עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BlackDiablo,

http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. מעבר ממערכת AMD למערכת Intel. האם הדבר דורש התקנה מחדש של מערכת ההפעלה [Windows]? או שיש סיכוי שאפשר לשלוף את הכונן, להתקין את לוח האם החדש, את המעבד, ופשוט להדליק את המחשב? סליחה אם השאלה הזויה תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by omri2050,

שלום!! רציתי לדעת איך אני יודע מהירות של מעבד...ז"א אם פעם פירסמו מעבד, במהירות לדוגמא של 3Gh ויצא משחק שבדרישות כתוב 2.8Gh אז ידעתי אם זה תופס או לא... אני עומד לקנות מעבד i5 במהירות של 2.53Gh עם טורבו או משהו כזה...ויש משחק שדורש 2.8Gh (בלי דרישה מסויימת למעבד מסדרת i..)...השאלה אם זה יעבוד בכלל? איך אני יודע מה המהירות הכללית שהמעבד שלי יוכל להגיע? אם זה רלוונטי...זה המעבד שאני קונה. Core i5 2.53GHz 460M אשמח לתשובה המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by boris163,

שלום, אשמח לחוות דעת על הלוח אם שציינתי... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov האם הוא יכול לשרוד מעל 4 שנים? מה ההבדל בין GA-Z77M-D3H ל GA-Z77-DS3H (מי יותר טוב) תודה מראש, נ.ב מעבד אינטל I5 3470

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Decktor,

החדשה על המחיר של פנטיום 4 EE הזכירה לי משום מה תקופה נשכחת: המעבד הראשון שעבר את ה GHZ היה AMD ואז אינטל היו כל כך בפאניקה לשמור על תואר מלך הביצועים שהם הוציאו לשוק מעבד לא עובד (פנטיום 3 1.13 GHZ) לינק http://www6.tomshardware.com/cpu/200008282/index.html עכשיו לעומת זאת בגלל אותה סיבה בעצם (את'לון 64) הם מוציאים מעבד במחיר עצום שאף-אחד לא יכול לחשוב עליו בתור מעבד ביתי רק בשביל לשמור על התואר נשמע דומה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Game5,

שלום , השאלה היא כזאת , מה יפיק ביצועים יותר טובים? המחירים של המעבדים יחסית זהים (אולי 300 שקל הפרש או פחות)... ועוד משהו , נכנסתי לאתר הזה: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&chart=68&model2=248 זה amd 3800 X2 נגד amd 3000 ... מה שמוזר זה: * ה amd 3800 ניצח בקושי את 3000 *מעבדים כמו amd 3200 / 3500 עקפו את שניהם!!! (amd 3500 רגיל עקף AMD X2 3800 ) איך זה יכול להיות? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 לא ייאמן אני רוצה לקבור את עצמי כבר הזמנתי מהם מחשב וקניתי 1GB של טווין מוס ב-580 שקל ובמחיר הזה יכלתי לקבל 2GB :'( תנחמו אותי :-[

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חבר בקרוב קונה מחשב חדש ועיקר ההתלבטות היא לגבי הלוח והזכרונות. כמו שציינתי, השימוש זה משחקים ואוברקלוק בינוני עד כבד (קירור הולך להיות סוניק כנראה) מעבד: E6300 סגור לוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2184 וזכרון: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2261 אין תקציב לקחת זכרון לא VALUE אבל לפחות זה DDR2 800 מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ozwrx,

שלושתם עולים בסיביבות 600 שקל אבל עכשיו השאלה איזה לוח הכי טוב מביניהם? הדגמים הם: ALBATRON KM18G Pro Nforce 2 AMD או Chaintech 7NIF2 nForce 2 או Leadtek NForce2-GT K7NCR18G איזה יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ). עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים. הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק. ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין קורס. בנוסף - הויסטה מתעק…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dr-XP,

