עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alias,

לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חבר'ה אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד והכול דיי סגור למעט הלוח אם, אני כבר מזמן לא בקיא בדקויות בין הלוחות השונים. בעיקרון אני מחפש לוח איכותי לטווח הרחוק למעבד 4 ליבות עם כרטיס מסך בודד. שיהיה חדיש עם כול הירקות הטריים וכניסות יציאות אך בתקציב שפוי... איזה צ'יפסט הכי מומלץ? איזה לוח? תקציב בסביבות ה 800~

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nexus2555,

ערב טוב, אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש והכל סגור למעט לוח האם. היות ויש לי כונן קשיח חיצוני עם חיבור eSATA אני צריך לוח אם עם יציאה שכזו. אני לא מעוניין להשקיע בלוח האם יותר מ 500-550 ש"ח. המליצו לי פה לוח אם של: ASROCK H67M-GE B3 H67 ומבדיקה קצרה גיליתי שהוא בגודל mATX. מכאן עלתה לי השאלה מה ההבדלים בין הלוח הזה לאחיו הגדולים יותר (ATX)? השאלה השניה: האם במידה ואני בוחר מארז שיש לו יציאת eSATA מובנית אני צריך גם לוח אם עם יציאה כזו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36059 לפי איך שזה נראה פה, המעבדים החדשים של AMD סטייל FX-74 בלוח אם חדיש עם ערכת שבבים תואמת ושני מעבדים על לוח אחד יעלו אפילו במקרים מסויימים פחות ממה שעולה המרובע ליבות של אינטל כיום!!! מה אתם אומרים על זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Msys,

שלום, הכנסתי זיכרון לאחד הסלוטים על הלוח אם, ולאחר מספר שניות החלו מסכים כחולים והתרסקות של WIN , שבסופו הזיכרון לא עבד יותר, בהכנסת זיכרון אחר לאותו סלוט המחשב עובד יפה, מה יכולה ליהיות הסיבה לעיניין זה ומה ניתן לעשות עם הזיכרון הנ"ל?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. (כנראה הקניה תהיה מזיגזג) התקציב של לא גדול והמטרה לחסוך כמה שיותר בקניה הזו... אז ככה: אפשרות ראשונה שחשבתי עליה לוח אם : Gigabyte GA-7VTX-H Plus זיכרון: 256MB DDR BUFFALO מעבד: AMD XP 1800 אפשרות שניה: לוח אם: Gigabyte GA-7VRXP זיכרון: 256MB Transcend DDR 2700 מעבד: AMD XP 1700 אני ממש חוסך בשקלים כאין לי האפשרות לעשות קניה יקרה אז איזה אפשרות כדי לי ללכת? וסתם אולי יעניין אותכם אני קונה גם כרטיס מסך HERCULES 8500 LE ודיסק קשיח MAXTOR 40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by com,

אהלן. יש לי מערכת ישנה יחסית, עם מעבד ATHLON XP 1700 (0.13 מיקרון) מה הטווח טמפרטורה התקינה של המעבדים האלו? המערכת עושה קצת בעיות, אני רוצה לדעת אם זה בא מכיוון החום של המעבד.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב די ישן ומיושן אבל כרגע אני רק קונה זכרון חדש. https://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M1A1600C9-Vengeance-Performance-Desktop/dp/B0085IZRSO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1464702942&sr=8-2&keywords=Corsair+Vengeance+8GB אבל הלוח אם שלי ישן מדי ולא תומך בDDR3 אז אני כבר אקנה לוח אם חדש שבחרתי מההמלצות שנראה סבבה ויחזיק להרבה זמן https://www.amazon.co.uk/ASRock-Motherboard-Generation-Pentium-Celeron/dp/B00MI8D2D4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464796716&sr=8-1&keywords=ASRock+B85M-Pro3 אז רציתי לדעת קודם כל אם הלוח אם אכן סבבה ובעיקר אם אני צריך לבדוק תאימות של עוד חלק חוץ מהזכרונות. מתאים לכל מארז וכרטיס מסך ומעבד גם כאלה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by huber,

מה דעתכם עליו? כל הערה/הארה תתקבל בברכה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מסתבר ששני החבר'ה בכותרת לא ממש מסתדרים. ניסיתי כל קונפיגורציה אפשרית. רץ יופי על 800, לא עולה בכלל על 1066. הביוס מאתחל עצמו לדעת... גוגלתי את העניין הזה קשות ולא מצאתי אף פתרון, שעובד. המעבד שלי הוא - E5200 להשלמת התשבץ... ספק הכוח? CORSAIR VX450

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בס"ד אני רוצה להחליף את השירים שיש בצעצוע של הבן שלי למנגינות אחרות, יש למישהו מושג איך בכלל ניגשים לזה? פתחתי את הצעצוע, וראיתי את הלוח הפשוט שלו. נראה לא מורכב מידי. השאלה איך ניגשים לדבר כזה בכלל לצרוב דברים חדשים על הלוח. תודה רבה!

