מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים יש לי זכרונות של DDR 4 16 GB 2400 מהירות ו אותו דבר 2133 השאלה אם ניתן לשים אותם ביחד בלוח הבא: ASUS-Z170-P (LGA1151)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בEVEREST רשום DDR SDRAM ואני לא יודע אם זה DDR או SDRAM, מהירות 133. לפי מה שאני יודע DDR לא עובד ב133 אז נראה לי שזה SDRAM נכון? עריכה: עשיתי חיפוש לדגם שלי וגיליתי שהוא אמור להיות במהירות 266 אבל כמו שאמרתי הEVEREST מזהה אותם כמהירות 133, למה זה ככה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה Kingston value? כי ראיתי בהרבה חנויות כמו Ksp זיכרונות של KIngston value ואין עליהם פרטים ביכלל חוץ מיזה שהם 800mhz אבל לא כתוב תיזמונים איך אני יכול לדעת כמה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
מה עדיף לגיימר??? (אין לי הרבה כסף ) לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 או לוח-אם Abit ?UL8? ואת המעבד AMD Sempron 2600+ ?????? מה עדיף ... גם תסבירו למה עדיף אחד על פני השני אם יש משהו בסביבות ה700שח משהו טוב יותר אז תציעו בבקשה תודה רבה לעוזרים וצום קל
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכול להיות שאני מחליף את המעבד שלי בקרוב אבל אני לא יודע אם זה בטוח שאני אוציא את המעבד הנוכחי והקירור ואשים חדש. מה אני צריך לעשות? פשוט להוציא את הקירור והמעבד ולהכניס את החדש שהפינים יתאימו לחורים בסוקט בלוח , למרוח על כולו משחה טרמית ולשים עליו את ה TRUE ? או שזה קצת יותר מסובך מזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל את המחשב שלי עם ה Q6600 השבוע אבל כנראה עקב חוסר במעבדים הקבלה של המחשב נידחתה לתחילת שבוע הבא והם כרגע ממתינים להספקה חדשה לחנות (החנות היא גיבור מחשבים - רמת גן) יש מצב שההספקה החדשה תהיה סטפינג G0 דבר שני זה אם אפשרי לדעת מה הסטפינג גם לאחר הרכבה של המעבד והמאוורר וללא הקופסא זאת אומרת לפי ה BIOS? ושאלה אחרונה, עם המפרט הנ"ל GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS HIGH PERFOMANCE וקירור של ביג טייפון סתם ככה כדי לסבר את האוזן, יש איזה לכם השערות לכמה אני אוכל להגיע ב OC במצב של יציבות מקסימלית וללא חשש להתחממות יתר…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. הבעיה מופיעה כאשר מדליקים או מפעילים מחדש את המחשב. לפני כמה חודשים הלוח התחיל ליכבות ולהידלק בלי הפסקה כאשר מדליקים אותו וכאשר המעבד היה על 3.4 וכדי להגיע לפוסט צריך לחכות להידלקות השלישית (או להידלקות עם כפולה של שלוש) וללחוץ מספר פעמים בלחיצות קצרות על כפתור הריסטרט... ואז הוא נדלק כאשר הוא חזר לדיפולט וממש לעיתים לאותו תדר ששמתי מקודם... חלטתי להוריד באס והמעבד עמד על-3.2... כאן הבעיה המשיכה להופיע אבל בתדירות נמוכה. לפני שבועיים בערך הבעיה התחילה לצוץ כמעט כל פעם גם כאשר המעבד על 3.2. היום פשוט נשבר לי אז החלטתי לשים על סטוק ועכשיו זה גם בסטוק! WTF!? בבקשה אל תשאלו אותי אם הכל על סטוק.... כי הכל על סטוק. מה אתם אומרים? תקול? אני כמעט בטוח ש…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2500 שקלים ואני רוצה להשקיע אותם במעבד, לוח אם, זכרונות והכל ל OC חזק כמה שאפשר. יש לי כל-כך הרבה התלבטויות ואני כבר משתגע! אני יכול לקחת AMD BARTON 2500 512K שהוא ממש זול וממש חזק באוברקלוק ב 620 שח' ואז אני גם יקנה לוח שבטוח לא יעלה על ה 650 שקל ואז יהיה לי הרבה כסף גם לזכרונות על רמה כמו ה קרוסאיר LL 512 MB אבל מצד שני אני יודע שה P4C 800FSB הוא מעבד חזק מאד ונותן ביצועים מדהימים ב OC וגם יש לוחות לפנטיום שהם מאד חזקים ומלאים בכל טוב (אני לא מחפש פיצ'רים), אבל גם פה יש לי התלבטות בין אם לקחת 2.4 או 2.6 או אפילו 2.8 ! וגם הזכרונות מאד חשובים, אני לא רוצה פחות מ 512 ואני רוצה את זה בסטיק אחד כי אנחנו מדברים פה על מערכת ל OC בקיצור חבר'ה אני ממש מבולבל ואני לא יוד…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את האפשרות לקחת E6400ב 850 ש"ח או E6700 ב1650 ש"ח האם שווה להשקיע 800 ש"ח בשביל 2MB קאש נוספים ? מתוכנן OC ל 3GHZ על P5W DH . האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים במשחקים (אני לא עורך וידאו ואו משתמש בתוכנות 3D) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי להנאתי היום בלמיר והנה אני רואה פנטיום D דואל קור 805 - 2.6GHZ לכל ליבה ו533 באס http://lamir.co.il/product.asp?product=10050 אמרית לעצמי זו בטח טעות , נכנסתי לאתר של אינטל והנה http://www.intel.com/products/processor_number/body_view_pd.htm
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני אמור להחליף את ה - P4 3.6 למעבד E6600 , היות ולוח האם אינו מתאים, גם אותו. האם ההחלפה הזאת מחיבת התקנה מחדש של ה - XP ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
What you suggested would be just wasteful. Take P4P800, P4 2.4C (best price/performance) and The Corsair TwinX PC3200LLPT 512/1024. You don't need anything beyond this.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באתר crucial המחיר עדיין 91$ אבל באתר של היבואן בארץ המחיר הוא 80$ לגהי רכיב של PC3200 ורכיב של pc4000 עולה ב 91$ מה שמצמצם את החשד שמדובר בטעות (אם כי הכל יכול להיות). 80$ כפול מע"מ ושער השקל יוצא: 413 שקל. מקור: http://www.crg.co.il/crucial/cru_order.php?id=139 כל מוצרי הבליטיקס אצל היבואן בארץ: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php?s_module=BALLISTIX&submit=submit&select_module=BALLISTIX דף המוצר בחונת היצרן: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: כלומר למי שחי בארה"ב ורצה זכרון כזה כדאי לבקש מהדוד שלו בישראל לקנות את הזכרון כאשר הוא בא לביקור בארה"ב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-