עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש לי זכרונות DDR 3 800MHZ ונגיד שאני ירצה לקנות מעבד I5 עד כמה זה יכול להגביל אותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ofirterev,

חברה קניתי מעבד חדש core i 5 650 רציתי לדעת כמה ליבות הוא ראיתי שאינטרנט וכתוב שהוא 4 ליבות אשמח אם מישהוא יסביר לי אייך הולכת הסידרה של icore תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by שמנואל,

אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MDK,

בסוף החודש הזה אני אקנה מחשב חדש וכל הזמן אני מתבלט איזה מעבד כדאי...אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אז northwood לא יהיה משמעותי ובנוסף תקחו בחשבון שאני לא מתכנן להוציא 3000!!! ש"ח רק על המעבד!! (טוב אולי קצת הגזמתי - "רק" 1750 ש"ח ) לפני חצי שנה, טרם יציאתו של pentium 4 A, האתלונים אין ספק השתלמו יותר, אך כיום המצב שונה לגמרי. קראתי בפורומים באתרים שונים על מקרים שנשרפו מעבדי AMD או שהגיעו לטמפרטורה מאוד גבוהה וזה מדאיג אותי מאוד!!! אני לא מתכוון להסתכן בקנייה מסוג שכזה. בנוסף, מאז שמחירי הפנטיום 4 ירדו, הם הספיקו להתקרב לAMD וההבדלים כבר לא משמעותיים, הן במבחינת ביצועים והן במבחינת מחירים. אינטל חיזקו את מעבדם (FSB ו-512K cache) ואילו AMD מוציאים פעם בחצי שנה מעבד נו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by asili,

יש לי מחשב XP 1700+ 256 PC2100 CRUCIAL GIGABYTE 7VTHX+ המחירים של 256 עומדים על כ 350 שקל חשבתי אם כדאי להשקיע כבר בעוד זכרון לביצועים יותר טובים מה אתם אומרים כדאי או כדאי לחסוך את הכסף? אני משחק הרבה גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות לא כל כך כבדות אין בארץ זכרונות של קרושיאל נכון? אני רוצה 2 זכרונות מאותו סוג

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הרבה חברות מוציאות דגמים עם שמות דומים מאוד שגורמים לא פעם לבלבולים גדולים אצל הצרכן הפשוט. אני מביא כאן את הדגמים המבלבלים שנתקלתי בהם אבל תוסיפו עוד כאלו אם אתם מכירים...וכמובן תסבירו מה ההבדלים בדיוק. אם אתם לא ממש בטוחים אז בבקשה אל תרשמו סתם, כדי שהניסיון לעשות סדר לא יהפוך לבילבול גדול יותר!!! EPOX : EP 8RDA EP 8RDA+ EP 8RDA3 EP 8RDA3+ GIGABYTE: GA-7N400-L GA-7N400-L1 GA-7N400 PRO GA-7N400 PROII ABIT: ABIT NF7 ABIT NF7 2.0 ABIT NF7-S ABIT NF7-SL 2.0 ASUS : Asus A7N8X Nforce 2 Asus A7N8X-X Nforce 2 Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 v2.0

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shloosh,

האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אז ככה, המפרט של המחשב זה ככה ... איך המעבד? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory רצוי לשים 2? Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower 420W Case כ.מסך: x800gt ועכשיו ...איזה מבין הלוחות הבאים יותר מתאים /טוב יותר ,או מה יותר עדיף לקחת בקיצור...? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 או GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או שעדיף בכלל את ASUS A8N-E ? 8)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני קונה חלקים למחשב חדש, יש לי כמעט הכול בבית(מפרט צד ימין <--) הזמנתי את החלקים האחרונים ב30.10.. אחד מהמוצרים שהזמנתי הוא המעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX המחיר שלו בחנות הוא: 2,670 ש"ח ולפי מה שרשום בעדכון האחרון שלכם כאן באתר: http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1131819586,77286, יש הורדה במחירי המעבדים.. עכשיו לפי מה שאני רואה המעבד אחרי ההורדה אמור לעלות בין 1900 ל 2000... (לא יודע בדיוק על כמה עומד הדולר..) בכול מקרה השאלה שלי היא כזאת: המעבד אמור להגיע השבוע ואני לא מעוניין לשלם את 2,670 ש"ח שאני יכול לשלם 1900 2000... כי חבל.. אני יכול להשקיע את זה על משהו אחר.. ולפי מה שראיתי רשמת שAMD עדכנו את המחיר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום רב, אני מרכיב מפרט מחשב חדש. אודה להמלצה על לוח אם. המחשב לצורכי Office בסיסיים. אינו מיועד ל-OC. אינו מיועד למשחקים. יתבסס על i3 2120 או מעבד בסיסי יותר של אינטל. דרישות מלוח האם: 1. עדיפות לחב' ג'יגה-בייט או אסוס. 2. HDMI 3. USB 3.0 4. תמיכה ב-IDE (רוצה להתבסס על דיסק קודם) אני יודע שהגדרתי תקציב גבוה יחסית לצרכים שלי, וזאת כדי להרחיב את טווח המוצרים שתוכלו להמליץ עליהם. כמובן שככל שיתאים יותר לצרכיי כך עדיף (למשל אין לי צורך בשילוב הדרישות שהגדרתי בלוח אם יקר המיועד ל-OC מתקדם). בתודה, איליה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Oranili,

ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by אנימשוגע,

יש לי את המפרט מחשב הבא: אני מעונין להחליף את הלוח אם ,ללוח שתומך 2mb וגם תומך ddr/ddr2 ומעבד יותר טוב ממה שיש לי כרגע על התקציב אני לא כל כך סגור אבל אני צריך משהו שיהיה טוב ולא יקר וגם המלצה על מארז נורמלי עד 400 ש"ח

• 38 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nehmia,

קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Works4me,

הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חדשות טריות מהיממה האחרונה היא לגבי מעבד חדש ונוסף לסדרת threadripper העונה לשם 1900x מעבד זה יביא רק 8 ליבות, ויעלה בהתאם 550$ בלבד. היה דווח כאן בפורום (על ידי הח"מ) לפני כחודש בערך, על הערכה למעבד שיעלה כך. אז דברנו על 10 ליבות, בפועל קבלנו אותו מחיר אך עם 2 ליבות פחות. לא נורא. המעבד יהיה רלוונטי ללא מעט צרכנים שירצו לקפוץ לפלטפורמה העליונה על כלל יכולותיה, במיוחד IO, רוחב פס זיכרון וכיוצא בזאת, ומבלי לשלם את הפרימיום בגובה 1000$ על מעבד לבדו, זאת באם הם אינם זקוקים לכמות אדירה של ליבות אך כן צריכים את היכולות של הפלטפורמה מסביב למעבד. **לכו תנסו לקבל את כל היכולות הללו פתוחות בפלטפורמה המקבילה מבית אינטל, אשר מסרסת את המעבדים ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז כמו שההדלפות רמזו לפני כמה שבועות, העניינים מתחילים להתבהר יותר בעזרת הדלפות נוספות - בתמונה ששוחררה כנראה נרמז באופן רשמי נושא הקירורים וה-X המסתורי שנלווה לחלק מליין המוצרים. ה-X במעבדי רייזן לא מייצג את האפשרות שלו לעבור OC בדומה לאינטל משום שכל מעבדי רייזן יהיו ניתנים להמהרה, אלא את היכולת שלו לבצע OC בעצמו (ע"ע XFR = Extended Frequency Range, משהו שמזכיר את הטורבו של אינטל), גרסאות ה-X מגיעות עם קירורי אוויר מותאמים למעטפת תרמית של עד 140W, היתר יגיעו עם קירורי אוויר פשוטים יותר עם מעטפת תרמית של עד 95W - כל הקירורים יגיעו עם תאורת לד RGB. http://prnt.sc/ebcoq7 בנוסף הודלפו האריזות "הרשמיות" של מעבדי Ryzen, מוזמנים להתרשם: http://prnt.sc/ebcnzs

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by LRa,

What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shgec,

שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by zuchmier,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם חדש לאחר שה- asus p8z68 v pro נשרף :-[ . הרכיבים שברשותי הם: מעבד - i7 2700k זיכרונות - 2x4GB low voltage 1.25 sniper של G.Skill כרטיס מסך - Asus DirectCU II (EAH 6950) ספק כח - SeaSonic 520W 80plus bronze אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם יציב ואמין. והכי חשוב ... שלא ישרף. :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by itsik1231995,

שלום, הזמנתי אתמול לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים בשביל מחשב שכבר יש לי (עקב תקלות שמקורם בלוח אם ככול הנראה ..) בוא ספק כוח, כרטיס מסך וכול שאר הדברים הנחוצים היום שמתי לב שללוח אם שלי יש חיבור 8PIN בשביל ההספק למעבד, בעוד לספק כוח יש רק חיבור 4PIN הסתכלתי ברשת והבנתי שזה לא כזה קריטי ושאפשר לחבר את ה 4PIN אל החיבור ולהשאיר את 4 הגידים האחרים רקים ברוב המקרים בהם משתמשים במעבד יחסית חלש שלא צורך הרבה חשמל, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי החלקים שלי, שכן אני לא יודע לאן הגידים הרקים האלה מובילים ואני לא רוצה שאזורים מסויימים בלוח אם לא יקבלו חשמל ... אז ככה הספק כוח הוא 500W של OCZ דגם OCZ500SXS הלוח אם הוא Gigabyte GA-H81M-DS2V המעבד הוא Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB L…

23. אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד... אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

יש לי 2 גיגה של סמסונג 2 סטיקים של גיגה אם אני שם על T2 המחשב מראה מסך כחול השאלה שלי האם ב 2 גיגה אי אפשר לשים על T1?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by berner,

חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים