עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם כל ספק מתאים למעבד כפול ליבה (ספציפית הספק של ה antec slk3800b שהוא ה smart power 2.0 תואם ל amd athlon 3800+ X2 sual)? כי ראיתי כתבה על הספק הזה וכתבו שם (ממש כדרך אגב) שלספק אין חיבור "8pin EPS12V" שמשומש למעבדים כפולי ליבה. אני ממש לא מבין בזה, אם חייב את הקונקטור הזה? או שמקבלים מתאם עם המעבד? אם למישהו יש את המעבד והספק או שהוא מבין בזה אני אשמח לתשובה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. בקרוב אני אמור להחליף את ה - P4 3.6 למעבד E6600 , היות ולוח האם אינו מתאים, גם אותו. האם ההחלפה הזאת מחיבת התקנה מחדש של ה - XP ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by House M.D.,

אני קונה מחשב בקרוב, וקודם רציתי לשים בו את ה Phenom x4 955. אבל עכשיו ראיתי את המעבד הזה, שנראה שהוא חדש מאוד כי לא מצאתי עליו הרבה מידע: http://tms.co.il/product/10685 (כמו כן שימו לב שהחנות כתבה 2.6GHZ בתדר, למרות שכל מקור אחר שמצאתי לגבי המעבד הזה כותב שהתדר הוא 3.6GHZ ) האם המעבד הזה יותר משתלם מהמעבד הקודם שרציתי? כמו כן, בלוח אם שאני רוצה לקנות ( GA-990XA-UD3) כתוב שיש צורך לעדכן את הביוס לצורך תמיכה במעבדי הבולדוזר. מכיוון שאין לי שום מעבד AMD כדי להכניס ללוח ולבצע עידכון ביוס, האם החנות תעדכן לי את הביוס בעצמה (אם אני אקנה כולל הרכבה את המחשב)? תודה.

5. Started by aka_katz,

מחפש לוח מיני ITX עם 2 כניסות LAN. האם קיים כזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gilad121,

חשבתי על הלוח הזה בשביל המעבד . אני צריך לוח שלא יגביל אותי בבאס שלו .מתוכנן oc עד לאיפה שאני יגיע .(קירור TR 120 EXTREME) מה אתם אומרים ? הצעות אחרות ? אין לי תקציב ללוח . פשוט לוח שיתאים לדרישה בהכי פחות כסף. אין לי שום דרישה אחרת מהלוח חוץ מזאת .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח -- -- - -- - - --- - - -- - -- - לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה. אז למה בעצם ? מה פיספסתי כאן ?<

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://hwzone.co.il/community/threads/533929-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%99-KSP-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8 לאחר שהמחשב הפסיק לעבוד, הנ"ל. איזה לוח אם אוכל לקנות מ-KSP כדי להשמיש את המערכת? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by adis50,

בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Oranili,

אם אפשר הסבר מפורט בבקשה? תודה :xyxthumbs:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by CRT,

שלום לכולם. חלק א' יש לי רעש בתדר גבוה, אפשר לקרוא לזה בזז. בהתחלה חשבתי שזה מגיע מאיזה מאוורר או ויברציות של המארז בגלל קשיח. התחלתי לבדוק: מאווררים כבויים, HDD לא נוגע במארז ותלוי על גומיות. מאוורר יחיד שעובד זה של הספק, ומבדיקה לא עלה שהוא מקור הרעש. עכשיו אחרי בידוד התקלה גיליתי שהרעש מגיע מאזור הCPU. ככה מצאתי את הבעיה בחלק ב' חלק ב' ברגע שהמערכת שלי נמצאת בIDLE והמעבד מוריד את המכפלה שלו, מתחיל רעש בתדר גבוה מאוד וחזק. זה קורה רק במערכת הפעלה, כי רק שם המעבד מוריד מהירות. מי שמבין על מה מדובר אפשר להשתגע מהרעש הזה, הרגשה של משהו כמו 12-16Khz. אפשר ל"פתור" את הבעיה אם מבטלים את Processor idle לdisable בתוך Processor power management. ככה אני מאבד את …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ykg,

היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הנה כמה לוחות אם שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר: http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=31141 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC תודה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by computer_freak,

מה ההבדל? אני חושה שfsb זה רק הערוץ שבין המעבד לזיכרונות לכרטיס מסך וpci וbus זה כל ערוץ מידע שיש מחשב באופן כללי ועוד משהו יש לי לוח אם asus p4s333m מהירות הבאס שלו 333 נכון? ודבר אחרון שאומרים מהירות בסיס מתכוונים לבאס?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by roes,

* צריך המלצה ללוח אבל קודם כל: א. נכון ששזה מאוד תלוי בלוח אבל בערך: צ'יפ 975 יותר טוב מ 965 נכון? ב. זה נכון ש 965 מאוד מתחממם ? לאיזה טמפ' בערך הוא מגיע? ג. מה עם 975 מבחינת טמפ' י? ד. ל 965 מקס' זיכרון הוא 4GB ול 975 הוא 8GB נכון? אז ככה: צריך לוח טוב עם תקציב בסיביבות ה 1000 שקל, אומנם רצוי פחות אבל הגג הוא 1100 שקלים נתונים שחובה: לפחות 4 חיבורי USB 2.0 י*(לכל הלוחות יש נכון?) *(אם לא אז כשאתם ממליצים על לוח אז תרשמו כמה יש לו)י PCI-E X16 PCI (לכולם יש) לפחות שני חיבורי SATA2 י (אפשרות לחבר לפחות 2 כונני SATA2 בו זמנית) אם יש לוח מצויין בלי הדרישה של 2 בו זמנית אז תגידו תמיכה בזיכרון של עד 800MHZ תמיכה במעבד קונרו זה כנראה המערכת המתוכננת E6600 י כעיקרון לא מת…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. GA7VRXP או EPOX 8K5A3 ואם יש משהו שעולה משהו בין הראשון לשני והוא מספק ביצועם טובים תגידו לי תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bennyriz,

אני מחפש הסבר מפורט למשמעות של הדבר הזה ואני מדבר על הסבר לשיטה ועל האופן בו היא משפרת את הביצועים של המחשב. אם אפשר קצת לינקים בנושא זה יעזור מאוד.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב לצורכי משרד. מעבד אינטל E5200 או AMD AM2 4200x2 מה מבין המעבדים טוב יותר ללא קשר למחיר? ומה מהם נותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה רבה חבר'ה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Armageddon,

What you suggested would be just wasteful. Take P4P800, P4 2.4C (best price/performance) and The Corsair TwinX PC3200LLPT 512/1024. You don't need anything beyond this.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. האור בקצה ההפסדים? ב-AMD מצהירים כי סיימו את תהליכי הייצור המרכזיים למוצרי ה-14 וה-16 ננומטר שלהם, ומבטיחים שנראה אותם בשוק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-למוצרי-העידן-החדש-של-amd-שיגיעו-בשנת-201/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים