מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. פנטיום 2 233 MMX המחשב יוצר על ידי חברת EVEREX ואני רוצה לשרג את המעבד שלו למעבד פנטיום 2 חדיש יותר (400 מגה הרץ). יש אפשרות כזאת ? ואיזה סוג מעבד בדיוק אני צריך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני שלוש שנים נדפק לי לוח של גיגהבייט שהיה ממש מושקע ויקר. אז קניתי אסוס. השבוע הוא נדפק והלך לו בקר sata. זה היה z170i pro gaming. מה לקנות שיחזיק לי יותר זמן אסוס או גיגהבייט?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות 6גיגה של ddr3 מ ebay עכשיו אני לא יודע מה לבחור עכשיו יש לציין שהמפרט שלי בצד ויש לי כבר 3 גיגה של זכרון מסוג CORSAIR XMS3 3GB 3x1GB DDR3 1600 עכשיו יש 5 מודלים שאני מתלבט אחד הוא בידיוק כמו שלי פשוט 6 גיגה ואז יהיה לי 9גיגה שיעלה לי 102 דולר או Mushkin Radioactive 998974 6GB 3x2 DDR3-1600 שיעלו לי 130 דולר או Corsair CMX6GX3M3C1600C7 DDR3 1600 6GB 2x3 LGA1366 C7 שגם יעלו 130דולר או PATRIOT SECTOR-7 6GB 3x2GB DDR3 1600 PC3-12800 MEMORY 117 דולר או Corsair Vengeance CMZ6GX3M3A1600C8 DDR3, 1600MHz 6GB שהם גם 130 דולר שאלה באמת שווה לשלם עוד 100 שקל על האחרים?? תודה רבה לעוזרים אני הולך להזמין את זה בשבועיים הקורבים אני מאמין שתעזרו לי עד אז בתודה עמית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי מעבד (יחד עם מחשב חדש) פנטיום 4 1.8A הדגם עם ה-512K cache כיצד ניתן לדעת (מבלי לפרק את המעבד בכלל) באיזה דגם בדיוק מדובר. תוכנת הזיהוי של Intel רובעת שזיכרון ה-L2 מכיל 256K. האם אני יכול להסיק מכך שזהו דגם המעבד 1.8A. ב-1.8A החדש היה צריך להופיע 512K Cache. תודה על ביאור הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב סביר,ואני כפתרון זמני רוצה לשדרג מ2 RAM ל4 (יש לי WINDOWS 7 32 ואני יודע שצריך לשדרג ל64 וכל זה..) זה המפרט שלי: אני רוצה 2X2 RAM עכשיו יש זיכרון ספציפי שאתם ממליצים? ומהירות זה באמת משנה? תקציב אתם יודעים מחיר סביר לזיכרונות RAM תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הציעו לי עכשיו (הבנתי שהייתה ירידה קלה במחירים) למחשב שישמש למשרד, גלישה באינטרנט (כבד) + סרטים HD בעיקר שאני מעוניין שלוח האם יכיל את הכרטיס כמובנה 410 ש"ח | מעבד AMD Athlon II X3 425 Box + 450 ש"ח | לוח אם Asus M4A78 או באותו מחיר Asus M4A785-M סך מחיר למעבד ולוח אם 860 האם אלו מפרטים מכובדים או שבאותה תמורה ניתן לקבל שילוב טוב יותר ? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך למשרד המלצה על לוח ל-S1155 שגם תומך בפורט PARALLEL LPT (הישן של המדפסות), לא בשביל מדפסת עתיקה אלא בשביל מפתח חומרתי לתוכנה ישנה, אני רוצה שגם יתמוך בתצוגה בשני מסכים ויחסוך לי את הצורך בכרטיס מסך נוסף - קיימת כזו חיה? באשר לכרטיס הרחבה LPT על לוח חדיש - הבנתי בזמנו מטכנאי ספץ שזה פיתרון לא יעיל לרוב. שמתי לב למשל ללוח הזה של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#specifications יש לו תמיכה בשני מסכים, ולמרות שאין לו את ה-LPT מאחורה יש את הפינים על הלוח, אז רק צריך להשיג את ה-BRACKET שיתחבר אליהם. יש פתרונות עדיפים? כדאי לחכות ללוחות עם Z68 או שזה לא באמת