עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ggaall,

היי אני עומד לשפר את לוח האם הקיים שלי, ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אחרי קצת מחקר הגעתי ללוח אם Gigabyte ga-z87x-d3h. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כבדים(assassins creed 4,bf4) וקצת מולטיפלייר. האם לוח האם הזה הוא מתאים, או שכדאי לחפש אחד אחר? אם כדאי, בבקשה תנו לי הצעות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חברה שלום יש לי לוח GA-8IK1100 וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 RPO ליד כניסת AGP על הלוח יש כניסת מתח של 12V וגם על הכרטיס יש כניסה של 12V ואני לא יודע עם מותר לחבר את שניהם ביחד לספק הכח או אולי צריך רק אחד , ואם אחד אז איזה מהם ??? ??? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מעוניין ליקנות זיכרונות של 1G ואני ראיתי את הזיכרונות האל בnewwegg והם פשוט מדהימים יש להם תיזמונים של 2-2-2-5 !!!! לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-524&depa=1 אז רציתי לדעת האם הם באמת טובים כמו שהם ניראים, ואם הם יתיאו למפרט שלי: מעבד: intel p4 2.6 ht 800fsb 512k לוח-אם: asus p4p800 כרטיס מסך: inno3d g-force fx 5600ultra 128 m 128 bit הארד-דיסק: w.d 80 g 8mbuffer זיכרונות: elixir 512 (256x2) 3200 (בינתיים) אז מה אתם חושבים על הזיכרונות , והאם הם יתאימו למפרט שלי? אהה, ועוד שאלה: ראיתי שבזיכרונות כתוב Registered/Unbuffered אז מה זה Registered ומה זהUnbuffered, ומה יותר טוב?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מחפש מעבד חדש עקב צוואר בקבוק שהמעבד הנוכחי יוצר לי (מפרט נוכחי בפרופיל) עם הכרטיס מסך. המעבד הולך לעבור OC ללא העלת מתחים ועם קירור אוויר (ה‎Freezer 64 Pro‎ יכול להתאים לתושבת AM3 של ה710?) אני יודע שC2D הוא זן שהולך ונכחד וששדרוג עתידי יחייב אותי להחליף גם את הלוח אם, בזמן שבphenom רק מעבד.. מבחינת ביצועים איזה מהם עדיף לי? איזה לוח אם כדאי לי לקנות (תקציב משזולב של מעבד+לוח אם בסביבות ה1200-300) שיתן לי OC טוב ויציב? תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. אני מתכוון לקנות Radeon X1800XT, ורציתי לדעת האם Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core יהווה בקבוק צוואר עבור הכרטיס וייתכן מצב שהוא לא ינוצל במלואו? 2. איך זה שה-3800+ הוא המעבד כפול הליבה הכי זול של AMD והוא מצליח להתחרות ב-4800+ ללא בעיה אחרי OC של 240MHz? 3. איך כפולי הליבה במשחקים?

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bluemail,

יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sambusak,

שלום לכולם. זה כבר הרבה זמן שאני מרבה לקטר על ביצועי התלת מימד של המחשב שלי (ראו מפרט). בקיצור, דיברתי עם מכר שעובד בתחום הסאונד. הוא ניסה כל מיני מחשבים (כיום עובד עם ATHLON כמובן). אבל הוא סיפר לי שבשלב מסויים הוא עבד עם אמולטור WINDOWS98 עם מקינטוש G4. המפתיע הוא שהמקינטוש הציג ביצועים עד פי 4 ממעבד ATHLON הכי חזק שהיה בתקופה (לפני חצי שנה בערך). ההסבר שניתן הוא העובדה שG4 הוא מעבד 128BIT. כלומר אם הוא מרנדר תמונה של 24BIT, יש לו מנוע מיוחד שמאפשר לו לחשב כמה חישובים כאלו במקביל, בעוד שמעבדי 32BIT, יזדקקו ליותר מחישוב אחד. בתור מי שמתעניין באנימציה ורוצה מחשב חזק, רציתי לדעת אם מישהו פה עובד או עבד על מקינטוש לאפליקציות תלת מימד. האם מישהו עובד על MAC ואמולטור WIN98? א…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני משיג את המעבד ממש בזול דרך חברה, אז לא משתלם לי לשנות דגם לדגם ללא K. OC לא חובה מבחינתי... מחפש המלצה ללוח אם עבורו, כנראה שאקנה כרטיס מסך 3060/3060ti שיהיו ארוכים, האם זה פוסל לוחות Micro/mini? חשבתי גם על הקירור הזה: CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo Red Cooler https://tms.co.il/computer-hardware-components/cooling-solutions/cpu-cooling/rr212tr16prr1 מה דעתכם? אשמח להמלצות על לוח אם כי הלכתי לאיבוד בין הדגמים....

