עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Guyke,

שלום! אני מרכיב לעצמי מחשב ויש לי התלבטות בין שני המעבדים , גם המחירים שלהם די דומים,המטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. העניין הוא כזה, לפני כחודשיים רכשתי את המחשב החדש שלי ובסך הכל הכל נראה לכאורה תקין. עד ש.... לפני כשבוע בא אלי חבר שמבין מאוד במחשבים ואמר לי, ידיד המחשב שלך לא עובד חלק. הורדנו את כל התוכנות המקובלות לבדיקה, 3DMARK, AQUAMARK3, PCMARK04 לאחר בדיקות שונות גליתי שהתוכנות העובדות על הכרטיס הגרפי מראות תוצאות לא ראות 3DMARK03: 18434 AQUAMARK03: 44238 אולי זה לא הכי טוב אבל אני יכול להסתדר עם זה ופה מתחילה הבעיה הרצינית, כאשר בדקתי בתוכנה PCMARK04 גליתי שבזמנים שטנים אני מקבל תוצאות מטורפות פעם אחת 1200 פעם אחת 800 פעם נוספת 4687 בקיצור כל יום הוא שעה שונה תוצאות שונות לגמרי באותה מערכת ללא שינוי כלשהו. לאחר בדיקות שונות גיליתי שכאשר אני מעלה את המחשב ונכנס ל-BIOS שמתי לב במה…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nec_000,

לימדו את הנושא המאד מעניין ואחד המשפיעים ביותר על האנושות בימנו. החומר הושג במסגרת לימודיי העצמיים, לאיתור ברנדים להשקעה בהם בתחום. מצאתי לנכון לשתף עמכם:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amitay93,

ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אחרי הזמנה של סט זכרונות DDR 1 2 גיגה חקרתי טיפה ומצאתי שיש 2 יצרנים של צ'יפים 1)סמסונג TCC5 2)וינבונד (WINBOND) שאלתי היא מה יותר טוב או יותר חשוב. שמתי לב שיש סדרות עם שמות כמו מעבדים של AMD 3200 4400 4800 אני לא רוצה אוברקלוק אלה רק נטו לעבודה חלקה.אז אשמח לדעת שקניתי חכם ולא להתאכזב.לקחתי סדרה מה 3200 הנה הדגם. F1-3200PHU1-2GBNT לא ראיתי בארץ את החברה GSKILL עם ציפים של סמסונג ב DDR 1. (מה לעשות אני מרוצה מהמחשב שלי.......) תודה רבה מראש לעונים :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Life_SyStem,

איזה מבין המעבדים עדיף? כרגע יש לי מחשב מושקע שמאפשר לי לקחת מעבד AM3. מעבד נוכחי 720 X3.(שעושה בעיות...) יש את ה1090T ב600שח שעומד על תדר של 3200MHZ ואת ה 965BE בקצת פחות מ500 שעומד על תדר של 3400MHZ המעבד יגיע לאובקלוק מירבי (מיוגן 2) מי מבין המעבדים עדיף יחסית למעבדים יחסית ישנים כאלה. מטרות גיימינג (BATTLEFIELD3, MAX PAYNE3) מדובר על רזולוציה 1080P 8 גיגה זכרון קיים DDR2 560TI נוכחי. ואם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע. תודה ולילה טוב! תמיר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by oren13,

אני לא יודע לגבי אינטל אבל ב64 ביט יש חור באחת הפינות

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1184~3~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1179~3~0.htm האם מדובר בטעות במעבד חד ליבה? איזה לוח הכי טוב מ-3 הלוחות הבאים שייתן את הפיצ'רים הכי טובים עם אפשרות C@ טובה? gigabyte ga-ma69vm-s2 http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~10~0.htm# gigabyte ga-m61p-s3 http://www.skypc.co.il/pl_product~38466~10~0.htm gigabyte ga-m55s-s3 http://www.skypc.co.il/pl_product~38415~10~0.htm

