עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. *הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Binky J Brown,

מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ADA3000BPBOX AMD ATHLON 64 3000+ PROCESSOR SOCKET 939 $167.05 ADA3200BPBOX AMD ATHLON 64 3200+ PROCESSOR SOCKET 939 $217.27 ADA3500BPBOX AMD ATHLON 64 3500+ PROCESSOR SOCKET 939 $302.88 ADA3800BPBOX AMD ATHLON 64 3800+ PROCESSOR SOCKET 939 $471.66 אם אלה המחירים אצל אחת מהחנויות הראשונות בעולם אז כנראה שלא תהיה בעיה של מחירים גבוהים מעל למחיר הרשמי. קשור לחנות (לא המלצה לקניה!!! לא מכיר את החנות הזאת): http://www.shopblt.com/cgi-bin/s.cgi?ORDER_ID=929541330&s_lastpos=0&t_all=1&s_max=25&s_all=ADA+BPBOX מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=808600#post808600

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by or,

איזה שילוב של לוח ומעבד עדיף (בערך אותו מחיר): http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/newexlm/iframe.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_75&products_id=526 או: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/771.12.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_76_129&products_id=567 ותציעו דו שילובים בערך באותו תווך המחירים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by iveco,

הסתכלתי בבנצמרקים ברשת וראיתי שהבדל גדול בביצועים בין DDR3-4 אין .. ותקנו אותי אם אני טועה אבל עשיתי בדיקה : כונן קשיח הוא רכיב נורא איטי בהשוואה לזיכרון והוא משמש כזיכרון קבע הזיכרון הפיזי " הזמני " מהיר ממנו פי 4-5 והזיכרון עובד מול המעבד באותה מהירות מה שיוצא שהכונן הקשיח יוצר צוואר בקבוק הזיכרון יכול לעבוד מול הכונן ב 1333 פס רוחב ואילו הכונן SATA2 למשל יכול לעבוד 300 הזיכרון לא יכול למשוך מידע מהכונן הקשיח במהירות השיא שלו 1333 הכונן מגביל ל 300 הזיכרון יכול לעבוד מול המעבד ב 1333 לא מול הכונן הקשיח אז כל החומר נמשך מהכונן הקשיח לזיכרון במהירות 300 * 10 = 3 גיגה והמהזיכרון זה מועבר למעבד וחוזר לזיכרון מפוענח . מהזיכרון למעבד המעבר יכול להיות 21 גיגה ( על הנייר רק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RJ1,

יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by icebreak,

לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by דין.,

שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי בעיה ..או יותר נכון אין לי ברירה עד היום עבדתי עם מחשב כזה intel 2.53@3.06 - 512 533 abit a17 guru - נשרף , שאגב קניתי לפני זמן ארוך - קצר זכרונות 512 512 400 - 1 gb 80 gb 7200 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו וכן .. נשרף לי מקצר ...הלוח - אם , אני מעוניין לקנות לוח - אם ומעבד...64 bit אולי זו הזדמנות לשדרג .. ואני זקוק לשני חלקים לוח אם כמובן ...חח , ומעבד.. ופה אני זקוק לכם אני עובד וממן את זה לעצמי ולכן אני מהאנשים שמעריכים כסף אבל משקיעים .. אז תתחשבו בי? תודה יום הזיכרון בעוד כמה שעות .. יום דיי לא יודע אך להגדיר אותו ... אז יכנס בסיומו כמו רובם .

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Rhx,

לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Adun,

הנושא הזה הוא משני עולמות, אחד של לוחות אם והשני אודיו ולכן לא ידעתי איפה להניח את הפוסט הזה.. מקווה שזה המקום המתאים. ולסוגייה: לוח אם שלי הוא ASUS MAXIMUS VI HERO, ובאתר של אסוס, הם מתהדרים בכ. קול מפואר, מיוחד, חזק, עם כל מיני פיצ'רים של גיימינג וכו', שזה טוב כמובן. אך אני בדילמה בין שני אוזניות גיימינג. מצד אחד מה שמושך אותי יותר היא Roccat Kave XTD Premium 5.1, שמבחינתי הייתי קונה אותה. ה'בעיה' עם האוזניות האלה שהן מגיעות עם כרטיס קול 5.1 סראונד מובנה בשלט של האוזניות עצמן. זה תחליף מעולה למי שאין כ. קול איכותי במחשב. אך לכ. קול כמו שיש לי, אני חושש שאקבל פחות איכות כמו שהייתי מקבל הייתי מחבר את האוזניות האלה ישירות לכ. קול של הלוח אם שלי. מאידך, יש את האוזניות השניו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by huber,

מה דעתכם עליו? כל הערה/הארה תתקבל בברכה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מתלבט איזה לוח אם P-35 של ג'יגבייט לקחת... זה יכול לעזור למי שיעזור לי (י י) http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=292912.0;attach=92848;image בגדול זה הדרישות שלי: לוח אם כמה שיותר טוב שמתאים לדרישות שלי (שלא ממש גבוהות) בכמה פחות מחיר... (= זה משפט המפתח כי אני לא מבין במחירי הלוחות אז אל תשאלו מה התקציב) אז ככה: -יתאים ל Q6600 או מעבד פנרין כלשהו- כנראה Q9450 / Q9550 (י תלוי מתי אני אקנה את המחשב) -יתאים ל4GB (כנראה זה כבר לא תהיה הבעיה פה) -יתאים לכונן קשיח SATA2 אבל שיתמוך באפשרות להוסיף לו עוד כונן קשיח כשאני ארצה - USB2 (כנראה שגם זה לא תהיה בעיה פה) - PCI-E [ל8800GT\GTS-G92](כנראה שגם זה לא תהיה בעיה) - יתאים לספק כח ליברטי 5…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by K0b1,

אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by G.O.,

תודה....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by fitch,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 2500+ Barton ואני מתלבט איזה לוח עדיף מבין אלה שבכותרת... אנא עיזרו לי להחליט, ותנו תשובות טובות ולא ב2 מילים. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by iSolt,

קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Sikopp,

שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by stingeR-,

זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300007&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=142 או זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Twinmos512&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=186 אל תשימו לב לתקציב , בקיצור , אני לא יכול לעבור את ה580. אבל , איזה מהזיכרונות יותר טוב באוברקלוק לבאס? , זה מה שחשוב לי... ואיזה יותר טוב בתיזמונים?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ilya_f,

שלומות חבר'ס, אני רוצה להחליף את המעבד במחשב ל4 ליבות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. המפרט מצורף. אודה לכם מאוד, תודה שפיצים!! וחג שמח!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים