עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dids22,

תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asaf_azar,

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות? גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by הגיימר,

האם הכרטיס הזה יתאים ויהיה מספיק איכותי כדי לספק מהירות של usb 3 או לא... ? https://he.aliexpress.com/item/ORICO-PVU3-4P-Desktop-4-Port-USB3-0-PCI-Express-Card-for-Laptop-Black/32517106210.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.O87cQK תודה .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Binky J Brown,

מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔

5. הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יום טוב לכולם אני מחפש לוח אם ואשמח עם תוכלו לעזור. המפרט הוא מעבד - Intel C2D E8400 זכרון - G.Skill 4g (4*1024) DDR2 1000 כרטיס מסך - 512MB Ati Radeon 4870 GigaByte ספק - Antec TruePowerNew750W תקציב 500 שח ולא של GIGABYTE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ID-1,

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html לא יודע כמה זה אמין, פעם ראשונה שאני באתר הזה, משאיר זאת לכם... שימו לב, יש שם 2 טבלאות : CPU Mark | Price Performance כמובן שהביצועים ביחס למחיר מתייחס למחירים בחו"ל, אבל זה נותן תמונה יחסית, רואים שם באופן מובהק את הייתרון הבולט של AMD בפרמטר זה. למי שרוצה לבצע סינונים/מיונים וכו' צירפתי את הטבלאות גם בקובץ אקסל (להורדה : לחצן ימני, Save Target As) תהנו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by גלאון,

שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

האם כדאיי לחכות ליציאת המעבדים בעלי 4 ליבות ?? - כי אם כבר הם יוצאים עדיף לרכוש אותם ? - או בעקבות ירידת המחירים הקיצונית של מעברי 2 הליבות ? [ האם בכלל המחירים של מעבדי הליבה הכפולה ירדו באופן ניכר ? ]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sella,

אין לי משחה טרמית יכול לקרות למעבד שלי משהו למרות שהוא לא בחום גבוהה תיראו נתונים מ ADIA32 Sensor Properties Sensor Type ITE IT8705F Sensor Access ISA 290h Temperatures Motherboard 24 °C (75 °F) CPU 19 °C (66 °F) Aux 29 °C (84 °F) Cooling Fans CPU 3125 RPM Voltage Values CPU Core 1.49 V +2.5 V 2.58 V +3.3 V 1.66 V +5 V 1.94 V +12 V 3.46 V +5 V Standby 2.12 V VBAT Battery 3.23 V

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by JohnClark,

טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שאחרי שהתקנתי את כל הדברים של הלוח ה דריברים הכול ניכנסתי לפומקציות של ה כרטיס קול וגיליתי שאין שם משהו מיוחד אפילו לא לעלות את הבאס למה ? מה לא עשיתי טוב ?למה אני לא יכול לשחק אם הבאס ושאר הדברים של הכרטיס קול שלי ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SinMaker,

היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yarin.levy2,

אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by daniel89,

שלום, יש לי לוח אם של GIGABYE דגם GA-MA770T-UD3. אני רוצה לקנות SSD כי המחשב כבר מאוד מאוד איטי. האם לדעתכם הפתרון הנכון הוא לקנות SSD באמת או משהו אחר? אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח אם ואשמח להמלצות על כונני SSD 128GB זולים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הזירה בהחלט מתחממת - https://www.gadgety.co.il/190812/amd-raven-ridge-launches/ כדברי הקלישאה - צפוי חורף חם . נקווה שהרווח יהיה כולו שלנו, הצרכנים !

18. Started by NeoTrix,

היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי ואני לא מצליח למצוא לה תשובה. השאלה שלי היא מהו תפקידו של המעבד במשחקים. תודה לעוזרים (דרך אגב חיפשתי את השאלה הזאת בפורום אבל כל פעם מישהוא אומר משהוא אחר, אז אני רוצה תשובה חד וחלק).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם באופן קבוע, בכל לןוח אם שיש לו כ.מסך מובנה אי אפשר להוסיף כ.מסך נורמלי בהמשך? או שזה רק חלק מהלוחות? אוב כולם כן? או בכולם לא? תודה וחג שמח

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dark_zero,

הייתה צריכה להיות היום ירידת מחירים אפשר לראות את הבדלי המחירים באיזשהוא חנות כבר?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BUNG,

זה פשוט מדהים... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105089 אומנם פלטפורמה קצת ישנה אבל עדיין זה אחד השיאים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אגב הוא משתמש בקירור LN2 לזיכרונות.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום הייתי רוצה לדעת איזה לוח אם אני יכול לקנות, שלא יגביל את הביצועים של ה intel core i7 920 8MB , אבל כך שהלוח לא יעלה מיליונים... לינקים: מעבד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727479 לוח אם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729679 האם זה המעבד הזול ביותר שלא יגביל את ביצועי המעבד/מחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Marius Starlord,

שלום. רציתי לשאול מה ההבדל בין AMD ל-Intel חוץ מבמחיר ולמה Intel Celeron יותר זול מ-Intel Pentium. האם זה בגלל ש-Celeron פחות טוב או מסיבה אחרת. אשמח לקבל תשובה, גל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.