עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לוח אם טוב למעבד הנ"ל, יש לי זכרונות מתאימים וכ', איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? (כרטיס מסך יחיד - 6850) אין ממש מגבלת תקציב, פשוט שיהיה לוח אם טוב.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. האם באופן קבוע, בכל לןוח אם שיש לו כ.מסך מובנה אי אפשר להוסיף כ.מסך נורמלי בהמשך? או שזה רק חלק מהלוחות? אוב כולם כן? או בכולם לא? תודה וחג שמח

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by udi,

שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. סתם פרט קטן שמעניין אותי, תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  5. אז ככה יש לי את הלוח אם הנ"ל (Intel Westchester DG965WH) קניתי תמחשב לפני שנה וחצי בערך אז אמרו לי שהלוח הזה תומך בSLI היום לא יודע למה בדקתי את זה ולא ניתקלתי בשום דבר שקשור לSLI על הלוח הזה וקראתי פה איפה שהוא שרק הלוחות של NVIDIA תומכים בSLI האם זה נכון? זה דחוף ביותר תודה מראש לעוזרים (יש לי סיבה טובה לישאול את זה גם אחרי שנה וחצי לא משנה כאן כרגע)

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. תראו אני רוצה לדעת מה עדיף? 333 או 400 במקרה המסויים הבא: 307 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 379 ש"ח Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black 379 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 Blue על מה עדיף להוסיף 72 ש"ח או שבכלל לא צריך ואפשר להספק ב רגיל

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  8. רציתי לשדרג את הזיכרון ל 1 GB http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413382 יש לי לוח אם P4C800-E כרגע יש לי סטיק של 512

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Mortar,

האם יש הבדל מהותי בין הלוחות ? האם אתם חושבים שההבדל הוא רק ב FEATURES ולא בדברים כמו ביצועים או יכולות המהרה ? איפה אפשר לברר דבר כזה? כי אני לא רוצה לחוות את זה על בשרי אם אתם מבינים למה אני מתכוון ERM...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. הדגם זה TASK 3003- http://www.task.com.tw/tk3003.htm#03

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by deking,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by ggaall,

יש לי שתי כרטיסים של 8gb מחוברים, אך המחשב לוקח כל אחד מהם רק כ4gb. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by galtzur,

שלום לכולם אני בתהליכי תכנון לקראת מחשב חדש. עד עתה הוחלט על: מעבד מרובע ליבות - Q6600 (אלא אם יגיע משהו חדש/מומלץ יותר בזמן הקרוב) כרטיס מסך asus 8800gt 512MB. אני גם יודע שאני ארכוש 4GB של זכרון. אני מתכנן בשלב הזה להתקין WindowsXP, ולהפעיל עליו בעיקר תוכנות אדובי ותכנות אינטרנטי (מעט מאוד תלת-מימד) לא מתוכנן שום המהרה (OC) אני מאוד הייתי רוצה מחשב שקט . הייתי שמח לקבל מכם על המלצה ל: מעבד - האם עדיף לרכוש את המעבד עם מאוור מותקן עליו ? אם כן , יש המלצות על איזה מאוור ? זכרונות - יש העדפות כלשהם ? אני מחפש 2*2GB, ע"מ שאפשר יהיה להרחיב בעתיד כשאעבור ל VISTA. לוח אם - יש כ"כ הרבה, שאני ממש לא יודע איך להבחין בינהם. על איזה לוח הייתם ממליצים (ואם אפשר גם למה) ? אשמח לקבל…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  14. סתם עניין אותי לדעת איזה רכיב או רכיבים משפיעים על מהירות הטעינה של משחק, חלונות או כל דבר דומה אחר...?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AzurA,

שתי שאלות ברשותכם קודם כל לא מצאתי בשום חנות פה באילת בדקו עם המון ספקים את הלוח הזה ואין לאף אחד , לא יודע מה הקטע הוא נדיר או משהו ? המקום היחיד שמצאתי שברשת שלהם יש במלאי זה KSP , שמתי מקדמה 175 ש"ח ונאמר לי שביום שני-שלישי זה יגיע יש מה לדאוג מלקנות אצלם ? שמעתי כמו כולם את השמועות על חלקים משומשים וכו' שזה בעצם ההסבר למחירים הזולים האלה אני יכול לבטל בכל רגע, כשיגיע הלוח אני הולך להסתכל עליו ב70 עיניים כדי לראות שאין נזק פיזי או משהו דומה לזה בכלל ויש באפשרותי לבטל ללא דמי ביטול מה דעתכם ? אני יכול להיות רגוע ? או שיש משהו ספציפי לבדוק בו? לגבי הזכרונות שאני הולך להתאים לו, איזה לקחת אני רוצה 16GB של CORSAIR, על איזה ללכת 1600 או 1866 ? ואם 1600 אז יש דגם עם 1.35V , …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=465

