עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by king ping,

יש לי לוח אם של גיגה בייט יש בו תמיכה ב mib רציתי לדעת איך אני יודע אם הזיכרונות שלי תומכים בזה יש לי 512כפול 2 של kingmax בכללי 1024 מגה עובדים על 400 הרץ ועוד שאלה יש לי שם אפשרות של cia שאפשר לשחק בביוס אפשר לשים על מוד של sports ו racing תסבירו לי מה הרעיון אם שווה לעלות את זה או אם ביכלל מותר

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. Started by guy_intel,

ב-18 לינואר אמורה לצאת הסדרה של המעבדים שעובדים ב-35W בלבד. האם זה אומר בהכרח שעם ה-Q9550s יהיה אפשר להגיע לתדר גבוה יותר ב-OC לעומת ה-Q9550 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. תהיתי עם ידוע לכם על עדכון ביוס שיאפשר את קריאת טמפ' המעבד על לוחות גיגהבייט GA-8SR533 ו- GA-8SG667 ??

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by KusHniR,

שיש לו חיבור PCIE יש כזה דבר ?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by zaroor,

1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- ‏Core i3 530 ,‏Core i3 540 ,‏Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן יש לי 2GB זיכרון על המחשב ואני רוצה לקנות עוד 2GB אני לא יודע איזה זיכרון יש לי אבל זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov אם מישהו יכול לשלוח לי קישור לקנות זיכרון שמתאים בזאפ או משהו אני אשמח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המלצו לי עליו לאובר קולינג אבל אני לא מכיר תחברה מישהוא יכול לתת לי פרטים עליו אם זו חברה אמינה וטובה או כדי להחליף ללוח אם של חברה מוכרת לאובר קולינג תודה

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by daniel89,

אהלן, הוספתי זכרונות ושאני מדליק את המחשב אז הלוח אם מצפצף... מה יכולה להיות הבעיה?אולי חיברתי הפוך?יש סיבה שהלוח יצפצף אם הסוגרים הלבנים בצדדים לא סגורים על הסוף?איך אני יודע באיזה צד אני אמור לחבר? אשמח לעזרה..

10. Started by maxth,

ברשותי המפרט הבא: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-p67a-ud3-b3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - gb ddr3 ram 8 הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- SAPPHIRE R9 290 Tri-X כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- corsair obsidian 750d ספק- seasonic 750w x-750 ברצוני להתייעץ האם כדאי לשדרג את הלוח האם ומעבד או להישאר עם המפרט הנוכחי עד השקת דור הבא של המעבדים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי לאחרונה התחלתי לעסוק בעריכה וידאו מקצועית ... בעיקרון אני אעבוד המון על תוכנת פרימייר - אני מעוניין לשדרג את המחשב עד 1000 ש"ח יש לי מעבד E8400 - שקניתי אותו אז.... בשביל משחקים ושאר חלקי מחשב די נחותים (מפרט למטה) אשמח אם תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות : 1. הלוח אם שיש לי.. יש לו שני סלוטים של זיכרונות ואחד מהם לא עובד !! - לכן או שאני מחליף את הלוח .. (יש לי עוד כרטיס זיכרון של 1 ג'יג'ה) - או שאני קונה כרטיס זיכרון אחד של 4 או 8 ג'יג'ה.. מה עדיף ?? 2. במפרט ה E8400 מופיע שמהירות השעון שלו עומדת על 1333, זה אומר שאני צריך לקנות זיכרון ולוח תואמים לאותה מהירות - האם זה הנתון היחיד שאני צריך לקחת בחשבון ? - עד כמה נופל המעבד שלי, ממעבדים חדשים שיש בשוק היום ( E840…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב ושבת שלום, לאחרונה הגעתי למצב של רוויה עם תושבת ה775 ולפי דעתי הגיע הזמן לשדרג,לכן ארצה את המלצתכם. הבחירות שצמצמתי (תוך מעבר על עשרות המלצות וביקורות בחו"ל) מתוך עשרות של לוחות אם הינם: GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 GIGABYTE Z68XP-UD4 ASUS P8P67 Deluxe B3 P8Z68-V PRO ‎ ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 ASUS השימושים שלי הינם: עדיפות לOC מירבי,תוחלת חיים,תמיכה בUSB3 ובגדול קיום מערך SRT עתידי (שיכלול כונן SSD בשידוך לכונן מכאני) אודה גם כן לשידוך מתאים מבחינת זיכרונות טובים לOC -האם צריך 2133 או שעדיף להסתפק ב1800MHZ? שידוך לקירור אוויר:יהיה H100. שידוך למעבד:I5-2500K. תקציב כולל:סביב 1250 ~ אודה רבות למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