11. שוב כתבי HWZONE לא מראים מקצועיות לצערי הרב. ראו כאן: http://hwzone.co.il/news/135551 א. SuperPi היא תכנית ארכאית, עובדת על ליבה אחת בלבד, משתמשת בקופרוססור i387 שמזמן עבר וחלף מן העולם. הוראות אלה נשמרו כדי לתמוך לאחור בתוכניות שעדיין משתמשות בסט הפקודות הנ"ל. AMD ממשת אותן ע"י אמולציה. בבולדוזר תהיה יחידת נקודה צפה משוכללת ביותר, עובדת ב256 ביטים, עם ביצועים מצויינים ומה אתם בוחרים להראות.... סופר פאי שנשאר פופולרי רק בזכות היותם של מעבדי אינטל עדיפים ספציפית איתו. כשלעצמו המבחן הזה לא מייצג שום עומס עבודה טיפוסי - הוא אלגוריתם מיושן ולא יעיל, הוא מקומפל לסט הוראות שעבר מן העולם. שנית לעניין הליבות. זה לא שמונה של בולדוזר לעמות 4 של i7 אלא שמונה ת'רדים של אינטל לעומת 8 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by sim,

אני מחפש אתר להשוואת מעבדים בין intel e8400 לבין amd AMD Athlon II X3 450

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי כרגע שני זכרונות של 512MB במהירות 667MHZ, ונשאר לי בלוח עוד שני חריצים, אז השאלה היא כמה לקחת? אם אני יקח עוד שניים של 512 במהירות הנ"ל אז יהיה לי בסה"כ 2 ג'יגה, אבל בעוד שנה למשל אז נראה לי המשחקים יצטרכו יותר מ- 2 ג'יגה ואז מה אני יעשה? אם אני יקח אחד של ג'יגה אז לא יהיה לי dual channel.... הקיצר תגידו לי מה לעשות?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Godmoney,

כרגע יש לי ג'יגה זכרון (מורכב משני צ'יפים של Take MS של 512 מגה). אני משתמש ב Vista. הצ'יפסט שלי הוא nforce 4. עד כמה אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? והשאלה החשובה - האם ה nforce תומך ב-4 צ'יפים של 512 בכלל?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by roma4k,

שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yotamoo,

תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני מתלבט בין מעבד ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לבין ?Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?, מה ההבדל בינהם? לוח אם-הציעו לי AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?, זה לוח טוב? וזיכרונות אני ממש לא יודע. תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אף מוכר באף חנות שהתקשרתי אליה.. לא ידע להגיד לי אם המעבד הוא עם ליבת VENICE ולפי מה שאני זוכר זה צריך להיות כתוב איפשהו על האריזה של המעבד... מישהו יכול למצוא תמונה של אריזה כזאת אם המיקום שבו רשום VENICE או מכיר חנות שמוכרת כבר את הליבה החדשה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איזה מהלוחות עדיף לא לקחת , מכוון שהם יכולים להגביל אותי? המעבד הוא Q6600. הGHZ הרצוי : 3.2-3.4 EP43-DS3L EP43-DS3 EP45-DS3L EP45-DS3 תכננתי על EP-45-UD3 שעולה כ 670 ש"ח... ועוד שאלה: CL5 יגביל את ה OC? Q6600 NV120 HD4850\70 320\400GB CM590 4GB CL4

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אם למישהו עוד היה ספק, כעת זה כבר ברור: משפחת מעבדי ה-Threadripper החדשה מגיעה לשבור את חוקי שוק המעבדים לכתבה

23. Started by iSolt,

לוח אם: H97 D3H מעבד: 4590 זכרונות נוכחיים: http://ksp.co.il/?uin=20374 זוג (16GB) האופציות שחשבתי עליהן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FWK2_16 / http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FBK2_16 / http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FK2_16 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=0514-012TB0x2 מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים זכרון: 549 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Transcend DDR3 1600Mhz זכרון: 559 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz מה הזוג שישתלב בצורה הטובה ביותר עם הזיכרון הנוכחי שלי? (אם יש לכם הצעה טובה וזולה יותר …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 32GB יכול לפגוע בעבודות שלא מצריכות זיכרון RAM גדול ? למעבד כמו AMD 3900 ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים