עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bobby323,

סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by integral,

כן, שוב פעם HKEPC מפתיעים. הסלרון החדש, 65 ננו, 512 קאש, באוברקלוק ל 5 גיגה: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fceleron512k-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 חחח..שימו לב שמרוב לחץ לפרסם את הידיעה, הם טעו בכותרות של הטבלאות [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Grim Reaper,

מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by liranman,

כיום יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: מעבד P3 450 MHZ לוח אם ABIT BX6 זיכרון 512MB SDRAM כרטיס מסך RIVA TNT2 32 MB מהו השידרוג הטוב ביותר שאני יכול להשיג למחשב ב - 1200 ש"ח? חשבתי על מעבד AMD AXP1700, לוח אם תומך SDRAM + כרטיס מסך בכסף שישאר. מה דעתכם על Gigabyte GA-7ZXE VIA KT133A ב - 374 ש"ח + AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN ב - 402 ש"ח + ATI RADEON 9000 TV,DVI 64MB ב - 430 ש"ח סה"כ: 1206 ש"ח או כרטיס מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 64MB,TV ב - 340ש"ח לחילופין אני יכול לקנות כרטיס מסך שהמעבד והלוח הנוכחיים יוכלו לנצל אותו עד המקסימום (חשבתי על ATI RADEON 9100 64 MB), בת…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by FARKASH7,

כמובן שזה תלוי בשימושים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי+תכנות(סטודנט מדעי המחשב). פה ושם קצת סרטים. לפי מה שנראה לי הI3 יעשה את העבודה. מה שכן ההפרש במחיר לא קטן, כ200-300 שקלים, ביחס לתקציב למחשב,1700-2000 שקלים. בכל זאת אני שוקל לקחת I5 כי אני יודע שאני לא ישדרג את המעבד הזה אף פעם. מחשבים אצלי שורדים לא מעט, 5-6 שנים, רציתי לדעת האם ההשקעה בI5 כן כדאית מבחינה עתידית, והאם המחשב יעבוד מהר יותר ביחס לI3 בעתיד. או שבעוד שלוש שנים שניהם יהיו עגלות, ואין שום סיבה להשקיע את האקסטרה כסף. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום רב אני לא מוצא לוח אם המתאים לI7 שיש לו כרטיס מסך מובנה, אלא אם אני שם בו I3 אשמח לדעת אם קיים כזה ואם כן, אז איזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ShakedB,

שלום רב, החברה טסה עוד מעט לארה"ב, היא תביא לי כרטיס מסך חדש, כנראה משהו ברמה ש 2070, ושוקל שתביא לי שילוש חדש. היום יש לי i5 2500K שרץ על ה4.5 גיגה הרץ, עם קירור מים של אנטק antec kuhler h1200 pro מתכנן לעשות OC, השימוש הוא גיימינג בQHD עם מסך 144 (משחק תחרותי בעיקר) ממה שקראתי לגיימינג עדיף רייזן, השאלה איך זה משתנה שמכניסים OC לעניין כי זכור לי שהם פחות מוצלחים בזה. מבחינת תקציב, נניח 400 דולר? אם התקציב לא מתאים אשמח להכוונה טובה יותר.

8. אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dalbayob,

ערב טוב אנשים ! יש לי כמה שאלות ... 1) האם הלוח אם ASUS P5PE-VM P865G תומך בהארד דיסק עם יציאת IDE ?.. 2) האם הספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 3) האם המעבד Intel Pentium D 935 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ולא יגרום לאף צוואר בקבוק ?.. 4) האם הצורב DVD הבא LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black יעבוד עם הלוח אם הנ"ל ?.. 5) האם לא יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך Radeon X1950Pro 256MB AGP במחשב שיש בו את הלוח אם הנ"ל + המעבד הנ"ל + 1024 ראם ?.. תודה מראש לעונים, משה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SilentBob,

תערוכת Computex 2016: חברת MSI הציגה אב-טיפוס ראשון ללוח אם עבור דור שבבי ה-Kaby Lake של אינטל שיגיע בסוף השנה, עם ערכת שבבים עדכנית מדגם Z270, שלושה חריצי PCI-Express X16, צמד חריצים עבורי כונני M.2 - ובעיקר מעגל מודפס שנראה מרשים מאוד, עם פסים אדומים על בסיס שחור שמגיעים מכיוון תושבת המעבד (עדיין LGA 1151) וחיבור כרטיס המסך. מה דעתכם? https://goo.gl/mRysWL

