עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם מדגם h55m-ud2h של gigabyte - intel הדגם הזה לא תומך ב USB3 (אני מתכוון לתמיכה במהירות הגבוהה כמובן, בתור USB 2 כמובן שיש תמיכה) רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף תמיכה ב USB3 כמו המהירות של לוח אם שתומך בזה מהקופסה? הבנתי שאפשר לעשות את זה על ידי חיבור תוסף ל PCI, ורציתי לשאול אם הוא מנצל את מלא המהירות של USB3 או שהוא לא שווה הרבה, וכן, מה המחיר הממוצע של כזה רכיב (מספיק לי 1 / 2 יציאות USB). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  2. תקציב 2800 שח מקסימום

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות זיכרון של 4 GB אני רוצה שתעזרו לי עם הצעה של איזה סוג ומחיר. יש לי לו-אם של gigabyte p55a-ud3 1333MHZ עם צריך עוד מידע תשאלו אני יתן בשמחה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. אני זוכר שבמערכות ישנות היתה חובה לשים 2 ע"מ לקבל רוחב פס מקסימלי. האם זה עדין נכון עבור ציפסט של H61/H67? אם כן, עד כמה זה משמעותי ואיזה ישומים יפגעו בעיקר (בדגש על משחקים ועריכת סרטים) אם שמים רק סטיק אחד?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. עבור מעבד 2500K עם לוח אם מסדרה Z עד כמה מגביל חיבור 4 פינים לעומת 8?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by below_z,

קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Enable,

יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. /שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. ברשותי לוח אם של חברת Gigabyte ועליו שני רכיבי זיכרון 2X1Gb של חברת corsair מסוג DDR 2 במהירות של 667Mz, ואיתו אני מריץ Vista. אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ולהגדיל לו את הזיכרון וכן לעבור ל Windows 7. הלוח תומך בזיכרון מיסוג DDR3 במהירות 800 & 1066 ובגודל של עד 2X2Gb בלבד. השאלות: 1) האם כדאי להוסיף עוד 2X1Gb או 2X2Gb מסוג DDR2 למחשב במהירות של 667MHz (זה התדר המינימאלי של הזיכרון שלי בשלב זה) או להוציא את הזיכרון הקיים (הלוח אינו תומך בשני סוגי הזיכרונות DDR2 & 3 יחד על הלוח ולנסות למכור אותם) ולהכניס DDR3 חדש ? 2) מהירות זיכרון DDR3 אצלי מוגבלת ל 1066MHz. האם ניתן לחבר ללוח האם זיכרון מהיר יותר (נניח 1600MHz) ובעתיד כשאחליף לוח אוכל להשתמש בו, או שחייבים לה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  12. שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.

13. שלום. לפי הבנתי, המעבד שלי (Phenom II X4 840) תומך בזכרון DDR3 1333Mhz. מכיוון שכך, האם יש משמעות לזכרונות מהירים ממהירות זאת? או שיהיה מדובר בבזבוז, שהרי ממילא המעבד לא יכול "להתמודד" עם אלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התחדשתי בכונן (SSD (CRUCIAL M4, אך לצערי ללוח שיש לי כרגע אין תמיכה במצב AHCI וכתוצאה מכך אני לא מקבל את מיטב הביצועים מהכונן. אני רוצה לקנות לוח חדש, ואמרתי על הדרך נשדרג את המעבד. זה המפרט שיש לי כרגע: ------------------------------------------------- מעבד - DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200 לוח אם/צ'יפסט - Abit I-45CV Intel Lakeport-G i945GC כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB זכרון (יש לי 2 סטיקים כאלה) - Muskin 996580X2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ספק כח - Thermaltake TR2-420W ----------------------------------------------- (הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים ותיכנות) התקציב - להשת…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by altatrifoti,

שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  16. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by kobipk,

שלום אני צריך המלצה לזיכרון למחשב הצרכים שלי בעיקר תוכנות כמו AE 3DsMax PS ועוד... יש ברשותי כרגע 6G האמת שהוא אינו מספק אותי בעיקר בקטע של רנדר בסצנות שונות עם זה יעזור המפרט שלי (לא הכנסתי את כל המפרט כמובן שיש עליו קירור וO.C מעבד intel core i7-2600K 3.40GHz לוח אם ASUS Maxsimus IV Extreme B3 זיכרון OCZ-x3-2G 1600 כרטיס מסך GTX 470 ארד דיסק 2T WD 1T sumsung ,תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 0. ;שלום חברים הגיע הזמן להחליף מחשב ויש לי התלבטות רצינית לגבי מעבד ולוח אם למחשב החדש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, מסמכי OFFICE, צפייה בסרטים ועיבוד תמונה "קל" - משתמש כרגע ב-ACDsee ו-Nikon View NX 2 ובעתיד אולי Capture NX 2 ו-Photoshop Elements. כנראה שאתקין מערכת הפעלה Win7 64Bit ואני מתכנן להתחיל עם זיכרון של 4 Gb RAM ולהשאיר מקום להרחבה בעתיד. בנוסף חשוב לי נושא האיכסון והיתירות - אני מתכננן RAID1 עם 2 דיסקים של 2Tb ואופציה להוספת שני דיסקים בעתיד כך שצריך תמיכה בלפחות 5 ערוצי SATA על הלוח (כולל צורב DVD), חשוב לי גם חיבורי USB 3.0 חיצוניים לדיסק גיבוי. האם למטרות אלו מספיק כרטיס המסך המובנה של ה-Intel i5 ? אם כן, חשבתי להסתפק במעבד i5 2500 ובלוח אם עם…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by k22,

שאלה לידע בסיסי איזה מעבד יותר חזק? [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray‎ לפי מה שהבנתי זה 2 ליבות או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box‎ שזה 4 ליבות [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 72 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. חיפשתי והתייעצתי וגיליתי שהרוב ממליצים על מעבד AMD ובעיקר AMD PHENOM 2 955 אבל אי אפשר שלא לשים לב לסדרת המעבדים החדשה של אינטל ובעיקר I5 וI7 מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר, על מה עליי להתבבסס אם אני מעוניין במחשב שהוא רב תכליתי, כלומר משלב גם גיימינגוסרטים וגם עבודה משרדית ותוכנות כבדות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת, אני צריך תמיכה ל - SLI + CROSSFIRE, USB3, SATA3, מעבד INTEL CORE I5, המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים. תקציב ללוח 800 שח, בעתיד יכול להיות שאעשה OC, רוצה שיהיה ללוח תמיכה גם ב CROSSFRIRE ו SLI. אני מתכוון לרכוש בחנות WELLCOM. תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Avdan,

רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by almog333,

שלום רב, ברשותי לוח אם z68 pro3-m. כשהמחשב עולה אני לוחץ על F2 והמסך נשאר חשוך עד שאני נאלץ לעשות ריסטרט. כמו כן בנורמלי אני לא רואה את הווינדוס עולה עד לשלב שאני בדסקטופ. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים