מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד 2400+ הצלחתי להלעות את הבאס ל160X13 (בלי להעלות מתח) אבל אני לא יכול להוריד את המכפלה יותר מזה, היה שיפור ביצועים יפה התלהבתי והחלטתי להחליף מעבד. אז חשבתי על 2500+ (בארטון) או כל מה שתציעו תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כל ספק מתאים למעבד כפול ליבה (ספציפית הספק של ה antec slk3800b שהוא ה smart power 2.0 תואם ל amd athlon 3800+ X2 sual)? כי ראיתי כתבה על הספק הזה וכתבו שם (ממש כדרך אגב) שלספק אין חיבור "8pin EPS12V" שמשומש למעבדים כפולי ליבה. אני ממש לא מבין בזה, אם חייב את הקונקטור הזה? או שמקבלים מתאם עם המעבד? אם למישהו יש את המעבד והספק או שהוא מבין בזה אני אשמח לתשובה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על סדרה חדשה של מעבדים בעלי ביצועים גבוהים לשוק הנייד - Comet Lake-H, עם שמונה ליבות ומהירויות שנוגעות ב-5.3GHz לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה קניתי מעבד חדש core i 5 650 רציתי לדעת כמה ליבות הוא ראיתי שאינטרנט וכתוב שהוא 4 ליבות אשמח אם מישהוא יסביר לי אייך הולכת הסידרה של icore תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו חברת זכרונות הכי מתאימה ואמינה ותציג ביצועים טובים על הלוח הזה: GIGABYTE 965P-DS3 1. Corsair? 2. TwinMOS 3. V-Data?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מפרט מחשב חדש. אודה להמלצה על לוח אם. המחשב לצורכי Office בסיסיים. אינו מיועד ל-OC. אינו מיועד למשחקים. יתבסס על i3 2120 או מעבד בסיסי יותר של אינטל. דרישות מלוח האם: 1. עדיפות לחב' ג'יגה-בייט או אסוס. 2. HDMI 3. USB 3.0 4. תמיכה ב-IDE (רוצה להתבסס על דיסק קודם) אני יודע שהגדרתי תקציב גבוה יחסית לצרכים שלי, וזאת כדי להרחיב את טווח המוצרים שתוכלו להמליץ עליהם. כמובן שככל שיתאים יותר לצרכיי כך עדיף (למשל אין לי צורך בשילוב הדרישות שהגדרתי בלוח אם יקר המיועד ל-OC מתקדם). בתודה, איליה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הרבה חברות מוציאות דגמים עם שמות דומים מאוד שגורמים לא פעם לבלבולים גדולים אצל הצרכן הפשוט. אני מביא כאן את הדגמים המבלבלים שנתקלתי בהם אבל תוסיפו עוד כאלו אם אתם מכירים...וכמובן תסבירו מה ההבדלים בדיוק. אם אתם לא ממש בטוחים אז בבקשה אל תרשמו סתם, כדי שהניסיון לעשות סדר לא יהפוך לבילבול גדול יותר!!! EPOX : EP 8RDA EP 8RDA+ EP 8RDA3 EP 8RDA3+ GIGABYTE: GA-7N400-L GA-7N400-L1 GA-7N400 PRO GA-7N400 PROII ABIT: ABIT NF7 ABIT NF7 2.0 ABIT NF7-S ABIT NF7-SL 2.0 ASUS : Asus A7N8X Nforce 2 Asus A7N8X-X Nforce 2 Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 v2.0
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד של אינטל 8 ליבות ? שלום אני מחפש מעבד של אינטל עם 8 ליבות טהור. בנוסף רציתי לשאול ראיתי מעבדים כמו I7-2600 שכתוב שהליבות שלהם זה 4/8 מה זה אומר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה חלקים למחשב חדש, יש לי כמעט הכול בבית(מפרט צד ימין <--) הזמנתי את החלקים האחרונים ב30.10.. אחד מהמוצרים שהזמנתי הוא המעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX המחיר שלו בחנות הוא: 2,670 ש"ח ולפי מה שרשום בעדכון האחרון שלכם כאן באתר: http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1131819586,77286, יש הורדה במחירי המעבדים.. עכשיו לפי מה שאני רואה המעבד אחרי ההורדה אמור לעלות בין 1900 ל 2000... (לא יודע בדיוק על כמה עומד הדולר..) בכול מקרה השאלה שלי היא כזאת: המעבד אמור להגיע השבוע ואני לא מעוניין לשלם את 2,670 ש"ח שאני יכול לשלם 1900 2000... כי חבל.. אני יכול להשקיע את זה על משהו אחר.. ולפי מה שראיתי רשמת שAMD עדכנו את המחיר…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-