מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לאינטל - אפל מאשרת סוף כל סוף את מה שכיכב באין ספור שמועות והערכות בשנים האחרונות: שבבי ARM מפיתוח עצמי עומדים להתרחב גם אל העולם של MacOS ולהחליף בהדרגה את מעבדי ה-x86 המוכרים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי TwinMOS TwiSTER 800MHZ 512X2 CL5 מעבד E6300 - ולוח P5B איך עדיף לעבוד, על: 800Mhz CL5 677MHZ CL4 533MHZ CL3 ב 800MHZ הוא נותן יחס של 3:2 677MHZ יחס 4:5 וב 533 אני מאמין שזה יהיה 1:1... ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הלוח המדובר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#ov ואני רוצה להתקין עליו מעבד Athlon2 x3 455 אבל ההערה הזאת מטרידה אותי: האם זה ישפיע בצורה דראסטית על הביצועים המקוריים של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שאני יודע שזה הדור הבא של המעבדים מ-AMD, שזה גם ארבע ליבות ושזה אמור להוות תחרות קשה לאינטל. אני מחפש אבל פרטים כמו - לאיזה שוק זה מיועד ? איזה דגמים יצאו ? באיזה מחירים ? והאם שווה לחכות במקום לקנות עכשיו אינטל (למשל E6600 או Q6600) ? תודה לעונים
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מכיר כל מיני תוכנות כמו "Ram Boost" שאמורות לייעל את הזיכרון , מישהו ממליץ ? זה באמת עוזר\עושה משהו ? היה לי 128MB ועכשיו הגדלתי ל-256MB עם 2 סטיקים של 128 , כדאי לי להשתמש בתוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בהתלבטות מאוד גדולה כבר המון זמן מה עדיף ויעלה יותר את ה FPS ? איזה מפרט יותר חזק ? מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 Super GV-N207SWF30C-8GD או מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060 Super GV-N206SWF20C-8GD
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך המלצה ללוח האם הטוב ביותר שניתן להשיג, שמתאים ל-Intel C2D E6300, ושיתמוך ב-DDR2 התקציב הוא עד כ-600 ש"ח תודה! אייל
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים,ניקיתי מחשב מאבק,ובטעות ממש שטותית שרפתי את המעבד. ניקיתי את ההיט סינק שלו שהיה מפוצץ באבק וגם המאוורר,שסיימתי רציתי לבדוק שהמאוורר עובד חלק אז הדלקתי כשהמעבד חשוף ללא גוף קירור הוא פשוט דלק לכמה שניות וכבה. אחרי הכל חיברתי הכל חזרה ויש ציפצופים מהלוח, אז אני מאמין שהמעבד נשרף.השאלה איך אני יכול לדעת אם הלוח גם הוא נהרס,בלי לבדוק עם מעבד אחר... המעבד הוא AMD 1400 תושבת A לא חשבתי שהוא ישרף בכזאת קלילות ממש 2-4 שניות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה שלמעבד 64 ביט יש אוגר של 64 ביט לעומת 32 אומר שהמהירות שלו באמת פי 2?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישבנו לדו-שיח עם מי שידוע ככוכב הרוק של עולם המיקרו מעבדים, מר ג'ים קלר המוביל את הנדסת הסיליקון כיום באינטל לעתיד חדש ומעניין לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה שהיא כנראה קצת מטומטמת, אני תמיד נוהג לקנות כרטיס קול למחשב כי אני רוצה לשמוע באיכות טובה. האם זה עדיין רלוונטי קיום ואם כן מה לקנות (Creative עדיין זבל ככל שאני יודע)? יש לי עדיין מערכת 5.1 מהמחשב הקודם שחבל לא לנצל והיא צריכה 3 כניסות כדי לשמוע בכל 5 הרמקולים. יש לי גם אוזניות עם מקרופון שחבל לוותר עליהם בשביל זה. האם כל לוחות האם היום מגיעים עם כניסות קדמיות ואחוריות? האם יש איזה לוח-אם (תושבת 1155) ו\או מארז מומלץ (אני הולך להרכיב מחשב חדש בעצמי בפעם הראשונה)? בכל מקרה אני לא מוזיקאי ואני לא צריך חומרה להקלטת\עריכת מוזיקה אז אני לא צריך חומרה "מקצועית". תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים הבאים? מי טוב יותר? 1. AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box 2. AMD Phenom II X6 1075T לפי הדגם ברור ש-X6 הוא החדש יותר אומנם ל-X4 במקרה הזה מחיר כמעט זהה ולכן אני מבולבל שאלה שניה בקשר לזיכרונות. מה החברה המומלצת? איכות, אורך החיים... אותה השאלה לגבי לוחות-אם.. ובהנחה שנרכשים אחד מהמעבדים שמוזכרים למעלה, איזה לוח אם הייתם משלבים? asus או gigabyte? ואיזה דגם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור התוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD. התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם שהיה של חברה בשם MATSONIC אם מישהו מכיר בכלל. בכל אופן הוא נשרף לי ועכשיו אני צריך להחליף אותו, תמליצו לי על לוח זול (כמה שיותר) אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף במשחב הזה כי אני הולך להחליף אותו. ועוד שאלה: אף פעם לא החלפתי לוח אם או פירקתי מעבד אז אם מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים על איך מפרקים את המעבד ומה עושים כדי להרכיב אותו ללוח החדש זה יעזור בהחלט. (ד"א, יש צורך להחליף מארז ?) תודה לכולכם. וכמובן שהזכרונות הם SDRAM 133 עריכה: אני אישית חשבתי על Gigabyte GA-8SDX SIS 645 Motherboard (Creative Sound מה דעתכם עליו ?, בבקשה תענו על השאלה שלי לגבי המעבד...(המעבד אצלי שוכב, לא כמו כרטיס כזה)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הלוח אם : MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, אבל מה שמוזר לי זה שאפילו שרשום AM3 ( כאילו תומך בכניסת מעב AM3) בפרטים טכנים רשום : 1. Support for Socket AM2+/ AM2 processors: AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ x4 processor/ AMD Phenom™ x3 processor/ Athlon™X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ processor (Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer ''CPU Support List'' for more information. שכאילו אם אני יכניס לשם מעבד AM3 הכוח לו ירד או משה…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים בגלל נסיבות שהפעם לא תלויות בי (התברר שהמארזים שרציתי חסרים בארץ) קניית המחשב שלי נדחתה. קראתי את הידיעה הזו: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ לפיה נראה כי במחירי המעבדים שכעת אני רוצה?E6550 / E6750 כלומר באזור ה- 1K ש"ח אוכל לקבל ברגע שיצאו החדשים מעבדים טובים הרבה יותר או לחילופין (אם יהיו) לקנות מה שאני רוצה כעת אבל במחיר נמוך יותר.. אולם כתוב בה "המעבדים שמופיעים בטבלה ככל הנראה יצאו ברבעון הראשון של 2008" היות ואני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי ללפחות 3 שנים ללא החלפת רכיבים בסיסים כמו מעבד ולוח ועם תאימות לתוכנות ושדרוגים עתידיים אני תוהה מה לעשות שווה בכלל לחכות ככה בלי מחשב? מה אתם אומרים, הם יגיעו לארץ במקסימום ינואר-פברואר או שאם אחכה אאלץ להתיי…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחת מחלוצות תחום המחשבים האישיים הקומפקטיים עושה קאמבק עם שלל דגמים עדכניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.compusale.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000114 עריכה : הלוח מגיע עם מעבד מולחם און בורד , סביר להניח שזה א.מ.די - אקס.פי 333 .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-