במחשבי יש שני זכרונות: 64 מגה שפועל ב100 ו256 שפועל ב133 ביחד זה יוצר 320 שפועל במהירות 100 שאלי היא מה יהיה יותר מהיר? שים 256 מהיר? או 320 איטי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חבר'ה אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד והכול דיי סגור למעט הלוח אם, אני כבר מזמן לא בקיא בדקויות בין הלוחות השונים. בעיקרון אני מחפש לוח איכותי לטווח הרחוק למעבד 4 ליבות עם כרטיס מסך בודד. שיהיה חדיש עם כול הירקות הטריים וכניסות יציאות אך בתקציב שפוי... איזה צ'יפסט הכי מומלץ? איזה לוח? תקציב בסביבות ה 800~

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DarkCowMoo,

בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר משתלם ביחס ביצועים למחיר- לגיימינג כמובן. עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות בין הE5X00 למיניהם עם המכפלה האסטרונומית, הזולים במיוחד אבל רק עם 2 מגה קאש או את הE7X00 היקרים יותר, מכפלה נמוכה יותר אבל 3 מגה קאש. מה נראה לכם עדיף? בנוסף חשבתי על הלוח EP43 DS3 שהוא לא זול בכלל אבל לפי מה שראיתי הוא מצויין, יש גם את הEP43 DS3L שזול יותר אבל מוגבל באיזור ה419 mhz. בזכורנות אני אלך על 1066mhz כדי שלא יגבילו אותי (גם כך בskypc ההבדל בין ה800 ל1066 מזערי כ"כ). יש אולי לוח אחר שכדי לי לחשוב על? אני רוצה גם לחשוב אופציה לשדרוג עתידי. וקירור פשוט אין לי מושג איזה לקחת אז אשמח להמלצה. וכרטיס מסך אני כבר אתאים לפי התקציב שישאר לי. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. במה זה יותר טוב מה-SATA I ? אם בכלל?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. להתראות בולדוזר: AMD השיקה לא מזמן את דור מעבדי ה-APU הניידים השביעי במספר, Bristol Ridge ו-Stoney Ridge, שצפוי להיות האחרון בהחלט אשר מתבסס על נגזרותיה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer המאכזבת. במפתחת השבבים מצהירים על שיפור יכולות כפול מזה של אינטל בשנתיים האחרונות, אך עם תהליך ייצור וותיק מאוד ב-28 ננומטר כנראה שכבר עכשיו אפשר להעריך שלא נראה כאן מהפכה חסרת תקדים כלשהי - וההמתנה ממשיכה למעשה לדור העתיד של מעבדי ה-APU, שכבר יבוסס על 14 ננומטר ועל ארכיטקטורת ה-Zen. אם להיות קצת יותר אופטימיים - ניתן לקוות לשדרוג התחרותיות בשוק הניידים הנמוך והבינוני, אשר אליו מכוונת AMD באופן מובהק עם הדור החדש. https://goo.gl/ZLdW0k …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sagib10,

חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף איזה מעבד עדיף ,ההבדל הוא 70 שקל ... :\ הוא בעיקר משחק משחקים אבל הכוונה היא גם למשחקים שיעבדו באופן מטורף בעתיד (כרטיס מסך 8800 GTS)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני משתמש כיום בארבעה סטיקים של זכרון G.Skill 2GB 667mhz ddr3 (סה"כ 8 GB..) יש לי אפשרות לקבל סטיק של 4gb ddr3 1866mhz. אם אני אחליף שניים מהסטיקים הישנים בסטיק הזה, זה יכול לגרום לבעיה מסויימת (למשל המהירויות השונות שלהם?)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Notter,

אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Wunderbar,

שלום, כיצד ניתן לבדוק מה גרסאת הדרייברים שמותקנת ללוח-אם B75M-D2V ומאיפה ניתן להוריד דרייברים שלו? הגעתי לאתר שלהם, אבל לא הייתי בטוח מה להוריד משם. עריכה: עכשיו שבדקתי אני רואה שהגרסא של ה-bios היא F3 - האם כדאי לעדכן ל-F5 (זאת הגרסא המתאימה?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אני צריך המלצה למעבד לוח אם וקירור למעבד מעדיף watercooling.. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX 660, ספק כוח 500 ווט של CM, ו8 גב ראם שאני רוצה להעביר למחשב החדש. תקציב של בערך: 1800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by WinInc.dll,

אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.