מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מאחר ואני כנראה אקח מחשב AMD התחלתי לחפש לוח אם ונתקלתי בזה http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=26_41_788&products_id=6678 האם זה יתכן ?
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדלים בביצועים וב-OC בין שתי ה חברות בלוחות אם בגרסה ה KT333 +ga-7vrxp / epox 8k3a היתרון בGIGABYTE זה ה USB2 ו ה DOUBLE BIOS השאלה היא מה היתרון מבחינת ביצועים וOC
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
מישהו שמבין יכול אולי להגיד לי מה ההשוואה הנל אומרת על הזיכרון שלי זה נראה לא ממש טוב יש לי 256mb ddr 266mhz תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hi Everybody, I wanna upgrade my computer's memory. I currently have 512RAM and i thoguht about upgrading it. I have two questions, first of all should i invest in 1GB or 2GB i understand there is a 100$ difference between the two. and the second, i understand that i can use PC3200 on this board that will run at 2700. are there any other things that i should know in terms of buffered/unbuffered or ECC/non ECC and so on. The computer is not for OC. thanks, Omer two memories i thought about: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144321 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 i buy the memory in the US so if you have suggestions, p…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגה בייט יש בו תמיכה ב mib רציתי לדעת איך אני יודע אם הזיכרונות שלי תומכים בזה יש לי 512כפול 2 של kingmax בכללי 1024 מגה עובדים על 400 הרץ ועוד שאלה יש לי שם אפשרות של cia שאפשר לשחק בביוס אפשר לשים על מוד של sports ו racing תסבירו לי מה הרעיון אם שווה לעלות את זה או אם ביכלל מותר
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 רק הכרטיס הגרפי לא נראה מושך במיוחד למישהו יש בכלל שימוש בשיט העצבני הזה? AtomChip 6.8GHz 1TB RAM 2TB HD Space :smile1: לא, עדיין לא קיים למי שלא טרח לקרוא את הכתבה מוואלה, חכו עד תחילת 2k6
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחשב שלי P4 1700 geForce 2MX 256 DDR WINXP PRO קניתי עוד כרטיס זיכרון של 256 MB והגעתי ל 512MB עכשיו כשאני משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND או CALL OF DUTY אחרי כמה דקות המשחק נכבה ומחזיר אותי לשולחן עבודה ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש - לא עזר . לפני הוספת הזיכרון המשחקים עבדו כמו שצריך . שאר התוכנות עובדות בסדר . אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
I recently bought a new computer for myself, and now I decided to set up my old AMD 900 for my mom... the computer consists of: Asus K7M, AMD Athlon 900 and a 128MB SDRAM stick (along with the other sound card, VGA card and so on) My problem is as such: I conected everything, and installed windows, but only after i finished the installation, i realized windows is workiong really slow (winXP) so i checked the bios and i found out that the 128MB stick is recognized as 64MB.. what can I do ? i tried replacing it with another stick, no good.. I tried putting it in the other slot.. and still no good.. help me out here :\
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי... ברשותי לוח אם (מחשב שני) ABIT NF7 v2.0. כאשר הPOST עולה, הוא מבצע בדיקה של הזיכרון, יענו המספרים האלה שרצים למעלה בPOST רצים בצורה יותר איטית... למטה בPOST הוא נותן לי להקיש ESC על מנת לדלג על הבדיקה... נכנסתי בביוס, עברתי פונקציה פונקציה ולא מצאתי משהו שקשור ל memory test. איך מבטלים את זה??? הזכרון הוא Winbond 512MB DDR 333MHZ רגיל ופשוט, לא ECC.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תגידו איך אני מבדיל בין תזמונים מהרים ללא? בערך: CAS-LOWER=BETTER ... ? תמיד רציתי לדעת. תודה וסליחה על השגיות.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום,אני מריץ את התוכנה על זכרון ddr 400 מה שמוזר: כשהדיסק הקשיח מחובר ב ide התוכנה מוצאת errors תוך זמן קצר. כשהדיסק מנותק אין errors ?? התוכנה של מיקרוסופט לא מוצאת בעייה, מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! אחרי 8 שעות של סריקה גיליתי 10 שגיאות בזיכרון. הזיכרון הוא OCZ PLATINUM DDR2 800 יש לי שני סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל. רציתי לדעת ממה נובעת הבעייה ואם אפשר לסדר את זה?, והאם 10 שגיאות זה קריטי בכלל? הזיכרון עובד על 2.1 וולט....
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, חיפשתי בשאלות נפוצות ולא בדיוק מצאתי תשובה / מצאתי תשובה ולא הבנתי שהיא התשובה... רציתי לשאול מה זה אומר הMHz של הכרטיסי זיכרון Ram. ז"א שקונים מחשב אז שמים בד"כ 1333MHz או 1600MHz. מה השיקולים שצריכים להתבצע כשבוחרים את כמות הMHz.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברה אך הלום אם שלי ? MICRO-STAR INC. (MS-6728) כמה הוא שווה ואם הוא טוב ?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי לוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=2 עד כמה שאני מבין הלוח הוא microATX המעבד הוא pentium D 2.80 Mhz 2x2 השאלה היא לגבי המארז: אני רוכש באייבורי, וראיתי שם מארזים קטנים. לא מחשבי מדיה, פשוט מארזי פי סי קטנים ונחמדים בערך בגודל 40x40 סנטימטר. ממש מחמד והשאלה היא האם מבחינת חום והשפעות טמפרטורה על המערכת, המארז הזה ממש לא כדאי - ביחס/לעומת המארז הסטנדרטי שלהם (עם ידית אחיזה) בגודל הרגיל? האם כדאי לקחת כזה? כי הוא ממש מצא חן בעיני. הוא שמה להתרחק ממנו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-