מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell latitude d630 ואני רוצה להוסיף לו זיכרונות - 2X2gb. ראיתי שבעיקרון הזיכרון שלו הוא pc2-5300 אבל אפשר להוסיף לו גם pc2-6400. להבנתי ה-6400 בכל מקרה ירוץ במהירות של ה-5300, ולא אמור לשפר את המצב. שאלתי היא האם ה-6400 יכול להיות בעייתי במחשב הזה? הסיבה שאני שואל היא שיש מקומות (כמו בלינק למטה) שאומרים שהם ישלחו 5300 או 6400, לפי מה שיהיה להם במלאי. http://www.ebay.com/itm/New-4GB-2X-2GB-Memory-DDR2-SODIMM-RAM-for-Laptop-DELL-LATITUDE-D630-/370579166853?pt=US_Memory_RAM_&hash=item56483d5685#ht_3769wt_936 תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם אסוס p8z68 deluxe/gen3 אני מחפש זיכרונות ddr3 cl7 איכותיים עם גוף קרור נמוך 2 יחידות של 4GB מישהו יכול להמליץ?? בברכה ותודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
כרטיס טלביזיה או קול שעושים שימוש בסלוט של PCIe 2.0 x1, יכולים לשבת על הסלוט השני למשל, של PCIe 2.0 x16 ( אני יודע שהסלוט השני הוא X8 )?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם אפשרי לשים על cfx כרטיסי מסך של nvidia? והפוך, האם ניתן לחבר לsli 2 כרטיסי מסך של ati? המטרה היא לא ביצועים, אלא עבודה מרובת מוניטורים.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם שלי, הוא לא תומך DDR3 ולא מבסוט עליו כ"כ, ומוגבל במהירות DDR2 - בקיצור ישן. הדגם שיש לי הוא P35-DS3L של חברת ג'יגבית אני מעוניין לקנות לוח אם חדיש עד 300-400 ש"ח, שראיתי שאלה המחירים היום. אני בעל Q6600 G0 יש לי קירור Thermaltake כרטיס מסך נוכחי 8800GT ישודרג ל 6770 כנראה. ספק ז'נרי 400W Corsair זיכרון נוכחי 2 ג'יגה, ישודרג ל4 ג'יגה מסוג 1GBx4 DDR2 800Mhz מסך 22''
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לזכרון מומלץ ללוח אם של ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 (rev. 2.0)תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי זיכרון לאחד הסלוטים על הלוח אם, ולאחר מספר שניות החלו מסכים כחולים והתרסקות של WIN , שבסופו הזיכרון לא עבד יותר, בהכנסת זיכרון אחר לאותו סלוט המחשב עובד יפה, מה יכולה ליהיות הסיבה לעיניין זה ומה ניתן לעשות עם הזיכרון הנ"ל?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/MicroSite/316/images/overview.html מה זה mSATA SSD Support ? איך משפר במה משפר nique Onboard mSATA SSD Support GIGABYTE Z77X-UP7 motherboard features an onboard mSATA slot, allowing DIY builders to take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel® Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC’s performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume times. Simple and Efficient mSATA modules are easy to install, take up less space, use less power and require no additional cabling for smaller form factor…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הלוחות של היצרן הנ"ל מה מומלץ למה ? לחדד מאוד בלמה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יכול להיות שהשילוב הנ"ל לא תומך במערכות הפעלה של 64bit? במידה ואכן זה כך יש סיבה שזה לא יתומך ב-XP 32bit?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לתוכנה CPU-Z לבדוק משהו במחשב שלי ובלשונית של הזכרונות גיליתי להפתעתי שהזכרונות פועלים על מהירות מקסימלית של 667Mhz ובקבלה של המחשב רשום במפורש 1333Mhz אשמח להסבר הגיוני מה עובר על המחשב שלי (או שפשוט החנות רימתה אותי והתקינה זכרונות אחרים?)
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח אם,זכרון ומעבד, חשבתי לרכוש את ה 3750K,השאלה שלי היא האם לוח עם צ'יפסט B75 יוכל לבצע OC למעבד?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-