מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב ושבת שלום יש תוכנה שבודקת את תקינות הלוח אם? כמו למשל שיש בדיקת סקטורים לארדיסקים, או memtest לזיכרון וכו. יש תוכנה כלשהיא שבודקת מקצה לקצה את הלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4 GB DDR3 1600 האם זה מספיק כדי להריץ משחקים על HIGH ?(אני יקנה את ה290 ) או שזה יגביל את המערכת? אפשר הסבר מפורט על כך (אם זה מגביל או לא?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת... מעיון ב-SPEC שלו נראה שלא. אם לא, מה סדר גודל המחירים של לוחות שכן תומכים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מתכנן לרכוש כ. זכרון של 8GB, ובהנחה שאצטרך בעתיד יותר מזה, אוסיף עוד 8GB. עד כאן נשמע מצויין. הבעיה מתחילה, כשצריך שהכרטיס השני, יעבוד באותה מהירות ויהיה בעל אותו הספק - כל עוד שאני אקנה כרטיס בעל מאפיינים סטנדרטיים, זה בסדר. וגם עדיף שזה יהיה כרטיס מאותה חברה, ואפילו זהה. - ופה הבעיה. בהנחה שארצה לשדרג, בטח זה יקרה בעוד שנה~שנתיים. מי מתחייב לי שעדיין ימכרו את הכרטיס שלי בזמן זה? מה הפתרון? האם לקנות פשוט עכשיו שני כרטיסים? האם אפשר לקנות כרטיס אחר ולהריץ אותם לא בDual Channel. אלא על מסילות 1 ו-3? או שאולי המחירים יהיו אז זולים יותר, וזה לא סיפור, ומקסימום אקנה סט חדש של 2X8... מחכה לתשובות מנסיונכם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב מדיה עם לוח GA-B75M-D3H, לפני כמה ימים נראה שהמחשב נכנס לסוג של boot loops (המאווררים נדלקים לכמה שניות ואז נכבים ונדלקים שוב), ניסיתי את העצות שמסתובבות באינטרנט כדי לפתור את הבעיה (להוציא את הבטרייה, לנתק מהחשמל, לעשות reset...) אבל לא ממש עזר. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הלוח הזה ? כנראה שאצטרך להחליף אותו, למישהו יש המלצה על לוח דומה שיעשה את העבודה עם שאר החומרה (I5 DDR4 )?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ! האם מישהו יודע מתי יגיעו מעבדי Llano ו Bulldozer ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום מעבד AMD XP 1700 0.13 micron במקום ה Athlon 1.1GHz הישן שלי. לאחר הדלקת המחשב ראיתי שה bios מזהה אותו כ XP 2000+ (לוח Asus A7V133). הסתכלתי על נתוני התדר שלו וראיתי 1667MHz. לעומת זאת על המעבד כתוב באמת XP 1700. האם ייתכן?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד i5-2500K על לוח מבוסס H67 אמנם לא ייתן לי לנצל את האפשרות של המהרת המעבד.. אבל אקבל ליבה גרפית HD3000 (לעומת HD2000 במעבד ללא ה-K).. - האם למעבד ה-K קיים יתרון גם מבחינת ההמהרה של הליבה הגרפית ? - האם היתרונות הגרפיים של מעבד ה- K יבואו לידי ביטוי בכל לוחות ה- H67 ? - האם הפרש הביצועים בין שתי הליבות הגרפיות, מצדיק את ההפרש במחיר ? נ.ב. היתרון הגרפי שאני מחפש הוא חיבור שני מסכים במקביל! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב טיפה נדפק, ככל הנראה לוח אם תקול. הרקע הוא שהכרטיס מסך לא עבד, החלפתי אותו עם כרטיס מסך אחר של אח שלי וראיתי שהכרטיס של אחי כן עובד, לכן הנחתי שהכרטיס שלי הוא הבעיה. כנראה לאחר נסיונות להוציא מכרטיס המסך התקול תמונה, נדפק עוד משהו כי קניתי כרטיס מסך אחר (9800GT) חדש מהקופסא, והוא לא פועל אצלי (אצל אחי כן). ההנחה שלי היא הלוח אם, כל שאר הרכיבים פועלים מהבדיקות שביצעתי. כרגע הוא Gigabyte GA-P35-DS3, לא דגם זול (נקנה לפני מעל שנתיים), הוא היה לוח אם איכותי מאוד אז. (ניתן לראות מפרט מחשב בפרופיל) עקב התקלה, אני אאלץ כנראה להחליף אותו (הכנסתי את המחשב למעבדה לבדיקה), והייתי מעוניין לשמוע דעות לגבי לוחות אם אחרים בעלי צ'יפסט G41 זול. האם תהה ירידה בביצועי ל…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שניהם PC3500 מה לקחת? ד"א ממש לא מעניין אותי שלהוא יש מנורה מסכנה ועיצוב וזה.. שטויות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלות בנוגע למעבדי: INTEL ו- AMD השאלות על המעבדים מתקוונים אך ורק למעבדים שנועדו למשחקים! 1. למה אומרים שמעבדי AMD יותר טובים ממעבדי INTEL? 2. איזה מעבד הכי משתלם לי לקנות מבחינת ביצועים וכסף (איך קוראים לדגם?)? 3. איך קוראים למעבד הכי טוב של INTEL ? מה המחיר בערך? 4. איך קוראים למעבד הכי טוב של AMD ? מה המחיר בערך? 5. סוגי מעבדי INTEL LGA775 טובים (אך ורק מבחינת ביצועים)? תודה מראש.... *לאחר עריכה לאחראי על הפורום: ערכתי את ההודעה שלי מחדש ואני מקווה שתענה לי על השאלות שלא יכלת לענות לפני שערכתי מחדש את ההודעה...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצורך השאלה אני אשתמש במעבד core i7 6700k באחד מאתרי השווואות המחירים מוצגים שני גירסאות של מעבד core i7 6700k אחת Intel Core i7 6700K Tray ואחד Intel Core i7 6700K Box שאלתי היא מה ההבדל בין TRAY ל-BOX
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים... אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול... אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10... המפרט שלי בצד... אשמח לתגובות...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד מתקשר עם הגשר הצפוני ב64ביט בפעימה והזכרונות מתקשרים עם הגשר ב 64בביט בפעימה אבל בדואל צאנל כל אחד מהזכרונות שולח 64 ביט זאת אומרת 128 אז מה נותן הדואל צאנל אם המעבד יכול להעביר רק 64 ביט עוד 64 סתם??
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-