מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צמיחה מרשימה בקנה מידה בינלאומי, עם גידול של 40% לעומת רבעון מקביל אשתקד, פשוט מדהים. AMD מחברה של כ- 4 מיליארד דולר מכירות בשנה (מה שהיתה עד לתקומתה המחודשת ממרץ 2017 וריזן...) נהפכה לחברה שכבר ברבעון הראשון של 2018 מכרה 1.65 מיליארד דולר, לטובת קצב מכירות שנתי מסדר גודל של סביבות 6 מיליארד דולר בשנה. **את 2016 סגרה סביבות 4 מיליארד, את 2017 עם 5 מיליארד, ואת 2018 צפויה לסגור עם 6 מיליארד. זה אומר שמ- 2016 החברה הוכפלה פי אחד וחצי. הרווח התפעולי ממשיך לעלות יפה, מקצת מתחת ל- 30 אחוז (לפני התקומה המחודשת), עד כדי 36% ברבעון האחרון. AMD מפגינה רווחיות כבר רבעון שני (או שלישי לא זוכר) ברציפות, לעומת שנים רבות ש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יכולה להווצר בעיה אם הזכרונות לא זהים שניהם של 512 אבל לא מאותה חברה וגם אחד הוא 2.5 ואילו השני הוא 3.0
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע דואל קור e7400 , לוח אם של Gigabyte Ep45-DS3L כרטיס מסך HD6950 וזכרון 4G DRR2 רזולוציה 1920X1080 Full hd בעקרון , הכרטיס מסך סבבה , לפחות אני חושב ככה זה שאר המערכת שלא ממש עושה את העבודה. היעד העיקרי הוא BF3 באיכות טובה וחשיבה קדימה. התקציב הוא כ2000 שקלים או קצת יותר , כמובן שעדיף הרבה פחות למעשה אני צריך עזרה בבחירה נבונה של לוח אם ומעבד , כמו כן האם יש צורך לשדרג את הזכרון שלי ? ושאלה אחרונה , אני צריך מערכת קירור (ספק 620W)? תודה רבה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הקונרו הכי חלש יתן ביצועים יותר טובים מאשר הפטניום D930? והאם שווה בכלל לחכות לו מה יהיה מחירו המוערך? ובקשר ללוחות אם אני קצת מודאג כי עוד לא הבנתי איזה צ'פיסט (ללוחות אם של אסוס) עדיף ונחשב לטוב? שיתמוך ב sata2 זכרונות מהירים 800MHZ ? וכמובן כמה לפי דעתכן יצא לוח +המעבד? ומתי צפוי כל הלוחות והמעבדים לנחות בישראל ולא רק בשאר העולם? תודה וסליחה על כל השאלות כי קראתי את הנעוץ וזה קצת בילגן אותי
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מ-2 המעבדים הנ"ל יותר חזק לשימושיים משרדיים וצפייה ב-HD ? האם ישנם מבחני השוואה בין השניים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום כרטיס זכרון בודד DDR3 שכתוב עליו triple channel אבל לא כתוב שם שום דבר על dual channel (ועל זכרון אחר ראיתי שכתוב dual channel + triple channel) האם זה אומר שזכרון זה אינו תומך בערוץ כפול? מה, אי אפשר לקחת 2 כרטיסי זכרון כאלו מסוגו ולעבוד ב dual channel ? אם אני זוכר נכון ערוץ משולש או כפול לא תלוי בכלל בכרטיס זכרון עצמו, אלא במעבד וכמובן תמיכה בלוח. או שאולי אני טועה פה במשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שתוכניות ההשקה לשנת 2019 נדחו - ב-AMD מבהירים כי סדרת מעבדי ה-HEDT לשוק הביתי עוד תבצע את הקאמבק שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני צריך לקנות מחשב ויפה שעה אחת קודם (הנוכחי עומד להחזיר את מעבדו לבורא כל רגע), לפני כמה ימים קראתי כאן על ההשקה של המעבדים החדשים של אינטל, (כתבה כאן) ואני תוהה אם יש טעם שאחכה שיגיעו לארץ או לקנות מה שיש כבר עכשיו. מה דעתכם ? הייתם מחכים במקומי ? שבוע טוב..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה די הגיע הזמן להשתדרג לווינדוס 7 ואני צריך להחליף זיכרון במחשב (בלי קשר רק לווינדוס) ואני לא כ"כ מבין בעסק הזה לכן אני צריך עזרה עם קניית זיכרון מחברה טובה שמתאים ללוח אם שלי (שהוא ד"א די יישן) הלוח הוא Gigabyte GA-8I945P Pro וראיתי שרשום כאן: http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1830 שאפשר להתאים לו כרטיסים עם מהירויות 533/800/1066 "The Intel 945P chipset does not support the! Edition dual-core processor however. The motherboard can run at 533MHz, 800MHz and 1066MHZ FSB speed with up to 4GB of II memory installed. A single PCI Express x16 slot provides the graphical interface." ויש פרטים גם כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכנן בערך תחילת שנה הבאה לקנות מחשב ורציתי לדעת מה תאריך ההשקה של הטכנולוגיה החדשה... ואיך יעשה המעבר החד בין הסוקטים של המעבדים. :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד השבוע הוא מורכב על DQ6 הבעיה היא שהלוח שם את המכפלה של המעבד על 6 במקום 9. כשאני משנה את המכפלה בBIOS ל9 ושומר את ההגדרות הלוח שוב פעם מחזיר אותו ל6 לאחר ההפעלה מחדש מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אתמול (ואל תשאלו שאלות מיותרות ;D) הלך מעבד E6300 לעולמו. הלוח הוא GA-965GM-S2 (rev. 1), ובקישור יש את המעבדים הנתמכים. הזכרונות שיש לי הם DDR2, אבל אני לא זוכר את המהירות (או 800, או 677). השאלה שלי היא: עקב המחירים הבלתי הגיוניים של ה-E6300 (ובכלל, סדרת ה-6), האם עדיף לי לקנות משהו מסדרה 4, עם תדר שעון יותר מהיר אך FSB 800 ולא 1066. האם זה משנה? זה באמת יהיה יותר איטי, או שזה הולך לפי המהירות של הזכרונות? שורה תחתונה - חייב למצוא מעבד כדי לקנות, אך רוצה שהביצועים לא יירדו מה-E6300 שהיה לי (אבל שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר). עזרה בהקדם האפשרי תתקבל בברכה, מפני שאני רוצה לקנות היום כי המחשב לחוץ לי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב כרגע ומה שנשאר לי זה פחות או יותר זה לוח אם כי אני לא ממש מבין בזה, זה מה שבניתי בינתיים מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 זכרונות: עדיין מברר אני צריך לוח אם של חברה גדולה כי אין לחנות שאני קונה ממנה הרבה חברות (אין DFI אבל יש GIGABYTE), אני צריך שיהיה את ה5.1 סאונד הרגיל בכרטיסים, PCIE וSATAII כמובן, אולי גם firewire, ושיתמוך בOC חשבתי על GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות האלה כאשר המטרה למחשב למשחקים בלי שום כונה לשדרג או OC לא יחובר שום דבר מעבר למקלדת עכבר מסך ואולי איזה דיסק און קי . GA-MA78LMT-S2 GA-MA78LMT-US2H עכשיו הזמנתי את המחשב וחרגתי לכן בחרתי בלוח הזול (הראשון) האם חסר משהוא קרטי בראשון כי אני יכול עוד לשנות . השמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש דרך הגב הזמנתי זכרונות במהירות 1333
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים הamd יהיה 3200 venice , לא מתוכנן oc
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-