עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השקה של המעבדים החדשים תהיה ככל הנראה בינואר. First Intel Core i7-7700k Benchmarks Are Out – Show An Impressive 40% Gain in Single Threaded Performance and 20% Gain in Multi Threaded Performance Over Skylake http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k-benchmarks/ לוחות האם החדשים, סדרת 200: http://wccftech.com/asrock-z270-intel-kaby-lake-motherboards/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by law89,

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4/Overview איך הלוח אם הזה? טוב / רע? מה בעצם קובע אם לוח אם טוב או רע? שימושים: כרגע אין צורך בגיימינג, למרות שהייתי מעוניין לשמור את האופציה, לכן אשמח לדעת גם אם יתאים לגיימינג. יתכן שיחוברו אליו 3 מסכים כאשר אחד 32/34 אינץ' וכנראה השאר 24 אינץ'. יתכן שיחובר אחד גדול ואחד קטן ויתכן שרק שני קטנים (עוד לא יודע, אז צריך שהאפשרויות תהיינה קיימות).

3. AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים? באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. נכון, זה כבר ידוע, אבל אושר שוב ע"י בחיר בחברת AMD. כמובן שזה לא כך אצל אינטל. עוד פראמטר במכלול השיקולים לכאן או לכאן בהחלטה על איזו פלטפורמה ללכת.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם: gygabyte k8nspro s-754, gbl, f/fire זיכרונות: יש לי 2 ג'יגה (2 של 1) ddr2 400 כרטיס מסך: Redeon 9800 pro מעבד: AMD ATHLON 64 3000 הלוח אם התקלקל... ואני צריך להחליף אותו אבל הוא ממש ישן ולא מצאתי מקום לקנות אותו.. בכל מקרה זה ממש זול, אז רציתי לדעת אם יש לוח אם שיתאים למפרט ויהיה יותר טוב? הרי במחירים האלה אפשר להשקיע עוד טיפה לשיפור משמעותי.. אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש ככה שרק זה מה שאני מתכנן להחליף- ואם מישהו ימליץ לי לקנות גם מעבד איתו בלא הרבה כסף שייתן שיפור גדול ויתאים לכל שאר הרכיבים אני אוכל גם לקנות עם הלוח אם מעבד קצת יותר טוב.. אני חושב שכל השדרוג הזה לא צריך לעלות על 600 שקל.. ככה שזה בערך התקציב.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by KYSG,

כתבה מצויינת מומלץ בחום לקרוא: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2565 AMD שליטה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כי שמעתי שזה המון ללוח אם..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Lumber_Jack Jim,

היום החלטתי להעלות גם את המולטיפלייר של המעבד שלי בנוסף לזיכרון שנמצא כבר על 117. המעבד שלי כבר פתוח כך שניתן להעלות את המכפלה בלי שום מוד. אני ניגש לביוס ומעלה אותו ל13 (המקסימום) שומר ומפעיל מחדש. לפי הביוס המעבד נמצא ב1521 Mhz. אבל לפי CPUID המעבד עדיין על 807 Mhz . למה CPUID לא מוכן להתעדכן?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by x-dude,

הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650 שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים. למישהו יש איזשהו מושג ? אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שלי תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Bar Naftali,

הוסף כחבר שלח הודעה צפה בפרופיל חסום משתמש שלום לכולם מעוניין לקנות במשך השבוע זיכרון 16 ראם או 8×2 (לא משנה) אשמח להצעות (חנויות אייבורי וKSP בלבד) תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה?650 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50± עדיף שלא מפרט נוכחי: מעבד: ryzen 5 1600 לוח אם: asus prime 350m-a קירור המעבד: כלול במעבד (חלק מהקירורים הקיימים למעבדים מהווים הגבלה לחלק מהזכרונות בשוק ולכן חשוב לציין את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zone51,

הי , מה הלוח המומלץ למיפרט הבנוי על AMD Sempron Socket 754 התקציב בסביבות 500 שח תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימה חשבתי לשדרג את המעבד לE5200 כמה שיפור במשחקים אני אראה? לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך. האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים? וכן, הלוח שלי תומך ב45nm יש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by aviv 926,