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by akalithium,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קיבלתי זכרונות DDR של CORSAIR והם מגיעים עם מעין 'כיסוי' שחור על הציפים של הזכרון עצמו שנראה כאילו יש לו קשר לקירור. לא כתוב עליו שצריך להוריד אותו לפני ההתקנה. האם צריך להוריד אותו? או קי אחרי שצחקתם, בבקשה תחזירו תשובה. עד עכשיו היה לי פנטיום 3...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by teh1archon,

שאלה שהיא כנראה קצת מטומטמת, אני תמיד נוהג לקנות כרטיס קול למחשב כי אני רוצה לשמוע באיכות טובה. האם זה עדיין רלוונטי קיום ואם כן מה לקנות (Creative עדיין זבל ככל שאני יודע)? יש לי עדיין מערכת 5.1 מהמחשב הקודם שחבל לא לנצל והיא צריכה 3 כניסות כדי לשמוע בכל 5 הרמקולים. יש לי גם אוזניות עם מקרופון שחבל לוותר עליהם בשביל זה. האם כל לוחות האם היום מגיעים עם כניסות קדמיות ואחוריות? האם יש איזה לוח-אם (תושבת 1155) ו\או מארז מומלץ (אני הולך להרכיב מחשב חדש בעצמי בפעם הראשונה)? בכל מקרה אני לא מוזיקאי ואני לא צריך חומרה להקלטת\עריכת מוזיקה אז אני לא צריך חומרה "מקצועית". תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Sickp,

זה הלוח המדובר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#ov ואני רוצה להתקין עליו מעבד Athlon2 x3 455 אבל ההערה הזאת מטרידה אותי: האם זה ישפיע בצורה דראסטית על הביצועים המקוריים של המעבד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ooosss,

אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עשיתי השוואה בין שני המעבדים 3570 ו-3570K באתר אינטל והיו שני דברים שלא נתמכים בגרסת ה-K: Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology מה שתי הטכנולוגיות הללו? אי ההימצאות שלהן ב-3570K קשורה למכפלה הפתוחה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה החנות הכי זולה לזכרונות DDR 128 אני רוצה ליקנות לוח חדש אבל יש לי זכרונות של PC-133

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם , אני מבקש סליחה מראש אם פתחתי נושא במקום לא נכון האמת שלא ידעתי הכן לפתוח את הנושא טוב.. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בשנה החדשה ואני רוצה לקנות לוח אם ומעבד מדיגמי 2020 בררתי בחנות שאני קונה ממנה אז הם לא יודעים מתי יתחילו לשווק את המעבדים ולוחות האם אשמח לעזרה נועם

21. Started by coctail,

שלום לכולם אני חדש כאן... יש לי שאלה...האם ניתן לחבר 2 מחשבים יחד? או 2 לוחות אם יחד? זו שאלה שמציקה לי כבר מלא זמן...אם יש אפשרות כזו ואם זה בכלל קיים משהו כזה? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. צריך חוו"ד על לוח אם של עם צ'יפסט של NVIDIA: MSI P6NG ATX7100

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום כולם אחרי כמה ימים של התלבטויות הבנתי שלצרכים שלי הלוח RAMPAGE FORMULA של ASUS יהיה הכי מוצלח בשבילי עכשיו אני רק צריך להתאים לו זכרונות מוצלחים בשביל OC הגון... מתכוון להשקיע קירור אוויר רציני אבל לא מערכת מים המחשב יכלול Q9450 ובנתיים רק 4870X2 אחד לפחות 4 גיגה זיכרון שיעבוד בתדרים גבוהים ומומהרים אני רוצה לעשות לו OC שיעלה לי למערכת עוד כמה FPSים טובים... אשמח לשמוע גם איזה קירור למעבד מוצלח אפשר לקנות שוב כרגע ללא מגבלת תקציב. אתחשבן בסוף כשאדע מה האופציות שעומדות בפניי, בעיקרון כסף הוא לא בעיה אבל לא רוצה לזרוק אותו סתם. מארז גם אין לי כרגע... אשמח לשמוע מומלצים למערכת הזו שמתגבשת לאט לאט תודה לעונים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי לוח אם מ*דיין של MSI (המפרט בצד) והוא... אהמ... זבל... אני רוצה לקנות לוח אם חדש, עד 750 שקל, עדיף nForce 2 שינצל את ה 2 סטיקים של הזיכרון שיש לי. כמו כן גם שיהיה אוברקלוקר מעולה, שיהיו יציאות USB 2, עדיף FireWire וכרטיס רשת בילטאין, ו... זהו. הצעות בבקשה. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים