מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. פנטיום 2 233 MMX המחשב יוצר על ידי חברת EVEREX ואני רוצה לשרג את המעבד שלו למעבד פנטיום 2 חדיש יותר (400 מגה הרץ). יש אפשרות כזאת ? ואיזה סוג מעבד בדיוק אני צריך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב .. אני בתחילת הדרך של בניית מחשב חדש ,קניתי בהזדמנות מעבד intel core i7 2600k ולפי מה שהבנתי בכתבה כאן שהוא מיועד לOC ,אני לא מתכוון להשתמש באופציה הזאת אבל אני מעוניין לבנות מחשב לטובת משחקים ברמה גבוהה א- בהתאם לצרכים שלי על איזה לוח אם הייתם ממליצים בחום (אשמח לדגם ספציפי) ? ב-האם זה שהמעבד הוא עם סיומת K ז"א שהמעבד חלש יותר מה 2600 הרגיל ? ג-האם המעבד החדש מצריך גם שינויים בכלל הרכיבים (כגון זיכרונות RAM ,קירור ,וכו) בתודה מראש לכל העוזרים ... crak100
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מממ... (מדבר בשם חבר שלי)... החלפתי במחשב שלי אצל איזה טכנאי לוח אם, מעבד וכרטיס מסך... את הראם וההרדיסק השארתי... אז היום אני מגיע אליו והוא אומר לי שהראם וההרדיסק לא עובדים על הלוח אם... אלה שתי סטיקים של 512 ראם (כל אחד), DDR400... PCI3200... והלוח אם הוא בסוקט 939... הטכנאי אמר לי שלכל לוח אם (לא זוכר איך קוראים לחדש שרכשתי) יש רשימה של זכרונות שמתאימים לו... זה נכון?.. גם ההרדיסק הוא טוען שלא עבד.. הוא אמר לי שווינדוס לא עלה או משהו, אבל הוא לא ניסה לפרמט... אני מחבר את ההרדיסק עם Raid... אבל אמור להיות רייד על הלוח אם... החלקים עבדו לי פיקס על המחשב הקודם... נראה לכם הגיוני?..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הIntel Pentium D 820 ועל הAMD Athlon 64 X2 4200+. ממה שראיתי בחיםוש פה בפורום האינטל יעלה 241$, זה נכון? כי אם כן הוא יעלה בארץ משו כמו 1300 שקל, לא כ"כ רציני, לא? מביקורות שראיתי זה אחלה מעבד. וכמה יעלה הAMD? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוחות הם: GA-B85-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4566#ov Fatal1ty b85 Killer http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20b85%20Killer/ GA-H87-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4516#ov H87 Pro4 http://www.asrock.com/mb/Intel/H87%20Pro4/ מעבר לחיבורי SATA, איזה עוד הבדל יש בין ערכות השבבים הללו? הלוח מיועד למחשב רב תכליתי, גיימינג בינוני, והולך להיות משודך למעבד 4590 או 4690. הדרישות הנוספות: תקן ATX 4 חריצי זיכרון כ.קול סביר+ חיבור USB3 מלפנים אפשרות חיבור ל3 מאווררים לפחות הנטייה היא ללכת על ה Fatal1ty, שנראה כמי שמתעלה על לוחות הH87 מלבד 2 חיבורי SATA שלא משנים הרבה (יש לי שני HDD'S וCD שיחוברו למחשב). לחילופין, אשמח לה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה בהתאם לעצות המעולות בקיבלתי כאן בפורומים השונים, כרגע חסר לי רק המעבד הכוונה שלי כרגע היא ללכת על ה-E6600 כרגע מחירו עומד על 1380 שח (הזול ביותר) , שאלתי האם כדאי לרכוש אותו כרגע או שעדין קיים פער גדול מידי עד למחיר היעד שלו בסוף החודש, בנוסף לכך הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין אחיו החדש E6650 . דבר נוסף , ראיתי שהמעבד מגיע ב-2 תצורות באתרים השונים (BOX ו TRAY) קיים הבדל בינהם?? כי באתר אחד לפחות שראיתי המחיר קצת שונה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הלוח הוא P-35 DSL3R של GB שתומך בדואל צ'אנל עם FSB של 1333HZ הזכרונות הם 2X2GB DDR2 800HZ של transcend, כמו שהבנתי מקריאה באתר , את הדואל צ'אנל קובע הלוח והזכרונות אמורים להיות דומים בפרמטרים מה שקיים אצלי. (וזאת למרות שבאתר החברה, מוצגים זכרונות דומים שמוגדרים כדואל צ'אנל ) לפי הCPU-Z הזכרונות מוגדרים כDUALL אממה..