מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים מאשרים לנו את שמות הדגם ותדרי העבודה של דור המעבדים הבא מבית ענקית השבבים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה להחליף את השירים שיש בצעצוע של הבן שלי למנגינות אחרות, יש למישהו מושג איך בכלל ניגשים לזה? פתחתי את הצעצוע, וראיתי את הלוח הפשוט שלו. נראה לא מורכב מידי. השאלה איך ניגשים לדבר כזה בכלל לצרוב דברים חדשים על הלוח. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי כרטיסים של 8gb מחוברים, אך המחשב לוקח כל אחד מהם רק כ4gb. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני כבר שבוע שלם בבירורים איזה לוח אם לבחור... gigabyte, asus המוכרים לי או asrock שלא מוכר לי אבל חוסך לי בקניית קירור חדש בגלל תאימות תושבת ל-775. האבדון נובע כי אני לא יודע לאיזה פרמטר להתייחס. יש PCI3.0 יש PCI2.1 יש לג'יגהבייט לוח אם עם iSSD יש עם תמיכה ב-crossfire X16 ולא X8 לאסוס יש p8p67 pro או p8z68-v pro במה זה בא לידי ביטוי? מה כדאי? אני מעוניין בלוח אם שגם יאפשר לי שידרוגים עתידיים בתמיכה בכרטיסי מסך שיצאו בעתיד. שיהיה מן הסתם עם חיבורים של USB 3 וגם Sata3 ... קיצר... טבעתי בים של אפשרויות מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל בלוח אם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
DIMM1: Nanya M2Y2G64CB8HA5N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 ) (7-7-7-20 @ 533 ) (6-6-6-17 @ 457 ) מה אומר ה @ שהזכרון ב OC? האם אפשר לעשות עם הזכרון הזה OC למחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה שילוב של לוח ומעבד עדיף (בערך אותו מחיר): http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/newexlm/iframe.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_75&products_id=526 או: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/771.12.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_76_129&products_id=567 ותציעו דו שילובים בערך באותו תווך המחירים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד כולל GPU. האם הוא יכול להחזיק הזרמת סרטי 1080P בHDMI ללא כרטיס מסך נוסף?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי בדיקות חוזרות ונשנות (SANDRA ו-MEMTEST לרוב), של הזכרון הנוכחי שלי (WINBOND 256MB 3200), הוברר מעל לכל ספק כי הוא לא תקין. הלוח אגב, 8RDA+ (מוכר? :), אבל בדקתי, והבעיה לא בלוח. כנראה יחליפו לי אותו (אני רק צריך להגיע, שזה עניין בפני עצמו), אבל רק בסטיק דומה, וזאת אחרי שיישלחו ליבואן וייבדקו שהוא באמת לא תקין (הוא לא!). בלי קשר נראה לעין, החלטתי שאני צריך (ורוצה) זכרון נוסף. בהתחלה חשבתי על עוד סטיק של 256. שוטטתי לי מחפש אחר טרף קל שיענה לצרכיי ולכיסי (הדל). שמעתי גם המלצות חמות על TWINMOS, ראיתי שהוא דווקא לא יקר. (סביבות 300 וקצת) אבל פתאום נאורו עיניי : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory NIS 444.98 am i dreaming !? :saint: תוספת של 100 ומשהו ש"ח ויש …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש סטיק אחד ddr 4GB 2400 של micron הוספתי עוד אחד של סמסונג.. גם 2400 - האם זה חשוב ש2 הזכרונות יהיהו של אותה החברה? , או שזה לא משנה בכלל? האם בגלל שזה חברות שונות, זה יכול לעבוד איטי יותר ממה שזה אמור להיות? האם יכול להגרם נזק כלשהו? .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו פירסם תמונה ככה: שימו לב שב Proccessor תחת Powers זה מופיע על 19.50 W ,אצלי זה כל הזמן קבוע על 117.60 W, למה זה???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למעבד לוח אם וקירור למעבד מעדיף watercooling.. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX 660, ספק כוח 500 ווט של CM, ו8 גב ראם שאני רוצה להעביר למחשב החדש. תקציב של בערך: 1800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות G.Skill DDR3 4096MB 2000Mhz CL9 Ripjaws ולוח Gigabyte GA-P55-UD4 הזכרונות עובדים כרגע על 1333Mhz , וכשאני נכנס לביוס ומשנה ל- extream profile שהם יעבדו ב- 2000Mhz , אני שומר ועושה הפעלה מחדש של המחשב, והוא קורס ..שוב ושוב עד שהוא מחזיר אוטומטית את הזכרונות ל- 1333Mhz . מה לעשות?? ניסיתי את כל האפשרויות בביוס. הלוח הזה מגביל אותי? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כיום בארבעה סטיקים של זכרון G.Skill 2GB 667mhz ddr3 (סה"כ 8 GB..) יש לי אפשרות לקבל סטיק של 4gb ddr3 1866mhz. אם אני אחליף שניים מהסטיקים הישנים בסטיק הזה, זה יכול לגרום לבעיה מסויימת (למשל המהירויות השונות שלהם?)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-