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by yarkoni,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי המלצה על לוח עם טוב במחיר לא יקר מקסימום 550 ש"ח חבר אמר לי שהלוח הזה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET מצוין וזול רציתי חוות דעת ועם אתם לא אוהבים אותו תביאו אחד אחר יותר טוב לפי מה שאני יודע אתה צריכים מפרט אז ככה מעבד E8400 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5זיכרון כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ מארז CM690 ספק Corsair VX 550 Watt

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by bitoNNz,

אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by TC2B,

AMD חתמה הסכם לאספקת מעבדי אופטרון למשך 3 שנים עם DreamWorks Animation SKG את השרתים עצמם תספק חברת HP. מקור: http://biz.yahoo.com/bw/050418/186293.html?.v=1 אתר חברה: http://www.dreamworksanimation.com/ הערה: החברה הנ"ל היא אחת מחברות האנימציה הממוחשבת המוכרות בעולם, למשל Antz, Shrek, Shrek 2 ו Shark Tale . הגורם מהכריע לטובת AMD היה ה AMD64, הליבות הכפולות, זמינות המוצרים באיכות טובה (צריכת חשמל/פליטת חום מול ביצועים).

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. יושקו דגמי אתלון 64 X2 בדרוגי מהירות של 4200+, 4400+, 4600+ 4800+ המעבדים כבר נשלחים ליצרני מחשבים ומערכות יהיו זמינות בחודש .... 6. גם האופטרון וגם האתלון 64 X2 אמורים להיכנס לשקעי 940 ו 939 על ידי עדכון ביוס בלבד. האתלון כפולי הליבה אמורים להיכנס גם למחשבים ניידים. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22676 הערה: חד משמעית בגלל התחרות עם אינטל, AMD יוצאת מדעתה כאשר היא רואה את אינטל משיקה את "כפול הפרסקוטים", בצדק, נראה כי מדובר בהשקת נייר כנגד השקת הנייר של אינטל. זה גם אולי מסביר את האיטיות המרגיזה של הגעת הווניס לשוק.

• 56 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. מדובר על הלוח הזה Biostar k8 g6100m7-754 v+s+l השגתי עוד 200 ש"ח ויש לי אפשרות להחליף על מה אתם ממליצים חשוב מאוד שיהיה DDR2 ודואל צ'אנל אהה ושחכתי הלוח עלה לי400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  22. Started by tomz,

טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. כרגע נודע לנו שהלוחות החדשים של אסוס שוחררו בארצנו הקטנה. כיום, כבר ניתן לרכוש את לוח הP5K3 שתומך בDDR3 בפלונטר במחיר של 1500 ש"ח, בנועה במחיר של 1600 ש"ח ובפנדה במחיר של 1540 ש"ח. הלוחות החדשים מובנים על הצ'יפ P35 החדשני של אינטל, וגם תומכים בטכנולוגיית הקרוספייר של ATI. לכל הלוחות (למעט הכי זול) יש מערכת קירור עצבנית, ויכולות אוברקלוק מרשימות. עכשיו רק דבר אחד מעניין אותנו, איפה זיכרונות הDDR3??? קרדיט לאור כהן [br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 11:33:55 אם למישהו יש שאלות אקבל אותם בברכה (חרשתי על לוח האם הזה) להלן הלוחות החדשים של אסוס מסדר יורד: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1645&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 http://www.asus…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם התלבטות אחרונה של מעבד+לוח אם לפני רכישת מחשב לצרכים כלליים +משחקים לוח אם :igabyte GA-B75M-D3H מה המשמעות של ה M האם כרטיס מסך :SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים מה ההבדל מעבר ל 4 ליבות האם הדור החדש של סידרת Ivy מהווה הבדל משמעותי Sandy Bridge 2320 I5 Quade או Ivy Bridge 3450 I5 תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by asdfghjkl,

מישהו יודע בכמה מקסימום GB הוא תומך?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.