עקרוני? חשוב לי שיהיה אמין ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מממ... (מדבר בשם חבר שלי)... החלפתי במחשב שלי אצל איזה טכנאי לוח אם, מעבד וכרטיס מסך... את הראם וההרדיסק השארתי... אז היום אני מגיע אליו והוא אומר לי שהראם וההרדיסק לא עובדים על הלוח אם... אלה שתי סטיקים של 512 ראם (כל אחד), DDR400... PCI3200... והלוח אם הוא בסוקט 939... הטכנאי אמר לי שלכל לוח אם (לא זוכר איך קוראים לחדש שרכשתי) יש רשימה של זכרונות שמתאימים לו... זה נכון?.. גם ההרדיסק הוא טוען שלא עבד.. הוא אמר לי שווינדוס לא עלה או משהו, אבל הוא לא ניסה לפרמט... אני מחבר את ההרדיסק עם Raid... אבל אמור להיות רייד על הלוח אם... החלקים עבדו לי פיקס על המחשב הקודם... נראה לכם הגיוני?..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד השבוע הוא מורכב על DQ6 הבעיה היא שהלוח שם את המכפלה של המעבד על 6 במקום 9. כשאני משנה את המכפלה בBIOS ל9 ושומר את ההגדרות הלוח שוב פעם מחזיר אותו ל6 לאחר ההפעלה מחדש מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה בהתאם לעצות המעולות בקיבלתי כאן בפורומים השונים, כרגע חסר לי רק המעבד הכוונה שלי כרגע היא ללכת על ה-E6600 כרגע מחירו עומד על 1380 שח (הזול ביותר) , שאלתי האם כדאי לרכוש אותו כרגע או שעדין קיים פער גדול מידי עד למחיר היעד שלו בסוף החודש, בנוסף לכך הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין אחיו החדש E6650 . דבר נוסף , ראיתי שהמעבד מגיע ב-2 תצורות באתרים השונים (BOX ו TRAY) קיים הבדל בינהם?? כי באתר אחד לפחות שראיתי המחיר קצת שונה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה הרבה אנשים שמים את ה2100 במפרטים,הרבה פעמים זה מטופש וסתם מבזבז כסף (במיוחד בגיימינג). אין לי כוח יותר להסביר לכל אחד בנפרד מה הבעיה בזה,אז אני ארכז הכל פה. קצת פרטים על המעבד: שמו I3 2100,מכיל 2 ליבות ו4 נימים. הדף של אינטל:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=53422 עכשיו-מתי הוא משתלם? (הערה-כשהכוונה "כל השימושים הם שימושים "נטו"). 1)גיימינג: בגיימינג נטו,ה2100 לא משתלם. ועכשיו יקפצו כמה אנשים אם בנצ'מארקים שמראים כביכול שה2100 מאוד טוב לגיימינג!. אז למה לא? בגלל שאולי בבנצ'מארק רואים "35% שיפור!" ביחס לX3/X4 ה2100 עולה כ550 ש"ח בעוד שהX3 עולה 370 ש"ח והX4 עולה 460 ש"ח-וזה בלי לכלול את ההבדל בלוחות אם (עם ערכת השבבים ה"זולה" H61 ואם אתה רוצה H66 תצטרך לשלם עוד …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לנוכח האי הבנה הגדולה שלי בזכרונות ובטח ובטח למערכת קונרו אני חייב עזרה בבחירה לקחתי שלושה דגמים שכולם בערך באותו תקציב 1300-1900 ועכשיו אני מחפש תשובה לגבי איזה מהם יותר טוב הן בOC והן בתאימות שלו למערכת הקונרו והעתיד של מערך המחשבים כמו VISTA כרטיסי המסך שעובדים בDX10 CF וכדומה. והנה שלושת המועמדים : Corsair 2GB 2*1GB PC2-6400 DDR2 800Mhz Twin2X2048-6400 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ יש ביניהם הבדל? או שהאפשרויות הOC מוגבלות באיזושהי צורה באחת מהבחירות? התאימות כנראה תצתרך להיות או עם הP5B DLX או P5W DH DLX תודה מראש לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-