מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול שלי מדגם Realtek ALC88 @ Intel 82801GB ICH7. הכרטיס מובנה בתוך לוח האם שלי, שנקרא Gigabyte GA-G41M-ES2L. הבעייה היא שעל פי ניסיון העבר שלי עם עדכון דריברים של כרטיסי קול אשר מובנים בתוך לוח האם (בעיקר דרך Windows Update), כל ניסיון לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול הוביל להשבתה מוחלטת של הסאונד במערכת ההפעלה שלי, עד שהייתי מחזיר את הדריבר הישן. אז מה צריך לעשות בנידון? האם יש צורך במקרה כזה לעדכן את הדריבר של כל לוח האם (דבר שאני חושש שהוא מסוכן)? או שהתופעה מתרחשת רק בדגמים ספציפיים של כרטיסי קול? (באופן דומה, בעבר כשהיה לי חלונות XP, הייתי מקבל מ-Windows Update עדכונים לדריבר של כרטיס הרשת שלי בזמנו גם מתוצרת Gigabyte, שגם הוא היה מובנ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם הרבה ישומים כבדים ולפעמים אני שם לב שלמחשב טיפה קשה לסחוב... [אל תמליצו לי על דברים כמו בדיקת וירוסים, רג'יסטרי, וכאלה כי בזה המחשב שלי הוא 100%] בזמן שאני מפעיל משחקים שנחשבים טיפה כבדים.. לדוגמא סימס 2 על הגדרות גבוהות... אני מסתכל בTask Manager ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ... וזאת לא בעיה שלו... אבל אני שם לב שנשארים לי רק 40 - 20 מ"ב פנויים בזיכרון RAM ... כרגע הזיכרונות שלי הם שתי סלוטים של 256 מ"ב ... לפי CPU Z כל אחד מהם פועל על 200 מגהרץ, ככה שבכללי יש לי זיכרון 512 מ"ב במהירות 512 מגהרץ... DDR 1 אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זיכרון... DDR2 .. שתי סלוטים של 512... בלי לזרוק את הזיכרונות הישנים.. השאלה היא איזה מהירות כדאי לי לקחת? האם הזיכ…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספיידרמן 3 אז ככה יש לי לוח ASUS ו512 זיכרון וכרטיס מסך ATI 300X ואני רוצה את הכרטיס מסך וזיכרון הכי פשוטיים וזולים שיספיקו לספיידרמן 3 אני צריך 1GB וכרטיס מסך מספיק טוב אי רוצה כרטיסים פשוטים אבל טובים לא מזויפים ושעושים בעיות הציעו לי את http://kst.co.il/Product.asp?productid=121 ואת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 אבל אתם חושבים שיש כרטיס מסך קצת פחות יקר למרות שזה לא נחשב יקר שיספיק לספידרמן 3 צריך ATI 1300X ויותר נראה לי תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס קול על הלוח, ואני רוצה להתקין אחד אחר (HERCULES GAMESOUND FORITISSIMO II) זה אפשרי???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המעבד פנטיום 4 סוקט 478 הכי חזק שקיים? אפשר לקנות כזה? מה השווי שוק שלו?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב SDRAM וזה לא משו 133mhz חשבתי לעלות את זה ל DDR 400MHZ 512 עכשיו איך אני יודע עם זה יעבוד במחשב שלי? יש לי לוח אם MSI 661FM2 איך אני יודע עם זה יתאים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron N5110 עם המעבד שבנושא,האם זה תקין שבמאמץ (הרצת gta4 למשל על גרפיקה גבוהה) הוא יגיע ל94 מעלות?,זה יכול לגרום נזק? אם כן מה אפשר לעשות? (הוא מגיע ישר איך שאני מתחיל לשחק ל81 מעלות ובהמשך הוא הגיע בנתיים ל94 אחרי כרבע שעה של משחק) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני בעוד שבועיים קונה מחשב חדש ואיתו אני קונה ווינדוס חדש שיתאים לביצועים שלו השאלה היא איזו מערכת ווינדוס כדאי לקנות? מצד אחד ווינדוס 7 נחשב כווינדוס הכי טוב ונוח שיש כרגע, אבל הרבה אנשים (ללא ביסוס עובדתי) טוענים שבעתיד הכל יתבסס על ווינדוס 8 ושווינדוס 7 כבר שייך להסטוריה. גם ראיתי שהdirectx החדש הוא רק לווינדוס 8.1 שרק היום ידעתי שיש כזה דבר.. (8.1) אין לי מושג איך זה משפיע (אשמח גם לדעת לגבי זה) בכל מקרה... מה כדאי ולמה? נ.ב אין לי מושג איפה לשים את הפוסט הזה, אבל לדעתי לוח אם מעבד וזכרון זה הכי כללי וקשור (כנראה) לתוכנה שאפשר, אז יכול להיות שזה מתקשר.. (מצטער אם שמתי את זה במקום הלא נכון) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות יד 2 או מוכר לוח אם אם מדגם ga945gcmx-s2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם משהוא קנה בארץ ובמיוחד אם בזיגזג 939 box ומצא קופלון לhl 2 שמה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים הבאים? מי טוב יותר? 1. AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box 2. AMD Phenom II X6 1075T לפי הדגם ברור ש-X6 הוא החדש יותר אומנם ל-X4 במקרה הזה מחיר כמעט זהה ולכן אני מבולבל שאלה שניה בקשר לזיכרונות. מה החברה המומלצת? איכות, אורך החיים... אותה השאלה לגבי לוחות-אם.. ובהנחה שנרכשים אחד מהמעבדים שמוזכרים למעלה, איזה לוח אם הייתם משלבים? asus או gigabyte? ואיזה דגם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל המחיר היקר של זכרונות הקורסייר שדילג לפני כשבועיים +- מ299 ש"ח ל345 ש"ח אני שואל אותכם כאן, האם העיסקה של Geil עדיפה ואיכותית יותר? שכוללת זכרונות 4GB באותה מהירות עם CL גבוה יותר. וגם..מה זה EPP? Geil 4GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 5-5-5-15 459 ש"ח Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 2x1024MB Dual Channel 4-4-4-12 With EPP 345 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחנתי את כול הלוחות P67 שיש כרגע בשוק מבחינת פיצ'רים והכול הגעתי ל ASROCK שסיכם לי את הכול . המחיר של הלוח מאוד משתלם והוא ניראה לי מעוד מעניין ולא מצאתי הרבה הבדלים ביחס ל asus pro /deluxe שווים תתוספת העצומה של הכסף . עכשיו מה אתם אומרים האם לקנות אותו או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואו להכיר את אחד מלוחות האם הבולטים שבתושבת ה-AM4 של AMD, שמציע מכל טוב לכל אלה שמוכנים להשקיע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני קונה לוח אם? לפי מה אני יודע אם הלוח אם שאני קונה יתאים לכרטיס מסך או למעבד כלשהו? ומה חשוב להסתכל בקניית לוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-