מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה Z30-A-1E9 עם מעבד i7 4510u ו512GB SSD. כרגע יש לי 8GB ram על סלוט אחד. כרגע הוא עובד על 663MHz (לדעתי הוא 1333 אבל לא סגור על זה). הייתי רוצה להרחיב את הזיכרון ל16GB 1600MHz ולהחליף את הקיים ומתלבט בין 2 אופציות Kingston HyperX HX316LS9IB/8 (לקנות 2 סטיקים). http://www.kingston.com/dataSheets/HX316LS9IB_8.pdf G.Skill F3-1600C10D-16GSQ (קיט של 2X8). http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c10d-16gsq 2 האופציות קיימות בחנויות בארץ ולא ראיתי הבדלי מחיר משמעותיים מחו"ל. אני נוטה לקינגסטון בגלל CL נמוך יותר ומתח נמוך יותר אבל עדיין מתלבט. אשמח להארות או המלצות אחרות (גם מחו"ל אם ההפרש במח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! בעייתי היא כזו: לחבר שלי (תודה לאל, הבעיה לא במחשב שלי, אבל צריך לעזור לחבר!) יש מחשב עם פנטיום 4, 2.4 (או 2.6, אני לא זוכר. ביררתי את הדגם של הלוח אם GA-8SR533P, אבל מעבד לא...). עכשיו ככה, הוא קיבל מסכים כחולים עם error של בעיה בזיכרון (אח"כ הוא גם שרף את הזיכרון אבל זה כבר משהו אחר... ) בכול מקרה, הוא קנה זיכרון חדש, שם אותו (והפעם טוב, הסברתי לו איך להכניס זיכרון בלי לשרוף אותו...), הדליק את המחשב ו... לא מאתחל. לא מדליק את המסך, והכי גרוע - ישנו ציפצוף קבוע, לא פוסק עד שמכבים, מהמחשב. עכשיו אני יודע פחות או יותר לאבחן את קוד התקלה לפי מספר ציפצופים (עם עזרה אדיבה של אתרי חומרה וכו') אבל ציפצוף בילתי פוסק - קטונתי, ואני פונה לעזרתכם, האדיבה מאוד... מה יכו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מ-2 המעבדים הנ"ל יותר חזק לשימושיים משרדיים וצפייה ב-HD ? האם ישנם מבחני השוואה בין השניים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לנוכח האי הבנה הגדולה שלי בזכרונות ובטח ובטח למערכת קונרו אני חייב עזרה בבחירה לקחתי שלושה דגמים שכולם בערך באותו תקציב 1300-1900 ועכשיו אני מחפש תשובה לגבי איזה מהם יותר טוב הן בOC והן בתאימות שלו למערכת הקונרו והעתיד של מערך המחשבים כמו VISTA כרטיסי המסך שעובדים בDX10 CF וכדומה. והנה שלושת המועמדים : Corsair 2GB 2*1GB PC2-6400 DDR2 800Mhz Twin2X2048-6400 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ יש ביניהם הבדל? או שהאפשרויות הOC מוגבלות באיזושהי צורה באחת מהבחירות? התאימות כנראה תצתרך להיות או עם הP5B DLX או P5W DH DLX תודה מראש לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לינק לביקורת - http://www.hardcoreware.net/reviews/review-343-1.htm גרסה קצת פחות מפוצ'רת של הלוח הזה נמכרת רק בחנות אחת בארץ ועולה רק 700 ש"ח - http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3729 לדעתי הלוח הזה יכול להיות מחליף מצוין ל - GIGABYTE 945P S3 בתקציבים של 600-750 ש"ח ללוח. מה דעתכם עליו?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד השבוע הוא מורכב על DQ6 הבעיה היא שהלוח שם את המכפלה של המעבד על 6 במקום 9. כשאני משנה את המכפלה בBIOS ל9 ושומר את ההגדרות הלוח שוב פעם מחזיר אותו ל6 לאחר ההפעלה מחדש מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב חדש שיכלול מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל +SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי, אסתפק בצ'יפ שעל המעבד. חשוב לי שיכלול יציאות HDMI + USB 3 וכמובן VGA ו-DVI. תקציב באזור ה 400-500, אבל אפשר גם קצת להתגמש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? כרגע יש לי מחשב מושקע שמאפשר לי לקחת מעבד AM3. מעבד נוכחי 720 X3.(שעושה בעיות...) יש את ה1090T ב600שח שעומד על תדר של 3200MHZ ואת ה 965BE בקצת פחות מ500 שעומד על תדר של 3400MHZ המעבד יגיע לאובקלוק מירבי (מיוגן 2) מי מבין המעבדים עדיף יחסית למעבדים יחסית ישנים כאלה. מטרות גיימינג (BATTLEFIELD3, MAX PAYNE3) מדובר על רזולוציה 1080P 8 גיגה זכרון קיים DDR2 560TI נוכחי. ואם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע. תודה ולילה טוב! תמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני צריך לקנות מחשב ויפה שעה אחת קודם (הנוכחי עומד להחזיר את מעבדו לבורא כל רגע), לפני כמה ימים קראתי כאן על ההשקה של המעבדים החדשים של אינטל, (כתבה כאן) ואני תוהה אם יש טעם שאחכה שיגיעו לארץ או לקנות מה שיש כבר עכשיו. מה דעתכם ? הייתם מחכים במקומי ? שבוע טוב..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה בהתאם לעצות המעולות בקיבלתי כאן בפורומים השונים, כרגע חסר לי רק המעבד הכוונה שלי כרגע היא ללכת על ה-E6600 כרגע מחירו עומד על 1380 שח (הזול ביותר) , שאלתי האם כדאי לרכוש אותו כרגע או שעדין קיים פער גדול מידי עד למחיר היעד שלו בסוף החודש, בנוסף לכך הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין אחיו החדש E6650 . דבר נוסף , ראיתי שהמעבד מגיע ב-2 תצורות באתרים השונים (BOX ו TRAY) קיים הבדל בינהם?? כי באתר אחד לפחות שראיתי המחיר קצת שונה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מעבד חזק לסימולציות Matlab, אבל בעל הספק נמוך ומחיר בטווח של המעבדים E8400-Q6600 (stepping G0). על המחשב לא ירוצו משחקים, אלא רק Office, דפדפן, וסימולציות matlab כבדות ביותר. איזה מעבד מומלץ לסימולציות matlab? איזה לוח אם "ירוק" מומלץ עבור המעבד? האם יש בנצ'מרקים שמודדים צריכת אנרגיה של המעבד + לוח האם, ותומכים בהמלצת המומחים כאן? אני לא אבצע OC. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת ישנה יחסית, עם מעבד ATHLON XP 1700 (0.13 מיקרון) מה הטווח טמפרטורה התקינה של המעבדים האלו? המערכת עושה קצת בעיות, אני רוצה לדעת אם זה בא מכיוון החום של המעבד.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד והתקציב שלי לא גדול ואני מתלבט בין E6700 לE5800 מה עדיף לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-