עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש ברשות אנשים שאני מכיר מחשב פנטיום 4 1.61 ג'יגה הרץ 256 מגה SDRAM זיכרון לוח אם סוקט 478 של איסוס - דגם P4S533-X עכשיו לפי מה שקראתי במדריך של הלוח אם אפשר לשים זיכרונות DDR מסוג PC2100 PC2700 PC1600 - 184 PIN NON ECC עכשיו השאלה שלי אם אני אקח זיכרון מסוג PC3200 עם מהירות של 400 מגה הרץ ולא של 333 מגה הרץ אם יש אפשרות שהזיכרון יעבוד במחשב, או שזה יהיה סתם בזבוז של כסף וכן אני יודע שזה מחשב ישן... אשמח לתשובות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by xena,

קניתי לוח חדש (Asus P4P800)... לוח באמת מדהים. כידוע, הוא תומך ב DDR400 ולכן לא התקמצנתי וקניתי (כרגע רק) 256MB DDR400 של KINGSTONE. אך כשהמחשב עולה, הוא כותב שהוא מזהה 256MB של DDR266!!! הלוח תומך במה שנקרא Dual Channel, וזה אומר שצריך למלא לפחות שתתי סלוטים בסדר מסויים, אך זה אמור להביא לעבודה ב 128bit, וחשבתי שזה לא קשור ל MHz של הזיכרון. (כרגע אני עובד רק עם סלוט אחד של 256). הערה נוספת: הרכבתי מחשב זהה לשלי ושם הרכבנו שני סלוטים של 256MB גם DDR400, ושם הלוח זיהה את הזיכרון כ DDR333, שזה גם לא נכון כמובן. יש למישהו רעיון מה קורה כאן?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sangoker,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by someonewhy,

אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by morbidangel,

שלום לכולם מבקש המלצה ללוח אם יעיל לצרכי OC למעבד אינטל i5-760 עד סביבות 450 שקל. חשבתי על הלוח הזה GA-P55-US3L (שהוא קצת חורג), אשמח לעצות ותגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כפי שהבנתי משחקים לא מנצלים את הליבה הכפולה... אז מה כן מנצל אותה? לאיזה מטרות עדיף לי לקנות את המעבד הזה ואיזה לא? אם ברצוני לקנות מחשב למשחקים לאיזה מעבד אתם ממליצם?ובאיזה מחרים? תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by עדידוששששש,

במעבד amd האתלון 64 ביט יש סוג שנקרא טריי ויש סוג שנקראה בוקס מה ההבדל???????? והאם טריי שווה משהו..........

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by סעדה,

MSI X99-GAMING 9 AC כמה שאלות: 1.הסבר על שימוש בWIFI\WIDI ומה זה אומר השבב KILLER הזה וקראתי גם שבאחרים יש 2 ציפים של WIFI של אינטל וששילוב בין הKILLER לזה של אינטל לא כזה טוב. בקיצור מה השימושים לזה. 2. הבילד אין סטרימר הזה - גימיק או משהו שבאמת אפשר להשתמש בו בצורה טובה? ולא רק בXSPLIT 3.אוליי פשוט יותר משתלם להביא לוח של ASUS כמו שאני בד"כ עשיתי בעבר והזו? פשוט אין לוח שלהם מתחת ל2000 ש"ח שיכול לקבל מעל 2133MHZ תדר ראם. 4. אני הולך להשתמש ב5820K, הבנתי שהוא משתמש ב28 קווים ולא 40,מה זה משפיע? והאם ניתן להריץ SLI על X16\X16? ואם לא איך זה משפיע נניח X16\X8?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת אם יש משמעות ללוח המתקדם יותר ביחס לביצועי גרפיקה שגרתיים + בניית אתרים. המדובר גם ביחס לשדרוגים עתידיים אם יהיו. השאלה אם יכול להיות איזה הפסד מקניית ה61 תודה למגיב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by maor676,

יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה

16. Started by BlindFaith,

שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, האם מישהו יודע אם ישנם הבדלים משמעותיים בין Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard לבין Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Motherboard מעבר לכרטיס מסך (שלאחרון יש onBoard). המליצו לי במקום האחרון לקנות את ה: Intel Sorento Intel 945 DDR2 + VGA + LAN 100 Motherboard האם הוא פחות טוב מה-Gigabyte? אני מעוניין לשלב את זה עם Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU תודה אבירם

