עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תראו זה המפרט שלי , המחשב ישן משנת 2004 יש לי עכשיו 512 RAM ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיגה RAM , יש לי DDR אתם יכולים להציע לי כרטיס זיכרון DDR של 1 גיגה במחיר הנמוך ביותר ? והאם זה יעזור לי ואני יוכל להתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה עם הכרטיס הזיכרון כלומר שאני יוסיף היה לי 1.5RAM האם יסחוב לי וינדוס 7 ? בתודה לכולם ! [/b]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Omri4u,

מתי אמור לצאת כזה זיכרון אני רוצה לקנות בתחילת נובמבר מחשב אגב למישהו יש מפת דרכים של אחת החברות? לדוגמא משוקין או מיקרון וכו' תדה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז ככה, יש לי אפשרות לקנות רק מ-KSP זכרונות ..אין ברירה. יש לי במחשב כבר זכרון 2GB בשני סטיקים של G.SKILL 2GB 800MHZ ככה שגם אם אני יקח יותר מהיר לא יעזור לי.. יש לי מספר אפשרויות : אף פעם לא הבנתי מה משנה ה-CL והLayer PCB . אם אפשר הסבר זה יעזור.. תודה רבה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…

5. איזה זיכרון עדיף ההפרש הוא לא משמעותי משהו באזור 15-20 1)‏ 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ 2)‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ‎

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש לקנות, בעוד בחודש ימים, לוח אם (ASUS, INTEL, או משהו איכותי אחר), מעבד (סביבות ה 2.26-2.53GHz, _לא_ הדגמים האחרונים בשוק), וכ 512MB זיכרון. רצוי מאוד שהלוח יכיל _יותר_ משני מקומות לזיכרון. רצוי (אבל לא חובה) שהלוח אם יכיל גם כרטיס קול (5.1). תקציב: עד 2500 ש"ח (רצוי פחות). תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי 3 סטיקים של זיכרון במחשב 2 של 4 ג'יגה ואחד של 8 ג'יגה כולם באותה המהירות 1600mhz והמחשב מזהה שיש לי 16 ג'יגה משום שהטסק מנג'ר מראה שיש לי רק 12 (ראו תמונה) למה זה ככה ולאן נעלמו ה-4 ג'יגה החסרים? http://jpg.co.il/view/550b4d5b4592e.jpg/ תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Omri Bazelet,

שלום! אני מעוניין להוסיף ראם למחשב שלי. זה הרם הנוכחי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7621 ואני מעוניין להוסיף http://ksp.co.il/?uin=14038 זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-GD55 (B3) אותו מחיר.... צריך לוח לOC של 4.5 ... SLI CROSS 99 אחוז לא יהיה... מה עדיף משניהם??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 7up,

היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shibby15,

יש לי לוח 7VRXP והשאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Dragongk,

אני מתכוון לקנות את המעבד AMD 3200 VENICE על לוח DFI lp NF4U-D ואני אולי מזמין זכרון מארה"ב מהחנות www.tigerdirect.com תמליצו לי על הזכרון הכי טוב בתקציב הזה בבקשה... חשבתי על OCZ Platinum Rev2 1GB כמובן שיהיה 1GB בקיט של 512*2 תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by oha81,

שלום לכולם, יש לי לוח אם SuperMicro - X8DAi, שיושב במארז SuperChassis 743T-665B, הלוח בעל שני תושבות LGA1366, השאלה שלי היא כזאת, האם קיימת מערכת קירור מים, לשני תושבות המעבדים, והאם היא תתאים למארז שלי (E-ATX)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Omri Salem,

הייי. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בעקרון השימוש של המחשב בעקר לאחסון תמונות אבל אני משחק בו 2 משחקיי רשת והם DOTA 2 ו CS:GO שני המשחקים לא כלכך רציניים אבל עדיין בזמן האחרון המחשב שאיתי מעל 5 שנים מתחיל להראות סימני זקנה. בכל מקרה צירפתי תמונה של המפרט והייתי שמח לדעת מה הייתם משפרים קודם, בעקרון מה שהומלץ לי זה SSD אם יש מישהו שיודע להגיד לי שזה יתאים ללוח אם והאם באמת כדאי לקנות דווקא SSD אני אשמח. תמונה של המפרט שלי מצורפת

16. שלום לכולם, אשמח אם תעשו לי קצת סדר: א. i7-9XX תושבת 1366 צ'יפסט X58 ב. i5-7XX + i7-8XX תושבת 1156 צ'יפסט P55 ג. i3-5XX + i5-6XX תושבת 1156 צ'יפסט H55, H57, Q57 מה אמור SandyBridge להחליף? ומה לגבי השאר? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by gad57,

אני זוכר שהנושא נטחן עד דק, אפשר לנסח את השאלה בצורה אחרת, האם המשחקים למדו לנצל את הHT? בגדול, ההתלבטות היא בין I7 7700HQ ל I5 7300HQ , שאר המאפיינים זהים, 16GB RAM , GTX1060. ההבדל במחיר הוא סביבות ה100-200 דולר, תלוי בדגם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Gigabyte P55A-UD3 תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by integral,

http://www.obengware.com/uji/p4d805-p4d950.htm ב FSB 166 נותן ביצועים דומים ל 950.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lipa,

בקיצור , יקר ולא משתלם http://www.legionhardware.com/document.php?id=572

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן, אני רוצה לקרר את המחשב יותר טוב. הוא קצת ישן - לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד Intel i7 860 2.8Ghz אני מניח שאי אפשר להתקין את הקירורים הכי חדשים? מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם אפשר להתקין או לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by kafi,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה

24. Started by Vatos-Locos,

המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by wizi,

בדרך לא דרך, מסתבר שבדרום אמריקה מוכרים לפני הזמן את מעבדי ה R5 החדשים של AMD. פה ושם מופיעים מבחנים של אנשים פרטיים שרכשו כבר את המעבד והרכיבו מערכת. מעבד ב 200 דולאר בערך שנותן יופי של ביצועים וזה עוד עם זיכרונות על 2400 בלבד. לינק לביקורת לא רשמית ראשונה על מעבדי AMD RYZEN R5 1600

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים