עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by o07,

מה עדיף לגיימר??? (אין לי הרבה כסף ) לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 או לוח-אם Abit ?UL8? ואת המעבד AMD Sempron 2600+ ?????? מה עדיף ... גם תסבירו למה עדיף אחד על פני השני אם יש משהו בסביבות ה700שח משהו טוב יותר אז תציעו בבקשה תודה רבה לעוזרים וצום קל

2. אז ככה אני כבר כמה ימים שובר את הראש ומחפש את הלוח המתאים למעבד 2600k ולא מוצא. בהתחלה חשבתי ללכת על הAsus p8p67 deluxe אבל הבנתי שהמחיר שלו לא מצדיק את מה שהוא בא איתו. מתוכנן OC. לא מתוכנן SLI או CROSSFIRE . תקציב- 1200 אבל אם אפשר לוח בפחות שיתן ביצועים דומים לdeluxe אז למה לא. תודה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by War-Hammer,

יש לי 2500 שקלים ואני רוצה להשקיע אותם במעבד, לוח אם, זכרונות והכל ל OC חזק כמה שאפשר. יש לי כל-כך הרבה התלבטויות ואני כבר משתגע! אני יכול לקחת AMD BARTON 2500 512K שהוא ממש זול וממש חזק באוברקלוק ב 620 שח' ואז אני גם יקנה לוח שבטוח לא יעלה על ה 650 שקל ואז יהיה לי הרבה כסף גם לזכרונות על רמה כמו ה קרוסאיר LL 512 MB אבל מצד שני אני יודע שה P4C 800FSB הוא מעבד חזק מאד ונותן ביצועים מדהימים ב OC וגם יש לוחות לפנטיום שהם מאד חזקים ומלאים בכל טוב (אני לא מחפש פיצ'רים), אבל גם פה יש לי התלבטות בין אם לקחת 2.4 או 2.6 או אפילו 2.8 ! וגם הזכרונות מאד חשובים, אני לא רוצה פחות מ 512 ואני רוצה את זה בסטיק אחד כי אנחנו מדברים פה על מערכת ל OC בקיצור חבר'ה אני ממש מבולבל ואני לא יוד…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני משדרג את ליבת המחשב (לוח אם מעבד זכרון) ומתלבט בין שלוש קומבינציות: 1. intel - E7500 + chipset G41 + 2GB DDr2 2. AMD Phenom II X2 550 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 3. AMD Athlon II 620 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 כולם בערך באותו תקציב. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי וצפייה בסרטים HD, אבל מידי פעם קצץ עריכת וידאו ותמונות. אשמח להערות איזה מפרט עדיף ולמה. אם למשהו יש רעיון למפרט עדיף הוא כמובן יתקבל בברכה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by israelolcha,

שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים בכותרת. 300 ש"ח הבדל ביניהם זה לא סיפור אבל האם זה שווה? האם יש הבדל נוסף פרט למהירות המעבד? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by galmic,

היי, יש לי לפטופ Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 שהגיע עם 8Gנ זיכרון (יש עוד סלוט 1 פנוי). אני מעוניין לשדרג (להוסיף לכל הפחות עוד 8 או בפיתרון שאני מעדיף להוסיף עוד 16 לסה"כ של 24) בדקתי ב CRUCIAL ורשום שם שאפשר להוסיף עד 32 מקסימום. https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-gaming-3-15imh05 לעומת זאת שירות הלקוחות של לנובו אומר שהיצרן רשם ב spec מקסימום 16 (התמונה מהאתר הרשמי) ושלחו אותי לדבר עם המעבדות שמטפלות בלנובו (עדיין באחריות) ושם אמרו לי גם מקסימום 32. אז יש לי כמה שאלות: 1. למי להאמין? 2. במידה ואפשרי מעל 16, האם הפיתרון של 24 גיגה הוא טוב? (ההבדל בין קניית סטיק של …

8. Started by Blah,

ראיתי ב PCH שמוסיפים את זה למעבד, מה זה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מה זה Kingston value? כי ראיתי בהרבה חנויות כמו Ksp זיכרונות של KIngston value ואין עליהם פרטים ביכלל חוץ מיזה שהם 800mhz אבל לא כתוב תיזמונים איך אני יכול לדעת כמה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ymdv,

ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. העתיד טמון בכפולי הליבה, אין ספק, אולם בשלב זה הבחירה היא בפחות רע: מעבדי אינטל עדיין אינם כפולי ליבה "אמיתיים" עד צאת מעבדי ה"יונה" - כך הבנתי, ומצד שני הAMD ללא DDR2 - ומצפים ללוח חדש (M2) למה אם כך עדיף לצפות, ל"יונה" או לM2 מה יגיע לשוק מוקדם יותר? יש הערכות לגבי מחירים? איזו שילוב לדעתכם יהיה מוצלח יותר?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shshmul,

