עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by efiyak,

נשרף לי ספק כח אז בינתיים פרקתי ספק ממחשב ישן העניין שלספק הישן יש חיבור ATX 20 PIN במקום ATX 24 PIN בינתיים המחשב עובד מה תפקיד ה:4 פינים הנוספים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by CraXeD,

ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Cyron,

אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lioryb,

האם המעבדים האלו תומכים בוירטואליזציה? אם אני מתקין windows7, האם אוכל להשתמש בוירטואליזציה של XP ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TrancEnergY,

רציתי לדעת האם Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 (1066-MHz יעבוד על הלוח ASUS - P5B Deluxe אם אני לא יבצע OC!!!!!! השאלה היא מכיוון שהלוח תומך רק ב 800MHZ והזיכרון הוא בעל תדר של 1066MHZ

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dark_zero,

הייתה צריכה להיות היום ירידת מחירים אפשר לראות את הבדלי המחירים באיזשהוא חנות כבר?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by daniel89,

שלום, יש לי לוח אם של GIGABYE דגם GA-MA770T-UD3. אני רוצה לקנות SSD כי המחשב כבר מאוד מאוד איטי. האם לדעתכם הפתרון הנכון הוא לקנות SSD באמת או משהו אחר? אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח אם ואשמח להמלצות על כונני SSD 128GB זולים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי זיכרון ceon cl3 ddr1 400mhz יש לי שני מחשבים בבית באחד יש לי שני זיכרונות של 512 .לוח biostar gf6100 .754 amd 2 הזיכרונות חברת ceon דגם 2.5 .cl 400hz ddr1 במחשב השני יש לי לוח יותר ישן gigabite k8 754 amd ויש לי בא הרבה בעיות בגלל שאני צריך לעשות עדכון ביוס.בקיצור אם אני מחבר אליו את הזיכרון בדגם cl 3 הוא מראה לי רק 256 במקום 512 . השאלה שלי אם למחשב הראשון אני יחבר את ה cl3 ויעביר אחד מה cl2.5 למחשב השני זה בסדר שמחובר שני דגמים שוניםלמחשב הראשון? זאת אומרת 512 cl2.5 512 + cl3 למחשב אחד

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, האם יהיה הבדל מורגש אם אני אכניס לוח 965P במקום P43 למכונה עם E8400 ו 4870? מפרט בצד. פשוט שני הלוחות קיימים אצלי וב 965 יש פיצ'רים שחסרים לי ב P43, אבל הפיצ'רים לא חסרים לי מספיק בשביל ירידה בביצועים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RomaDev,

מעניין מאוד ! Intel או AMD

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hutorihunzu,

כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כאילו מעבד AMD 3000 הוא בעצם 1.8GHZ לעומת מעבד 3.0 INTEL שהוא בעצם 3GHZ אני צריך להוכיח לחבר שלי שזה נכון... אבל אני לא סגור אל איך להסביר לו את זה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofir8,

תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? לא יודע מה שווי השוק של לוחות האם , ככה שקשה לי לקבוע את שווי ההשקעה שלי. אני מאמין שבסביבות עד 1200 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לוח אם: מפרט נוכחי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aviram20,

היי לאחרונה קניתי חלקים למחשב והרכבתי מחשב חדש והתברר שהלוח לא תומך בסטה שתים ולכן אני צרילך להחליך לוח מעבד כרטיס מסך וזכרונות גלשתי לי להנאתי בכדי לחפש חלקים חדשים ולפתע נתקלתי בלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/ShowMM.asp?ProductId=2863ℑ=304578.jpg&Title= רציתי לדעת מזה המסך הזה שמחובר אליו? מה הוא עושה ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://srv2.jpg.co.il/5/5554f81cdaf68.jpg

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שאאלום!~! אחרי מלא זמן שלא הייתי אני חוזר הביתה (HW) אז ככה אני צריך לוח עם AGP, 478 וזהו בפיזי.. כמה שיותר מתח למעבד.. לצ'יפ.. ולזכרונות חשוב מאוד!! זהו בעיקרון לוח ל OC מה עוד צריך?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by A.J,

יש לי מעבד i5 8400 מתי שאני משחק הטמפרטורה מגיע ל71~ מעלות זה בסדר? קירור arctic alpine 11 pro rev 2

22. Started by emil.shalom,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם הלוחות הנ"ל טובים לOC למעבד E6300 ? וגם האם יש הבדל בינהם ואיזשהו יתרון של אחד על השני?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 47,

לחבר שלי יש 5500 שקל להחלפת שילוש+כרטיס מסך+DVDROM. הוא החליט(לפי עצתי) לחכות לדור החדש של כ.מ אז יוצא 3200 שקל על השילוש. אז אני הצאתי: Intel P4 2.4GHZ C............................................................................1000NIS Chaintech 9CJS Zenith 875P.............................................................1300NIS Geil Golden Dragon series 256mg 400mhz......X2...............................................................800NIS 3100NIS~ האם כדי לחכות לדור הבא של המעבדים או לקנות עכשיו? הצעות לשיפור?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים