מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 550 (slot 1) שלם כל כל חלקיו, חוץ מ... לוח אם :-/ , יש עדיין להשיג לוחות כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה בעצם שעון המעבד (GHZ) ? על מה הוא מצביע?? האם זה מהירות המעבד? אני רוה שיש מעבדים עם מהירות שעון נמוכה יחסית שמראים ביצועים טובים יותר ממעבדים אחרים עם שעון מעבד גבוה יותר לסיכום, שאלתי היא...מה הפונקציה של מהירות שעון המעבד (GHZ) תודה ושבוע נעים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... קיבלתי לפני שבוע את הלידטק 6800GT . וגליתי שאני לא מנצל אותו בגלל חוסר זכרון . יש לי לוח אם שתומך בזכרונות RDRAM עם 256 מגה וכמו שאתם הזכרון הזה הוא סיפור יקר ויחד עם מעבד 2.26 של אינטל ובאס של 533 המליצו לי להחליף את השילוש. אני דיי סגור על אטלון 64 2800 או אולי 3000 . שאני מקווה לסחוט ממנו באוברקלוגינג ולהגיע למעבד יותר גבוה. אני מתלבט לגבי זכרון ולוח אם על מה אתם ממליצים? כמובן שהמחשב בעיקר לדום 3 פאר קריי והאף לייף 2 ;D תודה...
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מה אומרים עליו אנשים שקנו http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us מה אתם אומרים לוח גרוע או לקנות בכל זאת? חשובה לי תמיכה ב FSB של 1333 למעבדים עתדיים אחרת הייתי לוקח משהו יותר פשוט
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מידע מעניין ששופך אור על הסוגיה. עקרו חוסר בפרוסות סיליקון 7nm , כאשר 80% מהיצור הולך להתחייבויות חוזיות למקרוסופט וסוני לטובת יצור קונסולות: https://www.tomshardware.com/news/tsmc-prioritizing-apple-consoles#:~:text=Meanwhile%2C AMD's contracted 7 nm,will be used for consoles. עבור מעבדי ריזן 5000 וכרטיסי מסך RDNA2 אין כמעט בכלל הקצאה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הASUS P5GC-MX1333 ודקה לאחר שהעליתי את המחשב הוא שבק חיים. בחנות אמרו לי שהביאו לי מחשב זהה חלופי ולאחר מכן גיליתי שקיבלתי בעצם P5VD2-VM SE ההייתי צריך חבר שיחפש באינטרנט דריבר לזה ועכשיו עשיתי מבדק קטן באינטרנט וממה שאני רואה זה שמבחינת הזיכרון מה שהתכוונתי לקנות עדיף יותר. עד כמה יש הבדל? מה יכולת להיות שעבדו עליי כשאני חזור לחנות כדי לקחת דריבר לצעוק על המוכר ולדרוש פיצוי? לעזרתכם אודה מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לצורך השאלה אני אשתמש במעבד core i7 6700k באחד מאתרי השווואות המחירים מוצגים שני גירסאות של מעבד core i7 6700k אחת Intel Core i7 6700K Tray ואחד Intel Core i7 6700K Box שאלתי היא מה ההבדל בין TRAY ל-BOX
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת. מחפש המלצה ללוח אם לתושבת AM4 לידידה שקונה מחשב. המעבד שיהיה עליו כרגע זה Ryzen 3700x (אולי בעתיד ישודרג למעבד 16 ליבות, אבל לא בזמן הקרוב ולא בטוח בכלל) יש מחשבה על OC אבל לא קריטי. אבל כן נראה לי עדיף שיהיו VRMs איכותיים עקב הסיבות הללו. כמו כן: עדיפות ל-4 סלוטים של RAM. כמה שיותר חיבורי SATA (נניח 6 ומעלה) יהיה נחמד אם יהיו שני חיבורי m.2 PCI-E X4 אבל לא קריטי גם אחד בסדר. יכול להיות ATX, אין צורך ב- mATX או קטן יותר (אפשר אם יש סיבה מיוחדת, ככל הנראה יתחבר רק כרטיס מסך ואולי עוד כרטיס אחד בעתיד) עדיפות לרכישה בפלונטר. תקציב עד כ-500 ש"ח פלוס מינוס. (אם שווה להשקיע יותר לטעמכם אפשר גם אבל עדיף שלא) הלוחות שהומלצו ע"י פלו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD's "tsunami" of products to change competitive picture http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39385
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה עדיף מבין הזיכרונות הנ"ל. כלומר האם עדיף CL נמוך מאשר Mhz גבוה? או להיפך. אודה על קבלת הסברים מפורטים בנושא. יום נעים.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה לוח יותר טוב............ga-7vrxp או ga-7zxr או ga-8irx???????
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)... כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד CORE 2 DUO E7200 לוח אם GA-G31M-S2L כרטיס מסך GTX 650 זכרון כרגע: 2 סטיקים של 1GB PC2-6400 (400 MHz) כל אחד. סה"כ 2 GB. אני משחק לא מעט במשחקים, אבל אין לי בעיה להסתפק בהגדרות בינוניות. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הזכרון. אני שוקל להחליף את הזכרון בלבד ולסחוב עוד שנה-שנה וחצי ואז כבר לקנות מחשב חדש לגמרי על בסיס DDR4, ויש לי מספר שאלות: 1. חשבתי למשל לקנות 2 סטיקים כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=733774 אבל אני לא בטוח מה לבדוק כדי לוודא שהמחשב שלי מתאים, ובכלל לאיזה תוספת ביצועים אפשר לצפות? 2. לפי האתר של הלוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov הוא תומך בתדר של …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז כולם אומרים שאינטל הם קצת יותר חזקים מAMD ויש את המעבד הזה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ויש את זה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM הAMD הוא טריפל ובכל זאת הוא יותר זול מהINTEL. איך זה יכול להיות? הרי הAMD יותר חזק, לא?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של מעבדים של מחשבים נייחים/ניידים חדשים/ישנים? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות, וכמובן לוודא שאני לא מחליף במשהו שיגביל אותי. ספציפית, הייתי שמח להשוות: i5 760 (נייח ישן) i5 6200U (נייד בן כמה שנים) i7 7920HQ (נייד, MacBook Pro) מעבד מדור נוכחי (אולי i3 או i5 או Ryzen כלשהו) תודה מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-