עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת אם את המאורר הנילוה ללוח p5b deluxe מרכיבים בכל מקרה או דוקא עם קירור מים ואם זה לא יפריע לקירור הרגיל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. Started by HoLy4EvEr,

לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה. אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן]. אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי. אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by gurden,

הרכבתי מפרט.. ואני מתלבט בין הלוחות הנ"ל.. מישהו עם ניסיון באחד מהם או שמכיר את שניהם טוב יכול לתת דעה? זה המפרט: לוח? Core 2 Duo E6600 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL3 וSapphire X1950PRO 256MB Western Digital WD3200YS Raidmax Smilodon Enermax Liberty 400W

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by Yaniv.E,

בהבדל של 100 ש"ח במחיר. מה ההבדל בניהם, מי יותר עדיף?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by montigo,

שלום לכולם. הזמנתי רכיבים ע"מ לבנות מחשב, הזמנתי את ה-P5B Deluxe, אך הוא אזל מהמלאי ולא ידוע מתי יחזור. מפרט המחשב: Intel Conroe E6400 Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 4-3-4-8 T800UX2GC4 אני מתכוון לבצע אובקלוקינג, והשאיפה היא: ה-FSB יוגבר מ-266MHz ל-500MHz. מהירות המעבד במקור: 266MHz x 8 = 2.1GHz, ולאחר מכן 500MHz x 7 = 3.5GHz. הזיכרון יומהר מ-400MHz ל-500MHz, מה שאומר שהוא מסונכן 1:1 עם ה-FSB. אני פוזל כרגע לכיוון ה-Gigabyte DQ6, אבל אני לא יודע אם יש לו את היכולת להוריד את ה-Multiplier של המעבד ל-E6400 שלי. (ל-P5B Deluxe יש את היכולת להוריד Multiplier לכל המעבדים בעקבות עדכון BIOS ש-Asus הוציאו). אם מישהו יכול לתת הוכחה שה-DQ6 יכול \ לא יכול להוריד Multiplier, אני…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש, ואני אקנה אחד מהלוחות הבאים. המערכת שלי תהיה כזאת [עם שינויים קטנים] E6600 g.skill 800mhz 2gbHZ 8800gts 320mb seagate 320gb corsair hx520 אז ככה. יתוכנן OC, אני ארצה להגיע ל3.6MHZ [400X9] X ואפילו עוד אם יאופשר. SLI בעתיד יתכונן רק אם יהיה משתלם לקנות עוד 8800GTS במקום כרטיס חדש לגמרי. איזה מבין הלוחות הבאים לקחת? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by Sarlula,

אהלן! יש לי שני הארד-דיסקים ATA ושני אופטיים גם ATA. האם הלוח של ASUS ה- P5B Deluxe יתאים? ראיתי שיש עליו המון כניסות של SATA אבל לא מצאתי שני ATA. (אחד לאופטיים ואחד לHDים). :silly: :silly:

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by shahar07,

אני חושב ברצינות לקנות את הלוח, לא אשתמש בו ב OC אבל אני נדלקתי על כל הפיצ'רים שלו ובטח אחבר אותו גם בסלון, כידול לי יש לו צ'יפ של אינטל 975 אבל משום מה באתר של asus הוא מופיע כמי שיש לו 965 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1179&modelmenu=2 הכיצד?

• 16 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by RT2,

שלום, לבעלי הP5B DELUXE..עם הלוח מגיע מאוורר אנכי שמתלבש על ההיטסינק ובולט החוצה.. האם כדאי לשים אותו? רשום בהוראות שזה עלול לפגוע בזרימת האוויר למעבד או משהו בסגנון.. מנסיונכם, העניינים קרים יותר איתו עו בלעדיו? תודה

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by Miros,

מה יותר טוב בהשוואה ביניהם... לא המחיר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lmlm,

הדגם P5B לא הדלוקס היה אמור להשתחרר בחודש יולי. אבל לא שומעים ולא רואים ממנו כולום . משהו יודע תאריך משוער/מדויוק מתי הוא יוצא? ושחררו כבר את מחירו? אם כן מהו?

