מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום כרטיס זכרון בודד DDR3 שכתוב עליו triple channel אבל לא כתוב שם שום דבר על dual channel (ועל זכרון אחר ראיתי שכתוב dual channel + triple channel) האם זה אומר שזכרון זה אינו תומך בערוץ כפול? מה, אי אפשר לקחת 2 כרטיסי זכרון כאלו מסוגו ולעבוד ב dual channel ? אם אני זוכר נכון ערוץ משולש או כפול לא תלוי בכלל בכרטיס זכרון עצמו, אלא במעבד וכמובן תמיכה בלוח. או שאולי אני טועה פה במשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את לוח האם הזה: www.asus.com/Motherboards/M4N68TM/ וחשבתי לשדרג את ההראם במחשב (כרגע יש לי שני סטיקים של 2GB כל אחד). ראיתי שבאתר כתוב שהמקסימום הוא 8GB ואני לא בטוח אם הם מתכוונים ל8GB לסלוט או 8 סה"כ. איך ניתן לדעת? תודה, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים הamd יהיה 3200 venice , לא מתוכנן oc
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכנן בערך תחילת שנה הבאה לקנות מחשב ורציתי לדעת מה תאריך ההשקה של הטכנולוגיה החדשה... ואיך יעשה המעבר החד בין הסוקטים של המעבדים. :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השטפון הגדול החל: אינטל משיקה מספר שיא של מעבדים חדשים מדור ה-Skylake, כולל כמה הפתעות שלא ראינו בעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הזמן-לחשוב-על-שידרוג-מעבדי-ה-skylake-החדשי/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הIntel Pentium D 820 ועל הAMD Athlon 64 X2 4200+. ממה שראיתי בחיםוש פה בפורום האינטל יעלה 241$, זה נכון? כי אם כן הוא יעלה בארץ משו כמו 1300 שקל, לא כ"כ רציני, לא? מביקורות שראיתי זה אחלה מעבד. וכמה יעלה הAMD? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם לוח האם של MSI Neo2-i865PE. ה-FSB במקום לעבוד ב-200 עובד ב-203 ומהירות המעבד בהתאמה במקום 2400 מגה הרץ עומדת על 2435 מגה הרץ. בנוסף לכך ה-voltage ל-AGP הועלה עצמאית ל1.7v. חיים עצמאיים ללוח האם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב דיי ישן . שנקנה לפני 4+ שנים המפרט בחתימה הלוח הוחלף לפני חצי שנה לgigabyte x58 usb3 רציתי לדעת האם כדי לשדרג את המעבד ? המעבד שיש לי היום זה הגירסה הראשונה CO חשבתי לשדרג ל Intel Core i7 950 SLBEN Quad Core Processor שמצאתי למכירה ב 90 $ היה שינוי? בנוסף האם אפשרי, לקנות 3 סטקים של זכרונות רגילים ולשים על לוח שעובד Triple תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע דואל קור e7400 , לוח אם של Gigabyte Ep45-DS3L כרטיס מסך HD6950 וזכרון 4G DRR2 רזולוציה 1920X1080 Full hd בעקרון , הכרטיס מסך סבבה , לפחות אני חושב ככה זה שאר המערכת שלא ממש עושה את העבודה. היעד העיקרי הוא BF3 באיכות טובה וחשיבה קדימה. התקציב הוא כ2000 שקלים או קצת יותר , כמובן שעדיף הרבה פחות למעשה אני צריך עזרה בבחירה נבונה של לוח אם ומעבד , כמו כן האם יש צורך לשדרג את הזכרון שלי ? ושאלה אחרונה , אני צריך מערכת קירור (ספק 620W)? תודה רבה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי ברצלונה (K10) שיגיע השנה, AMD מתכננה על ליבה חדשה בשם Shanghai ב2008. הליבה תיכלול את ארכיקטקטורת K10, יותר L3 קאש משותף ותדר גבוהה יותר וזה מתוכנן לחלק הראשון של 2008 (רבעון?) הליבה תיוצר ב45 ננמטר ותאפשר ל AMD לעשות 8 ליבות בסוקט אחד! מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=1 קצת חדשות טובות מ AMD
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין בחירה בדיסק קשיח פנימי של WD 1TB SATA3 לבין WD 1TB SATA2 ,ההתלבטות היא בהבדלים ביניהם והמחיר ביניהם,מה עדיף יותר,יש הבדלים בביצועים,במהירות ובכללי מה ההבדלים בין S2 ל וS3 והאם הם מורגשים. ובנוגע ללוח אם: אם אני ייקח sata2 האם GA-P55A-UD3 של Gigabyte יספק אותי,לקחת אחר זול יותר או שעדיף להשאר עם Sata3 ולקחת לוח אם Gigabyte GA890XA-UD3 מה ההבדלים ביניהם ומי יותר כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על מעבד ארבע ליבות בלבד כרגע. AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor AMD Phenom™ X4 Quad-Core Processor AMD Athlon™ X2 Dual-Core AMD Phenom™ II Processors Quad-core 965/955 מה ההבדל בעצם בין הסדרות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. שמתי לב שהרבה חברים שקונים מחשב חדש הולכים על זיכרון 1 ג'גה השאלה למה להשקיע כסף בזיכרון כאשר אין תוכנות שדורשות זיכרון כזה והמחשב החדש יכול להריץ כל תוכנה בלי שום בעיה , מה הזיכרון יכול לשפר במחשב חדש וחזק 2 רציתי לדעת מה דעתכם על לוחות של dfi 3 אולי לא שייך לפה אבל רציתי לדעת אם אני הולך על מחשב עם 2 כרטיסי מסך צורב dvd ושאר החלקים הסטנדרטים צריך לכך ספק כח מיוחד. 4 אם אני הולך על מעבד AMD ולא עושה אוברקלוק האם אני צריך להוסיף מאווררים למארז תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-