מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
-
קבלתי מחשב נייד עם מעבד של אינטל מדגם i7 5500u ובמפרט של המחשב היה רשום שהמעבד שלו הוא i7 6500u. השאלה שלי היא מי מהמעבדים טוב יותר בכללי ובפרט מי טוב יותר לעבודה עם תוכונת גרפיות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.obengware.com/uji/p4d805-p4d950.htm ב FSB 166 נותן ביצועים דומים ל 950.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש הבדל משמעותי לאדם שמשתמש במחשב לצרכים משרדיים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי חברים, ברשותי לוח אם אסוס דגם P5KC (בן 4 וחצי כמעט אבל עובד נפלא). כרגע יש לי 4GB זיכרון ואני מעוניין לרכוש זכרונות חדשים ולשדרג אותו ל-8 מינימום. באתר היצרן כתוב המידע הבא: 2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR3 1333(O.C.)/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture 4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 1066*/800 / 667 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture *The chipset officially supports the memory frequency up to DDR3 1066MHz/DDR2 800. Due to the tuning by ASUS exclusive technology, this motherboard natively supports up to DDR3 1333/DDR2 1066MHz. Please refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL אני קצת מבולבל ורוצה לדעת…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מקווה שהכותרת מספיק מפרטת את הבעיה יש לי כרגע במחשב שלושה סטיקים של 256 מגה כול אחד ורציתי לשאול האם ניתן להחליף אחד מהם לסטיק של 1 ג'יגה או 512 מגה לדוגמא? האם המחשב יקבל את זה ויפעל בלי בעיה? ??? (יש לציין שבכול מקרה אני מתכון מאותו סוג, במקרה שלי DDR 433 ) בתודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון, זה לא מעבדים אלא מיקרו-מעבדים... ובכל זאת, מישהו יכול לתת לי איזו נקודת יחוס להשוואה בין הביצועים שלהם מבחינת יכולות DSP בעיקר? על ה-cortex M4/M3 כתוב שהוא 1.25DMIPS/MHZ ואילו על ה-DSP של ה-OMAP-L138 מדגם C674x כתוב שהוא נותן בערך 3000MIPS. התרגום בין שני המספרים האלה כלל לא טרוייאלי כפי שמסתבר. מישהו יכול אולי לעזור כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Asus blitz formula Vs gigabyte x38 DQ6 מה כדאי מבחינת הביצועים?!ובמה הם נבדלים?! הלוח מיעוד לOC, בתקווה ל3.8 לא לשים לב למחיר! תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי שרשמתם בכתבה שאפשר לשנות את הג'אמפרים ולהפעיל את שינוי המכפלה בVAX, אפשר לעשות את אותו הדבר גם ב7VRXP? אם כן, מישהו יוכל להראות לי באיזה תמונה איפה נמצא הג'אמפר הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג ga-ma780g שנראה ככה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov השאלה שלי האם הכרטיס usb 3 הזה יתאים אליו http://www.ebay.com/itm/New-2-Port-Express-USB-3-0-PCI-Expx1-Adapter-Internal-Port-Expansion-Cards-/310810411946?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485dbe83aa והאם באמת זה מה שיאפשר לי להעביר קבצים מזיכרון נייד שתומך ב usb 3 במהירות גבוהה יותר ממה שאני מעביר כיום? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו השתמשתי במערכת 32BIT, עם 2GB זכרון, מאחר וחלק מהתוכנות והמשחקים שבהם אני משחק צורכים 64BIT, שדרגתי את מערכת ההפעלה בעיה שנוצרה - המערכת הפעלה זוללת את הזכרון ומשחקים נתקעים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון, בפניי דילמה: לרכוש 8GB זכרון או לרכוש 4GB ולהוסיף SSD 120GB לצורך שיפור ביצועי מהירות בתוכנות שאני משתמש. מה דעתכם? במידה וכן - להשתמש ב2GB הקיימים שלי או שזה עלול ליצור בעיה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין I7-4790 ל I5-4690.. אולי אפילו בחסכון של הכסף לטובת הI5 אוכל לקנות את גרסת ה K ולוח אם שתומך OC ולהמהיר את ה4690 I5 ... אבל עדיין לא יהיו לן את הטכנולוגיות שיש בI7... השאלה איפה אני ארגיש את זה? חילוץ קבצי וינראר, פוטושופ, סביבות עבודה כגון visual studio.....? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה חברים הולך הספור הבא שלנו. בימים אלו עת מדברים כל העולם ואחותו על הדור הבא של מאיצים גראפיים הנמצא עוד מעט לפתחנו, הנני מתחיל לבצע הכנות מקדימות משלי - לבחור לאיזה כרטיס מסך הבא הנני רוצה לשדרג, זה שיחליף את הכרטיס R9 390 הנוכחי שלי (שעושה עבודה מהימנה עד כה). בכוונתי לשדרג לכרטיס הבא, ברגע שהדור הבא של מאיצים ייצא לשוק (משוער ברבעון שניים הקרובים) והלוחות יועמסו בהתאם בהיצע רב ואטרקטיבי של כרטיסים משומשים - שהרי הכי נבון לבצע זאת אז. הכרטיס הבא בתור אחרי כרטיס מרמתו של R9 390 (כמותו יש אצלי כאמור) הוא כרטיס מקליבר כדוגמתם של gtx980ti או gtx1070. אז בשלב הראשון אומר לעצמי, שמכל מה שזוכר במרופרף בראש - …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקרר את המחשב יותר טוב. הוא קצת ישן - לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד Intel i7 860 2.8Ghz אני מניח שאי אפשר להתקין את הקירורים הכי חדשים? מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם אפשר להתקין או לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-