מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מהו הTDP של ה3570K לאחר OC? מישהו יודע? אני יודע שהTDP במהירות המקורית הוא 77W... אשמח גם להצעה למאוור טוב עם פיזור חום של 200W+ (אם זה קיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אשמח למידע על מחירי מעבדי ה-Ivy Bridge כי ברשתות הגדולות עדיין לא פורסם טווח המחירים ואני מחפש לדעת את המחירים למעבד i5 Ivy Bridge תודה
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בגלל שאני רוצה שיהיו בו יותר אופציות, וכרגע אין לי מספיק אופציות שאני צריך בשביל דיסק קשיח וכו'. נכנסתי ליצרנית הלוח האם שלי, והורדתי קובץ EXE של עדכון ביוס לדגם של לוח האם שלי: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=11738&ProdId=2229〈=eng&OSVersion=%0A&DownloadType= אחרי שהורדתי את הקובץ וחילצתי ממנו את הקבצים, אני מבין שצריך להעביר את הקבצים לדיסקט ms-dos. הבעיה שאין לי במחשב חיבור לדיסקטים מיושנים כאלה. יש אפשרות להשתמש בדיסק CD-R כמו דיסק של התקנת XP? השאלה האם אני צריך להפוך את הקבצים לקבצי תמונות כדי שזה יעלה לי את זה באתחול..או שרק אני צריך להעביר את הקבצים לדיסק ה-CD וזהו? הבנתי בדיוק מה …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאד התרשמתי שכדאי לי להשתמש בזכרונות של gskill דווקא . הן משום שהם מומהרים והצלעות קירור שיש בהם , ובכלל שהם מאד חזקים ויציבים . שאלתי היא : האם הם יותר טובים באמת מקינגסטון למשל ? או למה יש להם כזה שם טוב ? ודבר שני במה זכרונות 1600 טובים מה1300 .. תודה למי שיעשה לי קצת סדר בנושא .
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי DUAL CHANNEL מאפשר לשים רק 2 סטיקים של ראם שיפעלו, לא ככה? או שאם יש לי 4 סטיקים יקלטו כולם? ומה בדיוק DUAL CHANNEL עושה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אני בשלב של התלבטויות בין הגירסאות השונות של וינדוס 7. אני רואה פה שגרסאות ה HOME תומכות רק במעבד אחד לעומת האחרים שתומכים בשניים. מחשב עם יותר ממעבד אחד זה נפוץ או עתיד להיות נפוץ בשנים הקרובות? כי הוינדוס 7 שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי לכמה שנים טובות ואולי רק למחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי יש לי לוח אם : ga-965p-s3 רציתי לדעת אם Q9400/9450/9500/9550 יכולים לעבוד על הלוח אם הזה, לפי מה שבדקתי באינטרנט : http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2457 כתוב שזה " not offical support ", רציתי לדעת אם המעבד יעבוד אם כן אז מה זה אומר " not offical support ". ואיך זה ישפיע על הביצועים ? ואם לא, איזה מעבד quad תוכלו להמליץ ללוח אם שלי תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1) מה בדיוק עושים הטרנזיסטורים, הקבלים והצ'וקים בלוח אם? 2) מה זה voltage regulator circuit? 3) האם לכל חלק במחשב (מעבד, זכרונות, כ.מ. וכו') יש voltage regulator circuit-כלומר לפי איך שהבנתי-מעגל אספקת מתח משלו? זה לא מן מעגל גדול כזה שעובר בדרך אל כל החלקים? 4) האם פאזה זה פיצול של אספקת המתח למעבד בלבד-או שגם לחלקים אחרים במחשב יש פאזות? 5) מה זה PWM ומה הוא עושה? 6) איך לבדוק אם ללוח אם יש מתח יציב-רק לפי מספר הפאזות? 7) מהם ההבדלים בין לוחות אם מאותה ערכת שבבים ומה מייחד כל צ'יפסט? 8) אילו לוחות אם תומכים בטכנולוגיית virtua MVP? 9) האם מעבדים של אינטל משתמשים בכמה מתחים שונים? אם כן אלו מעבדים? 10) האם כשאני עושה OC לזכרונות זה מעלה את המתח שלהם? 11) איזה שיקולים צ…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם המעבד משפיע על מהירות משחקים או שזה קשור רק לזכרון או לכרטיס מסך ? אשמח אם תעשו קצת סדר בשאלה החשובה הזאת !
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה מדריכים בקשר לבחירת לוח אם ומדריכים על גופי קירור וכיוצא בזה, ולא מצאתי שום מדריך שמסביר מה צריך לכלול הלוח אם כדי שיהיה יציב לOC? אני יודע שבגלל שכשעושים OC למעבד ולזכרונות המתח עולה, ולכן זה יכול לשרוף את החלקים שמובילים את המתח בלוח אם. אז מה אני צריך שיהיה לי על הלוח אם כדי שאדע שהוא טוב ויציב לOC? מה כתוב במפרט הלוח אם שמסביר את זה? אשמח גם שתראו לי לוחות אם לדוגמה. תודה נ.ב. קראתי וחיפשתי הרבה חומר על זה לפני ששאלתי כאן בפורום.. באמת!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש לוח אם בתקציב של סביבות ה- 300-600 שקל. הדרישות שלי: 1) צריך שיתמוך במעבד i5 2500k לאחר אוברקלוק 2) צריך שיתמוך בלפחות 16GB RAM עם ארבעה סלוטים ובמהירות של לפחות 1600, ובאוברקלוק לזכרון 3) שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר 4) צריך לפחות 2-3 חיבורי SATA 3 זהו... תודה!
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה ההבדל במעשי בין הלוח Add to Comparison List GA-Z77X-UD5H ל Add to Comparison List GA-Z77X-UD3H הכוונה בין 3 ל5 ... אשמח אם תוכלו להסביר בלשון פשוטה גם... =]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ברצוני לעשות מערך CROOSFIRE של שני 7950 OC האם הלוח הזה יתאים GA-Z77X-UD3H? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שתי קיטים של זכרונות הקיט הראשון Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 הקיט השני Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 לשתי הקיטים אותו מהירות 800Mhz ואותו תזמונים CL4-4-4-12 כרגע שתי הקיטים מחוברים ב DUAL CHANNEL בצורה הרגילה 1 - XMS2 2 - XMS2 DHX 3 - XMS2 4 - XMS2 DHX לשאלתי, אני רוצה לשנות את המיקום שלהם בצורה הבאה 1 - XMS2 2 - XMS2 3 - XMS2 DHX 4 - XMS2 DHX במילים אחרות ששתי זכרונות שונים (בצורה בלבד, הנתונים אותם נתונים כמו שאמרתי) יעבדו ב dual channel אני דיי בטוח שלא תהיה בעיה ולא תהיה ירידה בביצועים מישהו יכול לאמת את זה ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקלקל הלוח הקודם, האם גם לוח mATX יכול להתאים? והאם מישהו יכול להמליץ לי על לוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
משהו יכול להסביר את המשמעות של השקף הראשון בביקורת הזאת ? רוחב פס הזכרון של IVY עם ערכת Z77 הוא חצי מ-Sandy עם X79 http://www.hardwareheaven.com/reviews/1482/pg6/intel-core-i7-3770k-ivy-bridge-processor-launch-review-platformmotherboard-benchmarks.html מה זה אומר על ביצועים ? (בשאר הביקורת אין כמעט שום הבדל בביצועים בין המעבד הישן לחדש)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-