מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
* צריך המלצה ללוח אבל קודם כל: א. נכון ששזה מאוד תלוי בלוח אבל בערך: צ'יפ 975 יותר טוב מ 965 נכון? ב. זה נכון ש 965 מאוד מתחממם ? לאיזה טמפ' בערך הוא מגיע? ג. מה עם 975 מבחינת טמפ' י? ד. ל 965 מקס' זיכרון הוא 4GB ול 975 הוא 8GB נכון? אז ככה: צריך לוח טוב עם תקציב בסיביבות ה 1000 שקל, אומנם רצוי פחות אבל הגג הוא 1100 שקלים נתונים שחובה: לפחות 4 חיבורי USB 2.0 י*(לכל הלוחות יש נכון?) *(אם לא אז כשאתם ממליצים על לוח אז תרשמו כמה יש לו)י PCI-E X16 PCI (לכולם יש) לפחות שני חיבורי SATA2 י (אפשרות לחבר לפחות 2 כונני SATA2 בו זמנית) אם יש לוח מצויין בלי הדרישה של 2 בו זמנית אז תגידו תמיכה בזיכרון של עד 800MHZ תמיכה במעבד קונרו זה כנראה המערכת המתוכננת E6600 י כעיקרון לא מת…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה ללוח nf4 אולטרה -לא sli אבל שקט ככל שניתן (אם יש דבר כזה nf4 שקט).... תודה מראש....
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר למעלה מחצי שנה לקנות מחשב חדש אבל אני מנסה להיות כמה שיותר סבלני כדי לחכות לכל הדברים החדשים אבל עד מתי ??? המחשב שלי מתפגר מיום ליום (מעבד על 80c+ ,ארד-דיסק גוסס ,כבלים דפוקים ...) ראיתי שב newegg כבר מוכרים מחשבים כאלה אבל עדיין בתג מחיר גבוה , אז מתי אתם מעריכים שזה אמור להיגע לארץ במחיר הגיוני ? *לפני חודשיים שאלתי את אותה שאלה בערך וענו לי שבעוד חודשיים תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגבי זכרונות DDR4 נפח 2×8gb יש איזה שהוא הבדל משמעותי והעדפה של דגם כזה או אחר מבין הדגמים הנ"ל : (כי על פניו כולם עם נתונים דומים כמעט פחות או יותר) HyperX fury מהירות 3200MHz Cl 18 1.2v https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=25374 HyperX Predator מהירות 3200MHz Cl 16 1.35v https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=24603 G.Skill סדרת Ripjaws V מהירות 3200MHz Cl 16 1.35v http://www.gskill.com/en/product/f4-3200c16d-16gvkb G.Skill סדרת Trident Z RGB מהירות 3200MHz 16 Cl 1.35v https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c16d-16gtzr הד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, המפרט שלי: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק - SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W זכרון - 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 GAINWARD GTX 1060 לאחרונה הוספתי את הכרטיס מסך 1060, השאלה שלי האם שווה לי להשקיע 200 שקל בערך ולהוסף עוד 8ג'יגה זכרון (שני סטיקים של 4 כמו שיש לי עכשיו) ? האם אראה הבדל במשחקים או שצוואר הבקבוק הוא המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים זה דבר תקין?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל מרעננת את קו מעבדי האקסטרים שלה - ואנחנו יוצאים לבדוק איך זה נראה הלכה למעשה בהשוואה למוצר הדגל משנה שעברה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על מעבד ארבע ליבות בלבד כרגע. AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor AMD Phenom™ X4 Quad-Core Processor AMD Athlon™ X2 Dual-Core AMD Phenom™ II Processors Quad-core 965/955 מה ההבדל בעצם בין הסדרות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. הבעיה מופיעה כאשר מדליקים או מפעילים מחדש את המחשב. לפני כמה חודשים הלוח התחיל ליכבות ולהידלק בלי הפסקה כאשר מדליקים אותו וכאשר המעבד היה על 3.4 וכדי להגיע לפוסט צריך לחכות להידלקות השלישית (או להידלקות עם כפולה של שלוש) וללחוץ מספר פעמים בלחיצות קצרות על כפתור הריסטרט... ואז הוא נדלק כאשר הוא חזר לדיפולט וממש לעיתים לאותו תדר ששמתי מקודם... חלטתי להוריד באס והמעבד עמד על-3.2... כאן הבעיה המשיכה להופיע אבל בתדירות נמוכה. לפני שבועיים בערך הבעיה התחילה לצוץ כמעט כל פעם גם כאשר המעבד על 3.2. היום פשוט נשבר לי אז החלטתי לשים על סטוק ועכשיו זה גם בסטוק! WTF!? בבקשה אל תשאלו אותי אם הכל על סטוק.... כי הכל על סטוק. מה אתם אומרים? תקול? אני כמעט בטוח ש…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ביצעתי שדרוג ביוס ללוח אם מתוצרת MSI דגם PM8PM-V. את השדרוג ביצעתי באמצעות USB FLASH ונראה שהשדרוג בוצע בהצלחה. לאחר שהסתיים השדרוג המסך נהיה שחור ומאז המחשב עולה עם מסך שחור, שום צפצוף ושום דבר. קראתי באינטרנט על כל מיני דרכים לבצע CLEAR CMOS דרך הג'אמפרים והסוללה ועשיתי אותם אך הם לא עזרו... האם משהו יכול לסייע לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, אני מתלבט בין ה-MSI לבין הג'יגה בייט. אבל לא מצאתי שום כתבה או ביקורת על ה-MSI. ישנן המון כתבות מאוד אוהדות על הג'יגה בייט. אשמח אם למישהו יש מידע על ה-MSI, בייחוד בנוגע ל-OC. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף? המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45 שאלה נוספת:איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי: intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידיעה מעניינת ב -XBIT Asustek to Support Future AMD FX "Bulldozer" Chips on Current Mainboards. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20110316164945_Asustek_to_Support_Future_AMD_FX_Bulldozer_Chips_on_Current_Mainboards.html יש לי 890GX של אסרוק, מקווה שגם חברות אחרות יאפשרו שימוש בבולדוזר בלוחות שלהם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מרכיב לעצמי מחשב ויש לי התלבטות בין שני המעבדים , גם המחירים שלהם די דומים,המטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבר שברשותו מערכת עם לוח MSI X58 כלשהו (לדעתי זה ה X58 PRO, אם יש צורך אפשר לוודא), מעבד Core i7 920 ו 4GB זיכרון מהדגם הבא: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-10666-intel-extreme-edition.html הוא מעוניין להרחיב את הזיכרון ל 8GB לפחות. האפשרות הזולה ביותר היא להוסיף עוד 2X2GB - וכך לקבל 8GB שלפי מיטב הבנתי, גם יעבדו בערוץ משולש. הבעיה: לא חושב שאפשר למצוא את אותם מודולים של זכרון. השאלה: מה האפשרות הכי טובה לשדרוג? אני מבין שהזכרונות האלה עובדים במתח של 1.75V, שזה מעל לתקן. האם זה משנה? האם צריך עוד מודולים בעלי אותו מתח עבודה? עד כמה תזמונים דומים משנים? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו שאל על כרטיס מסך, אז החלטתי גם לשאול. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמאז רכישתו לא שמו משחה טרמית. הטמפרטורות לא גבוהות. האם יש טעם לשים משחה טרמית אם הטמפרטורה סבירה / נמוכה? אציין שהמחשב בשימוש מינימלי ולכן לא מתחשב לי לבזבז על זה זמן. מצד שני זה יכול להיות נחמד להתנסות בזה בפעם הראשונה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. שידרגתי את המחשב שלי השבוע והיום סמתי לב שהזיכרונות שלי עובדים בתיזמונים של 5.5.5.18 במקום 4.4.4.12 ניסיתי לשנות ידני בלוח אם ל 4.4.4.12 והמחשב מבצע ריסט כבר בהתחלה ואפילו לא מגיע לביוס!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אם הייתם צריכים לבחור במעבד 10700 (ללא ה K) אל מול ה 10600K כששניהם באותו המחיר, מה הייתם לוקחים ולמה? https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199316/intel-core-i7-10700-processor-16m-cache-up-to-4-80-ghz.html https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199311/intel-core-i5-10600k-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-