מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
למה בסרט של AMD "prossesor installion" האיש שמתקין את המעבד אומר שחייבים לשים צמיד אנטי סינטטי!? למה?! מי צריך את זה? מה זה בידיוק עושה? אפשר גם בלי ? אני התקנתי בלי והכל עובד טוב...
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
MSI K9NGM2 Chipset 6100 או K9N NEo NFORCE 550 תודה.
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב לפני כשנה ... לא הבנתי הרבה במחשבים ועשיתי טעות רצינית כשקניתי 128 RDRAM עם המחשב... הזיכרון מורכב מזוג של 64 ... ועכשיו אני נורא רוצה להרחיב את הזיכרון ל256 או 512 אבל אני לא יודע מה יתאים לי ללוח אם... חבר שלי אמר לי שאני צריך לקנות זוג נוסף של 64 ...(ושרק זה יתאים לי ...) לא מוכרים את זה כבר בשום מקום ...אם אתם יודעים איפה מוכרים מה שאני צריך אז תגידו בבקשה . האם משתלם לי לקנות ניכרון נוסף מהסוד של ה- RDRAM או שאני פשוט אוותר ואחסוך למחשב חדש עם DDR ? האם אתם מכירים אתר \ חנות שמוכרת את הסוג צריך ? האם אתם תוכלו לעזור לי איכשהו ? PLZ הפרטים על המחשב שלי : אנא עזרו לי ....
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני השאלות, אני חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה אז אני שואל, אם יש בסטיקי או במקום אחר, אשמח להפנייה. 1. מה זה בדיוק FSB? 2. הFSB של לוח האם שלי הוא 333 ובCPU-Z מופיע לי קצת יותר ורשום לי בצד אובר קלוק, האם זה תקין? לא נגעתי בביוס. 3. בביוס רשום שהמכפלה של המעבד שלי היא 8, האם זה בסדר או שצריך להיות על 9?
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי ברשותי כבר שנתיים וחצי, בזמן האחרון אני מרגיש שהוא הולך ומתעייף יותר ויותר. המחשב שלי משמש לשמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, קידוד סרטים (MPG, DivX), אימיול, יישומי אופיס ושאר תוכנות קלות כמו ICQ... א-ב-ל, מדי פעם (לא בהתמדה יש לציין) אני משתמש בפוטושופ. המחשב שלי: Intel P4 2.4GHz לוח אם MSI 645 Combo LD 256MB DDR 333MHz CL2.5 nVidia GeForce4 MX 440 128MB (צריכים עוד פרטים?) אני חושב שהמחשב שלי זקוק לעוד זכרון, כמה להוסיף? בקשר ללוח אם, הוא תומך בזכרונות PC2700 (333MHz, CL2.5) ובקשר לתקציב, אני יוצא מנקודת השערה שאני לא צריך להוסיף יותר מ512 מגה, אז אני מרשה לעצמי עד 400 ש"ח. ועוד משהו, המקסימום שאני מרשה לעצמי להוציא זה 400 ש"ח, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שיותר.
-
- 13 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו מוכר את החלקים עם אחריות ב 1700 ש"ח לוח אם מדגם-A8N-SLI Premium של-ASUS המיועד להפעלת שתי כרטיסי מסך במקביל CL2.5 2x512MB 400MHz של -Kingston +מעבד- SAN DIEGO-AMD-3700 הכל בחבילה עבד שלושה חודשים עם קבלות ואחריות ב-KSP האם עסקה זו שווה ...!?אני צריך עזרתכם
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הזיכרון הבא של קורסייר : http://www.corsair.com/_datasheets/TW3X4G1333C9DHX.pdf האם הוא מתאים לקור i5 ? כולם אומרים שצריך 1.65 וולט ומטה אבל באתר אינטל רשום בפירוש שמומלץ 1.5 וולט + - 5 אחוז כלומר שזה לא מתאים. באתר קורסייר הזיכרון הזה לא נכלל בקטגוריה ל-i5 גם כן. אני פשוט חושש ממצב שבו המעבד ידפק כי בכל זה מדובר במשהו עדין מאוד ועליית מתח כזאת או אחרת נשמעת לי מסוכנת. מישהו יכול לתת לי מידע מוצק (רצוי רשמי) שזיכרון שכזה למרות שהוא 1.60 וולט - מתאים למעבד i5 ? תודה דין
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל המלצה ל: למעבד(intel) לוח אם וזכרונות(2GB) שישולבו עם הכרטיס מסך שכבר יש לי 8800GT המעבד אמור להתאים לOC גבוה לגבי כונן וספק כוח אין דאגה התקציב: 1000 -+
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה.. המחשב שלי פועל לאט.... יש לי 256 RDRAM וזה עולה מלא כסף להוסיף עוד.. אם אני רוצה DDR צריך לקנות לוח חדש.... אז זה מה שאני רוצה לעשות.. יש לי תקציב של 2000 ש"ח. אני רוצה 1024 מגה זיכרון. יש לי פנטיום 4 1.7 ג'יגה הרץ כרטיס מסך GFX5200 128DDR AGP X8 ו... האם הוספת זיכרון באמת תעשה את המחשב שלי מהיר יותר?? עכשיו אני יכול לשחק במשחקים רק בימים הראשונים שאחרי הפירמוט... המחשב שלי כל הזמן עמוס ורוב הזמן פועל לאט.... מערכת ההפעלה שלי היא אקס פי ושמעתי מאנשים שהיא הסיבה העיקרית לבעיה שלי.... תודה לעוזרים עריכה: ראיתי ב KSP זיכרון RDRAM 256 כמו שלי ב 250 שקל במציאון שלהם... זה שווה לי לקנות וככה יהיה לי 256 מגה ואז אולי זה יפתור לי את הבעיה??
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=9019 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18847 http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=GA-X38-DQ6&affiliate=zap http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3450 -אין לי מושג למי מהם יש את הלוח במלאי אבל המחירים נראים סבירים יחסית
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ועכשיו המכפלה כל הזמן קופצת מ 6 ל 8 (בזמן אמת)! בדקתי עם CPU-Z, גרסה אחרונה. נראה לי שזה מן הגנה של הלוח או משהו כדי שהמעבד לא יהיה כל הזמן באוברקלוק או משהו כזה. הלוח הוא P5K, המעבד הוא E6750 שנמצא על באס של 450 מה"צ ומכפלה של 8. איך אני מקבע את העסק? תודה!
-
- 13 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי 2 אפשרויות ממה שראיתי בתקציב של עד 500 שקל . אם מישהו מכיר אופציה אחרת , אשמח לשמוע . כל חנות באיזור המרכז תהיה אופציה טובה. 1) Athlon64 3500+ (Socket AM2) מ-KSP בראשון . מחיר : 485 ש"ח 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8788 מחיר : 410 * שניהם 3500. האתלון יקר ב-75 ש"ח . האם שווה את ההשקעה ? הקונפליקט הוא שהאתלון נראה לי יותר טוב למרות המחיר אבל הסמפרון בלוג'יק זה BOX עם מאוורר מקורי ואתלון ב-KSP בא עם מאוורר שהם נותנים . מה דעתכם ? איזה מומלץ יותר ?
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות מחשב חדש אוני מתלבט בין שלושת המעבדים יותר נכון המליצו לי על 8400 אבל לפי נתונים היבשים אני ראה ש9550 ו9650 יותר חזקים וגם יותר זולים המחשב שלי אמור להיות בעיקר למשחקים כמו crysis ,wow,call of duty,stalker..... ואני חושב לקנות כרטיס גרפי של ATI 4870 לקביע OC אני דיי מעניין לעשות את זה אבל אף פעם לא התעסקתי עים זה, אז האופציע הזותי לא חובה לי במחשב אבל נחמד שתהיה עים פעם אני אקבל ביצים לשחק אבל באמת לא חובה והתקציב נירה לי סביבות 1.5K-2K(לוח אם+מעבד) אז מה עדיף לי מבין ה3?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חרשתי חנויות והתרדתי טכנאים עד שגירשו אותי מהחנויות, והמבוקש לא נמצא! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אחד מהלוחות אם שהזכרתי Msi Z77A-GD65 או Msi-Z77A-GD80.הרעיון הכללי הוא לוח אם Msi Z77 בגודל Atx מלא ללא Pci ישן ועם חיבור Spdif קואקסיאלי אבל זה לא חובה אפשר לוח טוב אחר שוב Msi בלי זה אם אין אפשרות אחרת.על סכום כבר נדבר בפרטי. תודה רבה לכם מראש.:)
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש לוח אם+ מעבד בסביבות 1000-1500 ש"ח, רצוי AMD.
-
- 13 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לוח אם שיתאים למעבד הזה , לא צריך יכולות OC ופיצרים מיותרים משהו פשוט העיקר שיעבוד ויתמוך מה אתם מציעים ? הצעות מKSP בבקשה אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לוח של אסוס P4S800D עם ציפסט של SIS655FX הקיצר למרות המחיר הנמוך מאוד שקניתי אותו(380 ש"ח-היה שווה אז קניתי)בתאחלס הביצועים שלו בסדר גמור יותר טובים מהMSI הקודם שהיה לי אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם הוא טוב לאובר קלוק ולמשחקים ולהריץ עליו דברים כי אם לא אני יכול להחזיר ולקחת אחר.......(אהההה ואני חדש כאן ....סתם שתדעו....) :s05: :s05: :s05:
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-