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Murmur,

שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by infrequent,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם לוח אם GIGABYTE Z97X-GAMING 3 כרגע מותקן עליו 16GB מסוג: G.Skill aegis 2x8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 CL11 לאחרונה, אני מוצא את עצמי לחוץ מבחינת הזיכרון ולכן אני מעוניין להוסיף עוד 16GB, הבעיה שלי היא: המלצה לדגם תואם במחיר טוב שיתאים לזיכרונות הללו, ויתאים מבחינת המיקום. בעיית המיקום: על המעבד מותקן Mugen 4, לכן אני לא יכול לשים זכרונות עם קירור גבוה, וגם השאלה שלי איך אני מבצע את תהליך ההרכבה, ראיתי שהמאוורר שהוא מה שעומד מעל הזכרונות מחובר עם קליפסים. האם ההוצאה של המאוורר פשוטה ורק לשים את הזכורונת ? כי אני לא מתכוון לפרק את כל הקירור בשביל כך. צירפתי תמונה וקישורים לדגמים שראיתי: אשמח לשמוע בקשר לדגמים אם מתאימים (אחד מהם זה אותם זכרונות שכבר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Frequency,

מה ההבדל בין מעבדי ה32BIT ומעבדי ה64BIT?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המחשב רואה את ה 4 גיגה אבל כתוב ליד ה 4 גיגה Usable 3GB וגם תחת ה task manager כתוב רק 3 גיגה בשימוש לוח asus p5b deluxe windows 7 ULt 64bit

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hdbaam,

AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 שיכלול X3 PCI לפחות, 1 AGP [הכוונה כרטיס מסך 1 כי ראיתי כאלה שיש בהם 2 נראה לי :-\] שאני יוכל לשים עליו X4 DDR 512 המ... זהו בנתיים נראה אם זה במקום אחים שלי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

היי, אני מתכנן להתקין WIN7 ולהפעיל את AHCI, עכשיו ראיתי באתר של גיגהביט שיש להם דיירבר להתקנת AHCI לפני התקנת מערכת ההפעלה. הבעיה היא שאין לי דיסקט. האם רק הפעלת AHCI בביוס זה דבר מספיק? האם התקנת הוידוס תזהה שאני צריך להתקין AHCI ותידע להתקין לבד מהדיסק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני בן 24 והתחלתי תואר בהנדסת תעשייה וניהול למשך 4 שנים. אני מחפש מחשב נייח שישמש ללימודים (אופיס) ולסרטי hd ואולי בעתיד לסרטי 4k. אני מחפש מחשב נייח שיחזיק לי למשך תקופת התואר בצורה טובה. אני סגור על שאר המפרט אבל בקטע של המעבד אני לא יודע מה לבחור, האם כדאי לקחת i3 בשביל להיות ראש שקט למשך התקופה או שאפשר לחסוך פה? אשמח לשמוע מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rubib,

חברים יקרים, אני עומד לרכוש מחשב חדש ומכיוון שיש לי נטייה להיקשר לברזלים האלה אני כולי בהתרגשות. אחרי שהגעתי להחלטה על כרטיס מסך (HD4870 - בעזרתם האדיבה של החברים כאן), זיכרון (4GB- כל החברות אותו דבר?!) החלטתי לבדוק מה קורה בשוק המעבדים. קראתי וגם קיבלתי תשובות מגוונות, לפעמים מגוונות מדי לגבי איזה מעבד לקחת. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (תלת מימדיים), גרפיקה (3dmax), וכמובן גלישה באתרי פורנו ועכשיו לשאלה: יש שני סוגים של מעבדים: QUAD וDUAL. מצד אחד לQUAD יש ארבעה ליבות שזה אמור להיות יותר מהיר אבל מצד שני אומרים שרוב היישומים לא משתמשים בארבע ליבות ומכיוון שהן מתייחסות אליו כ2 ליבות אז הוא בעיקרון חלש יותר ולכן כדאי לקחת כבר 2 ליבות חזק (E8400?). מצד שני יש כאלה שאומרי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות