מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח. זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי ש AMD יותר מהיר מ INTEL אבל גם מתחמם יותר. מה באמת יותר טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן להתחדש במעבד ולוח, אשמח אם תוכלו לכוון אותי ללוחות עם מוניטין טוב (אני מעדיף ג'יגה או אסוס). אני מיעד אותו ל ( Pentium D 3.0Ghz (930 . אגב, איך ה930 באובר? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין בחירה בדיסק קשיח פנימי של WD 1TB SATA3 לבין WD 1TB SATA2 ,ההתלבטות היא בהבדלים ביניהם והמחיר ביניהם,מה עדיף יותר,יש הבדלים בביצועים,במהירות ובכללי מה ההבדלים בין S2 ל וS3 והאם הם מורגשים. ובנוגע ללוח אם: אם אני ייקח sata2 האם GA-P55A-UD3 של Gigabyte יספק אותי,לקחת אחר זול יותר או שעדיף להשאר עם Sata3 ולקחת לוח אם Gigabyte GA890XA-UD3 מה ההבדלים ביניהם ומי יותר כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני בשלבי הגדרת מפרט למחשב עבודה חדש ואני נדרש ל 8 גיגה זכרון. הטכנאי בחנות שעובד מולי בעניין אומר שיש בעייה במתח של הסלוטים ותכל'ס - לא מומלץ להרכיב 8. האם מישהו מכם עובד עם 8 ואם כן האם נתקלתם בבעיות וכמובן מה הלוח + זכרון + מעבד לץשובה מהירה - אודה ניר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השטפון הגדול החל: אינטל משיקה מספר שיא של מעבדים חדשים מדור ה-Skylake, כולל כמה הפתעות שלא ראינו בעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הזמן-לחשוב-על-שידרוג-מעבדי-ה-skylake-החדשי/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מציינות את ה 30 לחודש 5 כתאריך זמינות צפוי של המוצר בחנות. המחיר המפורט בחנות זהה למחיר הרשמי המומלץ של AMD. מקור: http://www.memoryexpousa.com/1.html מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums...ad.php?p=865021 הערה: אם אני זוכר נכון זה גם מועד ההשקה הרשמית. מי שבאמת צריך ריבוי משימות ומחשב חזק ואיכותי בכלל ומתכנן קניה בקרוב, צריך לחכות עוד שבעויים שלושה לכפולי הליבה. אשכול נוסף באותו ענין: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...4+X2#post304407
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש הכולל: Ryzen 1700X, לוח אם של ASUS X370 pro, שני רכיבי זיכרון של Corsair 2X16GB 3200MHz, וגוף קירור מים H100i v2. בהרצה הראשונה (בהדלקה וכניסה ל Bios) ראיתי כי הטמפ. של המעבד היא בסביבות 48-50 מעלות ללא עבודה/מאמץ כלשהו. המאווררים של המארז (2 עם כניסת אוויר +1 שמוציא + 2 של קירור מים שמוציאים אוויר) עובדים וכן גם משאבת המים. האם הטמפ. הזו של המעבד תקינה, ללא מאמץ של תוכנות/משחקים ? במחשב השני שלי - i7 7700K במצב רגיל הטמפ. הינה בסביבות 40 מעלות (גם עם קירור מים).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי תמחשב הבא: e8500 gtx 660 gb ocz 2x2GB platinum gygabyte ep45-ud3lr freezer 13 מעוניין לשדרג מעבד לוח וזיכרונות לשימוש גיימינג עד 2000 ש''ח 3000 ש''ח אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי לוח אם של GigaByte דגם GA-K8N Pro-SLI עם זכרונות של SuperTalent Dual Channell DDR400 2X512. השאלה שלי כזו- הזמנתי את אותם סוג של זכרונות, עם אותם תזמונים ואפילו המספר פריט אותו דבר. האם כאשר יהיו לי 2GB זכרון על כל 4 הסלוטים, המהירות תרד? תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר ,אני מאד אשמח עם מיהוא יציין את ההבדלים בין DDR ל RDRAM...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדילמה שלי - האם להשקיע בלוח AM3 טוב עם DDR3, או בלוח AM2, זכרון DDR2 וכרטיס מסך נפרד ? סה"כ המחיר די קרוב המעבד יהיה 435 והשימוש HTPC בעיקר, עם win7 64bit האופציות 1. Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪482 2. Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪455 Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪260 אשמח להמלצותיכם והארות לגבי היתרון והחסרון באופציה המועדפת תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני סוף סוף מוכר את הלוח הישן והטוב שלי של AOPEN אני מתכוון להזמין מהיבואן הרישמי XXX את הלוח של גיגהבייט דגם GA-7VAXP KT400 השאלה שלי היא יש בעיות מיוחדות עם הלוח הנ"ל ??? הדגם הוא חדש מאוד ולא מצאתי הרבה ביקורות על הדגם הנ"ל.... אותי מעניין הרבה אפשרויות ויציבות ושוב יציבות מירבית.... אני יודע שאולי זה לא הפורום המתאים אבל זה בהחלט דגם שיעניין רבים וטובים בהמשך... אז הלצות מידע מוקדם וכל העולם על רוחכם יתקבל בברכה בתודה משה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא הולך לפתוח מלא אשכולות תעזרו לי פעם אחת וזהו זה כרטיסים מספיק טובים על מנת לעלות את המשחק יש לי PCI EXPRES DDR ולוח אם ASUS P5VD-X http://www.dmii.co.il/products/7112 http://skypc.co.il/pl_product~28490~8~0.htm ספיידרמן 3 דרישות: CPU: Pentium 4/Athlon XP or better CPU Speed: 2.8 GHz System: RAM 1 GB for Windows 2000/XP or 1.5 GB for Windows Vista Operating System: English version of Microsoft® Windows® 2000/XP/Vista Video Card: 100% DirectX® 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+) Free Disk Space 6 GB of uncompressed hard disk…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר crucial המחיר עדיין 91$ אבל באתר של היבואן בארץ המחיר הוא 80$ לגהי רכיב של PC3200 ורכיב של pc4000 עולה ב 91$ מה שמצמצם את החשד שמדובר בטעות (אם כי הכל יכול להיות). 80$ כפול מע"מ ושער השקל יוצא: 413 שקל. מקור: http://www.crg.co.il/crucial/cru_order.php?id=139 כל מוצרי הבליטיקס אצל היבואן בארץ: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX דף המוצר בחונת היצרן: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: כלומר למי שחי בארה"ב ורצה זכרון כזה כדאי לבקש מהדוד שלו בישראל לקנות את הזכרון כאשר הוא בא לביקור בארה"ב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למעשה Radeon Xpress 200P (שבב RX480 - למעבדי AMD ללא כרטיס מסך מובנה ועם תמיכה בכרטיס מסך בודד). הלוח : Sapphire PURE ATI RX480 יותר אפשרויות אופטימיזציה ב-BIOS ביחס ל-DFI אפילו. HTT upto 440 יותר מ-2V Vcore 4V לזיכרונות לינק לביקורת : Sapphire PURE PI-A9RX480 - ATI's Chipset for the AMD Enthusiast אודות ערכת השבבים : לינק מקור : Anantech
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-