המהירות של כל סטיק היא 400HZ בלבד! מה פספסתי פה אנשים? האם בגלל שדואל של 800HZ זה 1600 וFSB של הלוח 1333 כל ההשקעה בDDR2-800 בטלה בשישים? איך עובד הדבר הזה? השתגעתי כבר מלחפש תשובות, ה'טכנאי' שאיתו אני עובד גם לא מבין את העניין.הוא מלכתחילה המליץ לי על DDR2-667HZ כי כפולות שלהם הם בול מה שהלוח תומך, אבל בעקבות המלצות חד משמעיות בפורום 'מפרטים' החלט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ומדובר בסטים זהים לחלוטין, האחד של 16 ג'יגה (4*4), והשני זה צמד סטים של 4*2 כך שבסה"כ יש אותו נפח. מה מהם ייתן ביצועים יותר טובים? אם בכלל יהיה הבדל. עוד דבר, איזה זכרונות יותר טובים מהסטים הבאים? Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 או שני סטים של: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V או אולי בכלל: crucial 16gb (kit 2x8gb ) ballistix sport 1600 mhz cl9 תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל המעוניין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 שהגיע עם 8Gנ זיכרון (יש עוד סלוט 1 פנוי). אני מעוניין לשדרג (להוסיף לכל הפחות עוד 8 או בפיתרון שאני מעדיף להוסיף עוד 16 לסה"כ של 24) בדקתי ב CRUCIAL ורשום שם שאפשר להוסיף עד 32 מקסימום. https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-gaming-3-15imh05 לעומת זאת שירות הלקוחות של לנובו אומר שהיצרן רשם ב spec מקסימום 16 (התמונה מהאתר הרשמי) ושלחו אותי לדבר עם המעבדות שמטפלות בלנובו (עדיין באחריות) ושם אמרו לי גם מקסימום 32. אז יש לי כמה שאלות: 1. למי להאמין? 2. במידה ואפשרי מעל 16, האם הפיתרון של 24 גיגה הוא טוב? (ההבדל בין קניית סטיק של …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד אינטל I530 טריי עולה 614 כולל מאוורר ארקטיק קולר ומעבד קופסה עולה 636 ..מה עדיף למערכת ביתית ממוצעת? העניין כאן הוא גם האחריות 3 שנים מול כל החיים...האם הטריי חדשים בדיוק כמו הקופסא? קראתי בסטיקי וזה לא ממש ברור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחרי הזמנה של סט זכרונות DDR 1 2 גיגה חקרתי טיפה ומצאתי שיש 2 יצרנים של צ'יפים 1)סמסונג TCC5 2)וינבונד (WINBOND) שאלתי היא מה יותר טוב או יותר חשוב. שמתי לב שיש סדרות עם שמות כמו מעבדים של AMD 3200 4400 4800 אני לא רוצה אוברקלוק אלה רק נטו לעבודה חלקה.אז אשמח לדעת שקניתי חכם ולא להתאכזב.לקחתי סדרה מה 3200 הנה הדגם. F1-3200PHU1-2GBNT לא ראיתי בארץ את החברה GSKILL עם ציפים של סמסונג ב DDR 1. (מה לעשות אני מרוצה מהמחשב שלי.......) תודה רבה מראש לעונים :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Twinmos ocz סמסונג קינגסטון או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256.. או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה.......... Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-