עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iliyaman,

שלום לכולם ! יש לי את הלוח אם הזה : http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=528 ויש לי את הרמקולים האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378895 כשאני רוצה לחבר את הרמקולים ללוח אם אין שם מספיק חיבורים .. יש רק איזה 3 חיבורים לרמקולים .. אז אני לא יכול לחבר את כל הרמקולים למחשב .. מה לעשות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  2. הי מדובר במחשב פשוט.אין דרישות מיוחדות.גלישה .אופיס.כרטיס מסך מובנה אני לא פונה למדור מפרטים כי אני לא צריך מפרט שלם רק לדעת מה עדיף ? שני אפשרויות לוח-H55 עם מעבד-I5-670 או לוח- H67 עם מעבד-I3-2100 המחיר של השילוב זהה במקרה הזה. מה יתן לי תוצאה יותר טובה.אפילו שאין דרישות מיוחדות מהמחשב ? עם הבחור היה מתכוון לעשות OC היתי הולך על ה-670. אבל הוא לא מבין על מה אני מדבר בכלל.אז זאת לא אפשרות. עריכה: ציטוט של אבא של הבחור-"לא יודע למה.שיהיה מחשב בבית"

3. יש לי לוח Asus P6T X58, חיברתי אליו את ההארד דיסק SSD שיש לי (הארד דיסק של מושקין 60 ג'יגה) ואני שם לב שאין הבדל גדול במהירות לעומת ההארד דיסק הקודם שהיה לי (SATA 2 7200), אני מסתכל במדריך למשתמש של הלוח ולא ממש מבין מה הם אומרים שם לגבי החיבורים של הכוננים, אני חיברתי את ההארד דיסק SSD שלי לפורט הכתום, אשמח להסבר אם אני אמור לעשות איזשהו שינוי כלשהו בביוס או אולי להתקין משהו, צירפתי את ההסבר מהמדריך של הלוח:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nexus2555,

ערב טוב, אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש והכל סגור למעט לוח האם. היות ויש לי כונן קשיח חיצוני עם חיבור eSATA אני צריך לוח אם עם יציאה שכזו. אני לא מעוניין להשקיע בלוח האם יותר מ 500-550 ש"ח. המליצו לי פה לוח אם של: ASROCK H67M-GE B3 H67 ומבדיקה קצרה גיליתי שהוא בגודל mATX. מכאן עלתה לי השאלה מה ההבדלים בין הלוח הזה לאחיו הגדולים יותר (ATX)? השאלה השניה: האם במידה ואני בוחר מארז שיש לו יציאת eSATA מובנית אני צריך גם לוח אם עם יציאה כזו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב וחשבתי לקחת את לוח האם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E :ומעבד Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray הבעיה שתושבת המעבד בלוח האם לא תואמת לזה של המעבד 1155 ו 1366 ?האם זאת בעיה או שהם יעבדו בלי בעיות :שאלה נוספת איך הזכרונות מבחינת ביצועים ואמינות(לא מכיר את החברה) : DDR3 1333Mhz 3x4GB Mushkin Blackline Edition Triple Channel 998972 תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה

8. משהו לא מובן לי. אם יש DDR5 לכרטיסי מסך, מה מונע שיהיו DDR5 ל-RAM? פרסמו כאן עכשיו כתבה על זכרונות DDR4 שמתקרבים. מה ההבדל בין זכרונות של כרטיסי מסך לסטיקים שמשמשים בתור RAM?

9. המצב שלי כרגע הוא שאני מחפש מעבד אשר מתאים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול (למשל עבודה במטלאב וחישובים מסובכים) יש לי כמה שאלות: 1. האם קיימים היום מעבדים הנמכרים במחיר מתחת ל- 1800 ש"ח (לא משנה לי כמה מתחת), אשר מתאימים לעבודה עם תוכנות שדורשות כוח עיבוד גדול? אם כן אז אילו דגמים? אם לא אז באיזה מחיר ניתן למצוא מעבד מתאים? 2. האם intel i7 2600k עונה על הצורך הנ"ל? והאם השוני בינו ובין intel i5 2500k הוא משמעותי עבורי? אני אשמח לשמוע אם יש לכם הערות או משהו לאמר שיכול לעזור לי תודה טל

10. אני מתלבט לגבי לוחות אם - לוח אם MSI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2585 ב - 326 שקלים, או לוח אם ביוסטאר - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2945 ב - 280 שקלים. שניהם נראים בסך הכל בעלי אותם פיטצ'רים רק הבדל במותג / איכות / מחיר. האם יש סיבה שלא לבחור בלוח אם הזול יותר?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  11. שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adirmor455,

מצטער על הבורות..... איך אני יודע אם מעבד הוא : 2 ליבות 4 ליבות, אם אני מסתכל על מפרט איך זה רשום ? סתם לדוגמא המעבד שלי הוא : intel core i3 530 2.93ghz ואגב, מה ההבדל בין מעבד ליבה כפולה, לבין מעבד ליבה כפולה "2" ? תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום, אני ככל הנראה הולך לקנות את המחשב בKSP. (אלא אם יש המלצות למקום אחר בירושלים?) בכל מקרה, אני מחפש לוח אם (ללא צורך בשדרוגים רציניים בעתיד - אולי רק רם אבל זו לא בעיה) ועל איזה רם אתם ממליצים בהתאמה? ככל הנראה כפי שהמליצו לי - אני הולך לקנות מעבד Core i5 2500. תודה, איתי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RTTW,

היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K

16. שלום, אשמח להמלצות בבחירת מעבד, לוח וזיכרון. כנראה בעקבות תקלה בלוח אני זקוק לשינויי חומרה. התקציב הוא בסביבות 1200 עם גמישות קלה למתיחתו. אמנם אני חסיד של AMD, אך אשמח לקבל גם מפרט תואם INTEL. בנוסף יש להיכלל גם קירור למעבד. הלוח צריך לכלול כרטיס מסך מובנה וחיבור IDE/ATA אחד לפחות ומינימום ארבעה חיבורי SATA. המחשב ישמש לגלישה, מוזיקה, סרטים, אופיס, עריכת תמונות ואולי בעתיד אף עריכה ועבודה עם סאונד. אודה לעזרתכם הרבה בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Alex89,

שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by HoBGoblin,

שלום, רציתי לדעת מה המשמעויות וההבדל בין 2 המעבדים: ‏Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray‎ לבין Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ אני צריך מעבד שמתאים יותר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AMS2,

אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה

20. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם הלוח הנ"ל תומך בזכרונות DDR3 במהירות 1600MHZ או לא. לפי אינטל כאן: http://ark.intel.com/products/55744/Intel-Desktop-Board-DZ68DB זה תומך רק עד 1333, אבל לפי למשל קינגסטון כאן http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx_us/modelsinfo.asp?SysID=71888 הוא כן תומך. ראיתי בעוד מקומות שזה תומך גם ב- 1600 וכן ראיתי תמונת מסך של הביוס שלו שכתוב SPEED MEMORY: 1600 . לכן אני רוצה לשאול אם ניתן לסמוך על האתרים האלה ועל האתר של קינגסטון שבו כתוב 1600, וא"כ מדוע אינטל כותבים רק עד 1333. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by st379,

יש לי 2 שאלות : 1. 4 ליבות במהירות 3ghz באמת שווה ל12 ghz או שכל ליבה נוספת מאבדת טיפה מהיעילות שלה? 2. למה כל ההמלצות כאן הן על הcore i3 ולא על הathlon שהוא טיפה יותר זול, הלוחות אם הרבה יותר זולים, אני מבין שזו ארכיטקטורה מיושנת אבל עדיין 4 ליבות יותר חזק מ-2, אני ראיתי בנצ'מרקים שמראים שהcore i3 טיפה יותר טוב אבל בgta או battlefield 3 כשיצא נראה לי הathlon יקח ובגדול.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by andreyl,

היי האם זה מעבד טוב? אני רוצה לקנות מחשב במחיר יחסית זול(עד 3000) ואני מתלבט לגבי המעבד. תודה

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by Slash4,

הי יש לי לוח אם של אינטל DH61WW שהגיע לי עם מפרט חדש שקיבלתי, המעבד הוא i5 2.9 ויש לי שני זכרונות של KINGTSON 2GB DDR3 1333. יש לי כמה שאלות, הצרכים של המחשב זה גיימינג כבד ואני הולך לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס מסך חזק בתקציב של 800 שקל בערך של NVIDIA. האם הלוח אם מתאים לי? אני לא בקיא בעניין אבל האם הוא טוב ויספיק לי? אילו חסרונות יכולים להגרם ממנו והאם שווה לשדרג אותו? יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 OEM Premium32BIT ואמור להיות לי 4 GB במחשב אני רואה רק שלוש וחצי מנוצלים , למה זה ככה?

24. Started by Proww,

אהלן אנשים. שבוע טוב. אני מחפש לוח אם שיספיק למספר הגדול ביותר של RAM שניתן היום למצוא (הכוונה המקסימום שיהיה ניתן לשים בלוח אם) יש לי אינטל 4 ליבות (Q9400) כרטיס מסך GTX470 של NVIDIA 3 דיסקים קשיחים כרטיס טלוויזיה כונן DVD ספק כוח 620W בנוסף אשמח גם להצעה עבור הזכרונות RAM עצמם. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מידי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by shar00750,

רציתי לדעת איך הלוח הזה ואם הוא טוב לאוברקלוק? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/ הסוקט הזה חדש לי ואני רוצה לבנות מחשב חדש עם הלוח הזה ועם הזכרונות האלה : http://www.gskill.com/products.php?index=345

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים