עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by motizkn,

שלום, ביום ראשון אני הולך לרכוש את הלוח הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=47 ובקרוב אני הולך לחבר לו את המעבד החדש 3770K, איזה זיכרונות אתם מליצים לקנות עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ohadlvy,

מבין הדגמים של ASUS איזה מהם הוא מומלץ למעבד E4400: P5LD2-VM P5L-MX P5B-MX P5L-VM P5LD2-SE תודה ליועצים..

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by spc,

שלום לפורום, קניתי מחברת אמפריה פי.סי. בראשל"צ 512DDR400 של סמסונג DS. כי יש לי DS ואני צריך שיעבוד עם Dual Channel לאף ספק לא DS רק SS. להם היה. והמחיר אצלם היה הכי נמוך 196 כולל משלוח. הזכרון עובד בדואל עם הסטיק המקורי שיש לי. הסטיקים לא דומים חיצונית, במחינת מיקום הציפים על הסטיק ועוד... אבל עובד. מה שגרם לי לחשוד שהזכרון מזוייף הוא ש CPU-Z לא זיהה אותו! אני מצרף תמונה. עזרתכם בבקשה... SPC [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ? רוני

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by XpHunTeR,

שאלות מעודכנות בתגובה הרביעית תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה המעבד הטוב ביותר של INTEL ושל AMD למחשב ביתי? ולמה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש הכל טוב אבל מה ? KSP דפקו אותי כבר יותר מחודש שאין להם את הזכרונות של A-DATA שבניתי עליהם וחיכתי שהם יביאו אותם אבל כל שבוע הם דוחים שוב ושוב ושוב... עכשיו אני תקוע עם מחשב AMD64 3200 +R9800P ... אבל עם 256 מגה זכרון איטי וג'נרי מהמחשב הישן שלקחתי מימנו סטיק אחד הבעיה היא שה256 האלה תופסים לי את המחשב בביצים והכל זז לאט שלא נדבר על משחקים שיש מלא לאגים בקיצ-קוץ אני צריך 1 גי'גה זכרון 2x512 שהוא צריך להיות איכותי מאוד ,מהיר ושלא יעשה בושות ב OC ... יש לכם הצעה טובה ? שלא תחרוג יותר מידי מ 1500 שקל גם ככה אני לחוץ במזומנים כרגע נ.ב חשבתי אולי ללכת על ה PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 עם ה CAS Latency: 2-2-2-5 אבל הם יוצאים יקרים מידי בכל אופן מה אתם…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה

10. אני רוצה לקנות מחשב עם 3880X2 אבל אני רוצה לפתוח אותו ולראות שבאמת כל החלקים תואמים להזמנה . לגבי המעבד , אני מזמין BOX ואני לא יודע איך אני יכול לוודא שבאמת הקירור שלו הוא מקורי של AMD ולא איזה ג'נרי שאולי מכניסים לי בחנות עם TRAY . מישהו אולי יודע ? אולי בכלל צריכה להיות מדבקה של AMD על הקירור (כמו באינטל אם אני לא טועה) ואז זה חוסך את השאלה . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

KSP לא טרחו לרשום על זה כלום, מישהו קנה ויכול לוודא אם זה 64 או 32 ? תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מתכוון לקנות מחשב שמבוסס על המעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 ואני מידע של יתרונות \חסרונות של המעבד עדיף גם קישורים לביקורות (אין בעיה עם ביקורות באנגלית ) כי לא מצאתי . תודה ,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by jambo222,

ציפסט B150 \ H170 ל I7 6700 סוקט 1151 DDR4 למשחקים לא ממש כבדים עם לפחות 6 יציאות USB ללא אוברקלוק בכוונה אני לא רושם מחיר כי אני מחפש עלות תועלת .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ew89,

היי חברה, ברצוני לשדרג את הזכרונות הנוכחיים שלי, כרגע אני עם 2X2GB 800MHZ אם אני לא טועה.. לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 אני רוצה לעלות ל 8 GB, מה הכי מומלץ לעשות? להחליף הכל ל 4X2GB, 2X4GB או פשוט להוסיף למה שיש כרגע? אשמח לעזרתכם, תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני עורך וידאו,ולאחרונה אני נתקל בתקלות שמבינים בתחום וגם אני סבורים כי זה נובע מזיכרון תקול. הלוח שלי - asus p4c800 e delux זיכרון- 2 סטיקים של קינגסטון 400MHZ , 512MB כל אחד, יחד 1 GB שעובדים ב DUAL. (עובדים בערך פחות מחצי שנה) יש סיכוי שאחד מהם תקול או שניהם, אך אין לי דרך לבדוק... בדקתי כך- הוצאת אחד, עבודה רגילה כמו שתמיד אני עובד במצבים שהמחשב עושה את התקלות האלה, ולראות אם הכל רץ טוב, ואח"כ שמתי את השני, ובדקתי שוב באותה צורה. האמת זה דיי בלבל אותי, כי : 1. פתאום אני עובד על 512, וקודם זה 1 GB, ככה שהמהירות והכוח ירד. 2. דברים שלא היו טובים בראשון, טובים בשני ולהפך. השתמשתי בתוכנה SYSTEM MECHANIC, שבודקת זכרונות גם. בבדיקה, וב DEFREGMANT הכל נראה תקין. מה עושים? הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://img249.echo.cx/img249/1799/buymif6sw.jpg ימותו הקנאים:]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by overload,

חשבתי על AMD Sempron 3000+ Socket 754 יש ב 470 שקלים בLOGIC. מה אתם אומרים? (לא בשבילי, בשביל ילדה בת 12...אני לא חושב שהיא צריכה יותר מזה, רק שיחזיק איזה 4-3 שנים).

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by moshe_ha,

אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Armageddon,

What you suggested would be just wasteful. Take P4P800, P4 2.4C (best price/performance) and The Corsair TwinX PC3200LLPT 512/1024. You don't need anything beyond this.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dk1690,

שלום לכם, יש ל מחשב נייד LG R380 H.ARP1E Pentium® Dual-Core CPU T4400 2.20GHz ווינדוס 7 32 ביט לפי המפרט של המחשב באתר של LG כתוב שהוא תומך ב עד 4G זיכרון פנימי הזמנתי מ Ebay 2X2G DDR2.667MHz So.DIMM ומשום מה ביחד הם לא עובדים לי; אבל כול אחד בנפרד עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by בועז פרל,

אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!

25. יש לי לוח Asus P6T X58, חיברתי אליו את ההארד דיסק SSD שיש לי (הארד דיסק של מושקין 60 ג'יגה) ואני שם לב שאין הבדל גדול במהירות לעומת ההארד דיסק הקודם שהיה לי (SATA 2 7200), אני מסתכל במדריך למשתמש של הלוח ולא ממש מבין מה הם אומרים שם לגבי החיבורים של הכוננים, אני חיברתי את ההארד דיסק SSD שלי לפורט הכתום, אשמח להסבר אם אני אמור לעשות איזשהו שינוי כלשהו בביוס או אולי להתקין משהו, צירפתי את ההסבר מהמדריך של הלוח:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.