מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המפרט הנוכחי: AMD Athlon "Barton" 2500 @ 3200 לוח אם Abit 512mb DDR 400Mhz Geforce 5900XT מה יתן לי שיפור משמעותי יותר בביצועים במשחקים? שדרוג א: שדרוג מעבד + לוח אם שדרוג ב: שדרוג כרטיס מסך + הוספת 512 מגה זיכרון פנימי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי: על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ. הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה. לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב שמבוסס על המעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 ואני מידע של יתרונות \חסרונות של המעבד עדיף גם קישורים לביקורות (אין בעיה עם ביקורות באנגלית ) כי לא מצאתי . תודה ,
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ייועד לגיימינג קל עד בינוני כי הבן שלי בדיוק בשלב המעבר ממשחקי ריימן למשחקי GTA/DOOM וכדומה... מעבד - האם הפרש הביצועים בין i5 7500 ל i5 7600 שווה את ההפרש במחיר של 133 ש"ח? האם הAlpine 11 Pro מספיק למשימה? זכרונות - Hyper-X או Kingston? שניהם במהירות 2133 סטיק בודד של 16GB DDR4. לגבי המהירות, הייתה שמועה ש2400 לא מוצלחים באותה מידה כמו ה2133, האם זה נכון או שלרכוש 2400? המבנה של הHyper-X יותר "קרבי"(צלעות קירור), משמעותי? ההפרש במחיר 33 ש"ח. לוח - GA-H270-HD3 או GA-Z270P-D3 ? אם אני לא טועה בZ270P יש תמיכה לזכרונות מהירים יותר(לשדרוג עתידי...?) ותמיכה בUSB 3.1, שניהם באותו המחיר 491 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת בצבע שחור\לבן, מארז H440 של NZXT, מעבד i5 3570. זכרונות לא בעיה למצוא, קירור גם כן, מה שכן אני מחפש לוח אם מתאים ואני לא יודע איפה מוכרים בארץ למעבד הזה אני מחפש משהו בצבעים שחור לבן, שדומה לדגם הזה של אסוס
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף Phenom II X2 550 + GA-770-UD3 האם כל הX2 550 בעלי מכפלה פתוחה? המעבד יכול לעבוד ב3.8GHZ עם קירור סטוק? או E6300 +P43DS3L + XIGAMTEK 963?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש לי e8400 עם לוח p35 ds3l יש לי 4 סטיקים בתצורה הבאה 2 * 1gb 1066 1* 1gb 800 1* 2gb 800 ברגע שאני מחבר את כולם המהירות יורדת ל667 או משהו כזה השאלה היא מה התצורה האופטימלית לחיבור ועוד שאלה מדוע המהירות יורדת ל667 ולא למהירות של הזיכרון הפחות מהיר קרי 800
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקרון המפרט הזה די מספק אותי, אבל יוצאים משחקים חדשים כמו TW3 שפשוט כבר לא עובדים כמו שצריך אפילו על LOW וזה מוזר לי מאוד.. i3 2100 8GB RAM HD7850 אני יודע שזה אחלה מחשב אבל מוזר לי שזה קורה.. בכל מקרה חושב שהגיע הזמן לשדרג. מה הכי חשוב לשדרג פה? מעבד או כרטיס מסך למטרת גיימינג כבד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4GB של זיכרון - 2X2. לאור המחירים הנמוכים חשבתי לשדרג ל2X4 סה"כ 8GB של זיכרון. האם השדרוג הזה יתן לי משהו? http://www.ebay.com/itm/AMD-8GB-4GB-X-2-DDR3-1333MHz-PC3-10600-PC-Memory-RAM-for-Desktop-/140729808041?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item20c42674a9 http://www.ebay.com/itm/AMD-4GB-DDR3-1333-CL9-Entertainment-Edition-Memory-RAM-/360489215938?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item53eed4e7c2 חשבתי אולי להזמין את אחד מהסטיקים הבאים למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש ל מחשב נייד LG R380 H.ARP1E Pentium® Dual-Core CPU T4400 2.20GHz ווינדוס 7 32 ביט לפי המפרט של המחשב באתר של LG כתוב שהוא תומך ב עד 4G זיכרון פנימי הזמנתי מ Ebay 2X2G DDR2.667MHz So.DIMM ומשום מה ביחד הם לא עובדים לי; אבל כול אחד בנפרד עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה הרבה אנשים שמים את ה2100 במפרטים,הרבה פעמים זה מטופש וסתם מבזבז כסף (במיוחד בגיימינג). אין לי כוח יותר להסביר לכל אחד בנפרד מה הבעיה בזה,אז אני ארכז הכל פה. קצת פרטים על המעבד: שמו I3 2100,מכיל 2 ליבות ו4 נימים. הדף של אינטל:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=53422 עכשיו-מתי הוא משתלם? (הערה-כשהכוונה "כל השימושים הם שימושים "נטו"). 1)גיימינג: בגיימינג נטו,ה2100 לא משתלם. ועכשיו יקפצו כמה אנשים אם בנצ'מארקים שמראים כביכול שה2100 מאוד טוב לגיימינג!. אז למה לא? בגלל שאולי בבנצ'מארק רואים "35% שיפור!" ביחס לX3/X4 ה2100 עולה כ550 ש"ח בעוד שהX3 עולה 370 ש"ח והX4 עולה 460 ש"ח-וזה בלי לכלול את ההבדל בלוחות אם (עם ערכת השבבים ה"זולה" H61 ואם אתה רוצה H66 תצטרך לשלם עוד …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד עם גשר צפוני מעל 3000MHZ מעבדים סדרה 47XX לא טובים לי המעבדים נחנקים ומרעישים ונופלים האם מעבדים אקסטרים 5XXX יש להם גשר צפוני רחב פס ? איך אני בודק על המעבד רוחב פס לגשר צפוני ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שכל לוחות ה P67 מגיעים ב DC ... יהיה איזה צ'יפסט בקרוב שיהיה בעל TC ? ממש מוזר לי שבדור החדש של אינטל עדיין החליטו להמשיך לשלב DC ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ). עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים. הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק. ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין קורס. בנוסף - הויסטה מתעק…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מעבד חזק לסימולציות Matlab, אבל בעל הספק נמוך ומחיר בטווח של המעבדים E8400-Q6600 (stepping G0). על המחשב לא ירוצו משחקים, אלא רק Office, דפדפן, וסימולציות matlab כבדות ביותר. איזה מעבד מומלץ לסימולציות matlab? איזה לוח אם "ירוק" מומלץ עבור המעבד? האם יש בנצ'מרקים שמודדים צריכת אנרגיה של המעבד + לוח האם, ותומכים בהמלצת המומחים כאן? אני לא אבצע OC. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-