Intel Pentium 4 *Dual Core* 830 3.0Ghz FSB800 מול Intel Pentium 4 *64bit* 640J 3.2Ghz 2MB cache FSB800 מבלי להתייחס להפרש המחיר ביניהם , מה היתרון שיש לאחד על השני מבחינת מהירות עבודה,במידה ואין לי צורך במשחקים כלל אלא רק קידודים עריכות וכיו"ב מה בכלל נותן לי ה- 2MB cache לעומת 2*1MB בכפול ליבה , האם חוץ מהמחיר יש הבדל ניכר במהירות העבודה והתגובה בין שני המעבדים הללו?? תודה מראש לעוזרים

12. Started by tk_mc,

אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הי, יש מגוון לוחות אם אפשריים ל I5 ובהתחלה חשבתי שמה שיקר יותר טוב יותר אבל אז שמתי לב שלוחות זולים יותר מכילים יכולות שאין ללוחות יקרים, כך שאולי אני מפספס משהו. לדוגמא: INTEL BLKDP55WG - הכרטיס הזול ביותר, מאפשר גם FireWire וגם eSATA GIGABYTE -P55M-UD2 - הבא בתור במחיר, גם מאפשר FireWire ו eSATA GigaByte -GA-P55A-UD3 - יותר יקר משניהם, אינו מאפשר את שתי הפונקציות האלו. נראה לי ששתיהן חשובות בכל מחשב (בטח ה eSATA לדיסקים חיצוניים), אז איך זה שלוחות אם יקרים יותר אינם תומכים בזה? ובקיצור, כיצד אני יכול למצוא איזה לוח אם מתאים לצרכי? לא תמיד ברור לי הקשר בין הפונקציות לבין השימושים שלי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by liran_85,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ..... מעבד של אינטל 64-BIT עכשיו המליצו על 945 עם DDR 2 ... הבעיה שאין אותו ב KSP והם אומרים שיש להם את ה - 955 שהוא אותו דרב הם טוענים והוא של חברת ABIT... האם זה באמת אותו הלוח ? או עדיף לקנות 945 ? תודה, לירן,

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shil_o,

השאלה כתובה בכותרת והשימושים הם פוטושופ cs3 אינטרנט וקצת משחקים והאם כדי להוסיף עוד 100 שקל למשולש ליבות היקצר מה יותר טוב זהhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 אוhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3063&CatCode=3 אני לא מעונין לבצע oc התכנאי של חבר שלי אמר שלא כדאי amd לא הבנתי למה אבל יש בכלל ביסוס לטענה הזו

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by carmonmon,

אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Jabberwock,

עם שידרוג כרטיס המסך בא התיאבון. 😊 חשבתי לשדרג שילוש, I5 750 כבר זקן. אבל אין לי איתו הרבה בעיות. רק 2 שאני יכול לחשוב עליהם, האחד שבמשחקים יש נפילות רגעיות של FPS. אתם יודעים, ב-1% או ב-0.1% האלו. והשני שקצת יותר מעיק עליי הוא היכולת להריץ RPCS3. האימולטור הזה צורך לא מעט ת'רדים. בכל מקרה האם יש תחזית או שמועות לגבי יציאה של מעבד 8 ליבות מבית אינטל, ועד כמה הוא קרוב?

19. Started by andrei21,

רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. לאילו שימושים מעבדי אינטל עדיפים על פני המקבילים שלהם ב AMD? (פה בפורום ממליצים בעיקר על AMD ) 2. לגבי טכנולוגיית ייצור 32 ננומטר: עפ"י הבנתי - הטרנזיסטורים בסיליקון הרבהיותר גדולים מ 32, 45 ואפילו 90 ננומטר - אז מה כן מיוצר ב 32 ננומטר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pc4u,

הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sapartil,

באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shai265,

ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by daho,

שלום חברים, יש לי התייעצות רצינית. יש לי בן שהוא בן 10, הוא לא איזה גיימר מטורף אבל כן משחק. נגיד פורטנייט ומיינקראפט. מניח שבעתיד הלא רחוק יבקש אולי משחקים אחרים. קיבלתי מחשב ישן, ממש אבל. מעבד i5 3470 לוח אם h61m-p31/w8 ואיזה כרטיס מסך אינטל גנרי. ספק כוח של 350w לפי מה שראיתי על הספק בגדול, אני חושש שאצטרך להחליף את כל ה4 כדי שיהיה לו משהו נורמלי, העניין הוא שאני עם תקציב מאד נמוך, גם מהסיבה שאני לא מת לשדרג עכשיו למשהו מפוצץ כי הוא עוד קטן ולא באמת איזה גיימר גדול. עכשיו, חשבתי לשים איזה 600 שקל על לוח אם, השאלה אם אני יכול להעביר את המעבד הישן ללוח אם? ועוד שאלה, אצלי בעבודה אנחנו עם z840 ויש לו המון סלוטים, למחשב בי…

דיונים חדשים בפורומים