מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
-
במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל???????? והאם טריי שווה משהו..........
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעה איזה לוח אם לבחור אני לא OCer אבל אני גיימר כבד מאוד ואני לא רוצה לקנות שתי Geforce אני קונה X850 XT PE התקציב של הלוח זה 1200 עד 1550 לא פחות ולא יותר וחשוב שהלוח יהיה בChipset nForce 4 ושיהיה בו SLI או DXG למרות שאני לא ישתמש בהם עכשיו תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום. יש לי כמה שאלות בקשר לקניית זיכרון נוסף למחשב. מקווה שתוכלו לעזור 1. יש לי מחשב די ישן ולוח האם שלי לא תומך ב- DDR2 אלא רק ב- DDR. אני מתלבט אם כדאי לי לקנות זיכרון DDR נוסף עבור המחשב הנוכחי שלי... במידה ואני קונה בעתיד מחשב חדש לגמרי שיתמוך כמובן ב- DDR2, האם זה אומר שאני לא אוכל לחבר אליו את הזיכרון DDR שקניתי או שאם מחשב תומך ב- DDR2 זה אומר שהוא תומך גם ב- DDR? 2. כרגע יש לי זיכרון 512MB ויש לי slot נוסף פנוי. האם יש הבדל כלשהו מבחינת ביצועים אם אני מוציא את הזיכרון הקיים וקונה 2GB או אם אני קונה 1GB שאותו אני מכניס ל- slot הנוסף במקביל ל-512MB שיש לי? 3. יש לי זיכרון Kingston אבל משום מה בתוכנת אוורסט תחת הקטגוריה של הזיכרון רשום nanya…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לקנות עוד 512MB בנוסף ל-256 שלי עכשיו אני רוצה לדעת איזה CL ה 256 שיש לי על המחשב כדי שאני לא יקנה סתם 512 עם CL נמוך וישלם הרבה שבמילא הוא יעבוד לפי הזיכרון האיטי יותר.. וגם תמיד חשבתי שהזיכרון אצלי עובד בתדר של 266MHz אבל לפי התמונה יש מצב שהוא פועל על 366MHz? תמונה: אני חייב פה את העזרה שלכם.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ על לוח מחברה מוכרת שיש לו גם חיבור m.2 וגם usb 3.1 a+c ובסביבות ה 400 ש"ח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. אשמח לדעת מה פחות או יותר המחיר של לוח P8Z77-V עם מעבד 3570K במצב מעולה. ומה של Z87-A עם 4770K אם ארצה למכור יד 2. אשמח לדעת גם בנפרד כמה המעבד והלוח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי צריך עזרה לפני שאני הולך סופית על מעבד: חשוב לי ביצועים למשחקים והאופציה לשמור אפשרות שדרוג בעתיד מה עדיף לי אינטל או amd לגיימינג כבד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לחבר שלי יש 5500 שקל להחלפת שילוש+כרטיס מסך+DVDROM. הוא החליט(לפי עצתי) לחכות לדור החדש של כ.מ אז יוצא 3200 שקל על השילוש. אז אני הצאתי: Intel P4 2.4GHZ C............................................................................1000NIS Chaintech 9CJS Zenith 875P.............................................................1300NIS Geil Golden Dragon series 256mg 400mhz......X2...............................................................800NIS 3100NIS~ האם כדי לחכות לדור הבא של המעבדים או לקנות עכשיו? הצעות לשיפור?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש (Asus P4P800)... לוח באמת מדהים. כידוע, הוא תומך ב DDR400 ולכן לא התקמצנתי וקניתי (כרגע רק) 256MB DDR400 של KINGSTONE. אך כשהמחשב עולה, הוא כותב שהוא מזהה 256MB של DDR266!!! הלוח תומך במה שנקרא Dual Channel, וזה אומר שצריך למלא לפחות שתתי סלוטים בסדר מסויים, אך זה אמור להביא לעבודה ב 128bit, וחשבתי שזה לא קשור ל MHz של הזיכרון. (כרגע אני עובד רק עם סלוט אחד של 256). הערה נוספת: הרכבתי מחשב זהה לשלי ושם הרכבנו שני סלוטים של 256MB גם DDR400, ושם הלוח זיהה את הזיכרון כ DDR333, שזה גם לא נכון כמובן. יש למישהו רעיון מה קורה כאן?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי Zalman CNPS9500 LED והוא מקור הרעש היחידי במחשב. זה התחיל לשגע אותי הרעש הזה, ניסיתי עם התוכנה SPEED FAN אבל לא ממש הסתדרתי איתה :\ גם שהמעבד על 24-28 מעלות המאוורר עובד בפול כוח על 2700 RPM. מישהו יודע איך לעזור לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם ויסטה וגם XP מזהים רק 2GB מה-4GB שמותקנים, אני יודע שיש מגבלה של 3-3.5 אבל אצלי מזוהה רק 2. בביוס מזוהים 4GB ובסיסופט סנדרה מצוין כי בכל בנק ישנם 1GB של זכרון, מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלה ראשונה שלי זה מה ההבדל בין DDR לבין DDR2 (אני יודע שיש נעוץ אבל זה באנגלית)? אחך אני יודע מה יש לי? ושאלה שנייה איזה לוח אם לדעתם הוא בעל הביצועים הכי טובים קיום אני יודע שזה שאלה קשה... מה דעתכם על CHIPSET INTEL 915P ? תודה מראש סליהח על הבורות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקבל מחו"ל מעבד E6600 , ויש לי 2 שאלות. 1) מה הלוח אם הזול ביותר שיתמוך באופן מלא לניצול היכולות של המעבד הזה? 2) יש לי 2 ג'יגה זיכרון DDR רגיל, האם אזדקק להחליפו ל DDR2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאאלום!~! אחרי מלא זמן שלא הייתי אני חוזר הביתה (HW) אז ככה אני צריך לוח עם AGP, 478 וזהו בפיזי.. כמה שיותר מתח למעבד.. לצ'יפ.. ולזכרונות חשוב מאוד!! זהו בעיקרון לוח ל OC מה עוד צריך?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגמי המעבדים הניידים בדור החדש של אינטל נחשפים תודות לשקופיות מודלפות עדכניות, ונראה שגם בגזרה זו לא נראה שינויים מרחיקי לכת לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-הניידים-הדגמים-שבדרך-נחשפים/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מתי צפויים המעבדים הללו להגיע לשוק הנמוך I3 ומטה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד Intel Core i7 4790 על לוח אם עם ערכת שבבים H97 של אינטל. עד כמה שהבנתי, הקירור שמגיע עם המעבד הוא לא חזק במיוחד, בייחוד אם מתכוונים להשתמש במחשב עד קצה היכולת שלו. אני מתכוון לקנות את המחשב ב-KSP והם הציעו (כברירת מחדל) קירור בשם Arctic Alpine 11 Rev. 2. מה דעתכם על זה? הוא מאוד זול (כ-40 שקל) אבל אני חושש שהוא יהיה רועש. ראיתי שיש כתריסר יצרניות לקירור למעבדים ולכל אחת עשרות דגמים. אני לא מבין בתחום אז אני קצת תקוע פה. אני רוצה קירור שישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה גם תחת הרצת יישומים כבדים וגם שיהיה שקט יחסית. אני לא רוצה לקנות משהו יותר יקר מ-200 ש"ח, אז מה לדעתכם יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה? יש בכלל שוני משמעותי בין היצרניות השונות …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי בכמה אתרים וראיתי שקשה למצוא את המעבדים החדשים במלאי בחנויות. אולי רוצים להתפטר מהמלאי הישן לפני שמביאים חדשים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-