עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא מוצא גם באתר גיגהבייט את הדרייבר של הסתה רייד הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 SATAN AHCI RAID DRIVER

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. היי חברים, טוב אז את ההבדלים אני יודע, GA-Z68AP-D3 - ללא 1394Firmware ועם חיבור ATX 12V בעל 4 פינים. GA-Z68X-UD3P-B3 עם 1394Firmware ועם חיבור ATC 12V בעל 8 פינים. אגב, אם יש עוד הבדלים - עדכנו אותי השאלה שלי היא מה היתרון בלוח השני? כלומר, מה ההבדל בין 4 ל- 8 פינים, ומה הצורך ב- 1394? מה זה בכלל 1394 חחח? יש הבדל של כ- 180 ש"ח בין שניהם ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Evyatar1620,

דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  5. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by Xtr3m3r,

אז ככה חברה יש לי I7 920 ויש לי 3 סטיקים של 1 גיגה עכשיו אני כבר הבנתי שזה לא מספיק ואני צריך המלצה לזכרונות טובים אז משהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים וזולים אני צריך 6 גיגה (3 סטיקים של 2)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב ישן, המפרט הוא- לוח אם: GA-8I945GZME-RH מעבד: pentium 4 cpu 3.06ghz +ן GB זיכרון הוא עובד באטיות נוראית ורציתי לדעת האם להחליף זיכרון ל-2 ג'יגה אמור לעזור בצורה משמעותית. (היה נראה לי באתר יצרן שזה מה שהלוח יכול להכיל.) המחשב פתוח כל היום עם התוכנות של adobe cs ואם כבר, אז אם מישהו יכול לומר לי איזה זיכרון מתאים ללוח הזה, כיוון שלא הצלחתי להבין בדיוק איזה סוג אודה לכל המגיב

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  9. הלוח צריך להיות עם כ.רשת, כ. מסך וכ. קול מובנה. כלומר הכי בסיסי שיש. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Snirs69,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד בעל זיכרון של samsung 2gb ddr3 1066... קניתי זיכרון חדש של kingstone 4gb ddr3 1333. יש לי מספר שאלות. א. האם עדיף לי פשוט להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון החדש או להוסיף את הזיכרון החדש לקיים? ב. האם שני הזיכרונות יכולים לעבוד ביחד על אף הבדלי המהירות, החברות, והנפחים? ג. במקרה של החלפה/הוספה, האם ישנם הגדרות שאני צריך להגדיר בביוס/ במערכת ההפעלה, או שזה פשוט plug&play? ברצוני לציין כי על פי הוראות היצרן, לוח האם תומך בכעד 8GB של זיכרון. בנוסף, ברשותי מערכת הפעלה Windows ultimate x64bit. בתודה מראש על העזרה, שניר.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by Animor,

שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofir667,

שלום, ייתכן ואקנה asus p8z68 v-pro, אמרו לי שיש לו שני חיבורי fire wire, העניין הוא שנכנסתי למפרט שלו באתר של asus ולא הצלחתי לראות שיש לו שני חיבורים כאלו, מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך רואים שבאמת יש לו שני חיבורים כאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by Anonymous1,

שלום רב, חברי הפורום. ראיתי שלוח אם עם USB 3.0 קדמי ומספר כניסות אחוריות מכובד, עולה יקר. רציתי לדעת, אם יש צפי לזמן שיהיו לוחות רק עם USB 3.0, ובמחיר סטנדרטי יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by schizofreindly,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. שיפצתי את המחשב שלי לא מזמן החלפתי ספק ל HCG-100 ANTEC ומערכת קירור ל CORSAIR H100. אחרי שהרכבתי את הכל והדלקתי הכל התחיל לעבוד אבל אין POST (כן חיברתי את הספק ללוח אם.) לאחר מכן עשיתי בקרת נזקים על הלוח אם עם זכוכית מגדלת וגיליתי שאחד הדיודות זזה ליד ה IO Controller או Overclock Controller, הלחמתי את הדיודה אבל התקלה לא נפתרה לפני שאני מחליט לקנות לוח רציתי לבדוק אם המעבד עדיין חי אבל אני לא מוצא מעבדה עם לוח X58. אם מישהו מכיר איזו מעבדה שיש לה את הלוח אשמח אם תכתבו, כי אני די מיואש. מפרט: Motherboard: ASUS P6T Deluxe V2 CPU: I7 975 CPU Cooling: CORSAIR H100 PSU: Antec HCG-100 RAM: G.Skill 12GB CASE: Cooler Master Cosmos S

16. ערכתי את ההודעה. יש בסוף שאלה חדשה :-) בעקבות התקלה שתוארה פה (זה מעט ארוך, אז בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד. פשוט לא נדלק. שום תגובה שהיא. לאחר החלפת ספק, המשיך לא לעבוד. לפתע היום התחיל לעבוד עם הספק החדש וגם עם הספק הקודם!, לכן חשבתי שהלוח אם אולי מעט מעורער ואולי זה יקרה שוב), אני מחפש לוח אם מתאים למחשב שלי. הוא עוד עובד אחלה וחבל להחליף את כל המחשב כרגע, אז מנסה להמשיך קצת עם הקיים. הלוח שלי הוא GIGABYTE 965p-DS3 REV 3.3 אני צריך לוח שתומך DDR2 ובעל שני חריצי זכרון לפחות, כי יש לי שניים של 1 גיגה, האחד. כמו כן הוא צריך להיות מתאים לשקע 775 של אינטל. המעבד שלי הוא intel core duo 2 e6600. אני גם זקוק לחריץ pci-E x 16 לכרטיס המסך ועוד חריץ של pci-E x 1 בשביל כרטיס firewire …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. תקציב 500 שח+- לא מתוכנן אוברקלוק. ולא צריך כ.מסך מובנה. מה הכי משתלם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by daniel.segal,

שלום, ברכושי יש את לוח האם MSI K9N6PGM2-V2 רציתי לשאול כמה סלוטי זיכרון יש לי בלוח זה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by שגיב,

שלום לכלום וערב טוב אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין הציפסטים P X Z H מה היחוד של כל אחד? מה עדיף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. אלה הזכרונות שיש לי עכשיו (שני סטיקים של שני ג'יגה) http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl4-4gb-edition-eol.html זה לוח האם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847 אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני ג'יגה (כל אחד) של חברת אחרת (יהיו לי שמונה כולל הישנים). האם אני יכול ואם כן איזה למשל? בזמן שאני משוטט עלו לי עוד שאלות, אני רואה שהלוח תומך עד 16 ג'יגה אני יכול למשל לשים רק בסלוט פנוי אחד 4 ג'יגה? או להוסיף עוד שני סטיקים של 4 ג'יגה? כמו כן האם אפשר לשים זוג זכרונות במהירות אחרת? תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by vers,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב נייד של ASUS. דגם: X52J. המפרט: CPU: Intel core i3 3510m 2.26hz VGA:AMD Radeon HD6370m memory: 4gb המחשב גם יכול להריץ משחקים, אבל חלקם קצת קשה לו, אני מניח בעיקר בגלל הכרטיס מסך. הבנתי שניתן להגדיל את הזיכרון במחשב עד ל8 ג'יגה. האם זה יעזור, ובאמת ישפיע על הביצועים? במידה וכן, אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון ספציפי שכדאי לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by BiGee,

שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by natankk1,

אני בדרך לקניית מחשב נייד, ורציתי להתייעץ לגבי המעבד והזכרון הפנימי. השימושים הצפויים למחשב הם בעיקר כתיבה באופיס, גלישה, סרטים וגרפיקה ברמת פוטושופ. לפי מה שהבנתי, ההבדל בין i5 ו i3 הוא רק האופציה של הBoost. כיוון שגם ל i3 2 ליבות. תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היא קודם כל האם לצרכים הנ"ל יהיה הבדל בין i5 ל i3? ובנוסף, האם יהיה הבדל בין 4G ל 6/8G בזיכרון ה RAM? אשמח אם תוכלו להרחיב מעט על משמעות הזכרון הפנימי והיחסים בינו לבין המעבד. (מה שלא הצלחתי להבין עד הסוף בדף השאלות הנפוצות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זה נכון שקיימת איזושהי בעיית תאימות בין מעבדי FX של AMD ובין משחקים מסויימים ? כי התחלתי לחשוב לכיוון של לבנות מערכת מבוססת שבב FX של AMD , ואז ראיתי ביקורת מסויימת באתר NEWEGG של משתמש שקנה את המעבד FX8120 והוא רשם שם שמשחקים מסויימים פשוט לא עובדים ביחד עם המעבדים, ושהוא היה צריך להחזיר את הפנום 2 הישן שהיה לו כדי לשחק יש דרך לפתור את הבעיה הזותי ? ומה הסיבה לאי התאימות ? אם יש למישהו מושג על מה אני מדבר אשמח לתגובות בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים