עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by b1g,

היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

3. Started by zoharbe,

דנתי עם חברים שלי,ואחד מהם אמר שאמרו לו בפורומים שונים (Vgames,FXP) אמרו שהמעבדים של AMD נוטים לקרוס ולהוציא BSOD ולא תומכים במשחקים החדשים בשוק. אני לא מסכים איתו. האם יש איזשהוא ביסוס להערות האלה?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  5. שלום לכם יש לי לוח אם MSI K8N NEO4 MS-7125 VER.1 רציתי לדעת אם יש לי בלוח הזה יציאה של קול שאני יכול לחבר לכרטיס מסך שלי (S/PDIF) כדי שאוכל לשמוע קול דרך היציאה HDMI שיש לי בכרטיס מסך הכרטיס מסך שיש לי הוא GF9500GT + HDMI והוא מחובר לLCD 37 אינצ' רואים תמונה טובה אבל לא שומעים כלום תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. לוח האם הוא MSI P67 C43 רציתי לשאול האם המצב הזה [תמונה], בו האורות שמסמלות לפי חוברת לוח האם את ה CPU Phase LEd, הוא נורמלי/בריא/תקין: לציין שהאורות דלוקים תמיד, ורק האחרון מהבהב ללא הספקה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by hz707,

?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  8. חשוב לציין שלא משנה באיזה לוח אבחר אני משתמש בכרטיס מסך חיצוני שיותר טוב מ ה IGP של אינטל במעבד 2600K שיש לי. 1. יש את הלוח DP67BG שהוא לוח מעולה לפי כל האתרים מכיל גופי קירור טובים 'מעגלי מתח יציבים ופיצ'רים כמו תצוגת LCD לתקלות ועוד 2. לוח DZ68DB צ'יפסט חדש ודווקא יוצא לי שהוא יותר זול ב 150 ש"ח אבל הוא ממש פשוט במראה אין גופי קירור בלוח עצמו ואני לא מוצא ביקורות עליו. מה שידוע לי שZ68 מכיל אפשרות לעבוד בו זמנית עם שני כרטיסי מסך ללא כיבוי והדלקה של מחשב האם זה נכון?(הכוונה האם אני יכול לעבוד עם כרטיס מסך מובנה ואם אני מריץ משחק לשנות בתוך חלונות לכרטיס החיצוני?) מבחינת ביצועים במשחקים הבנתי ששתי הצ'יפסטים זהים, זה נכון? אודה לעזרתכם בסוגיה.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. ערכת השבבים X79 תתמוך גם במעבדי LGA1366 "אם חשבנו שמעבדי ה LGA1366 הותיקים הולכים להעלם לקראת סוף השנה מהמפה עם השקת מעבדי ה Sandy Bridge-E וערכת השבבים X79 אשר צפויות להגיע ביחד, הרי שהיום אנו מקבלים ידיעה מפתיעה מהאתר XBITLABS אשר לפיה מסתמן כי ערכת השבבים ה X79 תתמוך במעבדי ה LGA1366 כמו גם במעבדי ה Sandy Bridge-E בתושבת ה LGA2011. על פי המסתמן ממסמך רשמי של Intel שנחשף בפני XBITLABS ב INTEL מתכוונים לאפשר תמיכה במעבדי ה LGA1366 ביחד עם ערכת השבבים X79, כאשר ב INTEL עומדים להשיק שני לוחות אם חדשים המבוססים על ערכת השבבים X79. לוח האם הראשון הוא ה DX79SI המכוון לשוק הגבוה ביותר, כאשר לוח אם זה יתמוך במעבדי ה LGA2011 בלבד, ואילו לוח אם נוסף …

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. במיוחד מעניין אותי הנתון של לוח האם - AUXTIN [שאין לי שמץ מה זה אומר], שמצביע על 65 מעלות. תודה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  12. לום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום. היום שמתי לב לדבר מוזר. Real Temp קורא 34 מעלות. כאשר נכנסתי לביוס, הקריאה הייתה 56 ! מה פשר הדבר? מי צודק ומי טועה? תודה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. ב-WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roeesnir,

ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hz707,

האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי לוח אם gigabyte ga945-g. רציתי לדעת אם כרטיס המסך gigabyte hd4650 יתאים לו מבחינת החיבור? במידה וכן, אשמח לדעת אם לכרטיס הזה יש חיבור VGA, DVI וHD?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-p67a-gd80-b3_3.html#sect0 אני קורא עכשיו ביקורת על הלוח אם הזה, ויש שם השוואה מעניינת של BIOS כמו שהיה פעם ל-UEFI שמאפשר להעלות את מערכת המחשב מקשיח של 3TB ויותר. מעניין, חשבתי שאולי זה יעניין עוד אנשים פה בקהילה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לדוגמא שתי אפשרויות - מתי עדיף מה (שניהם בהבדל מחירים זניח לחלוטין) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145315&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-145-315-_-Product לעומת זה ; http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148347&cm_re=240-Pin_DDR3-_-20-148-347-_-Product

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  22. ראשית רציתי לומר שאם זה לא המקום המתאים לפרסם את האשכול הזה אנא מהמנהלים העבירו אותו למקום הנכון. יש לי מעבד E8500 3.16GHz עכשיו בדיוק אתמול פירמטתי את המחשב, Windows 7 64 bit. עכשיו ראיתי שכתוב לי בComputer ב Properties שהוא 3.16GHz ורשום ליד 2.83 הינה תמונה: אוקי השאלה שלי היא, האם זה כך כי משהו במעבד לא בסדר (כמו משהו בביוס שהשתנה) או שאולי פשוט זה ככה בווינדוס 7 והוא רושם כמה הוא מנצל באותו הרגע וברגע שהוא נכנס למאמץ רב יותר כמו משחקים הוא מעלה את הקלוקים ל3.16GHz באופן אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  23. שלום, יש לי שאלה קטנה. קראתי גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, שמחשב מבוסס סאנדי ברידג' מוגבל בכמות הזיכרון RAM שאפשר לשים עליו. מישהו יכול בבקשה להסביר מהי המגבלה, ממה היא נובעת והאם היא תיפתר ? האם באמת לא ניתן לשים יותר מ - 8 או 16 גיגה זיכרון ? מישהו פה בפורום ייעץ לי ללכת על מעבד core i מהסדרה הקודמת אם אני רוצה הרבה זיכרון. אני לא מבין את ההגיון בכך. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם יש תאימות למעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 ולמסך U2311

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים