מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

קניתי מעבד מKSP, והם רשמו על גב המעבד את השם שלו עם טוש. חשבתי שזה יכול להפריע קצת למגע של גוף הקירור עם המעבד (ממש קצת, אבל עדיין...). האם זו באמת בעיה? ועוד שאלה: האם אפשר לגעת בגב המעבד ובמשטח המגע של גוף הקירור עם המעבד עם ידיים חשופות בלי בעיה, למרות שיש טביעות אצבעות, או שזה מפריע למגע ביניהם? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

צהריים טובים: יש לי מחשב נייד מדגם:Toshiba Satellite A300-247 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless Lan (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet Lan מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5mm (front) / 38.5mm (rear) משקל: 2.72Kg אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 8 או 10 (גם 12 טוב אם אפשר) איזה זכרון עליי לקנות? אשמח לקבל המלצות על זכרונות ספציפים, ואם א…
- 

- 3 תגובות
 - 577 צפיות

- 

- 

חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול
- 

- 3 תגובות
 - 972 צפיות

- 

- 

אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה
- 

- 0 תגובות
 - 750 צפיות

- 

- 

היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.
- 

- 3 תגובות
 - 482 צפיות

- 

- 

יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
- 

- 1 תגובה
 - 1.8k צפיות

- 

- 

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..
- 

- 18 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אהלן. יש לי מעבד Core i7 3770K המעבד כל הזמן על מהירות 1.6Ghz לא משנה מה אני עושה כדי לגרום לו לזוז ל 3.5 שהוא אמור לעבוד בו. אני מריץ Prim95 דוחס קבצים ופורס וכל הזמן הזה המעבד תקוע לו על 1.6Ghz צריך עזרה דחופה בלהבין איך לתקוע אותו על 3.5
- 

- 8 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום איך קוראים לזה קירור צפוני כמו כן תמונה http://intel-dx79si.com/images/Intel-DX79SI-motherboard-450w.jpg צלעות שרשום dx79si זה איך קוראים לקירור? איך משיגים האלה (לא חייב אותו שם שלו)
- 

- 3 תגובות
 - 821 צפיות

- 

- 

שלום, ראשית, מה הזיכרון המקסימלי שאני יכול להרכיב על לוח האם הזה (כל הפרטים הטכניים של הזיכרון, אם אפשר בבקשה, כדי שאני אוכל להזמין בקלות באינטרנט). שנית, האם יש טעם להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק קשיח SSD? האם המהירות תעלה בצורה משמעותית ואיזה זיכרון SSD לקנות? תודה על העזרה!
- 

- 0 תגובות
 - 711 צפיות

- 

- 

שלום, האם Kit של 2X4GB במהירות 1600Mhz מספיקים כדי להריץ את Adobe Premiere 6 או שחובה או מומלץ 16GB? האם הייתם מעדיפים Corsair,G.Skill או Kingston? תודה מראש..
- 

- 9 תגובות
 - 932 צפיות

- 

- 

מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…
- 

- 1 תגובה
 - 832 צפיות

- 

- 

שלום יש לי את הלוח אם שציינתי בכותרת ואני מעוניין לשדרג את הזיכרונות שלי לאלה CML16GX3M4A1600C9 אבל אני לא בטוח שהלוח שלי מתאים (כאילו ב95% אני בטוח שזה מתאים) ואני סומך עליכם אנשי פורום זה בעיניים עצומות ! אז הנה הלינק לאתר החברה של המוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#ov ויש שם גם להוריד את כל הזיכרונות התואמים אבל הזיכרון הנ"ל לא מופיע ורשום שם במפורש שזה לא כל הזיכרונות התואמים.. אשמח לעזרה+ אשמח גם לדעת להבא על פי מה בודקים(פעם חשבתי לפי תיזמונים אבל אני כבר לא בטוח..)
- 

- 1 תגובה
 - 632 צפיות

- 

- 

זה לא שנגמרו לי הדפים במדפסת, אני פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי והאם זה לא מסכן את הרכיבים אם אני אצבע את הצ'יפסט והMOSFET? לא בהכרח בצבעי גועש או משהו כזה, אפילו עם טוש כמו זה לכתיבה על דיסקים... אשמח לתגובות ודעות.
- 

- 2 תגובות
 - 807 צפיות

- 

- 

מרכיב מחשב סלוני ומחפש לוח אם במקום ga-h67n שלא אשמח להמלצות או חוות דעת על p8h77-i מפרט נוסף: מעבד i3-2100 מארז ssg-07 של silver stone
- 

- 2 תגובות
 - 657 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?
- 

- 2 תגובות
 - 875 צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף? אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה. תודה בכל אופן.
- 

- 5 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום אני מבקש עזרה בחיפוש לוח אם שיתאים למערכת שאני בונה ויענה על הצרכים שלי ובכל זאת שיהיה זול ככל האפשר. המערכת היא כזאת: מעבד I5 3550 זיכרון 1600 4 סלוטים כרטיס מסך GTX670 חוץ מזה חשוב לי שהלוח יתמוך ב USB3 לגבי OC אני לא מתכוון לעשות בכלל! תודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 519 צפיות

- 

- 

מפרט המחשב : מעבד i7 3930 לוח saberttooth x79 כרטיס מסך gtx680 4g Gainward זכרונות g.skill 4*8g 1600mhz ripjawsz ספק crosair1050 כונן Prevail Elite SSD 240GB pny ולשאלה :לא מצליח לקרוא את הזכרונות בתור 1600mhz נקראים רק בתור 1333mhz עשיתי עידכון ביוס מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות?
- 

- 2 תגובות
 - 569 צפיות

- 

- 

שלום, בעקבות המלצה של הפורום החלטתי לשדרג למחשב של אבא שלי את הזכרון. כרגע יש לו שני סטייקים של 1 גיגה DDR2 667 שעובדים במקביל ויש לו ארבעה סלוטים. על מה אתם ממליצים?
- 

- 6 תגובות
 - 756 צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה
- 

- 3 תגובות
 - 639 צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 בתור לוח לOC? יש לו רק 8 פאזות למעבד, אבל בכל זאת הוא איכותי... מה דעתכם?
- 

- 1 תגובה
 - 755 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם חדש לאחר שה- asus p8z68 v pro נשרף :-[ . הרכיבים שברשותי הם: מעבד - i7 2700k זיכרונות - 2x4GB low voltage 1.25 sniper של G.Skill כרטיס מסך - Asus DirectCU II (EAH 6950) ספק כח - SeaSonic 520W 80plus bronze אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם יציב ואמין. והכי חשוב ... שלא ישרף. :
- 

- 10 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

אני בונה מחשב חדש על בסיס i5 3570K וכרטיס מסך GF GTX670 ובגלל שאני יודע שלא תהיה לי אופציה בעתיד לבצע קניה של מחשב שלם חדש (לפחות לא בשנים הקרובות רחוקות) אני מעוניין שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך במועד מאוחר יותר. בדקתי את הדגמים המומלצים שבד"כ אני רואה במפרטים בפורום (msi z77a-g45 או gigabyte z77-D3H) והם שניהם תומכים בXfire אבל לא בSLI... רציתי לדעת האם אני מחוייב להוציא את ה800+ שקלים על z77x-d3H או על הz77a-g55 על מנת לקבל את היכולות הללו או שיש עוד אופציות רלוונטיות? כמו כן כמה יהיה ההבדל אם אני אקח לוח עם צ'יפסט z68 במקום? יש לוחות כאלו עם תמיכה בUSB 3 או PCI-E דור 3? תודה רבה! (נ.ב MSI וGigabyte הם הברנדים הנמכרים ע"י TMS וזאת החנות שכנראה ממנה אקנה את המח…
- 

- 6 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?
- 

- 2 תגובות
 - 636 צפיות

-