מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד אינטל i5 3.2 GHz עם 8GB זיכרון בסטיק בודד ויש לי סלוט לסטיק נוסף, השאלה אם שווה לקנות עוד זיכרון של 8GB- האם זה ייתן לי ערך מוסף איפשהו? יש לי Windows 7 עד כמה שאני מבין (ויש מצב שאני לא מבין מספיק) הוא לא מסוגל לנצל אפילו את כל ה 8 במלואם, ורק עם Windows 8 אפשר להגיע לניצול של 128GB ואפילו יותר.. אם אני נשאר עם Win7 האם ארגיש שיפור עם 16GB לעומת 8? ואם אני משדרג ל Win8? פרטים (שאולי חשובים) נוספים: כרטיס מסך Sapphire 7870 XT 2GB DDR5 , יש לי גם SSD של 128GB וגם קשיח של 2TB, לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מכיר כל מיני תוכנות כמו "Ram Boost" שאמורות לייעל את הזיכרון , מישהו ממליץ ? זה באמת עוזר\עושה משהו ? היה לי 128MB ועכשיו הגדלתי ל-256MB עם 2 סטיקים של 128 , כדאי לי להשתמש בתוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הלוח אם : MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, אבל מה שמוזר לי זה שאפילו שרשום AM3 ( כאילו תומך בכניסת מעב AM3) בפרטים טכנים רשום : 1. Support for Socket AM2+/ AM2 processors: AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ x4 processor/ AMD Phenom™ x3 processor/ Athlon™X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ processor (Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer ''CPU Support List'' for more information. שכאילו אם אני יכניס לשם מעבד AM3 הכוח לו ירד או משה…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישבנו לדו-שיח עם מי שידוע ככוכב הרוק של עולם המיקרו מעבדים, מר ג'ים קלר המוביל את הנדסת הסיליקון כיום באינטל לעתיד חדש ומעניין לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עומד לשפר את לוח האם הקיים שלי, ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אחרי קצת מחקר הגעתי ללוח אם Gigabyte ga-z87x-d3h. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כבדים(assassins creed 4,bf4) וקצת מולטיפלייר. האם לוח האם הזה הוא מתאים, או שכדאי לחפש אחד אחר? אם כדאי, בבקשה תנו לי הצעות
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך המלצה ללוח האם הטוב ביותר שניתן להשיג, שמתאים ל-Intel C2D E6300, ושיתמוך ב-DDR2 התקציב הוא עד כ-600 ש"ח תודה! אייל
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי TwinMOS TwiSTER 800MHZ 512X2 CL5 מעבד E6300 - ולוח P5B איך עדיף לעבוד, על: 800Mhz CL5 677MHZ CL4 533MHZ CL3 ב 800MHZ הוא נותן יחס של 3:2 677MHZ יחס 4:5 וב 533 אני מאמין שזה יהיה 1:1... ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו. AMD מתחמם יותר. אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים. אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים,ניקיתי מחשב מאבק,ובטעות ממש שטותית שרפתי את המעבד. ניקיתי את ההיט סינק שלו שהיה מפוצץ באבק וגם המאוורר,שסיימתי רציתי לבדוק שהמאוורר עובד חלק אז הדלקתי כשהמעבד חשוף ללא גוף קירור הוא פשוט דלק לכמה שניות וכבה. אחרי הכל חיברתי הכל חזרה ויש ציפצופים מהלוח, אז אני מאמין שהמעבד נשרף.השאלה איך אני יכול לדעת אם הלוח גם הוא נהרס,בלי לבדוק עם מעבד אחר... המעבד הוא AMD 1400 תושבת A לא חשבתי שהוא ישרף בכזאת קלילות ממש 2-4 שניות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם : Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Asus P4PE-X/SE (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/26/03) הטמפרטורה של לוח האם היא בסביבות ה - 31 מעלות צלסיוס והמעבד כל הזמן בסביבות ה - 50 מעלות צלסיוס. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות כבדות המחשב עושה Reboot פתאומי כשזה קורה המעבד הוא בסביבות ה - 53 מעלות. האם זה גבוה למעבד הזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר להשוואת מעבדים בין intel e8400 לבין amd AMD Athlon II X3 450
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משהו מכיר לוחות ל-Haswell שתומכים בשני ערוצים של X16 (ששומרים על הקצב ולא יורדים ל-X8 ?) המליצו לי על לוחות עם CHIPSET כפול, האם יש כאלה לשוק הרחב, או שצריך ללכת על פתרון HIGH END ? תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.compusale.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000114 עריכה : הלוח מגיע עם מעבד מולחם און בורד , סביר להניח שזה א.מ.די - אקס.פי 333 .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 565.41 ש"ח :זכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 537.63 ש"ח :קירור למעבד Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Features Copper base, Temperature control & Auto restart. Noise level 27.5~36.0 dBA, Air flow 21.70 CFM at 3,500 RPM, 27.19 CFM at 4,200 RPM 51 שקל :הכל 1155 יש לי שאלות: 1.אני צריך את הקרור למעבד? 2. זה הכי טוב שאני יכול להוציא ב1200 שקל?? 3. אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאתם יכולים להביא ביותר זול או חלק אחר באותו מחיר יותר טוב תגידו לי.. זהו.. זה 99% מה שאני יקנה מי שיש לו מה לאמר על זה שיגיד עכשיו או שישתוק לתמיד :]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שאני יודע שזה הדור הבא של המעבדים מ-AMD, שזה גם ארבע ליבות ושזה אמור להוות תחרות קשה לאינטל. אני מחפש אבל פרטים כמו - לאיזה שוק זה מיועד ? איזה דגמים יצאו ? באיזה מחירים ? והאם שווה לחכות במקום לקנות עכשיו אינטל (למשל E6600 או Q6600) ? תודה לעונים
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור התוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD. התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה שלמעבד 64 ביט יש אוגר של 64 ביט לעומת 32 אומר שהמהירות שלו באמת פי 2?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-