עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

האם עוד מוכרים מעבדים כאלו לסוקט 939 ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Gnome,

שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mgs_foxhound,

היי, אני חדש בפורום. רציתי לשאול מה דעתכם על הדגם הבא: ‏512Mb 400MHz Corsair (CMX) CL2‎ תנו חוות דעת. אני אשמח אם יש לכם המלצות לזכרונות אחרים שיותר נראה לכם כדאיים. תודה רבה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by roiv11,

למה ב-ksp ה-870 יקר יותר מה-930?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אפשרי ? אם אפשר בתדר 667mhz , ולא משהו לא מוכר , מהחברות שמכירים (samsung , kingstone , corsair ...........) 1000 +- שיתאים למפרט שרשום לי בצד :] תודה (אל תתייחסו לזכרונות שכבר קיימים במפרט הקורסאיר)

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]

8. Started by Abit.com.tw,

שניהם PC3500 מה לקחת? ד"א ממש לא מעניין אותי שלהוא יש מנורה מסכנה ועיצוב וזה.. שטויות

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by silverpist,

מה ההבדלים בינהם ??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי מחשב חדש - כתובים בתמונה הלוח אם והזכרונות, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף ללוח אם עוד 2 זכרונות מהמחשב הקודם, הזכרון הקיים הוא Kingston 99U5471-012.A00LF 4GB DDR3-1333 (667 MHz) אפשרי? תודה

11. Started by penny1,

מה זה בעצם שעון המעבד (GHZ) ? על מה הוא מצביע?? האם זה מהירות המעבד? אני רוה שיש מעבדים עם מהירות שעון נמוכה יחסית שמראים ביצועים טובים יותר ממעבדים אחרים עם שעון מעבד גבוה יותר לסיכום, שאלתי היא...מה הפונקציה של מהירות שעון המעבד (GHZ) תודה ושבוע נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by liranfa,

יש לי כרטיס זיכרון של Geil 512mb ddr 400mhz והוא עטוף במתכת כחלחלה שאמורה כביכול לקרר את הזיכרון... אפשר קצת פירוט על העניין הזה של המתכת שעוטפת את הזיכרון? איך בכללי הזכרונות של GEIL? ולפי מה נקבע ההתחממות של הזיכרון והאם זה יכול להשפיע? ואיך הזכרונות של GEIL לעומת הזכרונות של A-DATA? תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by FatherBoard,

קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אחרי שהשיקה "על הנייר" את מעבדי ה AMD Ryzen 4XXX לניידים עם שלל הבטחות למגוון רחב של שיפורים ולביצועים מרחיקי לכת - מגיעים סופסוף הביקורות על המוצרים עצמם, ונראה שאכן AMD עשתה בשוק הניידים (שוק בו לא היה לה דריסת רגל ושום מוצר איכותי באמת) מה שהיא עשתה בשנים האחרונות בשוק המעבדים השולחניים, קרי - הפכה לחלוטין את יחסי הכוחות והראתה שגם במחשבים ניידם היא יכולה לייצר מעבדים טובים משמעותית ממעבדיה של אינטל. מרגש מאוד לנו כצרכנים לראות סופסוף תחרות שמביאה לנו מוצרים טובים יותר ויותר- בניגוד ל 1-2 עשורים האחרונים של קפיאה על השמרים מבית אינטל שללא תחרות די השתדלה לשפר מוצרים בצורה מינימלית ככל האפשר. https://www.youtube.com/watch?v=Y9JcW_LtXH8

16. Started by ido-nava,

יש לי בנייח קיט של Crucial 2x2gb , מדגם ct25664ba1339.m8fr, במהירות 1333mhz. לוח אם- http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html אני רוצה להוסיף עכשיו עוד 4 gb של זכרון, השאלה שלי היא אם אני קונה לדוגמא זכרון במהירות יותר גבוהה, אז הזכרון יעבוד אך יהיה על המהירות והתזמונים של הזכרון הישן נכון? וכך אם זכרון מהיר יותר יהיה יותר זול, אז אין לי בעיה לרכוש אותו? ועוד שאלה, עדיף לי לרכוש קיט של עוד 2x2gb ואז הזכרון יעבוד ב dual/quad channel או שאין את הדברים האלה יותר ואני יכול לקנות זכרון 1 של 4gb?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת AMD רייזן מהדור השלישי. ממה שאני רואה באתרים של יצרני לוחות האם, לוחות אם מבוססי צ'יפסט B450/X470 לא תומכים בדור השלישי ללא עדכון ביוס. איך אני יכול לבצע עדכון ביוס (אני מתכנן לרכוש את החלקים ולהרכיב לבד) מבלי לקנות איזה מעבד זול כמו רייזן 1200? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by erez999,

אני רואה שבעבור מחשב של ~2000 ש"ח לעבודה משרדית רבים כאן ממליצים לקנות מעבד intel E6300 שהוא Pentium Dual-Core. לפי מה שאני יודע זהו מעבר יחסית ישן בן כמה שנים. האם כשקונים היום מחשב חדש לא עדיף להשקיע עוד לא הרבה ולקנות מעבד core 2 due שהוא מדור יותר חדש? האם באמת לא יהיה הבדל בין מעבדים משני הדורות האלו לא היום ולא בעוד נניח 3-4 שנים? ארז.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by taotao,

http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=CT12864Z40B&Cat2Cat1ID=2835&Cat2ID=9116 למה הזכרונות האלה זולים כול כך ? יחסית כאילו רציתי לקנות 1 גיגה של סמסונג שזה נחשב ממוצע ביותר ולא מצאתי מיתחת ל1200 שקל אז איך זה שאלה עולים 700 ומשהו הם לא משהו או סתם חברה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Shmuel Cohen,

יש לי כרגע 4 ג'יגה 1600MHZ . עשיתי דיי טעות והיה עדיף לי לשלם עוד קצת ולקנות כבר זכרן 8 ג'יגה אבל לא יעזור להתבכיין עכשיו אז בקיצור בלוח שלי יש 2 סלוטים של ראם וחשבתי להוסיף עוד סטיק של 8 ג'יגה ולקבל סך הכל 12 ג'יגה ראם. יש המלצה למקום שכדאי לקנות ? ( יש ב KSP זכרן של 8 ג'יגה של GSKILL ב 365 שקל אבל התגובות הקשות על השירות לקוחות שלהם גורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני קונה מהם משהו)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dino,

דוד שלי הזמין מחשב והיום קבלתי אותו כדי להרכיב לו את החלקים {לוח אם, מארז, מעבד, זכרונות, היטסינק}, הרכבתי, התקנתי את המערכת הפעלה {XP PRO}, הרצתי 3D MARK אחרי זה נכנסתי לביוס {GIGABYTE GA-7VAX}, ורשום שם שהמעבד רץ ב-27 מעלות ובתוכנה של ג'יגהבייט רשום אותו הדבר ובטעינה רשום בתוכנה של ג'יגהבייט שהמעבד רץ ב-32 מעלות, הגיוני ל-AMD? המערכת: AMD ATHLON XP 1800 0.13MICRON GIGABYTE GA-7VAX KT400 AGPX8 DDR400 SAMSUNG 256MB PC2700 DDR333 CAS 2.5 SEAGATE 40GB 7200 ATA100 2MB CACHE SIMBADA CASE + GENERIC 400W PSU CREATIVE INSPIRE 2400 2.1 2S+SUB IIYAMA 1413 PRO 0.25 HP OPTICAL MOUSE PS2/USB SONY X52 CD-ROM DRIVE SONY 1.44 FLOPPY DRIVE זו המערכת, אני יודע שיש דברים שלא קשורים אבל אין…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shibby15,

יש לי לוח 7VRXP והשאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by roes,

שאלות בנוגע למעבדי: INTEL ו- AMD השאלות על המעבדים מתקוונים אך ורק למעבדים שנועדו למשחקים! 1. למה אומרים שמעבדי AMD יותר טובים ממעבדי INTEL? 2. איזה מעבד הכי משתלם לי לקנות מבחינת ביצועים וכסף (איך קוראים לדגם?)? 3. איך קוראים למעבד הכי טוב של INTEL ? מה המחיר בערך? 4. איך קוראים למעבד הכי טוב של AMD ? מה המחיר בערך? 5. סוגי מעבדי INTEL LGA775 טובים (אך ורק מבחינת ביצועים)? תודה מראש.... *לאחר עריכה לאחראי על הפורום: ערכתי את ההודעה שלי מחדש ואני מקווה שתענה לי על השאלות שלא יכלת לענות לפני שערכתי מחדש את ההודעה...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yotam.m,

יש לי שתי שאלות בקשר לזכרונות האלו... קודם כל כמובן שרציתי לברר איפה אפשר לקנות אותם כי בחנויות מוכרות אני כבר לא רואה שמוכרים אותם האם זה יכול להיות? כמה עולה כל סטיק 256 512 128 או מה שיש היום? והשאלה השניה שלי בקשר אליהם האם יש RDRAM ב DUAL CHANEL?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.