מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד מ-3 הבאים עדיף ללוח הזה: AMD: GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a התקציב הוא עד הוא עד 500 שקל.. המחשב לא יהיה מועמס יותר מדי, בעיקר גלישה,סרטים אופיס ושימושים יומיומים אחרים.. (אבל למרות שגם פנטיום 3 מספיק לשימושים האלה אני רוצה מעבד כמה שיותר חזק בגבול התקציב שלי) לא מתכוון לעשות OC Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box 390 Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 460 Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 495
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הבוקר (24.6) החלטתי לבדוק האם האמת נכונה. אני כבר אומר לכם שמה שאני אגיד פה הוא בעירבון מוגבל כיוון שיכול להיות שיש השפעות לרכיבים נוספים כמו ספק זיכרון וכו, אז ככה, הרכבתי הבוקר מערכת הכוללת AMD ATHLON XP 1800 GIGABYTE VRXP REV 1.1 CORSAIR 256 PC-3200 LEADTEK A 250 GEFORCE 4 TI 4400 מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO קודם כל אני חייב לציין שאין בעית יציבות ולפי נסיוני אין בעיית דרייברים או התנגשויות. התקנתי את כל הדרייברים הקיימים גם של GIGABYTE וגם של LEADTEK ווואלה קסם, הכל עובד חלק ואין שום בעיה, ואז אמרתי לעצמי, או קיי בוא נריץ גם בדיקות יאללה מריך 3DMARK2001SE ניקוד 9488 תגידו מה דעתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוום לכולם , לאחרוהנה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי .. מעבד I7 2600K . לפי היצרן המהירות של הזיכרון צריכה להיות 1333 MHZ . אם אני עושה OC אני יכול להגיע לכל תדר שאני ארצה . השאלה היא האם זיכרונות של DDR4 יפעלו בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם הרבה ישומים כבדים ולפעמים אני שם לב שלמחשב טיפה קשה לסחוב... [אל תמליצו לי על דברים כמו בדיקת וירוסים, רג'יסטרי, וכאלה כי בזה המחשב שלי הוא 100%] בזמן שאני מפעיל משחקים שנחשבים טיפה כבדים.. לדוגמא סימס 2 על הגדרות גבוהות... אני מסתכל בTask Manager ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ... וזאת לא בעיה שלו... אבל אני שם לב שנשארים לי רק 40 - 20 מ"ב פנויים בזיכרון RAM ... כרגע הזיכרונות שלי הם שתי סלוטים של 256 מ"ב ... לפי CPU Z כל אחד מהם פועל על 200 מגהרץ, ככה שבכללי יש לי זיכרון 512 מ"ב במהירות 512 מגהרץ... DDR 1 אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זיכרון... DDR2 .. שתי סלוטים של 512... בלי לזרוק את הזיכרונות הישנים.. השאלה היא איזה מהירות כדאי לי לקחת? האם הזיכ…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה שלום יש לי לוח GA-8IK1100 וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 RPO ליד כניסת AGP על הלוח יש כניסת מתח של 12V וגם על הכרטיס יש כניסה של 12V ואני לא יודע עם מותר לחבר את שניהם ביחד לספק הכח או אולי צריך רק אחד , ואם אחד אז איזה מהם ??? ??? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי על משהו לנוכח ירידת המחירים המשמעותית של הזכרונות. בעתיד יתכן מאוד שאצטרך יותר מ4 ג'יגה והשאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 4 עכשיו כשהמחיר נמוך או לחכות עוד קצת ולקחת סיכון שהמחירים יעלו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם: Albatron PX865PE Intel 865PE Motherboard (800Mhz, Dual DDR400, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) מעבד: Pentium 4 1.8 478 - Northwood B0 כרטיס מסך: Innovision Geforce 4Ti 4200 זיכרון: Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory 333mhz והאם אתם חושבים שאני אצליח להאיץ את המעבד שלי מ1.8 ל2.4 על הלוח אמ הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי TwinMOS TwiSTER 800MHZ 512X2 CL5 מעבד E6300 - ולוח P5B איך עדיף לעבוד, על: 800Mhz CL5 677MHZ CL4 533MHZ CL3 ב 800MHZ הוא נותן יחס של 3:2 677MHZ יחס 4:5 וב 533 אני מאמין שזה יהיה 1:1... ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני זכרונות של 512MB במהירות 667MHZ, ונשאר לי בלוח עוד שני חריצים, אז השאלה היא כמה לקחת? אם אני יקח עוד שניים של 512 במהירות הנ"ל אז יהיה לי בסה"כ 2 ג'יגה, אבל בעוד שנה למשל אז נראה לי המשחקים יצטרכו יותר מ- 2 ג'יגה ואז מה אני יעשה? אם אני יקח אחד של ג'יגה אז לא יהיה לי dual channel.... הקיצר תגידו לי מה לעשות?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-