עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by asta,

נאמר לי היום ש-abit פשטה רגל , ושהיבואן הראשי בארץ - gyro מתחיל לייבא לוחות albatron במקום . האם ידוע לכם משהו לגביי זה , או שזה סתם השמצה פרועה או עוד שמועה חסרת בסיס ? היות ואני צריך להחליף לוח אם לא תקין בדקתי באתרי האינטרנט של חנויות המחשבים בארץ וראיתי את הלוח nf7-sl v-2 אולם באתר היצרנית אין שום לוח בשם הזה קישורים http://www.abit-usa.com/products/mb/amd-sempron462.php http://www.abit-usa.com/products/mb/socketA.php האם זה סתם פלצנות של היבואן בארץ , שנותן שמות מהדימיון הפרוע שלו ללוחות האם שהוא מביא (בדומה לשמות סירטי הקולנוע שמוקרנים בארץ ,ושאין שום קשר בין שמם האנגלי לבין השם הבומבסטי העיברי שנתן לו המפיץ המקומי ) או שבאמת…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by kobi_af,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר שתי מסכים לכותרת אחת צריך לוח שתומך vga dual ? באיזה לוחות הוא מצוי ? ואם הלוח לא תומך בזה אז לוח עם תמיכה של sli יספיק?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by EagleX2,

Albatron K8X800 ProII איך הלוח הזה? (בבקשה בלי לתת הערות על מחיר, אתה לא צריך את זה וכו') יש לכם המלצות?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by ROYAL125,

מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by paton1973,

נתונים: עד 500שח ללוח אם תואם ddr2 Amd athlon64 או sempron 1.כרטיס מסך 7600GT 2. זיכרון פנימי 1024mb 533mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות E4400 (כדי להמהיר אותו עד 3 ג'יגה) אני מתבלט בין 2 הלוחות הבאים: 1) ‏965P-DS3 R2.0 (או לוח אחר שמומלץ ושיתאים להמהרה) 2) ASUS P5N-E SLI (לאחר המלצה של האתר Legion Hardware) איזה זכרונות לקנות ? ואם אני יכול להשאיר את המאוורר המקורי או לשדרג למשהו כמו Zalman 9700 ? ולידע כללי מה ההבדל בין הצ'יפסט 865P לצ'יפסט nForce 650i (מבקש הסבר כללי) תודה מראש ארז,

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  8. מארזי המעבדים השולחניים מדור ה-Core השמיני של היצרנית מאמתים את השמועות, לטוב ולרע לכתבה

9. Started by nadav275,

שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  10. ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב עם AMD64 והשאלה האם זכרונות DDR500 או 433 יעבדו על לוחות האם מבוססי ערכת שבבים של VIA ? והאם הNFORCE3 עדיף מהבחינה הזו?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by DXM,

לאחר קריאה של הכתבה הזו, עלה בראשי דבר אחד, למה אין השוואה עם מעבדים אחרים? יופי הכל טוב, ישנה בדיקה מקיפה, מבוא מצויין וכו', אך חסר לי בדיקה עם מעבדים מסדרת הQX6, E6,E4XXX. אם אתם סוקרים אותם לפחות תראו את הביצועים שלהם לעומת המעבדים הקודמים. לא מדובר פה על מעבדי AMD שדורשים מערכת שונה, אלא על מעבדי אינטל שהם אותם סוקט ולא צריכים סוקט אחרת. בזמן האחרון הסקירות פה ניהיו גרועות. אני קורא לצוות האתר להתעורר ולעלות סקירות טובות יותר.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by Xane,

בכותרת

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by AVI.S.T,

אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אני רוצה לנקות את המעבד אך המאוורר שלו לא רוצה לצאת.- איך מוציאים אותו? יש לי מעבד Pentium 4 socket 478 אם אני לא טועה. המאוורר פשוט לא רוצה לצאת ואני רוצה לנקות אותו. מה עושים? תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  17. כותרת

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  18. Started by tnt studios,

האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Evil Inside,

ABIT NF7 V2 או MSI K7N2 או EPOX 8RDA3I מצטער על ההפגזה בהודעות אבל אני קונה היום מחשב אז אני חייב לדעת את זה...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. ספקית מוצרי מחשוב ארגוניים מגרמניה מספקת לנו אישור, לכאורה, לשלל שמועות אודות מוצרי העתיד שמסתובבות להן במרשתת לכתבה

21. שלום, מתעסק כיום הרבה יותר בעריכת וידאו ממשחקים ולכן האחרון כלל לא שיקול. רוב העבודה (70-80%) היא עם פרימייר פרו העדכני והשאר פוטושופ. הכל כחלק מתחביב, לא עסק. מה שכן חשוב לי שיהיה אופציה להוספת כונן NVMe בעתיד וגם זיכרון. מצרף מפרט רפרנס משולב AMD ואינטל, הזיכרונות מניח מתאימים לשניהם. מה מהם עדיף? האם יש קומבינציה אחרת מומלצת בתקציב הזה (2000 ש"ח)? והכי חשוב, האם ההבדל יהיה משמעותי מהמערכת הנוכחית? (הכל מפורט מימין) כל רעיון והערה אחרים יתקבלו בברכה. תודה :) מעבד חברת AMD דגם RYZEN 5 1500X Box 3.5Ghz 65W TDP BOX + Cooler מעבד כולל מאוורר Intel Core 8th Generation i5 8400 6 Cores 9MB Cache 2.80GHz s1151 - BOX…

22. Started by genia,

קניתי מחשב חדש עם AMD ATHLON 3800X2 בסוקט AM2. במחשב יש 2 GB בדואל של CROSAIR במהירות 667. בביוס הלוח (abit kn9 sli ) מזהה את המעבד כמו שצריך ומראה שהמהיורת שלו 2 ג'יגה הרץ,אבל כשאני מעלה את וינדוס אז גם וינדוס וגם CPU-Z מראים שהמהיורת היא 2.1 גיגה הרץ-המעבד מעלה לעצמו תמהירות ב100 הרץ? מישוה יודע מה הסיבה לזה?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by idan1836,

שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  24. DDR2 2GB PC2-5400 (667MHz) Dual Channel (2x1gb), 4-4-4-12, 240-Pin w/Mirrored Black Copper heat spreader, PQI25400-2GDB

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  25. האם ידוע איזה מהמעבדים המצויינים בכותרת יותר טוב? ההתלבטות היחידה שלי כרגע בקניית מחשב חדש (למטרות בייתיות) הוא איזה מעבד עדיף, AMD Athlon II X2 250 או Intel Pentium Dual-Core E5800. הנה השוואה ביניהם שמצאתי: http://www.cpu-world.com/Compare/245/AMD_Athlon_II_X2_250u_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5800.html אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.