מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2814,2800 ה s2h הוא מיקרו ויש בניהים כמה הבדלים. אבל מה המשמעות???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אני או ש i7 870 ירד ב 1500 שקל?!?.... אני זוכר שהמחיר שלו עמד על 3K בערך...[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 14:02:30 אני אוהב לענות לעצמי.... אולי אני יפתח פורום פרטי.... ;Dhttp://www.techpowerup.com/126876/Intel_Cuts_Prices_of_Various_Desktop_Processors.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ספיידרמן 3 אז ככה יש לי לוח ASUS ו512 זיכרון וכרטיס מסך ATI 300X ואני רוצה את הכרטיס מסך וזיכרון הכי פשוטיים וזולים שיספיקו לספיידרמן 3 אני צריך 1GB וכרטיס מסך מספיק טוב אי רוצה כרטיסים פשוטים אבל טובים לא מזויפים ושעושים בעיות הציעו לי את http://kst.co.il/Product.asp?productid=121 ואת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 אבל אתם חושבים שיש כרטיס מסך קצת פחות יקר למרות שזה לא נחשב יקר שיספיק לספידרמן 3 צריך ATI 1300X ויותר נראה לי תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח האם הזה GIGA-BYTE GA7VRXP ואת המאיץ HERCULES 3D PROPHET FDX 8500LE וניכנסתי לאתר של giga-byte וראיתי שיש משהו בעיה עם הATI File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrx_f1.zip F1 (Mar. 01, 2002) 1. MP release GA-7VRXP File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrxp_f6e.zip F6e (Beta) (Apr. 16, 2002) 1. Supports AMD AthlonXP 2100+ CPU 7vrxp_f4.zip F4 (Feb. 26, 2002) 1. "AGP Aperture Size" default to "128Mb". 2. Correct "BIOS Flash Protection" function. 3. Supports Register DDR. 4. Make sure that Flash8xx utility can not flash BIOS when "BIOS Flash Protection" is "Enabled". 5. DUAL BIOS function will auto update the FLASH when…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם.... ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\ חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! Gigabyte P35-DQ6 יתרונות * עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..) * מערכת קירור מרשימה ויעילה * אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... ) * סידור לוח אידיאל…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל במצב לא פשוט גם בקטגוריית דרגת הכניסה:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל רייד בלוחf2a88x-d3 הוא מראה לי רק 2.5 טרה חיברתי 8כוננים של 4 וגם אין לי בביוס אופציה gpt
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר שניסיתי להרכיב מפרט ודיי נתקעתי, אני מעוניין לקבל המלצה למעבד + לוח אם בתקציב של 1500 ש"ח (אפשר לחרוג מעט אם זה ממש מתבקש) בעיקרון חשבתי ללכת על המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X6 1075T Box ₪974 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT75TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-880GA-UD3H ₪556 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950802 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1530 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il עכשיו מה שנורא מוזר לי זה שמחיר המעבד באתר הזה הוא נמוך ביותר בכ-400 ש"ח מהמחיר שלו בכל האתרים האחרים שבדקתי (נעה, RSM וכד'...). יש פה משהו שצריך לבדוק? משהו מוזר? אני צריך מעבד כמה שיותר חזק ומתאים לריבוי משימות ועומס עבודה גבוה. לום אם חשוב לי שיהיה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם... המעבד שלי מגיע בשעות רגילות (לא בעת משחק והפעלת משאבי מערכת חזקים וקשים , אלא רק אינטרנט איסיקיו MSN ומוזיקה) ל50-54 מעלות ו4100-4350 RPM מהירות המאוורר... ובשעות העומס (בעת משחקים, תוכנות אנטי ווירוס כאלה ואחרות, ותוכנות כבדות כמו פוטושופ עריכת ווידיאו ועוד.. ) מגיע לי עד 59-60 מעלות עם 5200-5450 RPM מהירות המאוורר... יש לציין שהמעלות של המערכת (לוח אם ועוד..) היא מאוס סבירה ואף נמוכה למדי 42 מעלות באופן קבוע.. ובשעות העומס היא מגיע ל45-47 מעלות שזה בסדר... למעבד יש את המאוורר המקורי של AMD שצורף לקופסא של המעבד... המאוורר הזה הוא גם של 6000 מאוורר פשוט למדי עם 3 כבלי נחושת מתחתיו... השאלה שלי היא...: 1-האם כדאי להחליף מאוורר למעבד ? 2- מה המעלות הממוצעות למע…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת. מחפש המלצה ללוח אם לתושבת AM4 לידידה שקונה מחשב. המעבד שיהיה עליו כרגע זה Ryzen 3700x (אולי בעתיד ישודרג למעבד 16 ליבות, אבל לא בזמן הקרוב ולא בטוח בכלל) יש מחשבה על OC אבל לא קריטי. אבל כן נראה לי עדיף שיהיו VRMs איכותיים עקב הסיבות הללו. כמו כן: עדיפות ל-4 סלוטים של RAM. כמה שיותר חיבורי SATA (נניח 6 ומעלה) יהיה נחמד אם יהיו שני חיבורי m.2 PCI-E X4 אבל לא קריטי גם אחד בסדר. יכול להיות ATX, אין צורך ב- mATX או קטן יותר (אפשר אם יש סיבה מיוחדת, ככל הנראה יתחבר רק כרטיס מסך ואולי עוד כרטיס אחד בעתיד) עדיפות לרכישה בפלונטר. תקציב עד כ-500 ש"ח פלוס מינוס. (אם שווה להשקיע יותר לטעמכם אפשר גם אבל עדיף שלא) הלוחות שהומלצו ע"י פלו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Core i5 650, s1156, 4MB, GPU Core, Tray Core i5 750, s1156, 8MB Tray איזה מעבד עדיף?? (אין הבדלי מחירים) ויש גם את Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray אבל הוא יותר יקר ב100 ש''ח שימושים כמו של כל אחד משחקים , סרטי HD, אינטרנט, פוטושופ, אופייס וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
??? שלום ! היום פירקתי מאוורר מספק ישן ואני לא ממש מוצא את השקע שעל לוח האם כדי להשחילו - בשמי ובשם ההנהלה ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-