אם נשאלה כבר השאלה הזו ולא ראיתי אז אשמח ללינק לשם

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by YOAV28,

שלום התקנתי בשעה טובה את המחשב שלי Q6600 GA-X38-DQ6 2X1GB OCZ 800 MHZ REAPER 8800 ULTRA ZALMAN 9700 ZALMAN 500 W יש לי כרגע בעיה שאני מפעיל את התוכנה הוא מראה לי שהמעבד ב 1600 MHZ שהמהירות שלו היא 2400 בתוכנה הזואת הוא מראה שכרגע הוא על 6 מכפות ובביוס הוא מראה 9 זואת הפעלה ראשונה של המחשב לאחר שסימתי להתקין אותו תודה לעוזרים יואב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by t-macc,

איך הלוח הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501256 אני יודע שהוא לא משהוא אבל יש לי כרגע אינטל שהוא נעול,ואני רוצה לעשות oc אפילו קטן. תודה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

אהלן, אני מעוניין לשדרג סופסוף את הזכרון שיש ברשותי ולהוסיף לו עוד 2GB הנה הפרטים של הזכרון שיש אצלי כרגע: http://www.upf.co.il/preview/619439/56d2c0e2db8c0990551414567f38a708.html אני רוצה להוסיף לו את הזכרונות האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9440 האם הם יתאימו ביחד? לא יהיו בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. אני מחפש לקנות שתי יחידות של 512 עבור OC גבוה ....כרגע הדבר היחיד שמגביל לי את הOC הוא הזכרון ( A-DATA PC4000 ) להגיע ל FSB 300 + - .....ראיתי שLOGIC הוסיפו אותם לרשימה שלהם אני אבדוק איתם מחר מתי הם אמורים להגיע למלאי . תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד AMD2000 האמת היא ששמעתי על המעבד הזה הרבה ביקורות חיוביות אבל גם שמעתי שהם מתחממים מהר,האם זה נכון? למה זה עלול לגרום ומה עושים נגד זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by POD,

האם מעבד בעל 266FSB (כמו ה- AXP) יכול לעבוד רק עם זיכרון בעל מהירות של 266MHz? ומה הקשר פה ל- system bus שעל לוח האם? קצת התבלבלתי ביחסי העבודה בין החלקים :-\ (מזמן לא התעסקתי עם זה). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש לוח אם חדש (עדיף ASUS) בעל ערכת השבבים P45 או X48. ברשותי כרטיס מסך HD4850, אין בכוונתי כרגע לרכוש אחד נוסף ולעשות CF. אני מחפש את הלוח המומלץ ביותר בעל ערכת השבבים הזו מתוצרת ASUS בלבד, כמו כן אני מתלבט בין מעבד C2Q מסוג 9400 או 9550. התקציב לא חשוב כרגע. תודה מראש.

• 51 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?

23. Started by urilevi,

יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by lokorn,

לפי תוכנות זיהוי חומרה יש לי זיכרון Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC3200 (200 MHz) - [DDR-400] 512 MB (2 rows, 4 banks) במפרט שיש לי ממתי שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix - o 64x64 512mb השאלות שלי הן:1. מה זה pc400, אני לא זוכר כבר מה היה אמור להיות המהירות זיכרון שקניתי אבל אני חושב שהיה אמור להיות 333mhz האם pc 400 זה 333mhz? 2. בהנחה שמה שנכון זה מה שהתוכנות זיהוי חומרה אומרות אז איזה זיכרון אני צריך לקנות בשביל לשדרג? מה חשוב שיהיה שווה לזיכרון שקיים? מהירות,חברה,גודל וכו?

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  25. Started by fredi157,

שלום. אני מחפש לרכוש לוח ומעבד חדש עם סה"כ תקציב בסביבות של 1000 שקלים. אני ראיתי את המעבד הבא: http://ksp.co.il/?select=.1027..2..41.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24578&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רוצה לדעת האם הוא טוב ביחס למחיר והאם יש טובים ממנו במחירים אלו. כמו כן אשמח להתייצעות בקשר לאיזה לוח אם לרכוש. והבקשה האחרונה היא אם אפשר לנסות ליצור צוואר בקבוק כמה שפחות רציני עם הכרטיס מסך R9 270X. תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.