מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה ולא ידעתי כל כך לאיזה פורום לפנות ... אני רוצה להפעיל תוכנה אחת בליבה הראשונה ותוכנה אחרת בליבה אחרת .. עכשיו השאלה היא איך אני עושה את זה ואם אני עושה את זה אז אם התוכנה הראשונה תעשה בדיקה היא תוכל לזהות את השנייה או שאי אפשר כי הם פועלות על ליבות שונות? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שלוש שנים נדפק לי לוח של גיגהבייט שהיה ממש מושקע ויקר. אז קניתי אסוס. השבוע הוא נדפק והלך לו בקר sata. זה היה z170i pro gaming. מה לקנות שיחזיק לי יותר זמן אסוס או גיגהבייט?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקרון אני מתכנן לחכות ולקנות מחשב חדש איך שיוצא דור חדש, כדי שהוא יהיה רלוונטי גם לכמה שיותר זמן. מה שיש לי היום הוא די ישן וזה גם אחת הסיבות למה אני מחכה... עכשיו, יש סיכוי שבסוף 2020 כבר יהיה אפשר לקנות מעבדים מהדור הבא של רייזן + לוחות חדשים וכרטיסי מסך חדשים? גם הבנתי שסה"כ שנה אחרי AMD הולכת להוציא דור חדש עם תושבת אחרת, וכנראה גם יגיע עם DDR5. הקטע הוא ש-DDR5 גם יהיה מעבר חדש ואני כן מחפש את המעבר המשמעותי הזה. כיום יש לי DDR3, וגם זה לא שכל שנה יש DDR חדש בשוק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום כולם ! אני מתלבט בין הזכרון הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1351908643.htm לזה http://www.pch.co.il/docs/pd457387255.htm ההתלבטות היא עם איזה זיכרון אני יגיע יותר רחוק מבחינת מתחים והכל איזה יותר טוב ויותר יציב או בקצרה מה לוקחים בשביל אבורקלוקינג טוב ואיכותי!? עריכה: אוקיי נכנסו חברים חדשים לזירה... עכשיו יש התלבטות קשה יותר... בין הקודמים לאלה http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ואלה http://www.pch.co.il/docs/pd392063159.htm מכל הבחינות מתוך 4 הדגמים שהצגתי כאן מה הכי כדי מה יהיה הכי טוב בDDR 400 שלא ישאב מתחים...והכי חשוב שיהיה יציב בתודה מראש לירן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: מעבד P3 450 MHZ לוח אם ABIT BX6 זיכרון 512MB SDRAM כרטיס מסך RIVA TNT2 32 MB מהו השידרוג הטוב ביותר שאני יכול להשיג למחשב ב - 1200 ש"ח? חשבתי על מעבד AMD AXP1700, לוח אם תומך SDRAM + כרטיס מסך בכסף שישאר. מה דעתכם על Gigabyte GA-7ZXE VIA KT133A ב - 374 ש"ח + AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN ב - 402 ש"ח + ATI RADEON 9000 TV,DVI 64MB ב - 430 ש"ח סה"כ: 1206 ש"ח או כרטיס מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 64MB,TV ב - 340ש"ח לחילופין אני יכול לקנות כרטיס מסך שהמעבד והלוח הנוכחיים יוכלו לנצל אותו עד המקסימום (חשבתי על ATI RADEON 9100 64 MB), בת…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הלוח הוא P-35 DSL3R של GB שתומך בדואל צ'אנל עם FSB של 1333HZ הזכרונות הם 2X2GB DDR2 800HZ של transcend, כמו שהבנתי מקריאה באתר , את הדואל צ'אנל קובע הלוח והזכרונות אמורים להיות דומים בפרמטרים מה שקיים אצלי. (וזאת למרות שבאתר החברה, מוצגים זכרונות דומים שמוגדרים כדואל צ'אנל ) לפי הCPU-Z הזכרונות מוגדרים כDUALL אממה..המהירות של כל סטיק היא 400HZ בלבד! מה פספסתי פה אנשים? האם בגלל שדואל של 800HZ זה 1600 וFSB של הלוח 1333 כל ההשקעה בDDR2-800 בטלה בשישים? איך עובד הדבר הזה? השתגעתי כבר מלחפש תשובות, ה'טכנאי' שאיתו אני עובד גם לא מבין את העניין.הוא מלכתחילה המליץ לי על DDR2-667HZ כי כפולות שלהם הם בול מה שהלוח תומך, אבל בעקבות המלצות חד משמעיות בפורום 'מפרטים' החלט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המעבד הזה של אינטל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1193&products_id=9446 חזק יותר ממעבדים החדשים של AMD לפי מה שהבנתי שניהם 64 ביט או שמה שאינטל לא 64 ואם כן מהו ? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות אמרו לי כאן בפורום להמתין עם קניית המחשב למעבדי AMD64 עם ליבת Venice... אני ציינתי כי אני אמור לקנות את המחשב עד סוף אפריל ולא מאוחר מזה (ענייני מס). אז חיכיתי וחיכיתי ואין שום Venice לקנייה בארץ ! מה סתם אני יושב פה כמו דפוק עם מחשב ישן ? אפילו המחירים לא ירדו... גם כן חוכמה גדולה לייעץ לאנשים מה ש"אתם" לא יודעים בכלל. יש דרך להשיג את המעבד לפני שאני זז לקנות Winchester ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ומדובר בסטים זהים לחלוטין, האחד של 16 ג'יגה (4*4), והשני זה צמד סטים של 4*2 כך שבסה"כ יש אותו נפח. מה מהם ייתן ביצועים יותר טובים? אם בכלל יהיה הבדל. עוד דבר, איזה זכרונות יותר טובים מהסטים הבאים? Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 או שני סטים של: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V או אולי בכלל: crucial 16gb (kit 2x8gb ) ballistix sport 1600 mhz cl9 תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו קניתי לוח חדש של ABIT NF7 הבעיה היא שאני מדליק את המחשב צריך להיות רשום DUAL400 ורשום במקום DUAL333 איך אני עושה שזה יהיה 400 ?? ורציתי לשאול צריכה להיות מנורה אדומה דלוקה בלוח אם גם שהמחשב לא דלוק ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד השבוע הוא מורכב על DQ6 הבעיה היא שהלוח שם את המכפלה של המעבד על 6 במקום 9. כשאני משנה את המכפלה בBIOS ל9 ושומר את ההגדרות הלוח שוב פעם מחזיר אותו ל6 לאחר ההפעלה מחדש מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי זכרונות של סמסונג של 512 כל אחד וקנית עוד שתי סטיקים של שAENEON גם 512 ורק עם 400 DDR להחליף את AENEON למשהו אחר או להשאיר אותם ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזיכרונות האלו? חברה אמינה איכותית מחיר משתלם? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הIntel Pentium D 820 ועל הAMD Athlon 64 X2 4200+. ממה שראיתי בחיםוש פה בפורום האינטל יעלה 241$, זה נכון? כי אם כן הוא יעלה בארץ משו כמו 1300 שקל, לא כ"כ רציני, לא? מביקורות שראיתי זה אחלה מעבד. וכמה יעלה הAMD? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. קניתי את הלוח הנ"ל, האם יש איזשהם Drivers&Utilities שכדאי לי להתקין (אני מעוניין לעשות OC) ? פה יש את כל הרשימה - מה להתקין ??? http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/?cat=Download&os=Win864 2. לאיזה חיבור בלוח לחבר את הכונן SSD ? 3. אם המערכת הפעלה שלי (Windows 8.1 64 Bit) מזהה את כל הדרייברים שלי - עדיין יש המלצה להתקין דרייברים ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב כרגע ומה שנשאר לי זה פחות או יותר זה לוח אם כי אני לא ממש מבין בזה, זה מה שבניתי בינתיים מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 זכרונות: עדיין מברר אני צריך לוח אם של חברה גדולה כי אין לחנות שאני קונה ממנה הרבה חברות (אין DFI אבל יש GIGABYTE), אני צריך שיהיה את ה5.1 סאונד הרגיל בכרטיסים, PCIE וSATAII כמובן, אולי גם firewire, ושיתמוך בOC חשבתי על GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-