מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בוחן לוחות של AMD תושבת FM2 לראות לכמה יש יותר מ2 סלוטים לזיכרון וכשאני עושה סינון על גודל הלוח להוציא את כל המיקרו ATX ולהשאיר ATX רגיל אני רואה רק 2 לוחות. זה הגיוני? אני קונה מארז midi דהיינו בינוני, ללוח אם רגיל. או שאני מתפדח והתבלבלתי לגמרי? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד : amd athlox xp 3000 לוח אם : ga-7n400 pro2 על המעבד מותקן מאוור איכותי 3d rocket cooler הסיפור: המחשב לפני שנה וחצי בערך . עכשיו לפני איזה חצי שנה המאוורר שעל המעבד לא עבד טוב בכלל . כמו כן המחשב היה מצפצף . רק אחרי חצי שנה החלפתי למאוורר החדש 3d rocket . ונראה לי שהמעבד נפגם בגלל המאוורר הישן שהיה עליו שעבד בצורה חלשה ביותר. בלי להריץ שום תוכנה המעבד עובד על 64 מעלות . האם זה נורמלי או שעליי להחליפו מיידית . האם יש אחריות על המעבד של amd ? בנוסף יש לי כרטיס מסך מעפן{geforce 5200 128 mb} ואני לא נהנה בכלל כשאני משחק . וספק כוח ג'נרי שאפילו בחיבורים שלו רואים צבע חום , אבל בכל זאת הוא עובדץ אני ממש לא מרוצה מהמחשב ...... סמק !!!! הנה תמונה כדי שתראו http://s23.yousen…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שוקל ברצינות החלפת מעבד לאחר ביצועים מאוד ירודים במשחקים,בעיקר BF4,שם אני משחק על FPS ממוצע של 20 עם הרבה דרופים,בקיצור לא שחיק. אני כרגע עם PENTIUM G840,וחושב להחליף לI5 3470,מה דעתכם? הוא די זול(בסביבות 750 שקל) ומתאים לצ'יפסט שלי(B75),כלומר אני לא אצטרך לקנות גם לוח אם. אשמח אם תשתפו אותי בדעותיכם לגבי המעבד ולגבי כמה זמן הוא יחזיק לי,תודה. (כרטיס מסך-GTX 660,8GB RAM)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz. הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו????? הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד) צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי זכרונות לדעתי דיי טובים אבל לא משהו ל-oc ואני רוצה למכור אותם ולקנות חדשים ..... (לא אכפת לי אם הם יד שניה) אפשר הצעות לזכרונות ב-800 ש"ח בלי חריגות משמעותיות יש לי הצעה איך אלו??= OCZ 1G (512Mbx2) EL KIT GOLD VX PC3200 vx+boster 800 ש"ח שווה או לא?? והאם הם יוכלו לבוד בדאול בלוח שלי??(בגלל שיש להם את הבוסטר?? ומה אני יכול לעשות עם הזכרונות שלי??
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע) לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן! עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד? כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד! בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה זכרונות יציגו לי ביצועים טובים יותר למערכת מבוססת אינטל, בלי OC: הסדרה השחורה של Mushkin PC3200 black, או הסדרה של GeIL PC3200 400MHz DDR Ultra?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין NF7 לNF7-S חוץ מהתוספת של הSATA והאם התוספת הזאת שווה השקעה של 150 שח? אותו כ. קול OB? מה הDDR המקסימלי שלהם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציפסט B150 \ H170 ל I7 6700 סוקט 1151 DDR4 למשחקים לא ממש כבדים עם לפחות 6 יציאות USB ללא אוברקלוק בכוונה אני לא רושם מחיר כי אני מחפש עלות תועלת .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמש בכנס של AMD שנערך בקליפורניה הוצג לראשונה שרת עם 4 מעבדים שמוצגים לראשונה עם ליבת Barcelona, כלומר 4 ליבות ב 65nm. המעבדים האלה אמורים לצאת לשוק רשמית באמצע 2007, אולם AMD החליטו כנראה להדגים יכולות והציגו את השרת שכמובן פועל עם 16 ליבות והריץ מערכת הפעלה של Windows Server 2003 64bit. בינתיים לא פורסמו מבחני ביצועים או אפילו נתונים מיותרים על המעבד החדש. בתמונה Henri Richard מנהל השווק והמכירות מחזיק את Barcelona ו Kentsfield ההודעה הרשמית: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114496,00.html סרטון וידאו מתוך התצוגה הוירטואלית: http://virtualexperience.amd.com/index.html?cid=quadcore&co=quadcore
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר הזה מוכרים מחשב: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 ומצטטים שם את hwzone מפארים את ליבת הcore 2 quad אבל עורכי האתר של זד בעצם עיוותו את הציטוט כי הציטוט מדבר בעצם על המעבדים בעלי 2 ליבות והם שינו את זה מcore 2 לcore 2 quad חח.. הנה המאמר המקורי: http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-