אז אתמול אחרי שקניתי מחשב חדש בערך שבוע אחרי רציתי לעדכן את הביוס כי הבנתי שזה קצת כדי במחשבים חדשים לגמרי .... נגשתי לאתר גיגה בייט הורדתי בדיוק את הגירסא והכל עדכנתי את הביוס וזה עשה הפעלה מחדש נכנס שוב לביוס ראיתי שעובד אני לוחץ על כפתור יציאה מהביוס וזה יוצא מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס ולא למערכת הפעלה חשוב לי לציין הוא לא מזהה את הכוננים בכלל לא את ה SSD ולא את ה hard ... רק את הדיסק און קי של העדכון דגם לוח: b360m ds3h

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yz101,

כיום נמצא במחשב T5250 זה מעבד שמיוצר בליטוגרפיה של 65NM. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30786&processor=T5250&spec-codes=SLA9S האם מעבד T6400 יתאים במקומו? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40479&processor=T6400&spec-codes=SLGJ4 יש הבדל בין הסוקטים PPGA478 ל PGA478? מישהו יודע איפה אפשר לראות את רשימת התאימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by butke,

משהו זול אבל שיהיה טוב (אני יודע שזה לפעמים קשה ...) עם כרטיס קול עליו . אם יש עליו גם כ. מסך יותר טוב מ voodoo 3 , אפשר גם .. תודה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TamirR,

נכנסתי לביוס וראיתי משהו מוזר (בשבילי) יכולתי לשנות את המהירות של המעבד (נראה לי) יכולתי להעלות למהירות ממש מעולות יש לי מעבד amd 1100 athlon ולוח אם abit kt7a בעיה שניה משהוווווווו סופר מוזר המחשב שלי מזה scsi שאין לי בניסיונות למחוק אותו דרך הxp הוא חזר שוב ושוב (היה לי scsi בעבר במחשב וכמובן שהוצאתי אותו) בעיה שלישית יש לי מחשב מאוד טוב amd athlon 1100 לוח אם abit kt7a raid הארד דיסק ibm 30g rpm7200 זיכרון 256 3 מאוורים להארד דיסק ולצערי אחד מת (אולי הבעיה) cd-rom asus 50x yamaha 16*10*40 live value 128 מארז full tower geforce2 mx400 32 כרטיס רשת 10/100 וכמובן windows איכס פי [glow=red, 2, 300]עכשיו לבעיה[/glow] המחשב נתקע לי כל 10 דקות לשתי דקות וחצי מה לא עשית…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. איך לעזאזל אני עושה את זה!?!?!? בשום פנים ואופן אני לא מצליח לעשות BOOT מה-ONBOARD RAID. לא הייתה לי בעייה עם ה-PCI RAID הקודם שלי. צריך עזרה דחוף.......

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by srolik,

ברצוני לקנות זכרונות למחשב הישן שלי ( פאקרד בל גירסת ICONECCT פנטים שלוש 933 וניראה לי לוח משולב ) יש בשוק הרבה סוגים של זכרונות 133 SDRAM והם עולים אפילו יותר מ DDR 400 מה מהם מתאים לי ? אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות שמוכרים בה זכרונות כאלה במחירים סבירים ...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים... אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול... אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10... המפרט שלי בצד... אשמח לתגובות...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום עם לא נתייחס לאופציות השידרוג וכו' ניקח 2 מעבדים C2D E8500 ו i5 750 עם נשים את שניהם במחשב עם סירקולצויה טובה מאוד של 5 מאווררים במארז וקירור ברמה של thermalright ifx-14 (לE8500) ן NOCTUDA-NHD14 לi5 750 ,שהם זהים במחיר בערך. איפה יהיה פוטנציאל לOC יותר גדול?האם במקרה הזה עם לוח טוב אפשר להגיע ל5GHZ עם הE8500? ולמשחקים שתופסים 1-2 ליבות הE8500 יהיה יותר חזק?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מעבד amd2800 ולוח אם epox 8hda5j. בדקתי דרך cpuz את מכפלת המעבד והתוצאה היתה x9 (תדר המעבד היה 1800MHZ). כאשר בדקתי את אותו הדבר דרך הביוס היה רשום שהמכפלה היא 10 (cpu clock ratio) ולא היתה אפשרות לשנות. כמו כן תדר המעבד נמצא על 200MHZ. משהו פה לא מסתדר לי, הרי מהירות המעבד מחשבים לפי מכפלהFSBx. הFSB שלי הוא 200, אז איך זה מתחשב בפועל? מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש? :s05: תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים