מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס קול על הלוח, ואני רוצה להתקין אחד אחר (HERCULES GAMESOUND FORITISSIMO II) זה אפשרי???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש כמה לוחות אם שנראים מצויינים אבל איזה עדיף אני לא יודע ולכן אני שואל אותכם, כמו כן אשמח אם תציינו מדוע לוח אחד עדיף על משנהו תודה ASUS P6T Deluxe http://www.skypc.co.il/pl_product~31300~10~0.htm DFI LanParty UT X58 MSI X58 Platinum או Eclipse http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2385&CatCode=411 GIGABYTE GA-EX58-UD5 (EX58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_886&products_id=8842 כבר הזמנתי מסך, כרטיס מסך וספק כוח: Gecube Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro Asus 22" LCD VW222U זה אוברקיל לעכשיו אבל לא לעוד כמה שנים, ולכל אלו שממליצים לשדרג בעתיד ולקנות עכשיו כרטיס פחות טוב אני לא א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו השתמשתי במערכת 32BIT, עם 2GB זכרון, מאחר וחלק מהתוכנות והמשחקים שבהם אני משחק צורכים 64BIT, שדרגתי את מערכת ההפעלה בעיה שנוצרה - המערכת הפעלה זוללת את הזכרון ומשחקים נתקעים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון, בפניי דילמה: לרכוש 8GB זכרון או לרכוש 4GB ולהוסיף SSD 120GB לצורך שיפור ביצועי מהירות בתוכנות שאני משתמש. מה דעתכם? במידה וכן - להשתמש ב2GB הקיימים שלי או שזה עלול ליצור בעיה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמבוסס על מעבד Ivy Bridge i7-3770. בנוסף אני מעוניין ב USB3 ו USB2 רבים ככל האפשר (גם לחיבור למארז). משיטוט בחנויות יצאתי מבולבל . הבנתי שגם CHIPSET ישנים מסידרת ה 67 מתאימים ולא חייבים 77. על איזה CHIPSET אני צריך ללכת בכדי לקבל תמורה מלאה מהמעבד אך מצד שני לא לשלם כסף מיותר. וגם איזה לוח אם הכי מתאים? אני לא זקוק ל OC כפי ששמתם לב מדגם המעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הלוח אם : MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, אבל מה שמוזר לי זה שאפילו שרשום AM3 ( כאילו תומך בכניסת מעב AM3) בפרטים טכנים רשום : 1. Support for Socket AM2+/ AM2 processors: AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ x4 processor/ AMD Phenom™ x3 processor/ Athlon™X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ processor (Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer ''CPU Support List'' for more information. שכאילו אם אני יכניס לשם מעבד AM3 הכוח לו ירד או משה…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
***Upgrade-Kit*** ************************************************* Intel Pentium 4 3.0Ghz 1MB 800Mhz M.B. Intel 865PE,Dual Chanel DDR400,SATA,AGPX8 USB2.0,HT Support,FullATX,Sound 6CH 3D,Lan 10/100 ****************1144Shekel*** ***1Year Waranty*** ועוד אחת _____________________________________________ Intel Pentium 4 2.4Ghz 512KB 800Mhz M.B. VIA VT800 DDR400 SATA AGPX8 USB2.0 HT Support Full ATX Sound 3D Lan 10/100 ****************894Shekel *** 1Year Waranty***
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מחפש לוח אם טוב שיש לו יכולת OC הכי גבוהה שאפשר למחיר של 600-800, נא לנסות כמה שפחות אבל לא על חשבון הביצועים. מעבד I5, עדיפות ללוח עם CF וSLI
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD מבטיחה מעבדי APU היעילים פי 25 מדור המעבדים הנוכחי עד שנת 2020 לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%99%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%9c-apu/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקנות לוח אם חדש לאחר שהלוח הקודם נשרף לי, הלוח הוא Intel DG43RK. וגם אני צריך לקנות לו זכרון DDR 3 בנפח 4 ג'יגה. האם הזכרון הבא יתאים ללוח?: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14162&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אני מתכוון לקנות Radeon X1800XT, ורציתי לדעת האם Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core יהווה בקבוק צוואר עבור הכרטיס וייתכן מצב שהוא לא ינוצל במלואו? 2. איך זה שה-3800+ הוא המעבד כפול הליבה הכי זול של AMD והוא מצליח להתחרות ב-4800+ ללא בעיה אחרי OC של 240MHz? 3. איך כפולי הליבה במשחקים?
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם Asus p5g41t mlx שמאפשר מקסימום של 8gb זיכרון. יש בו 2 סלוטים של זיכרון שכרגע רק אחד מנוצל, 2gb DDR3. אוכל להוסיף זיכרון, עד 8gb, למרות שהמעבד הוא 2 core? כי הבנתי ממוכר באייבורי שבשביל שדרוג הזכרון, אני חייב מעבד extreme ולא כמו שכרגע יש. קישור ללוח אם ולמפרט: http://www.asus.com/il/Motherboards/P5G41TM_LX/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה! איזה לוח יותר טוב למעבד E6600: *אגב שניהם ללא כרטיס מסך נכון? ASUS ASUS P5B או...................... GIGABYTE ga-965p-ds3
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם שהיה של חברה בשם MATSONIC אם מישהו מכיר בכלל. בכל אופן הוא נשרף לי ועכשיו אני צריך להחליף אותו, תמליצו לי על לוח זול (כמה שיותר) אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף במשחב הזה כי אני הולך להחליף אותו. ועוד שאלה: אף פעם לא החלפתי לוח אם או פירקתי מעבד אז אם מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים על איך מפרקים את המעבד ומה עושים כדי להרכיב אותו ללוח החדש זה יעזור בהחלט. (ד"א, יש צורך להחליף מארז ?) תודה לכולכם. וכמובן שהזכרונות הם SDRAM 133 עריכה: אני אישית חשבתי על Gigabyte GA-8SDX SIS 645 Motherboard (Creative Sound מה דעתכם עליו ?, בבקשה תענו על השאלה שלי לגבי המעבד...(המעבד אצלי שוכב, לא כמו כרטיס כזה)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואו להכיר את אחד מלוחות האם הבולטים שבתושבת ה-AM4 של AMD, שמציע מכל טוב לכל אלה שמוכנים להשקיע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם.... ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\ חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! Gigabyte P35-DQ6 יתרונות * עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..) * מערכת קירור מרשימה ויעילה * אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... ) * סידור לוח אידיאל…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-