עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://reviews.zdnet.co.uk/0,39023100,39164010-1,00.htm הסקירה מלפני חודש. הסקירה נפתחת בהשוואת צריכת חשמל כוללת של מערכות זהות למעט לוח+מעבד: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by penny1,

מה זה בעצם שעון המעבד (GHZ) ? על מה הוא מצביע?? האם זה מהירות המעבד? אני רוה שיש מעבדים עם מהירות שעון נמוכה יחסית שמראים ביצועים טובים יותר ממעבדים אחרים עם שעון מעבד גבוה יותר לסיכום, שאלתי היא...מה הפונקציה של מהירות שעון המעבד (GHZ) תודה ושבוע נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eranisra,

איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק?? חבר שלי רוצה לקנות אותו

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by sollito,

שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)... כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by SixKiller,

שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי, (פתחתי ת'רד זהה בפורום המפרטים- ואני לא יכול למחוק. אז אם צריך בבקשה תמחקו אותו). OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. Undecided בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DS,

אז ככה מכיוון שחשבתי על כ.מסך חדש, אני צריך לוח אם חדש כדי שהוא יתמוך ב PCI-E כששלי תומך ב AGP. אז אחרי חיפוש עמוק ועצבני(לא משנה) בזאפ מצאתי לוחות זולים אך כולם AGP ואני גם לא מבין מזה צ'יפסט וכל השטויות הללו. בקיצור אני הורדתי(באופן חוקי,TRIAL) את התוכנה EVEREST Ultimate Edition וזה מה שקיבלתי אז אם אתם יכולים לתת לי לוח אם עד 600 ש"ח במחיר הזה עבור הרכיבים האלו: לוח אם: P4C800 DELUX רוצה להחליף מעבד:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 2 סטיקים של 512 MB. מהירות של שניהם 200 מגההרץ כל אחד. סוג: DDR צ'יפסט: Intel Canterwood i875p תומך במהירות FSB: 800 266 333 ביוס: AMI השם שלו. זה הכל בערך. עכשיו יש לי שאלה: אם אני קונה לוח אם חדש, הצ'יפסט חשוב? ז"א אם יש לי א…

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ziv_r,

ניסיתי לקרוא קצת שירשורים בנושא ולא מצאתי תשובה לשאלותי. מה הקשר בין המעבד\לוח אם\זכרון בהקשר של מהירות? האם נכון שרצוי שלכולם יהיה אותה מהירות? האם נכון ששום מעבד לא יכול לתקשר עם הזכרון\לוח אם במהירות גבוהה יותר מ 667? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BenSalem2,

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2165 האם הלוח אם הזה יעביר לי טוב את המפרט הבא?? GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box 4GB MEMOREY KINGSTON והאם יש לכם לוח אם מומלץ לרכיבים שלמעלה התקציב הוא עד 400 עדיפות לגג 330 תודה רבה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ohadbx2,

המפרט שלי: מעבד CORE 2 DUO E7200 לוח אם GA-G31M-S2L כרטיס מסך GTX 650 זכרון כרגע: 2 סטיקים של 1GB PC2-6400 (400 MHz) כל אחד. סה"כ 2 GB. אני משחק לא מעט במשחקים, אבל אין לי בעיה להסתפק בהגדרות בינוניות. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הזכרון. אני שוקל להחליף את הזכרון בלבד ולסחוב עוד שנה-שנה וחצי ואז כבר לקנות מחשב חדש לגמרי על בסיס DDR4, ויש לי מספר שאלות: 1. חשבתי למשל לקנות 2 סטיקים כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=733774 אבל אני לא בטוח מה לבדוק כדי לוודא שהמחשב שלי מתאים, ובכלל לאיזה תוספת ביצועים אפשר לצפות? 2. לפי האתר של הלוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov הוא תומך בתדר של …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. המחשב כרגע במעבדה,לא מצאתי כרטיס מסך שאיתו אוכל לבדוק אם זו הבעיה. המחשב משמש אותי רק עבור גלישה וצפייה בסדרות וסרטים. אני במרבית מהיום לא נמצא בבית,נמצא בלימודים ועם מחשב נייד. אם הכרטיס מסך יהיה הבעיה אז נראה לי שאני אקנה את ה - RX460 WINDFORCE OC 4G 4GB ייתכן שבשנה הקרובה אני אשדרג את המסך הישן שלי(שכבר גוסס עם מס' שורות של פיקסלים שורפים) ל - Dell U2515H. האם שווה לחשוב כרגע על שידרוג של מעבד/זיכרון? כשאני גולש (משתמש ב-Chrome),בד"כ פתוחים במקביל מס' רב של טאבים אז לפעמים זה מאט מאוד את הגלישה ואת המהירות של המחשב. העניין שהלוח אם שלי תומך עד DDR3 2000MHz וזה עם OC. ללא OC,המקסימום שאני יכול זה DDR3 1866MHz. לפה נכנס המעבד מ-2009,שתומך עד DDR3 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by maXopka,

טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Sepsis,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתכם לגבי שדרוג המעבד שלי לטובת שיפור ביצועים בתוכנות Lightroom 5 ו-Photoshop. נכון להיום אני עם AMD Athlon II x4 640 (3.0ghz) שיושב לו על GA-MA78LMT-US2H עם 16GB זיכרון 1600. החוויה שלי בזמן השימוש בתוכנות (בעיקר בלייטרום) איננה חלקה. כשאני בודק את ביצועי המעבד תוך כדי עבודה אני רואה שכמעט כל פעולה שאני עושה בזמן עיבוד התמונה מקפיצה את העומס על המעבד ל-100% בכל ארבעת הליבות. זה בא לידי ביטוי באיטיות וגמגומים קלים בכל תמונה, אבל במצטבר כשעובדים על כמות גדולה של תמונות זה די מעצבן. יש לציין שמערכת ההפעלה, התוכנות עצמן, הקטלוג וקבצי המקור של התמונה כולם נמצאים על Samsung Evo 4 SSD (256gb). אופטמיזציה של הדיסק והתוכנות עצמן (הגדלת cache וכדומה) כב…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אוקיי אז כולם אומרים שאינטל הם קצת יותר חזקים מAMD ויש את המעבד הזה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ויש את זה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM הAMD הוא טריפל ובכל זאת הוא יותר זול מהINTEL. איך זה יכול להיות? הרי הAMD יותר חזק, לא?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Boomer,

היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by super4life2,

שלום רציתי לשאול אם arctic alphine 11 rev 2 92mm fan מתאים ל i7 4790, מבחינת הטמפ' שלא יעלו ליותר מדי בזמן מאמץ ללא oc ולא מתוכנן גם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KingYes,

שלום לכם. רכשתי בזמנו את הלוח אם עם החשש של תקילות ב-4 חיבורי ה-SATA-ות. כמובן, היה לי בעיות קשות עם המחשב, שלבסוף התברר שזה הגיע מה-SATA-ות.. כמובן שאם הייתי משתמש ב-SATA3, אז הכל עבד כמו שצריך.. עכשיו KSP החליפו לי ללוח אם חדש.. כיצד ניתן לוודאות שאכן זה גירסה של לוח אם התקינות ולא עוד לוח כמו שהיה בעבר עם החשש לתקילות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nec_000,

אז ככה חברים הולך הספור הבא שלנו. בימים אלו עת מדברים כל העולם ואחותו על הדור הבא של מאיצים גראפיים הנמצא עוד מעט לפתחנו, הנני מתחיל לבצע הכנות מקדימות משלי - לבחור לאיזה כרטיס מסך הבא הנני רוצה לשדרג, זה שיחליף את הכרטיס R9 390 הנוכחי שלי (שעושה עבודה מהימנה עד כה). בכוונתי לשדרג לכרטיס הבא, ברגע שהדור הבא של מאיצים ייצא לשוק (משוער ברבעון שניים הקרובים) והלוחות יועמסו בהתאם בהיצע רב ואטרקטיבי של כרטיסים משומשים - שהרי הכי נבון לבצע זאת אז. הכרטיס הבא בתור אחרי כרטיס מרמתו של R9 390 (כמותו יש אצלי כאמור) הוא כרטיס מקליבר כדוגמתם של gtx980ti או gtx1070. אז בשלב הראשון אומר לעצמי, שמכל מה שזוכר במרופרף בראש - …

דיונים חדשים בפורומים