מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו: למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד? לפי תקציבי היחסית נמוך אני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש. ההצעה שלי הייתה: amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100 האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב? האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך? תודה רבה, אסף
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים ישנים שמשמשים לשימושים שונים, אחד המחשבים שבק וחשבתי להשתמש בחלקים למחשב השני. הלוח אם של המחשב הוא GIGABYTE EP45-DS3 והזיכרונות הקיימים הם: G.skill F2-8000CL5D-4GBPI - DDR2-1000 5-5-5-15 2GBx2 הסטיק שאני רוצה להוסיף(אחד של 2GB) הוא: G.skill F2-5300CL4S-2GBPQ http://ksp.co.il/?select=.1038..392..97.&list=1&sort=2&glist=0&uin=10214&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כאשר פשוט ניסיתי להוסיף את הסטיק המחשב פשוט נתקע\עשה ריסט אינסופי האם זה אפשרי בכלל? אולי צריך לשנות משהו בביוס? אולי בכלל המתחים שונים וזה לא אפשרי? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, ברצוני לשדרג את הזיכרון RAM של המחשב שלי ברשותי לוח אם ASUS P5KC עליו כרגע מותקנים זכרונות (2X1GB 800MHZ ) , ומעבד (INTEL CORE 2 DOU E8400 3.0GHZ) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/ מהמפרט הטכני ורשימת ה QUALIFIED VENDORS של הלוח באתר של ASUS לא ממש הצלחתי להבין עד כמה אפשר באמת להרחיב את הזיכרון?! האם כדאי לעבור ל DDR3 ואם כן עד איזו מהירות ועד איזה גודל ? אשמח לשמוע מניסיונכם הצעות לגבי גודל ומהירות הזיכרון המומלצים לדעתכם ובאיזו קונפיגורציה ??? תודה לעונים. :
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללוח האם gigabyte aorus pro z390 וגם לאותו לוח אם גרסת wifi לא ראיתי ברשימות שלהם תאימות לדגמים של הזכרונות הבאים: במיוחד הדגם הראשון זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz CMW16GX4M2C3000C15 DIMM זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz CMW16GX4M2C3200C16. זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz CMW16GX4M2C3600C18 זכרון למחשב Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3000 UDIMM gaming 3000MHz BLT2C8G4D30BET4 גם לא ראיתי ברשימות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בדיקות חוזרות ונשנות (SANDRA ו-MEMTEST לרוב), של הזכרון הנוכחי שלי (WINBOND 256MB 3200), הוברר מעל לכל ספק כי הוא לא תקין. הלוח אגב, 8RDA+ (מוכר? :), אבל בדקתי, והבעיה לא בלוח. כנראה יחליפו לי אותו (אני רק צריך להגיע, שזה עניין בפני עצמו), אבל רק בסטיק דומה, וזאת אחרי שיישלחו ליבואן וייבדקו שהוא באמת לא תקין (הוא לא!). בלי קשר נראה לעין, החלטתי שאני צריך (ורוצה) זכרון נוסף. בהתחלה חשבתי על עוד סטיק של 256. שוטטתי לי מחפש אחר טרף קל שיענה לצרכיי ולכיסי (הדל). שמעתי גם המלצות חמות על TWINMOS, ראיתי שהוא דווקא לא יקר. (סביבות 300 וקצת) אבל פתאום נאורו עיניי : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory NIS 444.98 am i dreaming !? :saint: תוספת של 100 ומשהו ש"ח ויש …
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שתוכניות ההשקה לשנת 2019 נדחו - ב-AMD מבהירים כי סדרת מעבדי ה-HEDT לשוק הביתי עוד תבצע את הקאמבק שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב ואני בספק אם המעבד הוא Dual core ... איך אני בודק שהוא אכן Dual core??? זה ממש דחוף!! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברצוני לשמוע את דעתכם לגבי שני הפריטים הללו - אני מתעסק בגיימינג ו גם OC (לא רציני) רוצה לדעת לגבי הלוחות האם אמינים? ASrock חברה לא מוכרת בארץ האם הלוח יתן תוצאות טובות ויעשה את העבודה? מה לגבי אסוס? אשמח לתגובה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב חדש, ויש לי כמה גרושים עודפים, ואני מנסה להבין איזה מהשדרוגים ייתן את היתרון הגדול ביותר. בעיקרון, המחשב אמור להיות בעל יכולת חישוב טובה, יכולת גרפיות סבירות (HD Graphics 2000 יספיק) עם אפשרות להשבחה (חיבור PCI-E) הרבה זיכרון (2x4GB). ככה שכרגע, בתכנון, השילוש הקדוש הוא: Intel i5 2400 + ASRock Z68 Pro3 + Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX השאלה, האם עדיף, בשלב זה, לרדת ללוח מבוסס H67, זיכרון 1333 ולעלות למעבד 2500K, או כל שילוב אחר בסגנון... (OC, אם בכלל, יהיה מאוד בסיסי...) תודה מראש, נתי.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתוכנן בעתיד אוברקלוק (בינוני-גבוה), לכן הצ'יפסטים יהיו P67 או Z68 (למיטב הבנתי). מאחר והיה לי ניסיון רע עם ג'יגה בייט וגם קראתי בכמה ת'רדים שמערכת אספקת החשמל בהם לא כ"כ טובה, האפשרויות שנותרו הן ASROCK, MSI וביוסטאר. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8420&CatCode=659 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TZ68A-Plus&cart=1325165453159443198〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TP67B-Plus&cart=1325165453159443198〈=heb במי מהם לבחור? (אם יש חנויות זולות יותר או במחיר דומה אך מומלצות יותר, הרגישו חופשי לעדכן).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300007&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=142 או זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Twinmos512&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=186 אל תשימו לב לתקציב , בקיצור , אני לא יכול לעבור את ה580. אבל , איזה מהזיכרונות יותר טוב באוברקלוק לבאס? , זה מה שחשוב לי... ואיזה יותר טוב בתיזמונים?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia : יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) : 939dual-sata-2 אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם......... קבלו לינק לשם התחלה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בוחן עכשיו כל מיני מעבדים ובעודי בא לראות מה יש לAMD להציע בקטגורית המחירים של i5 3470 אני רואה את הFX8150. העניין הוא שרשום שזה בתושבת AM3+. האם יש טעם בכלל לבחון את הכדאיות שלו מול אינטל או שלבטל מלכתחילה ואם AMD אז רקam10-5800k שהוא החזק ביותר מתושבת FM2? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן ומיושן אבל כרגע אני רק קונה זכרון חדש. https://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M1A1600C9-Vengeance-Performance-Desktop/dp/B0085IZRSO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1464702942&sr=8-2&keywords=Corsair+Vengeance+8GB אבל הלוח אם שלי ישן מדי ולא תומך בDDR3 אז אני כבר אקנה לוח אם חדש שבחרתי מההמלצות שנראה סבבה ויחזיק להרבה זמן https://www.amazon.co.uk/ASRock-Motherboard-Generation-Pentium-Celeron/dp/B00MI8D2D4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464796716&sr=8-1&keywords=ASRock+B85M-Pro3 אז רציתי לדעת קודם כל אם הלוח אם אכן סבבה ובעיקר אם אני צריך לבדוק תאימות של עוד חלק חוץ מהזכרונות. מתאים לכל מארז וכרטיס מסך ומעבד גם כאלה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-