עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bogdant,

תגידו מתי בידיוק ירדו המחרים של CORE2 E6600 אשר אמור לעלות 316$ש זה 1500שח או בכלל יש סיכוי שבארץ זה ירד ל לפחות 1600 עם כן אז מתי באוגוסט לא???

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Jar with me,

כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, ברצוני לדעת מה עדיף מבין הזיכרונות הנ"ל. כלומר האם עדיף CL נמוך מאשר Mhz גבוה? או להיפך. אודה על קבלת הסברים מפורטים בנושא. יום נעים.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)... כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. IBM Creates First 2nm Chip (anandtech.com).

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Naor2231,

זאת המחשב שלי כרגע, בנוסף יש בדרך אליי - מארז - Antec GX1200 כונן - Samsung 256 850 Evo SSD קירור נוזלי - AuraFlow 240 Rgb ובחמישי לחודש שיצאו המעבדים החדשים למכירה(אני מקווה) אני מתכנן לרכוש את הI7-8700. עכשיו ידוע לי שבשביל זה אני צריך להחליף לוח אם וראם ורציתי לקבל ממכם המלצות. יש לוח אם טוב שתואם למעבד החדש שאני יכול לקנות כבר עכשיו? אם לא אז איזה לוח אם ומתי הוא יוצא? ואותה השאלה לגבי ראם(מתכנן על 16)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. עם אני שם סטיק של גיגה אז יהיה לי גיגה של זיכרון?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מה ההבדלים בין הלוחות ועד כמה GPU בא לידי ביטוי בעבודה עם המעבד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sabosal,

ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Thermo,

היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tom123,

זה חשוב מהר שיהיה טוב ושיתאים ללוח וכן לאובר קלוקינג.... תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by בטיטi,

אשמח לסייוע בהבנה :-) 1. האם רכישה של Dual כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 2. האם רכישה של Quad כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 3. האם למספר המעבדים יש קשר ל 64 ביט / תמיכה ביותר זכרון ? 4. לאיזו מטרה לריבוי מעבדים תהיה נצילות גבוהה ביותר ? (עבודה משרדית, תכנות, גרפיקה, אחר ?) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לקחנו את הסטנדרטי החדש של אסוס עבור LGA2066 לסיבוב נסיון - האם יש בו שיפורים גדולים מספיק בכדי להצדיק דור חדש לאותה התושבת? לכתבה

18. שאלה בכותרת.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by moshen1169,

מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by snoopdogg,

שלום לכולם... קיבלתי לפני שבוע את הלידטק 6800GT . וגליתי שאני לא מנצל אותו בגלל חוסר זכרון . יש לי לוח אם שתומך בזכרונות RDRAM עם 256 מגה וכמו שאתם הזכרון הזה הוא סיפור יקר ויחד עם מעבד 2.26 של אינטל ובאס של 533 המליצו לי להחליף את השילוש. אני דיי סגור על אטלון 64 2800 או אולי 3000 . שאני מקווה לסחוט ממנו באוברקלוגינג ולהגיע למעבד יותר גבוה. אני מתלבט לגבי זכרון ולוח אם על מה אתם ממליצים? כמובן שהמחשב בעיקר לדום 3 פאר קריי והאף לייף 2 ;D תודה...

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tomer84,

שלום רציתי לדעת באיזה מעבדים הלוח הזה biostar group g41-m7 תומך כיאילו אם הוא תומך ב i3

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nec_000,

מידע מעניין ששופך אור על הסוגיה. עקרו חוסר בפרוסות סיליקון 7nm , כאשר 80% מהיצור הולך להתחייבויות חוזיות למקרוסופט וסוני לטובת יצור קונסולות: https://www.tomshardware.com/news/tsmc-prioritizing-apple-consoles#:~:text=Meanwhile%2C AMD's contracted 7 nm,will be used for consoles. עבור מעבדי ריזן 5000 וכרטיסי מסך RDNA2 אין כמעט בכלל הקצאה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by maXopka,

טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים