מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדור הבא של אינטל שמיועד להחליף את מרובעי הליבות הניידים הפופולריים מתקרב ומופיע במבחני ביצועים ראשונים עם תדרים מירביים מרשימים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
32GB יכול לפגוע בעבודות שלא מצריכות זיכרון RAM גדול ? למעבד כמו AMD 3900 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ישבנו לדו-שיח עם מי שידוע ככוכב הרוק של עולם המיקרו מעבדים, מר ג'ים קלר המוביל את הנדסת הסיליקון כיום באינטל לעתיד חדש ומעניין לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי אני מעוניין ליקנות זיכרונות של 1G ואני ראיתי את הזיכרונות האל בnewwegg והם פשוט מדהימים יש להם תיזמונים של 2-2-2-5 !!!! לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-524&depa=1 אז רציתי לדעת האם הם באמת טובים כמו שהם ניראים, ואם הם יתיאו למפרט שלי: מעבד: intel p4 2.6 ht 800fsb 512k לוח-אם: asus p4p800 כרטיס מסך: inno3d g-force fx 5600ultra 128 m 128 bit הארד-דיסק: w.d 80 g 8mbuffer זיכרונות: elixir 512 (256x2) 3200 (בינתיים) אז מה אתם חושבים על הזיכרונות , והאם הם יתאימו למפרט שלי? אהה, ועוד שאלה: ראיתי שבזיכרונות כתוב Registered/Unbuffered אז מה זה Registered ומה זהUnbuffered, ומה יותר טוב?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי יש 3 פינים : און אוף, ריסט, ולפעמים טורבו... אבל איפה הם?!!?!?! אמרו לי שזה קטן.. אבל באיזה איזור זה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חדשות טריות מהיממה האחרונה היא לגבי מעבד חדש ונוסף לסדרת threadripper העונה לשם 1900x מעבד זה יביא רק 8 ליבות, ויעלה בהתאם 550$ בלבד. היה דווח כאן בפורום (על ידי הח"מ) לפני כחודש בערך, על הערכה למעבד שיעלה כך. אז דברנו על 10 ליבות, בפועל קבלנו אותו מחיר אך עם 2 ליבות פחות. לא נורא. המעבד יהיה רלוונטי ללא מעט צרכנים שירצו לקפוץ לפלטפורמה העליונה על כלל יכולותיה, במיוחד IO, רוחב פס זיכרון וכיוצא בזאת, ומבלי לשלם את הפרימיום בגובה 1000$ על מעבד לבדו, זאת באם הם אינם זקוקים לכמות אדירה של ליבות אך כן צריכים את היכולות של הפלטפורמה מסביב למעבד. **לכו תנסו לקבל את כל היכולות הללו פתוחות בפלטפורמה המקבילה מבית אינטל, אשר מסרסת את המעבדים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם GA-H97M-D3h של גיגהבייט ובאתר רשום שהלוח תומך בS\PDIF OUT מה זה אומר שיש לו תמיכה? כי אין חיבור SPDIF בלוח. אז איך מוסיפים? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מעבד ולוח אם. השאלה היא האם שניהם יכולים לעבוד יחד ביחד עם זכרונות DDR4? לוח אם : Gigabyte X99 mATX Motherboatd Micro ATX DDR4 2133 LGA 2011-3 GA-X99M-Gaming 5' mother board. מעבד: Core i7-4930K Processor לשניהם אותו סוקט 2011 העיניין הוא שראיתי שהמעבד הוא דיי ישן, ולא תומך בזיכרונות DDR4 , האם זה צריך להפריע במשהו??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי השוואה בין שני המעבדים 3570 ו-3570K באתר אינטל והיו שני דברים שלא נתמכים בגרסת ה-K: Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology מה שתי הטכנולוגיות הללו? אי ההימצאות שלהן ב-3570K קשורה למכפלה הפתוחה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע 400 שקל בשביל לקנות athlon מבוסס 939 (במקום 754)?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מידע מעניין ששופך אור על הסוגיה. עקרו חוסר בפרוסות סיליקון 7nm , כאשר 80% מהיצור הולך להתחייבויות חוזיות למקרוסופט וסוני לטובת יצור קונסולות: https://www.tomshardware.com/news/tsmc-prioritizing-apple-consoles#:~:text=Meanwhile%2C AMD's contracted 7 nm,will be used for consoles. עבור מעבדי ריזן 5000 וכרטיסי מסך RDNA2 אין כמעט בכלל הקצאה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-