס למעבד E6300).

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by al_lot,

אני לא מתכון לעשות OC אז אם הזכרונות של GEIL הם בסדר ? מכיום שאם זולים יותר משאר ב100 שקל ויותר וגם אם עדיף שבב אחד של זכרון עם 512מגה אוו שני שבבים שכל אחד 256מגה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Parallel,

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים