מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין שני הלוחות הבאים עדיף על מערכת מבוססת core 2duo ? 1- DFI INFINITY 975 X IG 2- GIGA byte ga965pds3 אני מחפש את הלוח אם הכי בטוח לעבודה עם הקונרו, שיהיה מבוסס ATI , ושלא יעלה יותר מ k1200 - אם יש לכם הצעות נוספות ללוחות אם אני ישמח לשמוע, תודה
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים... שאלה בוערת מאוד עלתה בראשי בזמן האחרון ואשמח לקבל חוות דעת של חכמים ממניי... למה על פי הנתונים היבשים הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1234 עולים פי 3! מאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 - בהנחה שיש 2 ב Dual Channel יכול להיות שאני סתם הוזה הרי corasair זה מותג עולמי ו twinmos הם חברה "לא מוכרת"(לפחות בישראל) בבקשה אשמח לתשובה עריכה: השאלה היא למה זכרונות שהנתונים שלהם שווים כמעט - הפרש מחירם כל כך שערורייתי
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מתלבט בין I7-4790 ל I5-4690.. אולי אפילו בחסכון של הכסף לטובת הI5 אוכל לקנות את גרסת ה K ולוח אם שתומך OC ולהמהיר את ה4690 I5 ... אבל עדיין לא יהיו לן את הטכנולוגיות שיש בI7... השאלה איפה אני ארגיש את זה? חילוץ קבצי וינראר, פוטושופ, סביבות עבודה כגון visual studio.....? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Pentium D 930 3.0 Dualcore 64 Bit 2x2 Cache Gigabyte 8i945P-G WD 250GB Sata2 16MB cahce WD 60GB Zalman 9500 Cooler HEC 400W אז זה המפרט של המחשב שעד עכשיו היו בו 2*512 DDR2 של Corsair שתי שאלות לי אליכם: 1. מה יותר כדאי לקנות.. [glow=green,2,300]2*1024 [/glow] עם לייטנסי נמוך [glow=green,2,300](3)[/glow] או[glow=red,2,300] 4*1024 [/glow] עם לייטנסי טיפה גבוהה יותר[glow=red,2,300] (4) [/glow] אם נתחשב בזה שהמחשב מריץ רוב הזמן תוכנות רינדור למיניהם ופוטושופ 2. על איזה זכרונות הייתם ממליצים בשתי המקרים אם אני כן רוצה לעשות OC הגבול שלי זה 900 שקל (ל2 או 4 ג'יגה)
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הכתבה שהייתה פה לפני כמה חודשים על החומרים החדשים שאינטל עומדת להשתמש בהם במעבדים החדשים שלה כתבות ממקורות אחרים יתקבלו גם (וגם הסבר על איך אני עושה חיפוש בארכיון חדשות) תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלות וגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתח תודה מראש הערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל אני רוצה לעדכן את גרסת ה-BIOS שלי (ללוח NF7-SL), אבל אני מפחד שהמחשב יתקע באמצע או משהו כזה וידפק ה-BIOS... אז אני רוצה לשאול, האם עידכון BIOS מפר אחריות? תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
א.אני קונה מחשב חדש הוא למישחקים וסרטים ואני צריך להכניס אותו בתוך 2000 ש"ח ~ לכן אני צריך למצא לוח אם סביר במחיר של 300 שקל.... ב.האם שווה להכניס" במאמץ" של עוד 150 שקל ASUS P5Q PRO P45 שעולה ביד שניה 450 שקל {המפרט אמור להיות מעבד-E7400 זיכרון RAM-4GB קשיח-500GB כרטיס-4850 או 4870} תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואו להכיר את אחד מלוחות האם הבולטים שבתושבת ה-AM4 של AMD, שמציע מכל טוב לכל אלה שמוכנים להשקיע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש וצריך מידע על הלוח כדי לדעת אילו ג'מפרים להדליק,מה לחבר והכל הבעיה שאין על הלוח שם (ישן מאוד-378) זה כל מה שכתוב עליו: pc133 gfx pro ht2543cb1 taiwan canada class-b ices-003 אז אין לי מושג איפה לחפש-יש CHIP של SIS וAUDIO של CMEDIA...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 2.4@3.8 x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה עכשיו מפרט למחשב החדש שאני יקנה ועכשיו הגעתי לקטע של הזכרונות: הלוח שאני קונה הוא ASUS P5B שיש לו תמיכה עד 1066MHZ למהירות של הזכרונות, אז עכשיו נתקעתי בשלב של הCL,ראיתי שיש הרבה CLים אז ראיתי שיש הבדל משמעותי במחיר בין CL5 לCL2 (ש2 הוא יותר טוב) שזה הבדל של מחיר של לפחות 200 ש"ח, אז זה שווה להשקיע עוד 200 ש"ח (מינימום) בשביל לשדרג מCL5 לCL2? ויש הבדל משמעותי במהירות בין CL5 לCL2 שהוא מצדיק את המחיר שלו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-