מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308181,00.html
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב דיי ישן . שנקנה לפני 4+ שנים המפרט בחתימה הלוח הוחלף לפני חצי שנה לgigabyte x58 usb3 רציתי לדעת האם כדי לשדרג את המעבד ? המעבד שיש לי היום זה הגירסה הראשונה CO חשבתי לשדרג ל Intel Core i7 950 SLBEN Quad Core Processor שמצאתי למכירה ב 90 $ היה שינוי? בנוסף האם אפשרי, לקנות 3 סטקים של זכרונות רגילים ולשים על לוח שעובד Triple תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל מרעננת את קו מעבדי האקסטרים שלה - ואנחנו יוצאים לבדוק איך זה נראה הלכה למעשה בהשוואה למוצר הדגל משנה שעברה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום, קניתי מחברת אמפריה פי.סי. בראשל"צ 512DDR400 של סמסונג DS. כי יש לי DS ואני צריך שיעבוד עם Dual Channel לאף ספק לא DS רק SS. להם היה. והמחיר אצלם היה הכי נמוך 196 כולל משלוח. הזכרון עובד בדואל עם הסטיק המקורי שיש לי. הסטיקים לא דומים חיצונית, במחינת מיקום הציפים על הסטיק ועוד... אבל עובד. מה שגרם לי לחשוד שהזכרון מזוייף הוא ש CPU-Z לא זיהה אותו! אני מצרף תמונה. עזרתכם בבקשה... SPC [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקורת מסקרנת ביותר שמראה לא מעט חסרונות לארכיטקטורת הMASH של אינטל בהשוואה לשנה שעברה עם ה6900K. נראה שבלא מעט מקרים אינטל הלכה אחורה בתקשורת בין הליבות לטובת סקייליג עתידי לרמה כזו שהסוקר ממליץ על ה6900K בהינתן אותו מחיר... נ.ב כרגיל רואים שוב ושוב שה R7 1700 אומנם לרוב מזדנב מאחור כאשר משווים מעבדים בעלי מספר תרדים זהה, אבל עם כזה יחס ביצועים למחיר פשוט ברור למה כמעט אף אחד לא מדבר על X299 אחרי שגמרו לדבר על הבדיחה שאינטל עשו עם ה 7740X ו7640X... נ.ב 2 המון נתונים מאוד מעניין לקרות הסוף בבדיקות של הקאש... ביקורת כתובה: https://www.techspot.com/review/1457-ryzen-7-vs-core-i7-octa-core/page3.html וידאו:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img249.echo.cx/img249/1799/buymif6sw.jpg ימותו הקנאים:]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא הולך לפתוח מלא אשכולות תעזרו לי פעם אחת וזהו זה כרטיסים מספיק טובים על מנת לעלות את המשחק יש לי PCI EXPRES DDR ולוח אם ASUS P5VD-X http://www.dmii.co.il/products/7112 http://skypc.co.il/pl_product~28490~8~0.htm ספיידרמן 3 דרישות: CPU: Pentium 4/Athlon XP or better CPU Speed: 2.8 GHz System: RAM 1 GB for Windows 2000/XP or 1.5 GB for Windows Vista Operating System: English version of Microsoft® Windows® 2000/XP/Vista Video Card: 100% DirectX® 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+) Free Disk Space 6 GB of uncompressed hard disk…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים הזמנתי כבר את המחשב high-end שליי סוף סוף ... ואת כל החלקים יש כבר , זה צריך להגיע בקרוב אבל עכשיו באה הבעיה :'( כמו שאמרתי כל החלקים צריכים לבוא בקרוב אבל... חוץ מהמעבד :-\ אין אפשרות לקבל כרגע מעבדים בסוקט 939 רק בעוד חודשיים בערך (היבואן של Tech-Data , AMD אמר שכרגע אי אפשר לייבא את המעבדים האלה.) עכשיו מה אני יכול לעשות לחכות חודשים אני לא מתכוון לחכות בשום פנים ואופן (וגם בסוף זה יהיה יותר מחודשיים) או לקחת אינטל 3.6 סוקט 775 שזה דבר די דפוק לעשות . אבל אין לי שום בררה אחרת , יש למישהו הצעות :'( ??
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית משיקה גירסה חדשה לאחד מהניידים המשתלמים ביותר בארסנל שלה אם התעניינת ברכישת מחשב נייד קומפקטי בתקופה האחרונה, יש סיכוי לא רע בכלל שראיתם את דגמי ה-UX305UA של אסוס בתור אחת מהאופציות המובילות עבורכם – אחרי הכל, מדובר באחד מהדגמים התחרותיים ביותר בקטגוריה כרגע, עם מחירים שמתחילים בפחות מ-4,000 ש"ח עבור מעבד Core i5, כונן SSD של 256GB ומסך ברזולוציה גבוהה של 1,800×3,200 פיקסלים. כעת, יש לו אח חדש שעשוי להיות מעניין ורלוונטי אפילו יותר. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%93%D7%A7-%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%99-%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק בעיקר overwatch על ההגדרות הכי נמוכות. אני חווה אי יציבות באפן קבוע ולעיתים הfps גם יורד עד ל-100. ובאופן כללי הfps לא יציב וזה גורם לקירטועים במשחק כי יש לי מסך 144. גיליתי שאם אני מגדיר בtask manager את העדיפות לגבוהה (set priority) עבור המשחק אז הfps הממוצע עולה פלאים והמשחק עובד 99% מהזמן חלק לגמרי. לפי msi afterburner כמעט כל הליבות נמצאות על אזור ה95+ בזמן משחק לעיתים גם מאה. משחק בfhd מה המשמעות של זה? האם המעבד שלי פשוט מעפן? מצרף את המפרט המלא רק שבמקום 960 יש לי כרטיס 1060 gtx של חברת gainward
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתי רוצה שתמליצו לי אל לוח אם תמיכה ב SLI אדיף אם ציפסת P45או X48 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Workstations... אני מבין שהמחשבים החדשים כיום המשמשים כמחשב ראשי גדול בעל מספר גדול של מעבדים (לחברות גדולות שצריכות שימוש במחשב חזק), משתמשים במחשב מבוסס Intel Xeon או AMD Opteron. למי שמבין קצת - מה עדיף היום ביחס תמורה למחיר\ביצועים ? אולי אם יש קישור לטבלה של ביצועים\מחירים... ? ואולי פירוט לדגמים ספציפים למעבדים אלה שעדיף לקנותם כיום. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות האלה כאשר המטרה למחשב למשחקים בלי שום כונה לשדרג או OC לא יחובר שום דבר מעבר למקלדת עכבר מסך ואולי איזה דיסק און קי . GA-MA78LMT-S2 GA-MA78LMT-US2H עכשיו הזמנתי את המחשב וחרגתי לכן בחרתי בלוח הזול (הראשון) האם חסר משהוא קרטי בראשון כי אני יכול עוד לשנות . השמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש דרך הגב הזמנתי זכרונות במהירות 1333
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב. הזמנתי את הזיכרון: RIPJAW 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 לפני כמה ימים רציתי להוסיף עוד סטיק של 4 GB לסלוט הפנוי שלי וכדי לבדוק איזה זיכרון יש לי בדיוק, הורדתי CPU-Z. CPU-Z, בלשונית של SPD רושם בMAX BANDWITH שיש לי: PC3-10700 (667 MHZ) o האם זה אותו הזיכרון? ואם כן, מה עליי לחפש בEBAY? 12800? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* צריך המלצה ללוח אבל קודם כל: א. נכון ששזה מאוד תלוי בלוח אבל בערך: צ'יפ 975 יותר טוב מ 965 נכון? ב. זה נכון ש 965 מאוד מתחממם ? לאיזה טמפ' בערך הוא מגיע? ג. מה עם 975 מבחינת טמפ' י? ד. ל 965 מקס' זיכרון הוא 4GB ול 975 הוא 8GB נכון? אז ככה: צריך לוח טוב עם תקציב בסיביבות ה 1000 שקל, אומנם רצוי פחות אבל הגג הוא 1100 שקלים נתונים שחובה: לפחות 4 חיבורי USB 2.0 י*(לכל הלוחות יש נכון?) *(אם לא אז כשאתם ממליצים על לוח אז תרשמו כמה יש לו)י PCI-E X16 PCI (לכולם יש) לפחות שני חיבורי SATA2 י (אפשרות לחבר לפחות 2 כונני SATA2 בו זמנית) אם יש לוח מצויין בלי הדרישה של 2 בו זמנית אז תגידו תמיכה בזיכרון של עד 800MHZ תמיכה במעבד קונרו זה כנראה המערכת המתוכננת E6600 י כעיקרון לא מת…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-