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 2011,

קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by KaKa,

איזה מעבד עדיף למשחקים הamd יהיה 3200 venice , לא מתוכנן oc

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Thunder Storm,

האם המעבד הזה של אינטל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1193&products_id=9446 חזק יותר ממעבדים החדשים של AMD לפי מה שהבנתי שניהם 64 ביט או שמה שאינטל לא 64 ואם כן מהו ? תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by EAD,

אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shloosh,

אתמול שיחקתי במשחקת פשוט ביותר, והמחשב בתאום כולו פשוט נתקע כולל העכבר,והיה צורך ב-RESET כדי להתחיל מחדש,היום שיחקתי ב-WARCRAFT 3 ועוד פעם זה קרה לי!! מה זה יכול להיות והאם זה קשור למעבד ??? זה קורה לפעמים גם ב-WINDOWS XP PRO שלי ואותו דבר גם לחבר שלי (ב-WINDOWS) יש לי: AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 SUMA Geforce 4 TI4200 DDR 256 333MHZ

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AppleJack,

לפני מספר שבועות אמרו לי כאן בפורום להמתין עם קניית המחשב למעבדי AMD64 עם ליבת Venice... אני ציינתי כי אני אמור לקנות את המחשב עד סוף אפריל ולא מאוחר מזה (ענייני מס). אז חיכיתי וחיכיתי ואין שום Venice לקנייה בארץ ! מה סתם אני יושב פה כמו דפוק עם מחשב ישן ? אפילו המחירים לא ירדו... גם כן חוכמה גדולה לייעץ לאנשים מה ש"אתם" לא יודעים בכלל. יש דרך להשיג את המעבד לפני שאני זז לקנות Winchester ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by גדי,

מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב חדש שיכלול מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל +SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי, אסתפק בצ'יפ שעל המעבד. חשוב לי שיכלול יציאות HDMI + USB 3 וכמובן VGA ו-DVI. תקציב באזור ה 400-500, אבל אפשר גם קצת להתגמש. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by haimiko84,

שלום חבר'ה, יש לי לוח אם של GigaByte דגם GA-K8N Pro-SLI עם זכרונות של SuperTalent Dual Channell DDR400 2X512. השאלה שלי כזו- הזמנתי את אותם סוג של זכרונות, עם אותם תזמונים ואפילו המספר פריט אותו דבר. האם כאשר יהיו לי 2GB זכרון על כל 4 הסלוטים, המהירות תרד? תודה רבה, חיים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sonic,

שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by NOLOL,

http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html מה זה mSATA SSD Support ? איך משפר במה משפר nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times. Simple and Efficient mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Hitman_47,

מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה בערך בביצועי STOCK ללא כל OC למה הוא משתווה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי שתי זכרונות של סמסונג של 512 כל אחד וקנית עוד שתי סטיקים של שAENEON גם 512 ורק עם 400 DDR להחליף את AENEON למשהו אחר או להשאיר אותם ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by paradoxx,

קיצור, כבר איזה חודש מאז שהחלטתי שאני קונה מחשב חדש.. מכרתי את הישן. אספתי שקל ועוד שקל ועוד חצי. השגתי תקציב... נכנסתי לHW (כי אמרו לי שפה יעזרו...) התעניינתי ולמדתי... התחלתי להשתגע... הרבה מים זרמו בירקון מאז שקניתי מחשב.. בסופו של דבר נסגרתי על מפרט, אפילו ישבתי בחנות ואימתתי חלקים, ראיתי מארז. וקיבלתי אוקיים מאנשים מנוסים... ואאאז ראיתי את החדשה.. משהו ששכחתי לבדוק (מתי החידושים מגיעים...) ה-M2. הסוקט החדש.... אמרתי סבבה, נקנה לוח אם שיתמוך בו.. אבל, "ז***...." יש איזה יצור כלאים, שלא מתאים לסבתא שלי... הרבע השני של 06. ז"א מרץ. ז"א ארבע חודשים ואני יכול לקנות את זה בארץ במחירים עממיים... (טוב אולי טיפ טיפה יותר...) אבל השאלה המתבקשת (וכן, אני יכול לחכות 3 חודשים,…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.