עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, שלום לכולם.... יש לי שאלה....אני מתכוון לרכוש מחשב חדש לשימוש כללי (כולל משחקים), רצוי שיהיה מחשב חזק. יש לי גם צורך, בגלל העבודה להריץ שרתים ותחנות עבודה וירטואליות, אני הולך להישתמש בHyper - V של מייקרוסופט. אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם מתאים שיתמוך בפונקציית ה-Virtualization Technology אני עדייך מתלבט בין אינטל ל-AMD. ה-HYPER -V חייב תמיכה ב-VT ברמת ה-BIOS בלוח אם (בדרך כלל יש אופציה כזאת בביוס שאפשר להפעיל או לכבות) בנוגע למעבד אין אם זה כל בעיה, כל מעבד חדש גם אינטל וגם AMD תומכים בטכנולוגיה זו. ניסיתי לפנות למומחים בפורום GIGABYTE ולא קיבלתי תשובות מספקות מספיק. הלוח אם הנוכחי שלי EP43-UD3L של GIGABYTE אמור לתמוך באופציה הזאת (אבל אין אותה בביוס, גם אחרי …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איזה טמטום. פיצ'ר בסיסי שהיה קיים בכל לוח ב20 השנה האחרונות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by X_Dror,

הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Shreky,

למרות שרציתי AMD, החלטתי על INTEL בגלל הרבה המלצות של אנשים וחלק מההודעות פה (בת'רד על המעבד שנשרף לדוגמא), החלטתי לקנות מעבד Pentium 4 1800 עם 512k cache והוא 0.13. עכשיו כמה שאלות: א. האם המעבד הזה הוא אחד מסידרת המעבדים החדשה שאינטל הוציאה, Northood A? ב. איזה לוח אם מומלץ למעבדי אינטל, פנטיום 4? האם ללכת על ASUS, ABit או שמא חברה אחרת? (אני רוצה תמיכה ברייד 0 ו-1 לפחות). ואם תוכלו תגידו לי מחירים של הלוחות שאתם ממליצים לי. ג. DDR או RDRAM? מה יותר מהיר? איפה ההשקעה יותר כדאית? *יש לוחות שתומכים בDDR אך לא בRDRAM (ולהפך) ולכן התייחסו לשאלות ב ו-ג כאחת. ד. האם אתם חושבים שעשיתי בחירה נכונה שהחלטתי ללכת על המעבד הזה במקום AMD Athlon XP 1800+? טוב, אני מתחיל להישמ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ccc,

מחו"ל... צריך רק אתרים אמינים ולא ימכרו אותו ביותר מ10$ NF7-SL V2 תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by com555,

ברצוני לדעת קצת בפרוט מה זה: הגשר הצפוני, גשר דרומי, ושער ראשי. במילול מפורט שלכם, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nabot,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shay Mor-Yossef,

ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים

9. Started by zone glide,

הבנתי שתוכנות אדובי אוהבים מעבדים של אינטל.. אך מה קורה במידה ואני מציע מפרט עם מעבד רייזן שהם על פניו משתלמים מאוד, יחד עם זיכרון מהיר וכונן NVME? עדיין התוכנות יתפקדו מהר וכמו שצריך או שיש יתרון גדול לאינטלים? זה משהו שהוא דיל ברייקר? לצורך העניין יהיה במפרט R7 2700.

10. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36059 לפי איך שזה נראה פה, המעבדים החדשים של AMD סטייל FX-74 בלוח אם חדיש עם ערכת שבבים תואמת ושני מעבדים על לוח אחד יעלו אפילו במקרים מסויימים פחות ממה שעולה המרובע ליבות של אינטל כיום!!! מה אתם אומרים על זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lmlm,

קראתי באיזה אתר שלוחות AM2 תומכות Reverse-HyperThreading, השאלה שלי מה זה? ומה זה יכול לעזור למעבדי AMD בסוקט AM2 בעתיד ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חוץ מזה שה965P תומך ב 800MHZ לזכרונות (אגב שמעתי שהבבדל בין 667 ל 800 הוא משהו כמו 3 או 4 אחוז.. זה נכון? - ואם ככה למה שווה לקנות את ה965P בשביל עוד 200 שקל חוץ מהזכרונות)..

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by adis50,

איזה מעבד עדיף מבין השנים בל להכניס את השיקול הכלכלי ידוע שלתושבת של הAMD -AM3 יצאו ב2011 השאלה היא מה לגבי של I7-1366 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כי יש איזו שהיא בעיה עם זה? האם זה אמיתי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 888,

איזה מעבד הכי מומלץ לגיימר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by B.D.B,

[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yossi Cochen,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בהרכבה. אך ניתן לדעת שמעבד מתאים ללוח אם מסוים ?

19. שלום לכולם כפי שמסתמן כרגע, המעבדים החדשים של AMD, או יותר נכון לוחות אם שלהם, לא יתמכו בזכרונות DDR 4 אלא רק ב - 5, דבר שייקר לא מעט את המערכת עבור הרבה מאלו שמחכים לשדרוג. https://www.techradar.com/news/amds-next-gen-processors-might-have-a-major-disadvantage-against-rival-intel

20. אני מעוניין לבנות מחשב גם למשחקים רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, עלות תועלת, אמינות ויציבות? (4500 או 6750) האם זה פשוט לעשות להם המהרה (אין לי ניסיון קודם) תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by alonbezz,

שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by raz2058,

יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. החלפתי לוח אם זיכרון ומעבד האם מומלץ או צריך לפרמט? הווינדוס כן עלה אך בלי אקטיביזציה

25. היי. התבקשתי לבדוק Performance של תוכנה מסויימת. במעבד שלי, המהיר יותר, אני מקבל X הרצות של תוכנה מסויימת. עכשיו אני צריך לתת תוצאה במעבד הישן יותר. לפי אתר CPU benchmark, ה-Effective Speed שאני מקבל בין המעבדים זה שהמעבד בו בוצעו הבדיקות מהיר ב269 אחוז. עכשיו לשאלה שלי, ואני יודע שהיא לא מדוייקת במאה אחוז, האם עלי לחלק X ב2.69 כדי לקבל תוצאה שהיא בערך זהה לתוצאה שלי על המעבד הישן יותר? לגבי RAM, התאמתי את כמות הזיכרון ב-Virtual Machine. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.