עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KoDkOd,

לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור) המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים. אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז כרגע ההצעה שלי היא כזאת amd 3500 gigabyte k8n 9 ultra gforce 6600gt leadtek חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים... לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך כ"מ:…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yanivsk,

יש לי את האפשרו ליקנות או את GigaByte GA-965P-S3 או ASUS P5B מה יותר טוב ? אם יש הבדל בביצואים בינהם. הASUS קצת יותר זול. אשמח לתשובה מהירה אם אפשר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ilanb0,

אם אני לא מתכנן OC, ורוצה מעבד ברמה גבוהה (סרטים ומשחקים) - איזה מעבד עדיף מבין שתי החברות? דרך אג, במפרטים ראיתי שמעט הכל זה המלצה ל - AMD.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ה-G320 של Giada הוא מחשב מיני עוצמתי שמיועד להתחבר למספר גדול של אמצעי תצוגה ולשרת את אלו ששטחי מסך גדולים הם חלק הכרחי בעבודתם. לקחנו אותו לסיבוב והגענו למסקנות מעניינות בשנים האחרונות אנחנו עדים לבקשות רבות להמלצות למחשבים שמסוגלים לשרת קהלים מאוד מסויימים של משתמשים. רבים מבקשים מחשב שמסוגל לבצע מטלות שאינן תובעניות במיוחד אך כן צריך לעשות זאת באלגנטיות ועל מסכים רבים. בדרך כלל אלו אנשי בורסה ועסקים, כאלה שצריכים כמות אדירה של שטחי מסך כדי לנטר ולעקוב אחריה שינויים במניות בזמן אמת, אחרי תחזיות ודיווחים בעולם ושאר מידע. המטרה היא להשיג מכונה שיכולה להתחבר לכמה מסכים בו-זמנית עם גודל קומפקטי, שהיא גם שקטה. נכון, אפשר לבנות מחשב נייח ולהתקין בו שני כרטיסי מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by topy11,

שלום, כרגע משתמש במחשב בעיקר למשחקים ושימוש רגיל (אינטרנט מוזיקה וכו), אבל לאחרונה התחלתי ללמוד ולעסוק בתלת מימד כרגע בבלנדר. בעתיד כנראה שאשתמש בעוד תוכנות כגון מאיה זיבראש חלק מתוכנות של אדובי אנריל יוניטי ועוד . כרגע משמתמש : 5600X RTX 3070 3200 CL 16 16G Crucial Ballistix 750W ANTEC HCG NOCTUA NHD15 את הזיכרון אני די בטוח רוצה לשדרג ל32 3600 אבל אני מתלבט לגבי המעבד. יש ירידות מחירים ומבצעים ואני מתלבט אם לשדרג ל5800X3D או ל5900 השאלה אם כדאי ואם יתאים? או לחכות ובעתיד לשדרג הכל?

• אהבתי!
    • 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה. הוא טוב לסלרון טואלטין? כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה. תודה על העזרה. נ.ב המעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם. שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ofird,

משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by danieltrt,

שלום לכולם. לא מזמן פתחתי נושא בפורום בעיות תכניות בקשר לבעיות איטיות ובעיקת תקיעות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479531.0;topicseen והגעתי למסכנה שהבעיה בלוח אם ואני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בעד 300 שקלים רצוי לא יותר מידי יקר ובסניף K.S.P בירושלים בגלל שזה לתקופה קצרה של שנה אולי אפילו פחות עד שאני אחליף את המערכת כולה הלוח אם שיש לי כרגע הוא gigabyte 73pvm-S2H את שאר המערכת אתם יכולים לראות בצד. תודה לכל העוזרים. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by daniel1saida,

בס"ד 1 מה ההבדל בOC בניהם ב?MHZ (אני יודע שE5300 יותר טוב) 2 לאיזה מהירות מגעה כל אחד עם קירור מובנה ומה עם קירור mugen 2? 3 ויש לי לוח אם GA EP31 DS3L יש משהוא שהוא יהיה מוגבל בלוח ועד איפה 4 והאם זה משמעותי במשחקים במהירות FSB ואם זה מגביל אותי בעתיד (יעשה צוואר בקבוק בשדרוג כ.מ)ואם יש עוד הבדלים בן המעבדים ? 5ומה זה VT ובמה הוא משפיע על W 7 ? 6 והאם הספק Antec NSK4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU יגביל אותי ב OC +כ.מ 4870/4850 ואם אפשר המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by maxshuk,

היי כולם, ראשית, אני חייב לציין שהאתר פשוט מעולה, העזרה ההדדית דורשת ח"ח. אני לא פעיל בפורומים מהסיבה הפשוטה, אני לא מבין בתחום מספיק בשביל להשתתף. בכל מקרה, אני אוהב לקרוא וללמוד. אני גרפקאי(אנימטור ומודלר תלת מימד) ואני מחפש לקנות מחשב ממש חזק. המפרט פחות או יותר מוכן ואני מחכה לסוף החודש (לא דוחה את הקניה הזאת) לירידות המחירים של המעבדים של אינטל. ופה מגיעה גם ההתלבטות שלי: מצד אחד אני מת למרובע ליבה, אבל מצד המחיר שלו דיי מטורף בהשוואה לC2D. אני מתלבט האם לקנות את הQX6700 (שעולה 5500 שקל, והמחירים שלו לא מתכוונים לרדת עד יוני-יולי, לפחות ממה שהבנתי) לבין 2 מעבדי E6700 שלאחר ירידת המחירים בסוף החודש יעלו משהו כמו 1500 שקל למעבד, ככה ששני מעבדים מגיעים בערך ל60 אחוז משו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mulderfox,

מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם. יש לי זכרונות G.SKILL SNIPER 2x4GB DDR3 1333MHZ PC3-10666 kit CL-9-9-9-24 F3-10666CL9D-8GBSR עכשיו אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב.. כמו SSD HDD כרטיס מסך ועוד.. לפי מה שראיתי באתר של הלוח האם שלי : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#sp יש לי תמיכה לזכרונות עד 1333MHZ. השאלה שלי עם כדאי לשדרג ל16GB במקום הזכרון הקיים? יהיו ביצועים למחשב ששווים תשדרוג? והדגם הזה : G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 משתלם במידה וכדאי לי לשדרג? תודה מראש [h=1][/h]

17. שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI

18. היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by YARONGT,

האם יש הבדלים משמעותיים בין h61 ל p67 ומהם לא משנה דגם תגובות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

במיוחד הזיכרון הצפציפי: PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB MIRRORED BLACK COPPER 2-3-3-6(PQI3200-1024DB)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nehmia,

נגיד כתוב AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX אז המהירות היא 2400 לכל ליבה או לשניהם ביחד?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by qpalzm,

אני צריך המלצות לג'יגה זכרון TCCD, שני סטיקים, לא צמאי מתח, שעושים 2-2-2-5 על 400 לפחות. אם אפשר, נא לחלק את ההמלצה לזכרונות הטובים ביותר בכל קטגוריית מחיר. תודה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם יכולה להווצר בעיה אם הזכרונות לא זהים שניהם של 512 אבל לא מאותה חברה וגם אחד הוא 2.5 ואילו השני הוא 3.0

25. מהם ההבדלים בין Nforce3 ל Nforce4? והאם ההבדלים האלה מצדיקים את ההפרש במחיר שביניהם?.......... תעזרו לי לדעת מה כדאי לי לקנות...

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.