מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קודם כל זה מפרט שלי: מעבד: Q6600 2.4GHz לוח אם:gigabyte P-35-DS3 כרטיס מסך נוכחי: ati hd6870 saphire ספק כוח: 500Watts *השאלה הראשונה היא מה בעצם יותר חשוב בזכרון פנימי... הCL היותר נמוך או הMHZ היותר גבוה?? לדוגמא 2 כרטיסים: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717028 CL5 Mhz1066 kingston http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717026 CL4 Mhz 800 Kingston .2 *השאלה השניה היא... האם הכרטיס עם ה1066 MHZ מתאים ללוח אם שלי... פשוט בחנות אחת שהייתי המוכר חפר לי שעה שעדיף לי לקחת את ה800 כי ה1066 עדיף רק אם אני עושה עובר קלוק... ואם לא אז הוא עובד כ800...ושזה יצור לי מסכים כחולים וכאב ראש, ואז בסוף הוא גם אמר שהכרטיס לא מתאים בכלל ללוח אם... ולדעתי הוא סתם נ…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, האם החלפת הסוללה של הביוס תגרום לאיבוד פרופילים שמורים בביוס? יש לי כמה פרופילי אוברקלוק שמורים ולא הייתי רוצה לאבד אותם.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שקניתי לפני כשנתים כתוב עליהם PC3 12800 PLATINUM SERIES 1G שלוש כאלה. אני רוצה להרחיב ל8 גיגה האם אני יכול לקנות כל חברה והאם אני יכול לשלב 1G עם 4G יש לי 3 של 1גיגה. ז"א אני צריך לקנות עוד 4G ועוד אחד בודד? במידה ואני צריך רק אותה חברה איפה אני משיג?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב וחשבתי לקחת i5 בגרסת BOX (כלומר עם מאוורר מקורי) אבל אומרים לי שהקירור המקורי הוא גרוע ועדיף לקנות בנפרד לי אישית קצת נשמע מוזר שאינטל תתן קירור לא מספיק חזק או שאולי הוא נחשב רועש ולכן מסמנים אותו כגרוע? מה דעתכם? רפי
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המעבד שלי... השאלה איזה מעבדים תואמים ללוח אם חברת הלוח אם: MSI דגם: MS-7008 תודה לעוזרים ולעונים... המשך יום טוב חברים
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי כולם מחר אני אמור לקבל את המחשב שהזמנתי מ tms. http://www.tms.co.il/preview/spec/yg3fhxze רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הלוח אם ,http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4018#utility 1.האם בדרך כלל הוא מגיע עם הביוס האחרון העדכני ? אם לא , האם חשוב (בלוח אם הספיציפי הזה) לשרדג ביוס ? 2.ראיתי שיש באתר של היצרן כל מיני סוגים של utlitis יש כאלה שהייתם ממליצים להוריד ? בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. לשניהם יש 1 ג'יגה זיכרון לנייד יש מעבד: genuine intel CPU T2050 @ 1.60 GHz 1.60 GHz לנייח יש מעבד: pentium D CPU 3.40GHz 3.39GHz רציתי לשאול: 1. איזה מהם מעבד חזק יותר ? 2. אני מעוניין להפעיל (על החזק מביניהם) adobe after effects CS5 (האם זה אפשרי או שמא אני חי בסרט...?) תודה רבה על העזרה אלי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי המלצה ללוח אם, בעקבות זה שהחנות משחקת איתי עם הלוח ואומרת לי כל יום מחר מחר מחר נשבר לי ואני הולך לבטל תהזמנה היום עם היא לא תגיע ואני מחכה 4 ימים יותר מימה שהובטח לי ועם הוא לא יוריד במחיר בגלל הדבר הזה אני גם מבטל. הלוח שהיה אמור לבוא עם המחשב החדש הוא ashrock fatality p67 b3 המתוקן . עקב זה שהרבה חניות לא עובדות עם המוצר הזה והחנות הזאת כן אבל אני לא בנוי למשחקים של כן כן לא לא שחור לבן. ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת באזור נתניה ועם יש חנות שמוכרת תלוח אם הזה בפחות מ800 שקל אין לי בעייה להביא אותו ולקחת אותו לחנות ושיעשו עליו הרכבה. אז ככה ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת שבאזור שלי ללוח זול וטוב הכוונה זול וטוב מחיר סבבה ששווה את הלוח…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: GIGABYTE Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED CORSAIR H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד SEASONIC X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא INTEL 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). התקציב הסופי הינו כ2000…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי אם ה Intel Celeron G530 יהיה מספק לעבודה "משרדית" (הכוללת ניגון סרטי 1080) שלשום התחלתי לעבוד עם המעבד, ולמרות שאני לא יודע אם מישהו אמור להיות מופתע מכך, המעבד מספק את הסחורה! שום בעיה בניגון HD, מזפז בין התוכנות השונות ללא גמגומים [זוכרים את הסלרון של פעם? לא אשכח לאינטל את זה לעולם - לא עוד]. המעבד עלה לי 40 דולר (!) בדיוק, בארה"ב (כ OEM, יש לציין, ללא קירור), וביחד עם לוח אם H67 מבית AsRock, בעלות של 67 דולר, אני חושב שאפשר להסכים שמדובר בעסקה לא רעה בכלל, במיוחד כאשר חושבים על האפשרות לשדרג מערך שכזה. בקיצור - אחלה
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Gigabyte g41m-es2L אם תומך במעבד קוואד איזה מעבד הכי טוב שאפשר לשים ללוח הזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 3930Kהיום החלטתי להחליף משחה טרמית למעבד אחרי שהוא התחיל להתחמם התברר שהברגים של הקירור לא היו מהודקים כנראה מה שיצר את הבעיה שמתי לב שהמשחה גלשה אל מחוץ לריבוע המתכת מעט ונגעה בלוח הירוק ואחרי שניקיתי שם הבחנתי שבין חתיכת המתכת שעל המעבד לללוח הירוק בחלק העליון של המתכת ישנה בליטה מסוימת של חומר פלסטיקי שנראה כאילו סיליקון מתוך המעבד שפרץ החוצה לא היו לי אמצעי צילום היתכן? המחשב עובד מצויין אבל יכול היות שמתישהו הוא הגיע לחום של 90 מעלות אולי לרגע טיפה יותר מקסימום 94 באופן רגיל לא עובר את ה70 אם זה באמת המסה צריך לנצל אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? כרגע יש לי מחשב מושקע שמאפשר לי לקחת מעבד AM3. מעבד נוכחי 720 X3.(שעושה בעיות...) יש את ה1090T ב600שח שעומד על תדר של 3200MHZ ואת ה 965BE בקצת פחות מ500 שעומד על תדר של 3400MHZ המעבד יגיע לאובקלוק מירבי (מיוגן 2) מי מבין המעבדים עדיף יחסית למעבדים יחסית ישנים כאלה. מטרות גיימינג (BATTLEFIELD3, MAX PAYNE3) מדובר על רזולוציה 1080P 8 גיגה זכרון קיים DDR2 560TI נוכחי. ואם יש הצעות נוספות, אשמח לשמוע. תודה ולילה טוב! תמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים הקרובים אניר אמור לקבל מעבד I5-2500 או I7-2600, לא בטוח עדיין איזה מהשתיים. בכל מקרה אני צריך לרכוש עבורו לוח אם וזיכרון ואני מתלבט בין P67 או Z68 ולגביי זיכרון האם יש טעם לקחת 1600 (אני לא עושה אוברקלוק) או פשוט לקחת 1333? המפרט הקיים שהכל יושתל אליו הוא כזה: GIGABYTE 560GTX Ti ספק ENERMAX PRO82 625W מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתלבט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס. לאסוס ביוס UEFI לגיגהביט רגיל. אשמח לשמוע חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לוח אם asus M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#specifications מעוניין להרחיב את הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 מעוניין לדעת האם הזיכרונות יעבדו בצורה תקינה על הלוח אם? המהירות מתאימה? בנוסף יש לי 2 זכרונות של קינגסטון של 1 גיגה. יכול להיווצר חוסר תאימות בין כל הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב למעבד הנ"ל, יש לי זכרונות מתאימים וכ', איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? (כרטיס מסך יחיד - 6850) אין ממש מגבלת תקציב, פשוט שיהיה לוח אם טוב.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-