עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by koby058,

על מה רובכם ממליצים ולמה? ??? ?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by SamurAchzar,

לוח לDual Opteron, או Athlon 64 בודד. זול יחסית, 210 דולר (בהשוואה לTyan-ים שעולים מעל 440). מישהו מכיר את הלוח? אם הוא תומך באוברקלוקינג כלשהו?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by shaul,

טוב מכיוון שחבר שלי מתכוון לקנות באנדל חדש...הוא דיי בונה על הלוח אם הזה כקניה שלו, הוא לא מתכנן שום אוברקלוק....הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שיש ברשותם את הלוח אם הזה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. יש לי לוח אם די ישן Msi KT3 Ultra2 VIA Chipset KT333 עכשיו השאלה שלי היא מה המעבד המקסימלי שיכול להתאים לו מחברת AMD

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by 1337,

אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Booobb,

אני קונה מחשב לעבודה משרדית בלבד ומתלבט בין שני לוחות אם; (ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח) MSI KT4AV: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 ABIT NF7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=8 המעבד הוא Sempron 2400 or 220. מה לדעתכם עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by ORrrr,

כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by Peri228,

כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by GNU,

הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by go_go,

אני עומד להחליף את המחשב הנוכחי שלי בחדש ובמסגרת זאת,אני עורך בדיקה לרכישת לוח אם ומעבד (AMD כמובן). המעבד יהיה כנראה AMD 3500 בסוקט 939 .על לוח האם חשבתי לרכוש MSI K8N NEO2 PLATINUM אולם ראיתי באתר של MSI שיש כבר דגמים חדשים כגון K8N NEO4 PLATINUM ו-K8N DIAMOND. ידוע לי שהלוחות הנ"ל מחייבים אותי להחליף גם כרטיס מסך (PCI-E) . לעצם שאלתי,האם ניתן להשיג את הלוחות בארץ? האם כדאי לקנות את ה-NEO2 ולחסוך את רכישת כרטיס המסך? ההתלבטות היחדה שלי הינה, האם בעוד שנה אני יצטער שלא קניתי טכנולוגיה מתקדמת יותר ונשארתי מאחור? לפי החתימה שלי ניתן להבין שגם כיום יש לי מפרט מחשב שעומד יפה בסטנדרטים העכשווים. אשמח אם תעזרו לי בקבלת ההחלטה . בברכה go_go

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Odedb52,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by kedar38,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף למשחקים ובכלל, הלוח של MSI או ג'יגה בייט? והאם ללוח של MSI יש מוניטורים שנותנים טמפ' של לוח, מעבד, צ'יפ ואם הוא תומך ב FIRE WIRE ? כמו הלוח של ג'יגה בייט אני מקונה athlon 64 עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB . בגדול, מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה עדיף לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום רכשתי את הלוח אם - MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 הוא תומך בזיכרון - Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs Supports a maximum memory size up to 4GB with ECC Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM יש לי זכרונות שאני רוצה להעביר מהמחשב הישן הם: 2X PC2100 133MHZ 512MB האם הם מתאימים ללוח? הלוח כול לעבוד איתם?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=47627 אפשרות לSLI בלוח nForce 4 ULTRA חחחחח 200 נקודות הפרש ב3DMARK05 לדעתי מצאו פה פתרון ממש שימושי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ronimenashe,

אפשר לקבל חוות דעת והסברים מי מהם יותר טוב, מחירים, עדיפות..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Gal.z,

השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by nati86,

שלום לכולם, הלוח במחשב שלי הלך לו לעולמו ובמסגרת האחריות צריך להחליף לי לוח. הלכתי למעבדה בה רכשתי את המחשב (לפי הMSI בטח תבינו מאיזה חנות), והוא שם לי לוח של MSI במקום הGIGABYTE שהיה לי, ואמר שאם ארצה ישים לי GIGABAYE רק שצריך להזמין. קראתי על הלוח באתר של MSI (הדגמים של שני הלוחות בכותרת) ויש לו יותר פיצ'רים מהGIGABYTE. השאלה היא אם כדאי להישאר עם הMSI או להחליף לGIGABYTE המקורי שהיה לי? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין לדעת מה דעתכם . הלוחות נמצאים באותו מחיר , אותו ציפסט , וכמעט זהים. מי לדעתכם עדיף ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by dankken,

שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nik55,

היי מתלבט בין 2 הלוחות האלו וקצת מופתע שהמחיר של ה msi נמוך כל כך ..הוא לא לוח אמין? אני מתכונן לשים אינטל 7200 וכרטיס מסך msi 4670 השימוש בייתי לחלוטין ללא אוברקלוקינג או משחקי אקסטרים איזה לוח יתן לי אמינות וביצועים ל 5 השנים הקרובות?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by mordidot,

מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by haviv822,

עבור core i5 2500k שיעבור OC Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-C45 B3 שניהם במחיר כמעט זהה על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. Started by ozwrx,

בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.