מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?
-
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך ההבדל בביצועים של E6600 לבין הביצועים של E6300 מתבטא? למה לא כל כך ממליצים לקחת אותו במפרטים שאנשים מראים ואומרים לרדת ל E6300? הוא לא אמור להיות הרבה יותר טוב ? (הE6600)
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חברה, בהמשך לחדשה הזו הנה התמונות שהבטחתי: לחץ להורדה1 ו לחץ להורדה2
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני עומד להזמין מחנות ברשת את הרכיבים הבאים: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB 3200 Ultra (1 chip) אין לי נסיון בהתקנות שכאלה (אבל אני מבין אנגלית :-) ) אני לא מתכנן OC אבל רוצה להפיק את המקסימום בלי OC. כמה קשה לדעתכם המשימה? יש סיכויים לעשות טעויות פטאליות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כמה ביקורות על QX9770 והלוחות שהשתמשו בהם שם הם לא בהכרח תומכים בFSB של 1600 MHZ. איך אני בודק ויודע איזה לוח יתמוך במעבד הזה. כנ"ל לגבי הזיכרונות.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 2500, אבל ראיתי בחנות מסויימת את המעבד הזה: AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz CPU OEM AMD Athlon XP 2400 Mobile CPU Speed: 2.0 GHz Bus: 333 MHz 45W הוא יותר טוב לאוברקךוקינג או מה? אני מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל לא חזק כי אין לי את הזכרונות שמתאימים לאחד חזק. אז אם אני מתכנן לעשות OC קל, אתם ממליצים לי לקנות את המעבד הזה או את הרגיל? ודרך אגב, אם שמתם לב זה מעבד AMD2400, ובכל זאת מבחינת מהירות וכו' הוא דומה בדיוק ל-AMD 2500. איך זה יכול להיות? ואפילו עוקף את ה-2500 מבחינת ה-SPEED שלו (GHZ).
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב כמו שכתוב בחתימה עם אוברקלוק למעבד,(רק שהזיכרון שהוספתי לא מעודכן) היה לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה 1333mhz של קינגסטוןן והוספתי היום עוד 2 סטיקים של 4GB סה"כ 12GB. אבל משום מה כתוב לי במאפיינים של "המחשב שלי" שרק 6GB ניתנים לשימוש.יש למישהו מושג למה?אולי בגלל שהמחשב נמצא באוברקלוק ?את ה mhz של הזיכרון לא העליתי אלא הורדתי ל 1266MHZכשעשיתי את האוברקלוק למעבד. בכל אופן צירפתי תמונה,בתמונה גם ניתן לראות שהוא עובד בdual chanel >>>
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לעולמו הלוח אם של המחשב המזדקן שלי (amd phenom ii x4 955) אז חשבתי שזאת הזדמנות להשתדרג במעבד ולוח אם חדש. המעבד יהיה כנראה I5 4590 ואני מתלבט לגבי הלוח אם. חשוב לי שזה יהיה לוח ATX ולא mATX שיהיו לו 6 יציאות אודיו ולא 3. מעדיף שיהיו לו יותר מ 2 סלוטים לזיכרון עבור שידרוג עתידי. כרגע הלוחות הכי זולים שמצאתי ושעונים על הקריטריונים הם : http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H87-Pro4 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-B85-HD3 ללוחות יש ציפס סט שונה ואני לא יודע כל כך מה ההבדל ואיזה מבין הלוחות עדיף. בנוסף האם יש לוחות אחרים מומלצים באזור של 400 שח (או פחות)? שאלה נוספת - המארז הישן שלי (אנטק 300) הוא ממש אחלה ואני מתכוון להשתמש בו אבל כמובן שאין לו יציאות USB3 קידמיו…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב סטיק של 512 זיכרון במהירות 333 של חברת GET שקניתי ליפני 3 שנים , אני מעוניין לשדרג ל ג'יגה אחד , מה אתם ממליצים לי לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הדילמה שלי - האם להשקיע בלוח AM3 טוב עם DDR3, או בלוח AM2, זכרון DDR2 וכרטיס מסך נפרד ? סה"כ המחיר די קרוב המעבד יהיה 435 והשימוש HTPC בעיקר, עם win7 64bit האופציות 1. Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪482 2. Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪455 Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪260 אשמח להמלצותיכם והארות לגבי היתרון והחסרון באופציה המועדפת תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני מתלבט בין סוקט 754 ל 939 (לא משנה המחיר )מה יותר טוב ? חזק ? יציב ועוד? (ולא נראה לי שאני מתישהו ישדרג פשוט יקנה חדש אז אל תסתכלו על היתרון של 939 שאפשר לשדרג בו) למה עדיף 939 ?? ולמה עדיף 754 תודההה :cool2:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה להזמין מחשב בקרוב, והכנתי פחות או יותר מפרט, יש לציין שהמפרט לא סופי וייתכן וישונה. בכל מקרה, אני חושב שאני צריך קצת שיפור בלוח אם, הלוח אם האחרון שהציעו לי לפני חצי שנה בערך היה: Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard, ואני בספק עד כמה הוא טוב כרגע, אם תגידו שהוא טוב, אני אשאר איתו, בכל מקרה התקציב ללוח אם החדש הוא 500 ש"ח, אין אפשרות לחרוג. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או איך שלא קוראים לזה. עכשיו יש לו עוד שאלה נוספת ככה על הדרך, מה זה בדיוק AM2 בהקשר של המעבד? תודה רבה לכל העוזרים, הנה המפרט (שאתם יכולים לתת עליו דעות גם) : מעבד : AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Tray CPU זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory קירור למעבד: …
-
- 14 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-