עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Black_Citadel,

KSP לא טרחו לרשום על זה כלום, מישהו קנה ויכול לוודא אם זה 64 או 32 ? תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sambusak,

שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. באתר crucial המחיר עדיין 91$ אבל באתר של היבואן בארץ המחיר הוא 80$ לגהי רכיב של PC3200 ורכיב של pc4000 עולה ב 91$ מה שמצמצם את החשד שמדובר בטעות (אם כי הכל יכול להיות). 80$ כפול מע"מ ושער השקל יוצא: 413 שקל. מקור: http://www.crg.co.il/crucial/cru_order.php?id=139 כל מוצרי הבליטיקס אצל היבואן בארץ: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX דף המוצר בחונת היצרן: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: כלומר למי שחי בארה"ב ורצה זכרון כזה כדאי לבקש מהדוד שלו בישראל לקנות את הזכרון כאשר הוא בא לביקור בארה"ב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב .. אני בתחילת הדרך של בניית מחשב חדש ,קניתי בהזדמנות מעבד intel core i7 2600k ולפי מה שהבנתי בכתבה כאן שהוא מיועד לOC ,אני לא מתכוון להשתמש באופציה הזאת אבל אני מעוניין לבנות מחשב לטובת משחקים ברמה גבוהה א- בהתאם לצרכים שלי על איזה לוח אם הייתם ממליצים בחום (אשמח לדגם ספציפי) ? ב-האם זה שהמעבד הוא עם סיומת K ז"א שהמעבד חלש יותר מה 2600 הרגיל ? ג-האם המעבד החדש מצריך גם שינויים בכלל הרכיבים (כגון זיכרונות RAM ,קירור ,וכו) בתודה מראש לכל העוזרים ... crak100

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי שאלה ולא ידעתי כל כך לאיזה פורום לפנות ... אני רוצה להפעיל תוכנה אחת בליבה הראשונה ותוכנה אחרת בליבה אחרת .. עכשיו השאלה היא איך אני עושה את זה ואם אני עושה את זה אז אם התוכנה הראשונה תעשה בדיקה היא תוכל לזהות את השנייה או שאי אפשר כי הם פועלות על ליבות שונות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מציינות את ה 30 לחודש 5 כתאריך זמינות צפוי של המוצר בחנות. המחיר המפורט בחנות זהה למחיר הרשמי המומלץ של AMD. מקור: http://www.memoryexpousa.com/1.html מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums...ad.php?p=865021 הערה: אם אני זוכר נכון זה גם מועד ההשקה הרשמית. מי שבאמת צריך ריבוי משימות ומחשב חזק ואיכותי בכלל ומתכנן קניה בקרוב, צריך לחכות עוד שבעויים שלושה לכפולי הליבה. אשכול נוסף באותו ענין: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...4+X2#post304407

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של מעבדים של מחשבים נייחים/ניידים חדשים/ישנים? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות, וכמובן לוודא שאני לא מחליף במשהו שיגביל אותי. ספציפית, הייתי שמח להשוות: i5 760 (נייח ישן) i5 6200U (נייד בן כמה שנים) i7 7920HQ (נייד, MacBook Pro) מעבד מדור נוכחי (אולי i3 או i5 או Ryzen כלשהו) תודה מ…

9. Started by TaMiRn2,

כתוב עליו N1996 והצ'יפ סט זה ויאVT82C693A

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כמו שאומרת הכותרת, ובערך באיזה פרקי זמן\מהירות שעון הוא יעלה. ניראה לי ששאלה יותר מדיוקת למה שאני רוצה לדעת, מתי הוא יגיע ל5GHZ? תודה רבה!!, יאיר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by jbgood,

היי אשמח לקבל המלצה ללוח nf4 אולטרה -לא sli אבל שקט ככל שניתן (אם יש דבר כזה nf4 שקט).... תודה מראש....

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by carmonmon,

אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. XP שעובדים על MAX 133FSB?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tal_levi1000,

זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Trashold,

שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לידידה שלי שיש מחשב ישן שהיא משתמשת בו רק לאינטרנט וMSN. הלוח אם ישן מאוד, והיא רוצה לקנות זיכרון חדש, כדי שלפחות XP ירוץ עליו בצורה נורמלית.... חשבתי שכדי אז שהיא תקנה סטיק אחד של 1 ג'יגה... אבל.... אין לי מושג באיזה זיכרונות הלוח אם משתמש, ואם בכלל עדיין מוכרים זיכרונות שתואמים ללוח אם... הלוח אם הוא MS-6385. מישהו יודע איזה זיכרון צריך לקנות לו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם ההבדל בין E6400 ל E6300 הוא רק התדר?? כי אם זה רק ההבדל אז זה הבדל שאפשר להעלים באוברקלוק קטן.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ashand,

איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?

22. Started by yaniv_appX,

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור? כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by o07,

מה עדיף לגיימר??? (אין לי הרבה כסף ) לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 או לוח-אם Abit ?UL8? ואת המעבד AMD Sempron 2600+ ?????? מה עדיף ... גם תסבירו למה עדיף אחד על פני השני אם יש משהו בסביבות ה700שח משהו טוב יותר אז תציעו בבקשה תודה רבה לעוזרים וצום קל

24. לאחי יש יום הולדת והוא חוסך למחשב כי מה שיש לו עכשיו גרוע p3 450 , לוח מעפן ו 256 mb sdram התקציב הוא מאוד דל , אני חשבתי בכיון של axp 1600 + לוח + 256 mb של זיכרון . הכרטיס מסך הוא gf2 mx , לדעתי לא צריך להחליף אותו מכיון שהוא מריץ כל משחק ולא ממש איכפת לו , אבל הוא יראה שינוי משמעותי במשחקים , לא ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה זה Kingston value? כי ראיתי בהרבה חנויות כמו Ksp זיכרונות של KIngston value ואין עליהם פרטים ביכלל חוץ מיזה שהם 800mhz אבל לא כתוב תיזמונים איך אני יכול לדעת כמה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.