עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח שלי זה Gigabyte P35-DS3L (המעבד נ"ל), עכשיו שאני מפעיל בביוס את ה M.I.T (השליטה על מהירויות רכיבים בביוס שלי) הוא מראה מכפלה של 10 ואת המהירות המקורית המקסימלית של המעבד שהיא 2.66 ג'יגה, אז אני שומר ויוצא, אבל בתוך XP כשאני מפעיל את CPUID הוא מראה שמהירות המעבד 1.6 ג'יגה בלבד והמכפלה כפול 6, איך פותרים את זה ? תודה מראש, רועי עריכה - קראתי עכשיו בנעוץ על הבעיה, קיבלתי תשובה לעניין, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by an303042,

שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by com555,

קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. היי GUYS אני מחפש מעבד 4 ליבות קריר ככול הניתן אשר מסוגל לעבוד עם קירור פסיבי איכותי כמו ULTRA 120 EXTREME 120. המחשב ימוקם בחדר שינה ומתוכנן לעבוד 24 שעות ביממה ולכן פעולה שקטה בשעות הלילה נימצאת בעדיפות עליונה. יחד עם זאת בשעות אחרות אני רוצה מעבד שאני אוכל להמהיר אותו ככול הניתן. לכן אני ארכוש בניפרד שני מאוררים של 120 מ"מ עם ספיקת אוויר גדולה,שיופעלו בזמן שתבוצע המהרה. השימושים הצפויים כוללים בין היתר:משחקים כבדים וכול מיני פעולות הקשורות לוידיאו כמו דחיסת וידיאו בזמן אמת ל-H.264 המרת וידיאו מפורמט אחד לפורמט שני וכיוצא באלו. יחס עלות\תועלת הוא משמעותי מבחינתי ולכן מעבדי AMD מסוג פנום 4 BLACK EDITION הם בהחלט מועמדים ראויים . אולם השיקול הכספי הוא מישני בחשיבותו לעומ…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הרבה זמן אני מתעניין במעבדים קסאון למינהם....מישהו יכול לפרט לי מה האיתרונות שלו ביחס למעבדים אחרים?. ניקח למשל את המעבד הביתי החזק ביותר של אינטל זה קונרו e6700 כפול ליבה וכ"ו .מה כלכך אינטל משקעים לעשות מעבד כזה חזק .אם כבר יש להם את הקסאון? אני כמעט בטוח שיש לקונרו ביצועים מסויימים שיותר חזקים מהקסאון .אבל בכול זאת ודאי שלקסאון יש עוד יותר כוח בדברים אחרים שהעובדה שהוא למשרדים ולשרתים וכ"ו אני לא יודע אם יש קסאון חדשים .אני מדבר על הקסאון 1.8 אני רק צריך שמישהו יסביר לי מה ההבדל בינהם ומה עדיף לי לבית.מישהו הציע לי למשל שני מעבדים של קסאון 1.8 ב2400 .ויש לי לקחת ב2200 ש"ח מעבד קונרו e6700 מה מומלץ לי לקחת ולמה ?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. Started by BadMod,

אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג וקצת יצירת מוזיקה, המפרט הוא: i5 7600 16gb 2400mhz evo 850 ssd rx 480 מה שחסר לי זה לוח אם שאני מעדיף מהדור החדש, חשוב לי שתהיה תמיכה ב2400 mhz ושיהיה כרטיס קול מובנה יחסית טוב, התקציב עד 500 שקל למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by nirbo,

שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by barzanger,

אני קונה עכשיו מחשב ולא יודע מה להחליט אני יכול לקחת לוח אם Asus דגם P5N-SLI אשמח לחחות דעת עליו וגם שא' אם אני קונה אותו ו 8800GT בעוד שנה אני יכול לחבר לו 8800GT נוסף? הלוח השני של MSU NEO אני לא יקח אותו גם אם תגידו שהוא טוב לא אוהב MSI אם יש לכם לוח אחר ברמה של אסוס ובמחיר של לא יותר מ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  9. תודה לכל המומחים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by chenrp,

האם בכדי לעבוד ב DUAL CHANNAL אני צריך שתי זיכרונות מאותו הסוג וזה יעבוד ב DUAL או אני צריך KIT של היצרן שמביא לי 2 כרטיסים שהם DUAL? האם מספיק שאני אקנה 2 זיכרונות אותו דבר או אני צריך זיכרון מיוחד שתומל ב DUAL? כל השאלות הללו בהנחה שיש לי לוח חדש שתומך ב DUAL ומעבד CORE 2 DUO. תודה.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  11. משפחת המעבדים העתידית של AMD, שאמורה להיות זולה עוד יותר מכל מה שראינו, מתחילה לקבל צורה ברורה יותר עם פרטים טכניים אודות ה-Ryzen 3 1200 לכתבה

12. שלום יש לי עכשיו 2 סטיקים של 256,אם אני יוסיף עוד 2 סטיקים של 256,או סטיק אחד של 512,האם המהירויות של הזכרון יאטו בגלל שיש 4 או 3(אם אני מוסיף סטיק אחד),והאם לכל הלוחות אפשר לחבר 4 סטיקים של DDR? הלוח אם שלי במפרט, או עדיף פשוט לשדרג 1GB זכרון מ2 סטיקים של 512 אבל זה יקח לי זמן לחסוך כסף לזה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by aviz,

קניתי לפני 3 שנים את המחשב הבא מ tms. מק"ט שם המוצר כמות מחיר C4130T Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray 1 ₪527 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪63 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 1 ₪289 PS08400HCN באנדל - Silverstone Pr…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעניין לשמוע את דעתכם. ההגיון שלי אומר, שחברה כמו אינטל, שספגה מכה כלכך קשה - בעיקר ליוקרה, הרווחים שלה עדיין בשמיים - לא תעשה צעד דרסטי כמו מעבר ארכיטקטורה בלי לוודא שהתוצר מוחץ את מה שיש ליריבתה. עם כוח הR&D של אינטל, ובעיקר המנטליות הפחות שחצנית שאינטל סיגלה לעצמה לאחר כשלון הP4 מול המתחרה, אני לא חושב שיהיה קל לAMD לספק תשובה הולמת. ואולי אני טועה, וConroe ריק מתוכן? דבר נוסף, מי מוכן להמר על אילו טכנולוגיות אבטחת מידע וניהול זכויות דיגיטלי (DRM) אינטל תנסה לדחוף לגרונות הצרכנים הפעם? האם AMD תשתף פעולה בנושא הזה, או שתספק אלטרנטיבה חופשיה משטויות כאלו?

• 77 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. שלום, איזה לוח הכי מתאים למעבד E6750, לא מתוכנן OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי אני עומד לרכוש זכרונות וחשבתי על שלוש דגמים שתיים של CORSAIR ואחד של MUSHKIN הדגמים: corsair: Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, Low Latency 184 Pin 1GB(512MBx2) ECC Registered DDR PC-3200LL - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-469&depa=1 עוד CORSAIR; Corsair XMS Extreme Memory Speed Platinum Series, Low Latency (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) ECC Registered DDR PC-3200 - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-476&depa=1 mushkin: Mushkin 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 "222 Special" Dual Pack - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by זהבובה,

מעוניין בלוח עד 700 + - (אם יש לוח שממש שווה לחרוג, אין בעיה) למפרט: 3800X2 DUAL CORE AM2 KINGSTON 512 (667) X2 7900GT אין לי דרישות בכלל מהלוח.. דברים מינימלים. 5.1 יש כבר בכולם... SLI אין צורך. OC ב-100% לא יהיה! תודה,

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by rafi_d,

היתה לי כוונה לבחור במעבד זול מהסדרה -4400 . בינתיים הופיעו שחקנים חדשים - 2140;2160 וזולים יותר (מהירות/CACHE/מחיר): 2140 - 1M , 1.6G ב400 2160 1.8G, 1M ב470 4400 2M , 2G ב680 היותת והבנתי שאת כולם אפשר להמהיר בקלות, השאלה - איזה הוא הכדאי ביותר, והאם הCACHE אכן משמעותי בביצועים ? הכוונה להשתמש בו GB 965-DS3 או הP35 שלהם.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by idan100,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by Xiao Xiao,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את ה MB,CPU והזיכרון. הוא לא מבין במחשבים כל-כך, הוא רק רוצה זול. הוא פשוט הלך לחנות ליד הבית שלו והציעו לו מעבד AMD 3100+ עם MB של elite וזיכרון 256MB. הוא שאל אותי מה דעתי על זה ואחרי קצת חיפוש לא מצאתי חוות דעת, אבל מצאתי דף איביי עם הMB והCPU: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3474508578&category=44935 אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה. אם אתם חושבים שזה לא טוב אז אולי תוכלו להמליץ על MB+CPU+זיכרון (צריך גם להחליף מארז?) ב1500 שקל בערך? הוא רק עובד על המחשב הוא לא צריך ביצועים למשחקים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Hitman_47,

כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:

22. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

23. Started by avinoamp,

מה אתם חושבים על הלוח אם הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14896 עולה 330 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  24. דור ה-Gemini Lake יכלול ליבות עיבוד משופרות וינסה להעניק לנו מחשבים ניידים היברידיים עממיים יותר מאי פעם לכתבה

25. Started by nabot,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.