15. Started by Styx,

שלום חברים לקראת BF4 החלטתי לשדרג ל8GB מכייון שאני לא כ"כ בטוח מה יש לי בדיוק על המחשב אני מוסיף פה שתי לוגים(אחד של CPU-Z והשני של speecy) אשמח להמלצות תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אחרי בדיקות חוזרות ונשנות (SANDRA ו-MEMTEST לרוב), של הזכרון הנוכחי שלי (WINBOND 256MB 3200), הוברר מעל לכל ספק כי הוא לא תקין. הלוח אגב, 8RDA+ (מוכר? :), אבל בדקתי, והבעיה לא בלוח. כנראה יחליפו לי אותו (אני רק צריך להגיע, שזה עניין בפני עצמו), אבל רק בסטיק דומה, וזאת אחרי שיישלחו ליבואן וייבדקו שהוא באמת לא תקין (הוא לא!). בלי קשר נראה לעין, החלטתי שאני צריך (ורוצה) זכרון נוסף. בהתחלה חשבתי על עוד סטיק של 256. שוטטתי לי מחפש אחר טרף קל שיענה לצרכיי ולכיסי (הדל). שמעתי גם המלצות חמות על TWINMOS, ראיתי שהוא דווקא לא יקר. (סביבות 300 וקצת) אבל פתאום נאורו עיניי : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory NIS 444.98 am i dreaming !? :saint: תוספת של 100 ומשהו ש"ח ויש …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by K0b1,

אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Lioriii,

האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Radioheadz,

שלום חברים, אני מתחיל להרכיב מפרט שאני אקנה עוד חודש-חודשיים בערך, אז התחלתי לרחרח קצת לגבי לוחות אם. אני כבר 100% לגבי רוב המפרט. ( חוץ מהלוח אם והספק) מעבד i5 4690K כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 390 NITRO מארז The Fractal Design Define R5 לגבי זכרון, אני חושב שבהתחלה אני אקח סטיק אחד של 8G Corsair Vengeance אבל בעתיד אני כנראה אוסיף עוד סטיק. אז השאלה שלי היא כזו, בתור אחד שבונה מפרט חזק ככל האפשר עם תקציב של 5.5K. על איזה לוחות אם אני אמור להסתכל? מה ההבדל הגדול בין הסדרה של z97 ו h97. אם נניח אני מחליט שאני כן הולך לעשות OC ולקנות את הz97, לוח של איזה מותג הכי מומלץ לקנות? למי יש את השרות הכי טוב בארץ לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by moonbone,

כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OC מקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features... USB 2.0 למשל יש לו או אין לו? והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Sikopp,

שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avivboker,

מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY? זה איזה שהוא רכיב שונה או מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by itayassa,

קודם כל תנו לי לפתוח ולהגיד בפעם השמינית שהבולדוזרים הם מעבדים לא מומלצים לגיימינג במצב הסטוק!אני ממליץ לקנות אותו רק אם אתם מתכננים לעשות OC משמעותי!! טוב, אז הרבה מאוד אנשים בעולם וגם בפורום הזה מתנגדים נחרצות לבולדוזרים ומכנים אותם מעבדי כושלים, ובאמת שאני מבין למה הם ביאסו אותם אבל לא ברמה כזאת... לבולדוזריה הייתה צפייה גבוהה מאוד והסדרה לא עמדה בציפיות, אבל זה לא הופך אותם למעבדים כושלים. OC: שום אני אמור, הם מומלצים רק במידה ותבצעו OC! מה שטוב בAMD שהם זולים, גם המעבדים ולרוב גם הלוחות אם מה שמאפשר לכם בתקציב זהה למערכת I7 2600, לקנות בולדוזר 8 ליבות, לוח אם ברמה גבוהה מאוד וקירור מעולה. לי יש מערכת לא חזקה מידי לOC ועדיין קיבלתי אחלה תוצאות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום יש לי שאלה קטנה. האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp? תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים