עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חייב לנקות את המעבד עם אלכוהול 70% ? (את המשחה טרמית שלו) אין משהו אחר? אפשר לנסות עם ערק או משהו? :-X או אציטון לפי מה שידוע לי,ערק מעל 70% אלכוהול :lol: הא? מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yosisharaby,

אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by McJ,

אוקי....יש לי גם שאלה....איזה לוח יותר טוב?(ביצועים ו OC) http://www.pch.co.il/docs/pd1302684149.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd435309112.htm תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bla7,

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני קונה מחשב חדש... תקציב של עד 6 בערך עם מסך... אז אני כמעט סגור על כל הדברים חוץ ממעבד זיכרון ולוח אם... Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 שח MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI = 525 שח 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition Triple Channel 790 שח הקו מחשבה שלי זה מעבד לוח אם וזיכרון שיחזיק לי כמה שנים.. שאותם אני לא יצטרך לשרג... אני לא מתכנן oc לפחות לא בעתיד הקרוב... בנוסף מה שהנחה אותי זה לקחת לוח אם שעובד עם ddr3 ב 1600 mhz והתאמתי לו את הזכרונות של ocz. מה דעתך במחיר של 2500 רק על הלוח אם והזיכרונות כדאי משהו אחר או שזוהי בחירה טוב לכמה שנים הקרובות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gggil,

אני רכשתי מעבד E6500 ורציתי לדעת אם למישו יש נסיון איתו באובקלוקינג או נסיון כלשהו... אודה לכם על שיתופכם במידע

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by NTK1,

אני רוצה להחליף כרגע רק לוח וכרטיס מסך כרגע יש לי מעבד פנטיום 4 2.5 אני רוצה לוח עם PCI-E ויתמוך גם במעבד שיש לי וגם בפנטיום D (שאני יוכל להחליף בעתיד) ועוד שאלה, אפשר להפעיל זיכרון DDR על לוח שמאפשר DDR2?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מהי הטמפרטורה שמחשבי AMD יכולים להישרף? (מערכת: AMD Athlon thX2600 XF ) דיסק קשיח:80GB זכרון:512 of the RAM 412DDR כרטיס מסך: NVIDIA GEPORCE4 2.8GH

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by domuzy,

מעבד: Intel® Pentium® 4 Processor 2.8GHz 533MHz לוח אם: ASUS P4S533-MX זיכרון מהיר: DDR 512MB 333MHZ מהיר במיוחד כרטיס מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D משולב חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים דיסק קשיח: Western Digital/Seagate 120GB 7200RPM אנא שימו דגש בעיקר על לוח האם, ואם יש למישהו גם סיכוי לתת הערכת מחיר- אברך אותו! תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך זיכרון ddr אבל יש כול מיני סוגים כמו: ddr pc2300/400 וכדומה אז איזה אני צריך ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by slider,

שלום, חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב מPCHARDWARE עם מעבד Athlon XP 1800 , ולוח אם Gigabyte VRX , הוא סיפר לי שהטמפ' של המעבד במנוחה היא 58, עם מזגן 52 ועם מארז פתוח, 48 . הוא אמר שלמאורר ששמו לו, קוראים Green משהו... ושהוא עולה בערך 15$ ... נראה לכם שהטמפ' בסדר? ???

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. ^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ProRules,

מה יותר טוב למשחקים ותוכנות ובמה? core 2 quad Q6600 l2 cache 8mb core 2 dou E8400 l2 cache 6MB

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by see4,

יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Dubek,

אני רצה להחליף מעבד במחשב ישן שיש לי. רציתי רק לדעת אם בשביל להחליף מעבד אני צריך רק לשים את המעבד החדש בסוקט שלו, או שצריך לבצע פעולות נוספות? (למשל אם המעבד יותר חזק מהמעבד הקיים, צריך איכשהו להגביר את זרימת החשמל ודברים כאלה)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by kobipk,

שלום אני צריך המלצה לזיכרון למחשב הצרכים שלי בעיקר תוכנות כמו AE 3DsMax PS ועוד... יש ברשותי כרגע 6G האמת שהוא אינו מספק אותי בעיקר בקטע של רנדר בסצנות שונות עם זה יעזור המפרט שלי (לא הכנסתי את כל המפרט כמובן שיש עליו קירור וO.C מעבד intel core i7-2600K 3.40GHz לוח אם ASUS Maxsimus IV Extreme B3 זיכרון OCZ-x3-2G 1600 כרטיס מסך GTX 470 ארד דיסק 2T WD 1T sumsung ,תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולכם, לוח האם במחשב שלי הוא B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) של גי’גה בייט. גרסת הביוס הנוכחי היא f64c, והחלטתי לעדכן לגרסה החדשה ביותר (f68d). את קובץ העדכון הורדתי מכאן - B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) Sup...B450M AORUS ELITE (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGA...עשיתי שורה של נסיונות, גם דרך Q-flash וגם באמצעות תוכנת עדכון הביוס של ג’יגה-בייט. בין הפעולות שעשיתי: פרמוט כונן DOC חיצוני בתצורת FAT32. שחזור הגדרות ברירת המחדל של הביוס הנוכחי. עדכון הדרייבר של ערכת השבבים. על אף ביצוע הפעולות הר”מ, כל הנסיונות כשלו, ואליהן התלוו הודעות השגיאה שלהלן: bios id check error bios part number is incorrect הרשת לא סיפקה לי פתרונות. האם יתכן שיש בעיה פיזית בביוס שמונעת א…

23. Started by shklak,

אמנם לא ממש רלוונטי, אבל בכל זאת מעבד (ארכיטקטורה למעשה) מעניין מאוד ועם עבר מפואר. הייתי אומר שלפחות הנתונים שלו מעניינים (בלשון המעטה) : מקור : http://theinquirer.net/?article=24284 למי שלא מכיר את הארכיטקטורה הנ"ל, פרט קטן ואולי שולי מתוכה, שאולי יזכיר נשכחות - תדר המעבד הגיע לסביבות 200-233 MHz בזמן שהפנטיום, בזמנו, דישדש ב-60/66 MHz. למתעניינים, חלק ראשון מתוך כתבה מקיפה ביותר אודות הארכיטקטורה - The History of Alpha Processors: Facts and Comments מקור : X-Bit Labs

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם משהו מכיר לוח אם התומך בשני מעבדי QUAD שאינם Xeon? אם קיימים היכן ניתן לרכוש בארץ? אנו בונים שרת חישובי ורוצים להמנע מרכישת שני מחשבי QUAD תקציב עד כ 10000 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gidon55,

שלום, אבקש את המלצתכם בנוגע ללוח ומעבד לצורך עריכת וידאו. הלוח צריך להיות מהיר ולאפשר שמוש במקסימום של 4 ג'יגה זכרון ושלושה כוננים קשיחים. המעבד לא צריך להיות מהיר במיוחד או להציע פיצ'רים מיוחדים מאחר ואני משתמש בחומרת עריכה יעודית. אדרנלין, אם מישהו מכיר ואם לא זה לא נורא. תקציב זה לא ממש בעיה מכיוון שבכל מקרה לא תגרדו את המחיר של הציוד מסביב, אבל נאמר לא יותר מעשרת אלפים שקלים. תודה רבה, גדי.

• 15 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.