עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by -Tal-,

היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by raz2058,

אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7114146&CatId=3473 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. האם כל התכונות המדהימות והאדירות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? או שהשני הוא משהו אחר לגמרי ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by indescrimonous,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. למעבדי i5 סוקט 1155 חשוב לי sata3 ו-usb3 שיהיה בלוח לפחות 3 יציאות usb מאחור יצרנים מועדפים: אסוס , ג'יגבייט , אסרוק מה האופציות העדיפות

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום, יש לי כרגע קיט 4GB של Corsair. אני רוצה לשדרג ל-8GB, אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הקיט הזה עדיין. [list type=decimal] [*]מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותו במלאי? [*]אם לא, יש קיט 4GB שיתאים לי? אם התזמונים והתדר זהים, זה מספיק טוב? [*]יש קיט 8GB טוב במחיר הגיוני? יש לי לוח GA-P55M-UD2 עם מעבד i5 750. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by captaincaveman,

האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. האם כל התכונות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? ואם כן , האם ההבדל הוא מאד משמעותי בביצועים ? שאלה שנייה : ומבין שני הדגמים הנ''ל של אסוס , האם הדגם הזה Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 for 1155 יותר טוב מהם ? שאלה עקרונית לפני הרכבת מפרט - תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. Started by kobipk,

שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב לצורכי רנדר בתוכנת תלת מימד. איפה אוכל למצוא לוח כזה לשני מעבדים ? תודה רבה

13. Started by israel_0,

z68 - p67 מה ההבדל ביניהם איפה אפשר למצוא הסבר על ההבדלים?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by gil_elgazar,

יש לי את המעבד e7200 וכרטיס מסך hd4850 אני עובד ברזולציה FHD האם החלפת המעבד ל-q9550 תעזור למשחקים חדשים.. החלפת כרטיס המסך כמובן גם חשבתי על hd6850. האם זה יספיק למשחקים בשנה שנתיים הקרובות? או שמספיק להחליף רק את כרטיס המסך וזה גם יספיק לי?

15. Started by benz89,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובדקתי כל מיני הצעות למפרטים קיבלתי הצעה פה בפורום שכללה את הלוח אם הזה: MSI P67S-C43 B3 P67 Chipset ומשיחה עם אחת החנויות הם הציעו לי מפרט שיותר יתאים לי לטענתם עם הלוח אם הזה Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI רציתי לדעת מה ההבדלים ועד כמה ההבדל ביניהם גדול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. אוקיי אני מתכנן לקנות מעבד I7 3820 (חוות דעת של חברי הפורום על המעבד הזה תתקבל בברכה) הסיבה שאני קונה אותו כי הוא יושב על הסוקט החדש של אינטל 2011 והוא הכי זול מבין אותם מעבדים מאותו סוקט. אבל נתקלתי שתי בעיות בקניית המעבד הזה אחת מהן זה הלוח אם, כרגע אין כזה מבחר של לוחות אם וגם כל לוח אם שראיתי עולה מינימום 1000 שקל וזה הופך את הקנייה של המעבד הזה ללא כדאית. והבעיה השנייה היא שאני לא מוצא קירור מתאים למעבד הזה. יש לכם המלצות לגבי לוח אם ל2011 וקירור למעבד אני מניח שהתקציב הוא 1000 (גם לקירור וגם ללוח אם)? והאם אולי כדאי לחכות עד שהמחירים ירדו? כרגע יש לי מעבד די ישן Q9550 שכבר אפשר לומר שבקושי עומד בקצב של המולטי טסקינג שאני דורש... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. שלום, המחשב הנ"ל ברשותי כשנתיים, כרגע יש לי בו 3GB, סטיק אחד של 2GB והשני של 1GB המהירות שלהם היא 1066MHZ , מדובר ב DDR3 PC 8500, ממה שאני רואה בחיפושים הזכרון הנ"ל איננו נפוץ ויש הרבה DDR2 במהירות הזו ובמחיר שונה. ממה שבדקתי, יש DDR3 1333MHZ והוא עולה ממש זול, אך השאלה שלי היא האם זה יתאים? ממה שזכור לי אין בעיה במהירויות אלא רק שה FSB של הלוח אם יתן לי רק 800MHZ ככה או ככה, אם ככה אני יכול לקנות 1333MHZ ולהיות בראש שקט? אני רק רוצה להרחיב ל6 או ל 4 GB

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. השאלה בכותרת..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא למשחקים. אולי חיבור HDMI לא יזיק על הלוח. יחוברו 2 דיסקים אחד SSD והשני 1TB רגיל 2X4GB זיכרון - לא צריך יותר מ2 סלוטים לזיכרון. לא יחובר כרטיס מסך למחשב. אני פשוט ממש ממש לא מעודכן היום, איזה לוח קונים? התקציב עד 400 יותר לכיוון 350 ש"ח. אשמח לקבל קצת מידע על ההבדלים בין ה core i3 הישנים לחדשים, מה ההבדל בינם. תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by ראדון,

אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  25. שלם לכל חברי הפורום, אני נמצא בתהליך של רכישת מעבד,לוח וזיכרון חדש. וכאן אני צריך את עזרתכם בנושא. אני בתחום מספיק זמן אבל עדין אשמח לשמוע עוד דעות לפני ביצוע הרכישה * המחשב הולך להיות בשימוש למשחקים,עבודות גרפיקה וסרטים BLU RAY היום יש לי ספק כח 700W של חברת cooler master pro וכרטיס מסך Ati 6970. ** חשוב כמובן שהלוך יהיה כמה שיותר עמיד להרצת מעבד לביצועי OC אני הולך לרכוש מעבד אבל עוד לא החלטתי איזה גוף קירור לרכוש איתו. כך שגם כאן אשמח ליעוץ. 2600K עכשיו הדילמה שלי היא איזה לוח אם לרכוש. שמתי עין על 2 לוחות אם בתקציב שהגדרתי. 1. asrock fatal1ty p67 professional 2. asrock z68 extreme3 gen3 קראתי הרבה על שנהם ועדין לא החלטתי איזה לוח אם נותן לי את התמורה הטובה …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים