מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שלי נשרף ואני לא יודע מה המהירות שלו. נמעבד שלי נשאר חי ואני רוצה להתאים לו לוח אם. איזה לוח אני צריך בשביל מעבד Intel Pentium3 733 MHZ תודה לעוזרים! [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם של MSI P965 NEO (שרוף כנראה) כעת ברצוני להחליף אותו באופן עצמאי (זה מחשב ישן שכנראה ילך למשפחה) ויש המון לוחות שונים, הרבה CHIPEST. מה ההבדל בין כולם? כל עוד התושבת דומה והDDR דומה זה יעבוד תמיד? אם כן מה הציפסט מסמן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפניכם התמונה האחרונה - נא לענות אך ורק את דגם לוח האם, בלי הסברים ודברי חכמה. ניחוש נכונה יעלה אתכם שלב הבא ולאחר ספירת נקודות יוגרל לוח האם Z87-G45 GAMING בין המובילים! שיהיה בהצלחה! הדיון ינעל בחצות
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן P4 2.4 עם זיכרון 256 DDR PC3200 לוח אם ASUS P4VP-MX רציתי להוסיף זיכרון אבל באברסט זה מופיע במהירות 200 MHZ.. זה לא אמור להיות 400? ועוד משהו לפי מה שהבנתי הלוח אם לא תומך בדואל צ'אנל.. אז איזה זיכרון כדאי להוסיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברייה, המפרט שלי הוא: Gigabyte P35C-DS3R Intel E6750 @ 2880Mhz PQI TURBO CL4 2 * 1GB GeCube X1950Pro OCZ StealthXtream 600W Tuniq Tower 120 [With Arctic MX-1] z עכשיו הפעלתי CoreTemp וזה מה שזה מראה לי: מאמץ: 30 מעלות הגיוני? או שאני מפספס פה משהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.virtual-hideout.net/reviews/Asrock_945G/index5.shtml כולל GPU לא רע + DVI על SLOT של PCI כך שניתן לחבר LCD גם ללא כרטיס גרפי נפרד.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב, ואני רוצה לדעת איזה פרמטרים צריכים להתאים זה לזה בין החלקים. אני יודע שבלוח האם מוגדר סוג הזיכרון הנתמך (DDR3, DDR4 וכו') - יש עוד פרמטרים של זיכרון שלוח האם מגביל? ביחס למעבד, חוץ מסוג התושבת, יש עוד משהו חשוב? אני צריך לדאוג להתאמה בין המעבד לזיכרון? ספציפית, אם אני מתכנן להשתמש בלוח האם GIGABYTE B450 AORUS M איך זה יגביל את השימוש שלי? (אני יודע שאני אזדקק להרבה זיכרון, אבל לעיבוד נורמלי)
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחר שחשבתי שאני לוקת את הלוח של MSI, קראתי כאן וראיתי שרוב האנשים ממליצים דווקא על EPOX אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל והאם הבדל זה מצדיק הבדל של כ- 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג מחשב קיים עם לוח מיושן. אין צורך בעכבר/מסך/מקלדת, מארז אנטק שקט עם ספק כוח קיים (SS-360GP -Seasonic 360W - 80plus Gold certified). מריץ windows 10 64 bit על Samsung SSD 860 EVO 250GB, דיסק גיבוי פנימי WD 1TB ישן. שימושים: משרד ביתי, שיחות וידאו, יישומי אופיס, תוכנות סטודנט (סטטיסטיקה SPSS, Tableau וכו'). הכל עובד תקין (אבל לא במהירות שיא), אין צורך להתחשב באופק שדרוג עתידי. הטריגר לשדרוג – זום מתלונן שהחומרה מיושנת ולא מאפשר לשים רקע בווידאו (ללא מסך ירוק), אבל זה התירוץ כי הגיע הזמן. מעוניין לשדרג בתקציב של 1500 ₪. חשבתי בכיוון הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במערכות כפולות מעבדים, אופטרון הוא גרסת ה AMD64 לשרתים, הזיאון הנ"ל הוא הזיאון החדש והמהיר ביותר של אינטל. הזיאון משתמש ב DDR2 ב 200 מגה הרץ, האופטרון משתמש ב DDR400 (בשני המקרים בגרסת ECC מן הסתם) לשני המעבדים 1 מ"ב זכרון מטמון. לאחר הפתיחה, סקירה על האופטרון בתצורות השונות, הכרות קצרצרה עם בניה 1218 של Windows XP X64 Edition Free: , מציג תוכנה שיודעת לנצל את ה 64 ביט ומשמשת ככלי לבחינת ביצועי מערכות 64 ביט, את ערכת השבבים של הלוח בו מותקן האופטרון (ערכה ישנה של AMD עם AGP בניגוד ל PCI-E של אינטל), מזכיר שה NFORCE4 בדרך, את כפולי הליבות, קצת על מתי לדעתו AMD תעבור ל DDR2 (כאשר יגיעו ל DDR2 800). מציג את המתחרה של אינטל, הנוקונה: הנוקונה תומך בסט הפק…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שכולם יודעים מעבדים לא אמורים לעבדו את ה 70 מעלות (פחות? יותר?) אבל מעבדים של כרטיסי מסך יכולים להגיע ל 70 אפילו בלי להתאמץ וגם לעבוד ב 100 מעלות בלי בעיה. למה מעבדים רגילים לא יכולים לעמוד בכזה חום? וגם המעבדים של הכרטיסי מסך הם הרבה יותר דקים למה? ולה המעבדים של המחשב לא דקים כמו בכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
Gigabyte GA-Z87X-OC או MSI GD65 שניהם נעים בערך באותו מחיר ולפי כמה בנצ'ים שראיתי הם קרובים גם בביצועים השאלה מה עדיף[OC+משחקים] במידה ויש המלצות אחרות לא פחות שוות אז שוט[מומלץ בכיוון היותר זול עם ביצועים דומים]
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב, אז אני חייב שלמדתי כאן בפורומים המון בשבועות האחרונים ועכשיו, אני יודע בודאות שהמחשב הבא שלי הינו A64 ואני רוצה לעשות לו OC רציני. נה שחסר לי זה פרטים לגבי אילו יכולות חשובות שיהיו ללוח אם וזיכרון על מנת שאוכל לבצע OC רציני, פחות חשוב לי יצרנים ודגמים אלא מה לחפש בלוח אם וזיכרון. מה אני יודע? - המעבד יהיה A64 3000/3200/3500 Socket 939@90nm - אני מחכה לראות מחירים כדי להחליט - לוח אם - EPOX or MSI מה חסר לי? - מהם הפיצ'רים שצריכים להיות בלוח אם כדי לתמוך ב-OC רציני - איזה קירור מומלץ לצורך כך? - האם המארז ANTEC SONATA עם ספק 380W ומאוורר יחיד אחורי יספיק - זיכרון - איזה מהירות, CAS ושאר הדברים שאני לא כל כך מבין תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי למעבד 4 ליבות במהירות 1333 וכמו כן,גם את הזיכרון יש לי כרגע C2D 2.6 ו2 גיגה זיכרון 800 MHZ שאלתי היא : האם לא כדאי פשוט להוסיף עוד 2 גיגה על 800 שיהיה לי 4 גיגה ואת המעבד ל 4 ליבות שיהיה על 1333 כמה התדר של הזיכרונות ישפר לי את הביצועים ? כמובן שהלוח תומך גם וגם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני קצת חלש בנושא הצ'יפסט ורציתי לדעת מה באמת ההבדל בינהם מה זה בדיוק משנה כשאני הולך לקנות לוח אם כזה או אחר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-