מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
עיקר המידע שנמסר שם לעיתונאים: א. יהיה זמין בשוק מייד ברגע ההשקה, בסגנון עדות ה 7800GTX. ב. המחיר יהיה 1040$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר), ג. ה FX 55 יישאר בשוק במחיר של 855$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר) בניגוד לנוהג הקיים שכל FX חדש מחליף את קודמו. ד. במהלך 2006 סדרת ה FX תהפך להיות כפולת ליבות ותתמוך ב DDR2. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=24160 כעת לעיקר: לאן נעלמתי בשבועיים האחרונים לפני שבועיים לאחר שהשפלתי (די לא בכוונה) את מנהל הפורום (לא זוכר את הכינוי או השם) בדיון קטן על הגדרת המושג "מדבקה טרמית" לעומת "משחה/חומר טרמי" קיבלתי הודעה בפרטי על : לאחר כמה חודשים בהם הבלגנו על השפה המזלזלת בה השתמשת כלפי משתמשים אחרים והסתפק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש, הגיע הזמן, אני עוסק בתלת מימד וגם משחק במשחקי AAA עכשיו עלה לי רעיון ללכת על מחשב של 2 כרטיסי מסך 480 של אמד שיתנו ביצועים כמו של 1080 במחיר נמוך יותר משמעותית(הם 14 ננומטר ועם יחס ביצועים/לצריכת חשמל מעולה) ואמרתי לעצמי למה לא לקחת את זה יותר רחוק אפילו וללכת על הארטיכטקטורה הבאה של אמד הZEN, אז כך הבנתי שהמעבד הזה יעבוד עם סוקט AM4. הבעיה שאני לא יכול לחכות עד שהמעבד הזה יצא...כנראה ברבעון הראשון של 2017 אולי בתחילת 2017 ומצד שני זה לא כזה רחוק עוד חצי שנה לפחות. חשבתי עכשיו לחכות ל480 פולריס ולקנות מחשב חדש עם לוח אם עם סוקט AM4(כבר קיים אבל עדיין לא יצא מסחרית) ומעבד בולדזור זול יחסית שלא מגביל את הכרטיסי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת מחשב 6700K אני שוקל לשדרג אותה או ל 8700K או ל 7900 המחשב מיועד לעריכת וידאו 4K ומשחקים 4K ככה שהמחשב צריך להיות חזק יש לי SLI 1080 32gb זכרון האם לשדרג ל 8700K? או שעדיף 7900? או אולי לחכות חודשיים למעבדי 10 ננו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=BV80605001905AM〈=heb&cart=127788073317899887 קצת לא ברור לי העניין על פניו אותם נתונים כמו של I7 870 /1366שמתומחר בארץ בסביבות ה 3000 ש"ח ה I7 875K/1156 מגיע עם ערך מוסף של מכפלה פתוחה TURBO BOOS ונמחר ב 1580 ש"ח :s05: אם כך פני הדברים זה ממש מציאה מזל שלא קניתי את ה920.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולמה אף פעם לא מציעים לי AMD באף חנות מחשבים? זה כאילו לא אופציה באף מקום.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לימדו את הנושא המאד מעניין ואחד המשפיעים ביותר על האנושות בימנו. החומר הושג במסגרת לימודיי העצמיים, לאיתור ברנדים להשקעה בהם בתחום. מצאתי לנכון לשתף עמכם:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח. זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רק 128 זיכרון rdram(אני יודע עלוב) אבל רוב הדברים עובדים בלי בעיה כמו nba2003 רק עולה קצת לאט אבל חפיף. הא כן,יש לי מעבד intel pentium 4 1.6 ולוח של אינטל d850gb (נראה לי) ככה שדי נדפקתי אם המחשב למרות שקניתי אותו לפני שנה וחצי. או קי אז השאלה היא ההם להוסיף עוד זיכרון כשאני יודע שעוד כמה חודשים אני הולך לשדרג את המחשב למחשב מבוסס amd שכמובן לא יתמוך ב rdram? :bash: ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה . לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY . מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה . תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ddr2 kingston 1gbX2 667mhz או ddr2 kingston !!value!! 2gb 800mhz סימנתי את הvalue כי רציתי לשאול למה זה value? ואם יש הבדל ביניהם חוץ מהתדר שעוזר למהירות? ז"א מי חלש יותר,עמיד יותר כל מיני שאלות כאלה תודה רבה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב vestro 3500 ולשדרג את הזיכרון מ- 2 GB ל- 4. אתמול דיברתי עם המוקדנית של dell והיא אמרה לי לקחת בחשבון שהאחריות שהם נותנים מכסה רק את הזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב. אני פוחד ממצב שבו משהו ישרף ו- dell יאשימו את הכרטיס שלא באחריותם וככה בעצם האחריות שלי לא תקפה. לפיכך יש לי מס' שאלות: 1) במחשב יש 2 סלוטים. האם הזיכרון מגיע בשני כרטיסים של 1 ג'יגה או כרטיס נוסף של 2 ג'יגה? 2) איך אני יכול לדעת שלא הכניסו כרטיס נוסף של 2 מחברה אחרת? 3) אולי עדיף לוותר על שדרוג הזיכרון, ללכת עם המחשב למעבדה מוסמכת ולבקש שיכניסו לי כרטיס נוסף של dell של 2 ג'יגה. 4) יש לי אחריות NBD (טכנאי בבית הלקוח)- האם יש אפשרות שהוא יגיע עם כרטיס נוסף וככה אני אקבל מהם א…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 אני רוצה לקנות את המעבד הזה..... רציתי לדעת שתי דברים. א. האם זה בכלל מתאים למפרט מחשב שלי? ב. עם זה מתאים האם אני ירגיש בהבדל משמעותי בין המעבד של עכשיו לבין המעבד הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-