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by leoleo,

למחשב ביתי אינטל DUAL CORE 4400 - חבר שלי מתלבט בין P5B של ASUS ל- 965DS של GIGABYTE? מה להמליץ לו? תודה ושיהיה אחלה שבוע.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by g-a-l,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות הללו ניכנסתי לאתר של אזוס ולא הבנתי מה ההבדל בינהם http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1520&modelmenu=2 מה שכן הבנתי שבאחד מהם יש לוגו של וינדוז ויסטה תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by RGod,

הייתי רוצה לדעת איזה לוח עדיף ביניהם כמובן גם ל OC ובכללי ....? והאם לא עדיף GIGABYTE 965P-S3 או ה DS3 או ה 945P-ד3 ?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by 87alon,

שלום לחברי הפורום קראתי מה שרשמו על הלוח הזה P5E שגם לי יש אותו וגם על בעיות של זכרונות למיניהם אבל לא ראיתי שמשהו מדבר על נושא של זכרונות 1200MHZ , השאלה שלי היא האם משהו יודע למה זכרונות בתדר כזה זה דווקא באוברקלוק, הרי אם שמים מעבד Q9650 למשל הוא כבר עובד בתדר 333MHZ של מהירות שעון של המחשב, ונותן אפשרות של 1200MHZ ויותר של הזכרון, אז למה רשום שזה דווקא באוברקלוק? ועוד שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by avi112211,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584&l4=0&model=1929&modelmenu=1 יש לי כמה שאלות בקשר ללוח הזה. 1)באופן כללי אם הוא טוב (לא מתוכנן אוברקלוק)? 2)רשום שזה מיעד לcrossfire, אז זה לא יכול לעבוד עם 2 כרטיסים של NVIDIA ב SLI? 3) האם הכרטיס מסך המובנה הוא טוב? 4) אני חייב לשים 2 כרטיסי מסך או שאני יכול לשים רק אחד?

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by R9547655G,

אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים. איזה מהם עדיף לOC, מה יותר משתלם ומה ההבדל בין 965 לP35? אני אקח את הגרסא של הDDR2 מכיוון שיש בידי כבר זכרונות. המחיר של הלוחות הוא +- אותו דבר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by trxman,

אהלן כולם 2 הלוחות מתומחרים באותו טווח מחירים, בערך 740-760 ש"ח. לשניהם יש אותו צ'יפסט, P35, ושניהם תומכים ב DDR3 (עריכה: asus לא תומך ) (האם זה נכון? ה אות C זה משהו שקשור למערכת של הזיכרון והאם זה קשור ל DDR3?) וכמובן במשפחת מעבדים הבאה שתבוא.. הראשון ASUS והשני GIGABYTE. אני יודע שהג'יגהבייט, צורך פחות חשמל ומתחמם פחות, אך חוץ מזה, איך שניהם מבחינת ביצועים @ סטוק, OC, ויציבות ככלל. תודה רבה!:]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by chicks,

שלום, מישהו יוכל להסביר מהו ההבדל בין הלוחות? ומה עדיף. שניהם תומכים במערך RAID לכן לא מצליח להבין מהו השוני. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. עריכה הטרד בעמוד 2

• 14 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by alord,

שלום הבנתי שהלוח הזה טוב יותר מP5K ו KC מדוע? רשמו משהו דהוא כמו הDELUX רק זול יותר אני לא כל כך מבין בנושא עזרו לי

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  25. תהיתי מדוע לאחר עידכונים מסויימים בביוס של P5K-E המחשב נכבה ונדלק באופן אוטומטי ולא מסתפק בריסטרט רגיל? זה לא הורס את המחשב ושאר הרכיבים שאחרי עדכונים מסויימים הוא נכבה ונדלק? (במיוחד כאשר מתעסקים עם OC וזה נהפך ללעיתים קרובות במיוחד)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.