מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אחרי שראינו את MSI מציגה טיזרים לשני לוחות אם בעלי ערכת השבבים X99, גם גיגהבייט מציגה לוח מתקדם משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97-x99/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות שידרוג ואופציות לשדרוג בעתיד, המעבד שלי כבר חלש למשחקים החדשים שיש מגיע ל100% לכן חשבתי לשדרג למעבד Intel Core i7 4790K מיד שניה (מאיביי,אלי אקספרס עם שנה אחריות וחנויות עם דירוג גבוהה). או אולי כדאי לחכות שנה שנתיים ולשדרג את כל המערכת? זה המפרט שלי: CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 16GB Video Card: MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו אז ככה : אני מביא מעבד Q6600 לא משנה איך אני מביא בעזרת ה' . נתחיל מזה שהמעבד שלי כרגע הוא E2140 ולוח אם P5VD2-MX . בקיצור אני מביא את הQ6600+קירור כנראה את הפריזר 7 + אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך גם ב4 ליבות גם בFBS גבוהה כמובן שיתמוך ב4 ליבות והכי חשוב שיהיה בו SLI כי יש לי כבר כרטיס אחד של 8600GT ואני בעתיד הרחוק יקנה עוד אחד . בקיצור מה דעתכם על מה שאני מתכנן לעשות ? איזה לוח תומך בכל הדרישות שלי ? האם משתלם לי בכלל לקנות עוד כרטיס של 8600GT או שבכלל כרטיס אחד לדוגמא 8800 במקום כל הסיפור הזה ? והאם הקירור יתאים לי ? תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות יד 2 או מוכר לוח אם אם מדגם ga945gcmx-s2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לשדרג מעבד בקרוב. יש לי את המעבד 6700K עם הלוח gigabyte ga-z170x gaming 3. ראיתי שהמעבד הנוכחי שיש לי עדיין עולה לא מעט כסף באתר של TMS. האם זה הגיוני? מדובר במעבד ישן יחסית. ולגבי שדרוג, איזה מעבד הכי טוב לשדרוג ללוח אם הזה? והאם כדאי לשדרג גם את הלוח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלות וגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתח תודה מראש הערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי מחפש לקנות את המעבד I7-3770K TRAY ? כל מי שמעוניין לעזור להרים מכירה קבוצתית ולפנות לחנויות מוזמן לפנות כאן 1. alon23
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן של IBM (מקורי, עם כל החלקים המקוריים וללא כל תוספות) מסוג THINKCENTER (דגם MT-M 8189-73G). איך אפשר לגלות מה סוג הלוח הראשי שלו, כלומר מה שם החברה שייצרה את הלוח ומה שם הדגם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה מכיוון שחשבתי על כ.מסך חדש, אני צריך לוח אם חדש כדי שהוא יתמוך ב PCI-E כששלי תומך ב AGP. אז אחרי חיפוש עמוק ועצבני(לא משנה) בזאפ מצאתי לוחות זולים אך כולם AGP ואני גם לא מבין מזה צ'יפסט וכל השטויות הללו. בקיצור אני הורדתי(באופן חוקי,TRIAL) את התוכנה EVEREST Ultimate Edition וזה מה שקיבלתי אז אם אתם יכולים לתת לי לוח אם עד 600 ש"ח במחיר הזה עבור הרכיבים האלו: לוח אם: P4C800 DELUX רוצה להחליף מעבד:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 2 סטיקים של 512 MB. מהירות של שניהם 200 מגההרץ כל אחד. סוג: DDR צ'יפסט: Intel Canterwood i875p תומך במהירות FSB: 800 266 333 ביוס: AMI השם שלו. זה הכל בערך. עכשיו יש לי שאלה: אם אני קונה לוח אם חדש, הצ'יפסט חשוב? ז"א אם יש לי א…
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מתי צפויה יציאה של מעבדי intel x series חדשים? המעבדים האחרונים מהסדרה יצאו בסוף 2019, האם הבאים יהיו שייכים לדור 11 או 12 הבא עלינו לטובה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם זיכרון 800MHz DDR2 Non-ECC CL6 DIMM של KINGSTON מתאים ללוח אם Intel p35 הבנתי ש DIMM שייך ל64 סיביות והמחשב שלי הוא 32 bits זה משנה אם הזיכרון הקודם שלי איטי יותר תודה מראש חגי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
***Upgrade-Kit*** ************************************************* Intel Pentium 4 3.0Ghz 1MB 800Mhz M.B. Intel 865PE,Dual Chanel DDR400,SATA,AGPX8 USB2.0,HT Support,FullATX,Sound 6CH 3D,Lan 10/100 ****************1144Shekel*** ***1Year Waranty*** ועוד אחת _____________________________________________ Intel Pentium 4 2.4Ghz 512KB 800Mhz M.B. VIA VT800 DDR400 SATA AGPX8 USB2.0 HT Support Full ATX Sound 3D Lan 10/100 ****************894Shekel *** 1Year Waranty***
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-