מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
היי, נשרף\נדפק לי אחד ה-DIMMS של הזכרון, היה לי 4*2GB של CORSAIR VS2GB1333D3 התחלו כל מיני בעיות, צפצופים של ה-BIOS על זכרון, ניסיתי הרבה עד שהבנתי שיש אחד ספציפי שעושה את הבעיה. הוצאתי אותו לכמה שבועות והכל תקין - החזרתי ושוב באלגן. קיצר הלך ): אז עכשיו אני עם 6GB והירידה מורגשת, השאלה שלי עכשיו היא אם לקנות שוב אותו אחד ב-90 שקל או לקנות כבר אחד של 4GB בלא הרבה יותר ואז אגיע ל-10GB. העניין הוא שאז אני פוגע ב-DUAL CHANNEL למיטב ידיעתי וכאן השאלה. מה כדאי לעשות? זה המפרט: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח [/td] [td…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה קורה במצב שהמעבד שרוף...האם המחשב יפעל אבל לא יראה תצוגה? או שיהיה תצוגה ויהיה רשום שהמעבד לא טוב?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי עוד 2GB זיכרון במחשב, ה CPUZ מזהה אותו ואומר לי שסה"כ יש קצת מעל 3GB אבל כשאני נכנס למחשב שלי בלחיצה ימנית>מאפיינים הוא לא מופיע. צריך איזשהו עדכון? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חייב את העזרה שלכם בבחירת חברה של זיכרונות mushkin ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5 או g.skill ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אני מקבל חום מקסימום (100C) במעבד בזמן שהוא 100% מנוצל אני משתמש כרגע במאוורר Arctic Alpine 11 Pro ולאחרונה קיבלתי מחשב גיימיניג ישן בן 7 שנים בערך שחבר לא היה צריך ושם יש מאוורר ZALMAN CNPS9900A LED שהוא ניראה במצב תקין לגמרי עכשיו השאלה שלי היא האם עדיף את המאוורר החדש,או את הישן כי אולי ההולכת חום ומהירות הסיבוב של המאוורר הישן הוחלשו עם הזמן אז מה עדיף ישן או חדש? תודה מראש על העזרה (-: לינקים למאווררים CNPS9900A LED-http://www.zalman.co.kr/contents/products/view.html?no=403 Arctic Alpine 11 Pro-https://ksp.co.il/?uin=9940
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 רק הכרטיס הגרפי לא נראה מושך במיוחד למישהו יש בכלל שימוש בשיט העצבני הזה? AtomChip 6.8GHz 1TB RAM 2TB HD Space :smile1: לא, עדיין לא קיים למי שלא טרח לקרוא את הכתבה מוואלה, חכו עד תחילת 2k6
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים ל AMD Athlon XP 3200+ BARTON BOX original cooler included 0.13 512K cache וגם לזיכרון KINGSTON KVR400X64C3AK2/1G DDR400/1GB 512MBX2 על איזה לוח אם טוב הייתם ממליצים? מה לגבי קירור וספקי כוח האם יש איזה שהוא משהו מומלץ גם? ואיזה מארז לדעתכם יתאים למחשב שכזה? הא ואם לא איכפת לכם גם לתת חוות דעת בקצרה על המעבד והזיכרון ואם ביחד עם לוח אם טוב זה שילוב מצויין?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי התלבטות קשה , קניתי לוח חדש של גיגה בייט לוח מפואר דגם 8I945GMH-RH(קניתי כבר לפני חודשיים) קניתי גם אחד גיגה זכרון מהירות 667 , הארד דיסק sata 2 200 גיגה, הבעיה שנשארתי עם המעבד הישן שלי אינטל פנטיום 4 3.0(תומך hyper - theading), אני לא מרוצה ממנו ואני יודע שהוא ישן , התפנה לי תקציב קטן של 650 שקל ואני רוצה לקנות מעבד שיחזיק לי משחקים וריבוי ישומיים במהירות ויעמוד בכבידות גדולה יותר. אני רוצה לקנות Pentium D 820 Intel לינק : http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=384 השאלה שלי האם שווה לי לקנות את המעבד הזה ואם כן כמה הוא יותר טוב מהמעבד שלי כרגע (הלוח שלי תומך אך ורק בפנטיום 4 ופנטיום d) כמה ההבדל גדול במשחקים אם בכלל... תודה...
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ישן שיודע לקבל מודול זכרון של DDR2 במהירות של 533MHZ . מכיוון שהמודולים האלה כבר נדירים יחסית הם גם יקרים יותר. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במודול מהיר יותר כמו למשל DDR2 667MHZ במקום זה של ה533MHZ ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני הולך ביום ראשון לקנות מעבד ולוח חדשים אז חשבתי על AMD 64 במהירות 3200 ולוח אם של GIGABYTE מדגם ?K8NSC-939 (s939) nForce3? רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את זה לעומת המחשב שיש לי עכשיו: INTEL פנטיום 4 מהירות 1.7 לוח של אינטל מלפני 3 שנים זיכרון 512 חדש 400 מגה הרץ שעובד עכשיו על 266 ובלוח החדש יעבוד על 400 וכרטיס מסך GIGABYTE RADEON 9550 128M 64BIT התקציב שלי זה 1700 אולי רק בקצת יותר ושיהיה כולל הרכבה בKSP שעולה 190 תמליצו לי אם יש לוח אחר יותר טוב במחיר דומה ותגובות לגבי המעבד תודה פיניש
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קראתי באתר של ASUS שישנם לוחות מדגם זה שהם עדיין עם צ'יפסט ישן ולכן לא תומך בקונרו. האם מישהו בארץ נתקל בלוח אם כזה ונדרש להחזירו לחברה ?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
השאלה היא הכותרת... אה ועוד משהו קטן - יש טעם לקחת ספק CORSAIR VX 550W במקום 450W אם הכ.מסך הוא RADEON4850? ועוד דבר קטן - יש הבדל בין 4850 של PALIT לשל SAPHIRE? (מבחינה פיזית - קירור או מבנה, מה עדיף) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע מערכות 32 ביט למשל XP 32 או VISTA 32 מזהים 4 ג'יגה רק כ 3.25 ג'יגה עקב מגבלות תכנוניות. השאלה שלי היא כזאת: מי מכם התנסה בזה: לוח P5K עם ארבעה סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון מהסוג הזה, או משהו דומה ? לקוח שלי רוצה לקנות שני סטים כאלה ולקבל 4 סטיקים ולשים אותם ביחד. האם ישנה בעיית תאימות כי למשל לוח ה ABIT שלי לא מזהה ולא עולה בכלל עם 4 סטיקים ואני יודע שבלוחות רבים זה כך http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=829&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& אני הרכבתי כבר למישהו מערכת עם לוח P5K DELUXE עם הסט הזה של רק שני סטיקים של 2 ג'יגה וזה זיהה הכל באופן מושלם כאמור הנ"ל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחד משיתופי הפעולה הכי לא צפויים בשוק החומרה מקבל פירוט רשמי באחד מאתריה של אינטל, שעשוי להעיד על השקה מעשית קרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל לא באתר אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות אודה מאוד אם תוכלול לעזור לי או קי דבר ראשון זכרונות: עד היום היה לי מחשב rdram ואני לא יודע איזה זיכרון ddr טוב לאוברקלוק אני יוכל לקנות. דרך אגב אני לא מבין בתזמונים אודה אם תוכלו לסביר לי בינתיים אני מתלבט בין: OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series או זיכרון 400mhz? לא בהכרח של ocz דבר שני בנוגע למעבד כדאי לי לקחת p4 2.8 prescott או p4 2.8 northwood? לוח אם בינתיים אני הולך על abit ic7-g תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם !!! יש לי את המפרט הבא... AXP2100- 200*9.5 Giel ultra platinum 256*2 Abit AN7 Redon 9700 אני מקבל ב3די מארק 2K4 ציון של 4000, שאני חושב שהוא סבבה למפרט אבל תאחלס במשחקים הזמני טעינה שלי ארוכים בממוצע, יש תמיד לאגונים כאלה קטנים של חצי שניה בתחילת המשחק, אני חובב סימולטורי טיסה וכל עצירה של שניה יכולה להיות קטלנית. המערכת עצמה דיי סבבה לא HIGH END אבל בהחלט מערכת חזקה, אך בכל זאת אני לא הכי מרוצה האם הסיבה היא המעבד? אם כן מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? או האם אני סתם חשדן ובכלל מדובר בבעיות שנובעות מרכיב זה או אחר? בתודה מראש, לירן
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי q6600 ושאני נכנס לcpu-z או אוורסט הם רושמים לי על המעבד דבר כזה. CPU Clock 1600.1 MHz (original: 2400 MHz) מה זה אומר שהמעבד שלי פועל פחות ממה שהוא היה צריך לפעול?! אני לא מבין את זה כלכ ך.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754, הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300). הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP. חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40 והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו) אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-