עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by topy11,

שלום, כרגע משתמש במחשב בעיקר למשחקים ושימוש רגיל (אינטרנט מוזיקה וכו), אבל לאחרונה התחלתי ללמוד ולעסוק בתלת מימד כרגע בבלנדר. בעתיד כנראה שאשתמש בעוד תוכנות כגון מאיה זיבראש חלק מתוכנות של אדובי אנריל יוניטי ועוד . כרגע משמתמש : 5600X RTX 3070 3200 CL 16 16G Crucial Ballistix 750W ANTEC HCG NOCTUA NHD15 את הזיכרון אני די בטוח רוצה לשדרג ל32 3600 אבל אני מתלבט לגבי המעבד. יש ירידות מחירים ומבצעים ואני מתלבט אם לשדרג ל5800X3D או ל5900 השאלה אם כדאי ואם יתאים? או לחכות ובעתיד לשדרג הכל?

• אהבתי!
    • 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האים אפשר לחבר גם זכרונות 2100 וגם 2700 ביחד?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בביקורת זו אנחנו מסתכלים על לוח האם המתקדם והחדיש ביותר עבור מעבדי ה-Threadripper של AMD - זה שמוכן כבר עכשיו לקבל מעבדים עם 64 ליבות ולסחוט מהם כל טיפת יכולת לכתבה

6. איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1.קניתי באייבורי corsair xms2 cl4-4-4-12 על כרטיס זכרון עצמו רשום נתון זה אך ב BIOS כתוב לי cl5-5-5-18 ניסיתי גם לראות ב EVEREST אך אין שם נתונים כאלו 2.המעבד הוא q6600 המפרט שלו כולל 8mb L2 cache אך EVEREST מראה 4mb L2 cache כאן אני לא יודע אם זה נחשב ל 4x2 או שגם כאן יש בעיה בחומרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש זכרונות DDR2 שעובדים ב PC3200 של חברות מוכרות כגון corsair ו ocz????

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Konchi,

היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי לאחרונה התחלתי לעסוק בעריכה וידאו מקצועית ... בעיקרון אני אעבוד המון על תוכנת פרימייר - אני מעוניין לשדרג את המחשב עד 1000 ש"ח יש לי מעבד E8400 - שקניתי אותו אז.... בשביל משחקים ושאר חלקי מחשב די נחותים (מפרט למטה) אשמח אם תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות : 1. הלוח אם שיש לי.. יש לו שני סלוטים של זיכרונות ואחד מהם לא עובד !! - לכן או שאני מחליף את הלוח .. (יש לי עוד כרטיס זיכרון של 1 ג'יג'ה) - או שאני קונה כרטיס זיכרון אחד של 4 או 8 ג'יג'ה.. מה עדיף ?? 2. במפרט ה E8400 מופיע שמהירות השעון שלו עומדת על 1333, זה אומר שאני צריך לקנות זיכרון ולוח תואמים לאותה מהירות - האם זה הנתון היחיד שאני צריך לקחת בחשבון ? - עד כמה נופל המעבד שלי, ממעבדים חדשים שיש בשוק היום ( E840…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36059 לפי איך שזה נראה פה, המעבדים החדשים של AMD סטייל FX-74 בלוח אם חדיש עם ערכת שבבים תואמת ושני מעבדים על לוח אחד יעלו אפילו במקרים מסויימים פחות ממה שעולה המרובע ליבות של אינטל כיום!!! מה אתם אומרים על זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Liad344,

שלום , החומרה - hp envy 15 core i7 4700hq/intel 4600graphics/nvidia740m שיחקתי לאחרונה עם intel extreme tuning utility . ויש לי כמה שאלות. המחשב כרגע מתפקד כנייח והוא מעט שבור אז הקירור לא עובד ככ טוב- המעבד מגיע ל99 מעלות ב 2.6ghz ולא יותר מזה (מתוך טורבו של 3.4) 1.overclocking למעבד הגרפי המובנה- האם זה מוממלץ? סתם מתוך עניין לראות לאן הוא יכול להגיע - אפשר כמעט להכפיל את התדר שלו (ברירת מחדל עד 1150MMHZ) 2. undervolting - למעבד -70mv ללא בעיה. האם מומלץ להוריד מתח גם למעבד בגרפי? 3.הורדת זרם מקסימלי- כרגע זה עומד על 84A מה ייקרה אם אשנה את זה? 4. הורדת Max turbo power consuption -האם מדובר בהורדת הTDP? לשניהם יש אותו הערך. כמה הד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by adis50,

איזה מעבד עדיף מבין השנים בל להכניס את השיקול הכלכלי ידוע שלתושבת של הAMD -AM3 יצאו ב2011 השאלה היא מה לגבי של I7-1366 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Shay Mor-Yossef,

ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים

19. Started by lmlm,

קראתי באיזה אתר שלוחות AM2 תומכות Reverse-HyperThreading, השאלה שלי מה זה? ומה זה יכול לעזור למעבדי AMD בסוקט AM2 בעתיד ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nehmia,

נגיד כתוב AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX אז המהירות היא 2400 לכל ליבה או לשניהם ביחד?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yotamoo,

טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בזמן שהביקורות הטריות עבור ה-Ryzen 9 3950X ומעבדי ה-Threadripper 3960X ו-Threadripper 3970X מהללות את הזינוק העצום ביחסי עלות-תועלת שביצעה מפתחת השבבים - אנחנו מקבלים אישור לכך שהטוב והעוצמתי ביותר עוד לפנינו לכתבה

24. Started by elibegi,

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.