עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחירו של הלוח שלי בשוק בארץ עומד על משהו כמו 690 שקל! איזה לוח כדיי להזמין במקומו? כי הוא לא עובד טוב עם כרטיסי NV17 שאני משתמש בהם! ועידכון ביוס לא עזר לי ולא עזר להרבה אנשים ברשת שדברתי איתם ! אז תמליצו לי בבקשה תודה מראש :-)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by WinInc.dll,

אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז ככה בערך בביצועי STOCK ללא כל OC למה הוא משתווה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ). עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים. הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק. ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין קורס. בנוסף - הויסטה מתעק…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. החברה האמריקאית ממשיכה לשעוט קדימה, ומתקרבת ל-60 אחוזים מכלל הכנסות שוק המודולים של זכרונות ה-DRAM. מי משתרכים מאחוריה ברשימה? לכתבה: http://hwzone.co.il/קינגסטון-ממשיכה-להשתלט-על-שוק-מותגי-זכ/

6. הדילמה שלי - האם להשקיע בלוח AM3 טוב עם DDR3, או בלוח AM2, זכרון DDR2 וכרטיס מסך נפרד ? סה"כ המחיר די קרוב המעבד יהיה 435 והשימוש HTPC בעיקר, עם win7 64bit האופציות 1. Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪482 2. Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪455 Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪260 אשמח להמלצותיכם והארות לגבי היתרון והחסרון באופציה המועדפת תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום חבר בקרוב קונה מחשב חדש ועיקר ההתלבטות היא לגבי הלוח והזכרונות. כמו שציינתי, השימוש זה משחקים ואוברקלוק בינוני עד כבד (קירור הולך להיות סוניק כנראה) מעבד: E6300 סגור לוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2184 וזכרון: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2261 אין תקציב לקחת זכרון לא VALUE אבל לפחות זה DDR2 800 מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by idanashh,

שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Or ei,

אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 6kwar,

תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lvionok5,

קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מחפש את הדגם הספיציפי הזה.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by morbidangel,

שלום לכולם מבקש המלצה ללוח אם יעיל לצרכי OC למעבד אינטל i5-760 עד סביבות 450 שקל. חשבתי על הלוח הזה GA-P55-US3L (שהוא קצת חורג), אשמח לעצות ותגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by naorca,

אני בחור טכני אבל מעולם לא עשיתי OC לאף רכיב. יש לי מעבד i7-4790 והייתי רוצה לנסות OC, בעיקר כדי לסחוט קצת יותר במשחקים. כרגע אני עם כרטיס GTX 760 אבל בקרוב מחליף ל RTX 2060. אשמח להסבר כללי, הדרכה, מה לבדוק לפני? איך לבצע? סיכונים? הלוח שלי הוא GA-H97-HD3 -Gigabyte תודה!

18. האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה

19. Started by Karos,

הלוח-אם שלי נדפק קצת, חלק מחיבורי ה-USB והחיבור רשת לא עובדים יותר. גם הדיסק הקשיח משמיע קולות מוזרים אז החלטתי להחליף את שניהם. קודם כל, זה בכלל אפשרי להחליף לוח-אם בלי להחליף גם מעבד ושאר הדברים? שאר המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy הלוח-אם הנוכחי הוא Intel D915P המחשב מחובר לטלוויזיה ולרסיבר אז אני מעדיף שבלוח-אם החדש יהיו יציאות S/PDIF, אבל יש לי כרטיס קול עם יציאת Digitial I/O אם זה בלתי אפשרי להשיג. יש לכם הערות, רעיונות או המלצות בשבילי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני משתמש כיום בארבעה סטיקים של זכרון G.Skill 2GB 667mhz ddr3 (סה"כ 8 GB..) יש לי אפשרות לקבל סטיק של 4gb ddr3 1866mhz. אם אני אחליף שניים מהסטיקים הישנים בסטיק הזה, זה יכול לגרום לבעיה מסויימת (למשל המהירויות השונות שלהם?)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by huber,

אם הייתם צריכים לבחור במעבד 10700 (ללא ה K) אל מול ה 10600K כששניהם באותו המחיר, מה הייתם לוקחים ולמה? https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199316/intel-core-i7-10700-processor-16m-cache-up-to-4-80-ghz.html https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199311/intel-core-i5-10600k-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html

22. במה זה יותר טוב מה-SATA I ? אם בכלל?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Satlan,

איזה לוח nVIDIA nForce 4 ULTRA הכי כדאי ומשתלם ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hutorihunzu,

כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ilan4i,

יש לי מחשב נייד ישן. פנטיום 2 233 MMX המחשב יוצר על ידי חברת EVEREX ואני רוצה לשרג את המעבד שלו למעבד פנטיום 2 חדיש יותר (400 מגה הרץ). יש אפשרות כזאת ? ואיזה סוג מעבד בדיוק אני צריך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.