מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד... אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד 2400+ הצלחתי להלעות את הבאס ל160X13 (בלי להעלות מתח) אבל אני לא יכול להוריד את המכפלה יותר מזה, היה שיפור ביצועים יפה התלהבתי והחלטתי להחליף מעבד. אז חשבתי על 2500+ (בארטון) או כל מה שתציעו תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי 2 8800 אז ככה הלוח חייב להיות מבוסס סלי אני מעוניין בלוח תומך ריבוי כרטיסי מסך אם amd אז מערכת המבוססת על הציפסט 680a אם אינטל 680I אם קיים לוח שתומך ביותר מקואד אחד יש אפשרות לחריגה מהתקציב תודה לכול העונים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים זה דבר תקין?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בצעד מעט תמוה ולא ממש צפוי החליטה אינטל להשיק רענון מוגבל למעבד ספינת הדגל שלה Core i9 9900K בשם Core i9 9900KS - למה יש לצפות? לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עיקר המידע שנמסר שם לעיתונאים: א. יהיה זמין בשוק מייד ברגע ההשקה, בסגנון עדות ה 7800GTX. ב. המחיר יהיה 1040$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר), ג. ה FX 55 יישאר בשוק במחיר של 855$ (מחיר מבצע, בעל הבית השתגע, לו זה עולה יותר) בניגוד לנוהג הקיים שכל FX חדש מחליף את קודמו. ד. במהלך 2006 סדרת ה FX תהפך להיות כפולת ליבות ותתמוך ב DDR2. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=24160 כעת לעיקר: לאן נעלמתי בשבועיים האחרונים לפני שבועיים לאחר שהשפלתי (די לא בכוונה) את מנהל הפורום (לא זוכר את הכינוי או השם) בדיון קטן על הגדרת המושג "מדבקה טרמית" לעומת "משחה/חומר טרמי" קיבלתי הודעה בפרטי על : לאחר כמה חודשים בהם הבלגנו על השפה המזלזלת בה השתמשת כלפי משתמשים אחרים והסתפק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל? אני חושה שfsb זה רק הערוץ שבין המעבד לזיכרונות לכרטיס מסך וpci וbus זה כל ערוץ מידע שיש מחשב באופן כללי ועוד משהו יש לי לוח אם asus p4s333m מהירות הבאס שלו 333 נכון? ודבר אחרון שאומרים מהירות בסיס מתכוונים לבאס?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בארהב ומעוניין לרכוש כמה רכיבים למחשב הבא שלי. בינתיים זה נראה כך: מעבד AMD 3000 VENICE ברגע שיהיה זמין פה. הבדל המחיר בינו למעבד 3000 WINCHESTER הוא כ70 דולר: http://www.ncix.com/search/index.php?quicksearch=venice אבל מעיון כאן זה נראה כדאי: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice_14.html לוח אם MSI K8N NEO4-F: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=241163&affiliate=pgmsi שקראתי שזהה בבסיסו לגירסת הפלטינום ULTRA NEO4/SLI מלבד כמה תכונות שלא נראה שיהיו חסרות לי במיוחד. ביקורת על הלוח: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2358&p=21 כרטיס מסך. רציתי אחד עם VIVO והתלבטתי בין PRO X800 לבין 6600GT. לפי מה שקראת…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס קול על הלוח, ואני רוצה להתקין אחד אחר (HERCULES GAMESOUND FORITISSIMO II) זה אפשרי???
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכוון בקרוב לרכוש חומרה חדשה ומחשב חדש בכללי, השימושים שלי הם גלישה ולרוב משחקי מחשבים קלים (CS, CSGO, Payday, League of Legends ואולי כמה נוספים). הידע שלי בחומרה הוא אמנם לא אפסי אבל די קלוש (בניגוד לידע בנושאים אחרים שקשורים למחשבים) והייתי שמח לדעת מספר דברים לפני שאני ניגש להתייעץ בכלל על מה לקנות. כמובן שהשאלות האלו מגיעות לאחר בדיקה בגוגל. 1. מה עושה מעבד אחד טוב ממעבד אחר? כנ"ל ללוח-אם. השאלה מגיעה ממקום של השוואה, אני רוצה להשוות בין חלקים מסויימים ולשם כך דרוש לדעת את מה שהופך אחד לטוב מהשני. 2. איזו חברות אמינות יש לספקי כוח? ובנוסף מהי כמות הוואט הדרושה לספק כוח שיחזיק בדרישות שלי? זהו בינתיים לדעתי, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz. הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו????? הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד) צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש הסבר מפורט למשמעות של הדבר הזה ואני מדבר על הסבר לשיטה ועל האופן בו היא משפרת את הביצועים של המחשב. אם אפשר קצת לינקים בנושא זה יעזור מאוד.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. העתיד טמון בכפולי הליבה, אין ספק, אולם בשלב זה הבחירה היא בפחות רע: מעבדי אינטל עדיין אינם כפולי ליבה "אמיתיים" עד צאת מעבדי ה"יונה" - כך הבנתי, ומצד שני הAMD ללא DDR2 - ומצפים ללוח חדש (M2) למה אם כך עדיף לצפות, ל"יונה" או לM2 מה יגיע לשוק מוקדם יותר? יש הערכות לגבי מחירים? איזו שילוב לדעתכם יהיה מוצלח יותר?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-