עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מתלבט איזה לוח אם P-35 של ג'יגבייט לקחת... זה יכול לעזור למי שיעזור לי (י י) http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=292912.0;attach=92848;image בגדול זה הדרישות שלי: לוח אם כמה שיותר טוב שמתאים לדרישות שלי (שלא ממש גבוהות) בכמה פחות מחיר... (= זה משפט המפתח כי אני לא מבין במחירי הלוחות אז אל תשאלו מה התקציב) אז ככה: -יתאים ל Q6600 או מעבד פנרין כלשהו- כנראה Q9450 / Q9550 (י תלוי מתי אני אקנה את המחשב) -יתאים ל4GB (כנראה זה כבר לא תהיה הבעיה פה) -יתאים לכונן קשיח SATA2 אבל שיתמוך באפשרות להוסיף לו עוד כונן קשיח כשאני ארצה - USB2 (כנראה שגם זה לא תהיה בעיה פה) - PCI-E [ל8800GT\GTS-G92](כנראה שגם זה לא תהיה בעיה) - יתאים לספק כח ליברטי 5…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Harbi,

אז ככה יש לי 2 מחשבים ישנים שמשמשים לשימושים שונים, אחד המחשבים שבק וחשבתי להשתמש בחלקים למחשב השני. הלוח אם של המחשב הוא GIGABYTE EP45-DS3 והזיכרונות הקיימים הם: G.skill F2-8000CL5D-4GBPI - DDR2-1000 5-5-5-15 2GBx2 הסטיק שאני רוצה להוסיף(אחד של 2GB) הוא: G.skill F2-5300CL4S-2GBPQ http://ksp.co.il/?select=.1038..392..97.&list=1&sort=2&glist=0&uin=10214&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כאשר פשוט ניסיתי להוסיף את הסטיק המחשב פשוט נתקע\עשה ריסט אינסופי האם זה אפשרי בכלל? אולי צריך לשנות משהו בביוס? אולי בכלל המתחים שונים וזה לא אפשרי? אשמח לעזרה, תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by elibegi,

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yonir,

הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by thedag,

מישהו פירסם תמונה ככה: שימו לב שב Proccessor תחת Powers זה מופיע על 19.50 W ,אצלי זה כל הזמן קבוע על 117.60 W, למה זה???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by maor676,

יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Adun,

הנושא הזה הוא משני עולמות, אחד של לוחות אם והשני אודיו ולכן לא ידעתי איפה להניח את הפוסט הזה.. מקווה שזה המקום המתאים. ולסוגייה: לוח אם שלי הוא ASUS MAXIMUS VI HERO, ובאתר של אסוס, הם מתהדרים בכ. קול מפואר, מיוחד, חזק, עם כל מיני פיצ'רים של גיימינג וכו', שזה טוב כמובן. אך אני בדילמה בין שני אוזניות גיימינג. מצד אחד מה שמושך אותי יותר היא Roccat Kave XTD Premium 5.1, שמבחינתי הייתי קונה אותה. ה'בעיה' עם האוזניות האלה שהן מגיעות עם כרטיס קול 5.1 סראונד מובנה בשלט של האוזניות עצמן. זה תחליף מעולה למי שאין כ. קול איכותי במחשב. אך לכ. קול כמו שיש לי, אני חושש שאקבל פחות איכות כמו שהייתי מקבל הייתי מחבר את האוזניות האלה ישירות לכ. קול של הלוח אם שלי. מאידך, יש את האוזניות השניו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Liad344,

שלום , החומרה - hp envy 15 core i7 4700hq/intel 4600graphics/nvidia740m שיחקתי לאחרונה עם intel extreme tuning utility . ויש לי כמה שאלות. המחשב כרגע מתפקד כנייח והוא מעט שבור אז הקירור לא עובד ככ טוב- המעבד מגיע ל99 מעלות ב 2.6ghz ולא יותר מזה (מתוך טורבו של 3.4) 1.overclocking למעבד הגרפי המובנה- האם זה מוממלץ? סתם מתוך עניין לראות לאן הוא יכול להגיע - אפשר כמעט להכפיל את התדר שלו (ברירת מחדל עד 1150MMHZ) 2. undervolting - למעבד -70mv ללא בעיה. האם מומלץ להוריד מתח גם למעבד בגרפי? 3.הורדת זרם מקסימלי- כרגע זה עומד על 84A מה ייקרה אם אשנה את זה? 4. הורדת Max turbo power consuption -האם מדובר בהורדת הTDP? לשניהם יש אותו הערך. כמה הד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Konchi,

היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש לכם פה באמת פורומים מאוד מושקעים עם המון מידע ואפשר ללמוד פה הכל מהכל משהו שבאמת לא ראיתי שיש פה, זה מעין מילון מושגים ללוחות אם (כמו שיש למסכים, למעבדים וכו') אני באמת לא מבין בלוחות אם שום דבר, חוץ מזה שהם כן או לא תומכים במעבד מסויים וכו', יש או אין כרטיס מסך מובנה, כמה חריצי PCI וכמה PCI-X וכו' אני לא מצליח להבין לפי מה ההבדלים במחיר בין לוחות אם שונים ומה עושה יחס איכות/מחיר לטוב בלוח אם. אשמח אם תפנו אותי לאיזושהי הודעה נעוצה שפספסתי או למאמר כלשהו, או שפשוט תענו בנושא זה ותגידו מה דעתכם. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם הלוחות הנ"ל טובים לOC למעבד E6300 ? וגם האם יש הבדל בינהם ואיזשהו יתרון של אחד על השני?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rikus,

הם עולים כמעט כפול, זה בגלל שיש שתי מעבדים בעלי אותו תדר על סוקט אחד? ואם כן, זה לא אומר שהמהירות שלהם צריכה להיות מוכפלת? או שזה שתי מעבדים איטיים שהם שווי ערך לחד ליבתי באותה תדירות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Dn2k,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יש לכם מידע על הזיכרון הזה? אני מתלבט עם KINGSTONE..

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tal147,

האם זיכרון מטמון משפיע על ביצועי המעבד דוגמא אותו מעבד אבל זיכרון מטמון שונה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=927 מעבד X4 955 זיכרון מטמון 2M http://www.skypc.co.il/pl_product~HDZ955FBGIBOX~3~0.htm מעבד X4 955 זיכרון מטמון 6M יש הבדל גם במחירים האם זה משפיע על ביצועי המעבד ועד כמה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000220922 אין לי מושג אם זה כבר התפרסם באתר לא הייתי כאן "הרבה" זמן(שבוע) ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני עם מחשב ישן מאד ועובד היטב. מעוניין לשדרג את המעבד לחזק ביותר שאני יכול לקנות כדי להמשיך לעמוד בדרישות העצומות של התוכנות של היום (בעיקר עיבוד תמונה דו ממדי). זה המעבד שיש לי כיום: AMD phenom II X4 925 [ATTACH=CONFIG]9686[/ATTACH] וזה לוח האם : [ATTACH=CONFIG]9687[/ATTACH] והנה הלינק אליו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp יש לי קירור טוב שיכול לספוג גם TDP של 125W. אשמח להמלצה על מעבד חזק שאפשר לקנות בתקציב סביר (נניח בסדר גודל של 500-600 ש"ח) - ארבע-שש או שמונה ליבות. אודה לעצתכם גם לשאלה הבאה: האם מעבדים מדור FX למשל FX6300 יכולים להיתמך על ידי הלוח (למרות מה שנאמר בקישור לאתר של הלוח, שהוא תומך רק במעבדי פנום II)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ofir8,

תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? לא יודע מה שווי השוק של לוחות האם , ככה שקשה לי לקבוע את שווי ההשקעה שלי. אני מאמין שבסביבות עד 1200 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לוח אם: מפרט נוכחי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shkup,

רכשתי לאחרונה SETUP חדש ויש בו זכרונות 3600Mhz C18. יש פרופיל XMP אחד שממהיר את הזכרון מ-2133 ל- 3600. תחת 3600MHZ המחשב קורס. פשוט לא מחזיק יותר מכמה שניות. בתדר בסיס זה נראה יציב. שאלתי היא, לפני שאני פונה להחלפה (כמובן שהזכרון באחריות), האם אני יכול להריץ אותם ב- 3200Mhz (אני לא לחוץ על 3600Mhz) ואם כן תחת אלו הגדרות?

25. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.