מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין כרטיס מסך (נאמר radeon 9200) בלוח אם משולב כרטיס מסך? (האם ניתן לנתק את הקיים ולהגדיר כרטיס חדש לא משולה?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש - כתובים בתמונה הלוח אם והזכרונות, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף ללוח אם עוד 2 זכרונות מהמחשב הקודם, הזכרון הקיים הוא Kingston 99U5471-012.A00LF 4GB DDR3-1333 (667 MHz) אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הASUS P5GC-MX1333 ודקה לאחר שהעליתי את המחשב הוא שבק חיים. בחנות אמרו לי שהביאו לי מחשב זהה חלופי ולאחר מכן גיליתי שקיבלתי בעצם P5VD2-VM SE ההייתי צריך חבר שיחפש באינטרנט דריבר לזה ועכשיו עשיתי מבדק קטן באינטרנט וממה שאני רואה זה שמבחינת הזיכרון מה שהתכוונתי לקנות עדיף יותר. עד כמה יש הבדל? מה יכולת להיות שעבדו עליי כשאני חזור לחנות כדי לקחת דריבר לצעוק על המוכר ולדרוש פיצוי? לעזרתכם אודה מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי DELL M3800 מגמגם קצת כשאני מפעיל קבצים כבדים של מודלים 3D אפילו בלי טקסטורות ובלי הצללות בתוכנות פשוטות כמו סקצאפ. השאלה אם שדרוג הזיכרון ל16GB (ראיתי ב200 ומשהו שקל באמזון ) שווה את הכסף? או שזה עניין של מעבד או כרטיס מסך לדעתכם? המפרט היום הוא: I7 4712HQ 12GB DDRL3 NVIDIA QOUAD 1100M
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עבור כל אלו שיש להם תקציב בינוני ומעלה ,לוחות שמבוססים על P55 ,H55 , הם כיום בחירה גרועה ולא משתלמת וזאת מכמה וכמה סיבות ,כדלהלן : תמיכה בעייתית בפורמטים חדשים כמו USB3 ,SATA6 , עקב רוחב הפס המוגבל, כך שהתקני 3 - USB SATA6 יעבדו בצורה מסורסת למדי ולא יאפשרו את מיצוי מלוא הפוטנציאל הגלום בהם. בעיות ב OC גבוהה ,עד כדי גרימת נזק פיזי בלתי הפיך למעבד עקב שימוש בתושבות פחות איכותיות . העדר תמיכה מלאה ב-SLI\CROSSFIRE של שני כרטיסי מסך HIGH END,שעלול להיות בעיה, כבר בעתיד הקרוב עקב המעבר הצפוי לטכנולוגיית תלת ממד במסכים , דבר שידרוש כרטיסי מסך חזקים יותר ובהתאם לכך רוחב פס גבוהה יותר כדי לתקשר עם הזיכרון והמעבד בצורה יעילה. נכון לעכשיו, כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בלוחות א…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בוהה כבר עשר דקות בשני הלוחות הנ"ל ולא מצליח להבין מה ההבדל בינהם חוץ מזה של GA-H87-D3H יש שני USB יותר. שני הלוחות בדיוק באותו מחיר. אשמח להבהרה. תודה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4491#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4492#ov
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מבין שני הלוחות הבאים עדיף על מערכת מבוססת core 2duo ? 1- DFI INFINITY 975 X IG 2- GIGA byte ga965pds3 אני מחפש את הלוח אם הכי בטוח לעבודה עם הקונרו, שיהיה מבוסס ATI , ושלא יעלה יותר מ k1200 - אם יש לכם הצעות נוספות ללוחות אם אני ישמח לשמוע, תודה
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I7 920 VS I5 750 איזה מעבד יותר טוב? איזה מעבד יותר משתלם? איזה מעבד יותר טוב לOC? איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? איזה מעבד מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזכרונות זהים, מדובר על סט של 2*4GB ב340 וסט של 4*4GB ב530. שום שימושים מיוחדים, בזמן שאני משחק אני לא פותח תוכנות כלשהן, ולא מתעסק בעריכות וידיאו או גראפיקה .
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שהנושא נטחן עד דק, אפשר לנסח את השאלה בצורה אחרת, האם המשחקים למדו לנצל את הHT? בגדול, ההתלבטות היא בין I7 7700HQ ל I5 7300HQ , שאר המאפיינים זהים, 16GB RAM , GTX1060. ההבדל במחיר הוא סביבות ה100-200 דולר, תלוי בדגם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגמה מאד מעניינת, בין סנדי ברידג' משנת 2011 מומהר ל- 5 גיגה הרץ, מול מעבדי דור 10 עם 4 , 6 ו- 8 ליבות:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ? אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4800 שקל שלפי מפרט מדוייק ומחושב מאוד נכנס לי i5 6600 עם 8 ג'יגה ראם ולוח אם עם DDR4 וכרטיס מסך GTX970 שתכלס זה אחלה מפרט לשנתיים - שלוש הקרובות ובעתיד אני רק יוסיף סטיק של 8 ג'יגה נוספים ובטח ישדרג כרטיס מסך ,אבל אני רוצה להבין עד כמה ואם בכלל כדאי לקחת סקיילק ולא ללכת על ה4690 וDDR3 הרבה אומרים שאין ביניהם הבדל אז אם זה נכון למה בכלל הוציאו אותם ? ומה ההבדל בין DDR 3/4 ? השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקי רשת מידי פעם משחקים "כבדים" כמו סימס 4 וGTA ועוד מעט שיצא NFS 2015 ופוטושופ חובבני. אז מה כדאי לי לקחת ? לא לשכוח שמבחינת מעבד וזכרון זה ל3 שנים הקרובות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון המחיר הקודם היה 119$ או 115$, ירידת המחיר הזו הייתה צפויה עקב ירידת מחיר כללית של רכיבי הזכרון בתקופה זו. מקור: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, מקווה שהכותרת מספיק מפרטת את הבעיה יש לי כרגע במחשב שלושה סטיקים של 256 מגה כול אחד ורציתי לשאול האם ניתן להחליף אחד מהם לסטיק של 1 ג'יגה או 512 מגה לדוגמא? האם המחשב יקבל את זה ויפעל בלי בעיה? ??? (יש לציין שבכול מקרה אני מתכון מאותו סוג, במקרה שלי DDR 433 ) בתודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה לקנות את הזיכרון הזה ? הנפח שלו 2 גיגה והבנתי מחנות שעוד מעט יכנס הדור של ה 4 גיגה לסטיק . הציעו לי את הסטיק של טרנסד משהו כזה 2 גיגה 1333 ב 135 ש"ח זה שווה את הכסף ? או שעדיף לחכות לירידה של מחירים / 4 גיגה ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי פנטיום 3 550 (slot 1) שלם כל כל חלקיו, חוץ מ... לוח אם :-/ , יש עדיין להשיג לוחות כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-