מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין סוגי הזכרונות השונים? (SDRAM, RDRAM, DDR) וכו'? תודה עריכה של athlon: Joe_s, היות ואתה משתמש חדש הנושא שלך לא ננעל(אלא נערך), אך להבא תשתדל לבחור כותרת שתורמת להבנת השאלה שלך, והשתדל להמנע מכותרות מסוג זה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו E6400 וDFI INFINITY 975X, זה מגיע מחר. זה עלה 1515 למעבד ו1060 ללוח אם + משלוח זה 2615 שקל אז נכנסתי ל NEWEGG לראות כמה זה יעלה, וזה מה שמצאתי: מעבד: 1350 לוח: 1125 סה"כ 2475! וזה עוד בלי משלוח! המשלוח שם זה עוד איזה 30 דולר המשלוח הכי יקר, אז זה 2600! זה אשכרה אותו מחיר כמו בארה"ב! איך זה יכול להיות!??! כנראה שזה בגלל שנועה מביאים את המעבדים בייבוא אישי מארה"ב, לדעתי עוד מעט המחירים בארץ יעלו
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך החברה הזו? אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB DDR400 אלה הזכרונות היחידים שיש במלאי,ואני צריך לצאת עוד 20 דקות אז אם אפשר תענו לי כי זה דחוף תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. בלוח אם שלי יש PCI Express X16... אם אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שהוא PCI Express 2.0 X16 זה יתאים? או שצריך לוח אם חדש? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל להרכיב מפרט שאני אקנה עוד חודש-חודשיים בערך, אז התחלתי לרחרח קצת לגבי לוחות אם. אני כבר 100% לגבי רוב המפרט. ( חוץ מהלוח אם והספק) מעבד i5 4690K כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 390 NITRO מארז The Fractal Design Define R5 לגבי זכרון, אני חושב שבהתחלה אני אקח סטיק אחד של 8G Corsair Vengeance אבל בעתיד אני כנראה אוסיף עוד סטיק. אז השאלה שלי היא כזו, בתור אחד שבונה מפרט חזק ככל האפשר עם תקציב של 5.5K. על איזה לוחות אם אני אמור להסתכל? מה ההבדל הגדול בין הסדרה של z97 ו h97. אם נניח אני מחליט שאני כן הולך לעשות OC ולקנות את הz97, לוח של איזה מותג הכי מומלץ לקנות? למי יש את השרות הכי טוב בארץ לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!
-
מה המעבד הטוב ביותר של INTEL ושל AMD למחשב ביתי? ולמה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן ומיושן אבל כרגע אני רק קונה זכרון חדש. https://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M1A1600C9-Vengeance-Performance-Desktop/dp/B0085IZRSO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1464702942&sr=8-2&keywords=Corsair+Vengeance+8GB אבל הלוח אם שלי ישן מדי ולא תומך בDDR3 אז אני כבר אקנה לוח אם חדש שבחרתי מההמלצות שנראה סבבה ויחזיק להרבה זמן https://www.amazon.co.uk/ASRock-Motherboard-Generation-Pentium-Celeron/dp/B00MI8D2D4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464796716&sr=8-1&keywords=ASRock+B85M-Pro3 אז רציתי לדעת קודם כל אם הלוח אם אכן סבבה ובעיקר אם אני צריך לבדוק תאימות של עוד חלק חוץ מהזכרונות. מתאים לכל מארז וכרטיס מסך ומעבד גם כאלה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לוח חדש, ושמעתי שאפשר להפוך את הלוח הזה ללוח SLI לכל דבר, אפשר בבקשה איזה מדריך על זה? זה עובד בכל פעם? הביצועים זהים לSLI "רשמי"?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לקחת מעבד Box והמאוורר יעשה את העבודה בצורה טובה או לקחת מעבד Tray ולהוסיף מאוורר? אני אשחק במשחקים כמו GTA V , Call of Duty המעבד: Intel Core i7-4790 Haswell אני רוצה לדעת אם מאוורר BOX יספיק לי או שעדיף לקחת מעבד TRAY להשקיע במאוורר קצת יותר טוב? כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד והכול דיי סגור למעט הלוח אם, אני כבר מזמן לא בקיא בדקויות בין הלוחות השונים. בעיקרון אני מחפש לוח איכותי לטווח הרחוק למעבד 4 ליבות עם כרטיס מסך בודד. שיהיה חדיש עם כול הירקות הטריים וכניסות יציאות אך בתקציב שפוי... איזה צ'יפסט הכי מומלץ? איזה לוח? תקציב בסביבות ה 800~
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-