עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי התלבטות קשה בין שני לוחות אם מומלצים בתקציב של עד 900 שקל האחד הוא: GIGABYTE-965PS3 S775 DDR2 800MHZ השני הוא: ASUS-P5B S775 P965 DDR2 800MHZ הלוח של GIGABYTE קצת יותר יקר ברוב האתרים שבדקתי, אני לא מתכנן לעשות OC מה עדיף מבחינת ביצועים, קירור, תמורה לכסף, כרטיס קול, וכו'..... שני הלוחות זהים מאוד בתכונות שלהם ושניהם תומכים במעבד החדש ארבע ליבות של אינטל אודה לכם אם תעזרו לי בהחלטה איזה לוח עדיף ומשתלם יותר

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by hdbaam,

AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 שיכלול X3 PCI לפחות, 1 AGP [הכוונה כרטיס מסך 1 כי ראיתי כאלה שיש בהם 2 נראה לי :-\] שאני יוכל לשים עליו X4 DDR 512 המ... זהו בנתיים נראה אם זה במקום אחים שלי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by raz2058,

יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Vissor,

האם מישהו עבד עם לוחות של פוגיטסו ויש לו ביקורת עליהם? הנסיון שלי טוב איתם,אבל זה כמובן ביחס לכמות שיוצרה בשוק. אשמח לשמוע תגובות לגבי הלוח מהדגם הזה או לוחות אחרים של פוגיטסו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Fetalo,

אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dark_zero,

הייתה צריכה להיות היום ירידת מחירים אפשר לראות את הבדלי המחירים באיזשהוא חנות כבר?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Grave Digger,

:saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shreky,

למרות שרציתי AMD, החלטתי על INTEL בגלל הרבה המלצות של אנשים וחלק מההודעות פה (בת'רד על המעבד שנשרף לדוגמא), החלטתי לקנות מעבד Pentium 4 1800 עם 512k cache והוא 0.13. עכשיו כמה שאלות: א. האם המעבד הזה הוא אחד מסידרת המעבדים החדשה שאינטל הוציאה, Northood A? ב. איזה לוח אם מומלץ למעבדי אינטל, פנטיום 4? האם ללכת על ASUS, ABit או שמא חברה אחרת? (אני רוצה תמיכה ברייד 0 ו-1 לפחות). ואם תוכלו תגידו לי מחירים של הלוחות שאתם ממליצים לי. ג. DDR או RDRAM? מה יותר מהיר? איפה ההשקעה יותר כדאית? *יש לוחות שתומכים בDDR אך לא בRDRAM (ולהפך) ולכן התייחסו לשאלות ב ו-ג כאחת. ד. האם אתם חושבים שעשיתי בחירה נכונה שהחלטתי ללכת על המעבד הזה במקום AMD Athlon XP 1800+? טוב, אני מתחיל להישמ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofir8,

תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? לא יודע מה שווי השוק של לוחות האם , ככה שקשה לי לקבוע את שווי ההשקעה שלי. אני מאמין שבסביבות עד 1200 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לוח אם: מפרט נוכחי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by troG,

שלום לכולם ! צריך עזרה במציאת השוואה בין שתי ערכות השבבים הנ"ל כל המבחנים מתייחסים לP35, אבל אני בכלל לא הולך לשחק....ומעדיף שיהיה גם כרטיס מובנה, אך לא במחיר בצועים ! חג שמח troG

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by wArezm0n,

שלום אני צריך הצעה איזה לוח אם לבחור אני לא OCer אבל אני גיימר כבד מאוד ואני לא רוצה לקנות שתי Geforce אני קונה X850 XT PE התקציב של הלוח זה 1200 עד 1550 לא פחות ולא יותר וחשוב שהלוח יהיה בChipset nForce 4 ושיהיה בו SLI או DXG למרות שאני לא ישתמש בהם עכשיו תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by man-of-God,

שלום זה זמן רב שאני חושב כי יש לי בעיה חומרתית במחשב חדש יחסית (כמה חודשים) להלן הנושא הראשון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483171.msg4135614#msg4135614 היום נתקלתי בפוסט פה בפורום על memtest86 הרצתי אותה ולאחר כ 30 שניות היא נתקע / סיימה את הבדיקה ( פעמים ברציפות עם אותה התצוגה) להלן התמונה : אשמח אם מישה יכול להסביר לי על התמונה (דעתי היא שיש בעיה - השאלה אם אני צודק) לינק לתמונה (בפורום היא יוצאת גדולה מידי) http://img51.imageshack.us/img51/4080/img2567ml.jpg תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by daniel89,

שלום, יש לי לוח אם של GIGABYE דגם GA-MA770T-UD3. אני רוצה לקנות SSD כי המחשב כבר מאוד מאוד איטי. האם לדעתכם הפתרון הנכון הוא לקנות SSD באמת או משהו אחר? אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח אם ואשמח להמלצות על כונני SSD 128GB זולים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by koby058,

מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר ומה ההבדלים בניהם? לא עושה אוברקלוק בכלל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Crazy_Rabbit,

שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by A.J,

יש לי מעבד i5 8400 מתי שאני משחק הטמפרטורה מגיע ל71~ מעלות זה בסדר? קירור arctic alpine 11 pro rev 2

20. Started by nabot,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כפי שהבנתי משחקים לא מנצלים את הליבה הכפולה... אז מה כן מנצל אותה? לאיזה מטרות עדיף לי לקנות את המעבד הזה ואיזה לא? אם ברצוני לקנות מחשב למשחקים לאיזה מעבד אתם ממליצם?ובאיזה מחרים? תודה רבה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה נגיד ואני קונה 2 מעבדי FX-53 ושם אותם על לוח תומך של 2 מעבדים בסוקט 940...אפשרי??.או שרק לאופטרון יש אפשרות של 2 מעבדים...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by curdi1,

מבחינת בצועים... תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים