מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 יש למישהו הסבר?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד i7 3770. איזה לוח אם מומלץ לרכוש למעבד כזה? בנוסף ברצוני להוסיף לפחות 8MB זכרון, איזה זיכרון כדי לרכוש? שימו לב שעלי להוסיף חיבור חיצוני RS232, האם יש לוחות-אם עם חיבור כזה מובנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הזכרונות זהים, מדובר על סט של 2*4GB ב340 וסט של 4*4GB ב530. שום שימושים מיוחדים, בזמן שאני משחק אני לא פותח תוכנות כלשהן, ולא מתעסק בעריכות וידיאו או גראפיקה .
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצירה הבלתי צפויה של אסוס שכוללת שמונה ליבות עיבוד פיזיות מגיעה אל החנויות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
שלום האתר OC Workbench פירסם היום תמונה של המעבד הכפול ליבה הבא לסוקט AM2, זהו AMD Athlon 64 X2 5000+. כמו שאתם בוודאי זוכרים, המעבד יעבוד על תדר 2.6GHZ ויהיה בעל 512KB של CACHE לכל ליבה. המעבד יצא רק לסוקט AM2. :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה בעצם שעון המעבד (GHZ) ? על מה הוא מצביע?? האם זה מהירות המעבד? אני רוה שיש מעבדים עם מהירות שעון נמוכה יחסית שמראים ביצועים טובים יותר ממעבדים אחרים עם שעון מעבד גבוה יותר לסיכום, שאלתי היא...מה הפונקציה של מהירות שעון המעבד (GHZ) תודה ושבוע נעים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תראו מה אומרים עליו אנשים שקנו http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us מה אתם אומרים לוח גרוע או לקנות בכל זאת? חשובה לי תמיכה ב FSB של 1333 למעבדים עתדיים אחרת הייתי לוקח משהו יותר פשוט
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הבנתי נכון איך זה יכול ליהיות זה מעבד של 9415 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5421 ובמה אני מרגיש תהבדל אם יש לי E6600 לבין E6300
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מבין שני הלוחות הבאים עדיף על מערכת מבוססת core 2duo ? 1- DFI INFINITY 975 X IG 2- GIGA byte ga965pds3 אני מחפש את הלוח אם הכי בטוח לעבודה עם הקונרו, שיהיה מבוסס ATI , ושלא יעלה יותר מ k1200 - אם יש לכם הצעות נוספות ללוחות אם אני ישמח לשמוע, תודה
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) איך אני יודע לאיזה סוקט ה-AMD? זה לפי האות והמספר שרשום? (K8)? 2)איך אני יודע כמה MGH ה-AMD? אני רגיל לאינטל! 2.4 וכו' לדוגמא המעבד AMD 3400 K8 64BIT משתווה ל-INTEL 2.4..? כי אני רואה מוזר שזה רשום שם... http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=53 3)למה משתווה הסוקט 754 של AMD ל-INTEL LGA 775? 4)משתלם לי לקנות את ה-AMD S-754 ולא את ה-S-939? 5)למה אין לוח של AMD עם PCIEX? 6)והשאלה האחרונה מה עדיף AMD 3400 K8 64BIT על Intel P4 3.2 S-478? 7)מה זה ה-L2 Cache הזה? במה זה עוזר וכו'? 8)מה ואם אני קונה את ה-AMD 3400 K8 64BIT הוא בסוקט 754 ואם אני יקנה P4 הוא יהיה בסוקט 478 אז ניראה לי שה-AMD יותר טוב... אלה אם כן אני קונה את ה-Intel LGA 775 שזה מקפ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://reviews.zdnet.co.uk/0,39023100,39164010-1,00.htm הסקירה מלפני חודש. הסקירה נפתחת בהשוואת צריכת חשמל כוללת של מערכות זהות למעט לוח+מעבד: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 550 (slot 1) שלם כל כל חלקיו, חוץ מ... לוח אם :-/ , יש עדיין להשיג לוחות כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-