עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת אם יש משמעות ללוח המתקדם יותר ביחס לביצועי גרפיקה שגרתיים + בניית אתרים. המדובר גם ביחס לשדרוגים עתידיים אם יהיו. השאלה אם יכול להיות איזה הפסד מקניית ה61 תודה למגיב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eliil1,

יש לי כרגע 4 גיגה בדואל צ'אנל , אם אני אוסיף עוד 4 , יעני שני דואל צ'אנלים, זה לא יוריד לי את המהירות או את האוברקלוק למעבד? וכשאני קונה זיכרון אני פשוט צריך לשים אותו בסלוטים הנותרים שם וזהו? בלי שום התקנה או משהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה

5. Started by emil.shalom,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by A Man,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. E5200 ו8800GT? הלכתי לחנות מחשבים, והטכנאי שם אמר משהו לגבי זה שהלוח לא ינצל את הכרטיס מסך במלואו. ושאני צריך לקנות משהו יותר טוב. הוא זיין ת'שכל נכון? אם הוא תומך בpsi express X16 אז הוא מנצל אותו במלואו לא? הוא ינצל גם את המעבד במלואו נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dr-psyco,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לשדרג את מהירות המחשב שלי - שהוא יחסית עגלה, מחשב חדש עם ויסטה מעבד T5250 במהירות 1.5 וגיגה זיכרון במהירות 333. הלוח אם שלי תומך ב 667 ורציתי לדעת אם שדרוג ל-2 גיגה זיכרון ישפר משמעותית את מהירות המחשב, ואם כדאי להחליץ את הזיכרון הקיים(333) גם ל גיגה במהירות 667? אז האפשריות הם : 2 סטיקים - אחד קיים (333) + לקנות (667) או לקנות כבר 2 חדשים של (667)? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hdbaam,

AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 שיכלול X3 PCI לפחות, 1 AGP [הכוונה כרטיס מסך 1 כי ראיתי כאלה שיש בהם 2 נראה לי :-\] שאני יוכל לשים עליו X4 DDR 512 המ... זהו בנתיים נראה אם זה במקום אחים שלי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sababchik,

E5200 תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מעבד p3 733 win xp home בלוח האם (msi 6199,תומך בזכרונות במהירות 133) יש מקום לשלושה סטיקים של זכרון. הנה מה שמותקן כרגע: Memory Module 1 : Samsung M3 66S0823DTS-C75 3A688201 64MB 8x(8Mx8) SDRAM PC133U-333-542 (CL3 upto 133MHz) Memory Module 2 : Samsung M3 66S0823DTS-C75 3A1B8101 64MB 8x(8Mx8) SDRAM PC133U-333-542 (CL3 upto 133MHz) Memory Module 3 : Micron 16LSDT1664AG-10EC7 50032BDE 128MB 16x(8Mx8) SDRAM PC100-222-622 (CL3 upto 125MHz) (CL2 upto 100MHz) אני מתכוון לקנות עוד 256MB של SDRAM. האם להוציא את המודול של מיקרון ,להכניס את החדש (שיהיה במהירות 133) וכך להעלות מהירות או להוציא את אחד המודולים של סמסונג וכך להעלות את כמות הזכרון ? ובקיצור ,מה עדיף, 448 MB במהירות 10…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם באופן קבוע, בכל לןוח אם שיש לו כ.מסך מובנה אי אפשר להוסיף כ.מסך נורמלי בהמשך? או שזה רק חלק מהלוחות? אוב כולם כן? או בכולם לא? תודה וחג שמח

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eran256,

היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asichen,

שוב שלום, יש לי כרגע תקציב של 3000 ש"ח למעבד ומומלץ גם לוח אם בסביבות התקציב. יש לי עכשיו מחשב עם מעבד Pentium4 - 2.66MHz Socket 478 וחשבתי אולי לקנות מעבד חדש ולוח אם. מה אתם אומרים על Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core ? הוא טוב? הוא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמעבד שיש לי כרגע? ובכלל איך הולכים המהירויות של ה AMD ביחס לפנטיום? איזה מעבד AMD מקביל ל 2.66MHz?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rubib,

חברים יקרים, אני עומד לרכוש מחשב חדש ומכיוון שיש לי נטייה להיקשר לברזלים האלה אני כולי בהתרגשות. אחרי שהגעתי להחלטה על כרטיס מסך (HD4870 - בעזרתם האדיבה של החברים כאן), זיכרון (4GB- כל החברות אותו דבר?!) החלטתי לבדוק מה קורה בשוק המעבדים. קראתי וגם קיבלתי תשובות מגוונות, לפעמים מגוונות מדי לגבי איזה מעבד לקחת. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (תלת מימדיים), גרפיקה (3dmax), וכמובן גלישה באתרי פורנו ועכשיו לשאלה: יש שני סוגים של מעבדים: QUAD וDUAL. מצד אחד לQUAD יש ארבעה ליבות שזה אמור להיות יותר מהיר אבל מצד שני אומרים שרוב היישומים לא משתמשים בארבע ליבות ומכיוון שהן מתייחסות אליו כ2 ליבות אז הוא בעיקרון חלש יותר ולכן כדאי לקחת כבר 2 ליבות חזק (E8400?). מצד שני יש כאלה שאומרי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avirz,

שלום רב, ברשות המשפחה מחשב ישן הכולל לוח אם GA-K8NSC-939 ועליו מעבד AMD 3000 64 BIT 939 המשמש לגלישה ו-OFFICE בלבד. כיום מותקן במחשב 1G זכרון ב-4 סטיקים של 256M DDR 400 Kingston. חבר הציע לי מעודפי המחשב הישן שלו 4 סטיקים של Micron 512 DDR 266 (סה"כ 2G זכרון) - האם כדאי לי לבצע את ההחלפה אעפ"י שמהירות ה-BUS קטנה? אני מאמין שכן אבל רוצה להיות בטוח... בתודה, אבירם.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by A.J,

יש לי מעבד i5 8400 מתי שאני משחק הטמפרטורה מגיע ל71~ מעלות זה בסדר? קירור arctic alpine 11 pro rev 2

19. Started by cousinIT,

האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guyishai,

שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המחשב רואה את ה 4 גיגה אבל כתוב ליד ה 4 גיגה Usable 3GB וגם תחת ה task manager כתוב רק 3 גיגה בשימוש לוח asus p5b deluxe windows 7 ULt 64bit

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי התלבטות קשה בין שני לוחות אם מומלצים בתקציב של עד 900 שקל האחד הוא: GIGABYTE-965PS3 S775 DDR2 800MHZ השני הוא: ASUS-P5B S775 P965 DDR2 800MHZ הלוח של GIGABYTE קצת יותר יקר ברוב האתרים שבדקתי, אני לא מתכנן לעשות OC מה עדיף מבחינת ביצועים, קירור, תמורה לכסף, כרטיס קול, וכו'..... שני הלוחות זהים מאוד בתכונות שלהם ושניהם תומכים במעבד החדש ארבע ליבות של אינטל אודה לכם אם תעזרו לי בהחלטה איזה לוח עדיף ומשתלם יותר

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Fetalo,

אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים