עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש לי מעבד AMD 3800X2 DUAL CORE AM2 איך אני יכול לדעת שהוא צורך 65W.???

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by fredi157,

שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

מי יותר חזק? בדקתי בגוגל ולפי המבחנים הם די דומים 6.6 לעומת 6.5 אבל במבחן מסויים המעבד e5450 ניצח פי שתיים - passmark

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj

5. שלום רב , רכשתי לפני כמה ימים לוח אם GA-P67A-UD4-B3 - נכנסתי ל BIOS והבנתי שיש אופציות בשם הזה Extreme Memory Profile (XMP) הובן לי מהחוברת שקיבלתי במארז של הלוח אם שהאופציה הזאת משפרת את הביצועים ומגדילה את המהירות של כרטיס הזיכרון המותקן בלוח אם (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ובו יש 3 אפשרויות אפשרות א' : DISABLED אפשרות ב' : Profile1 אפשרות ג' Profile 2 - הפרופיל הזה לא זמין ב BIOS אצלי וזה נראה לי מוזר ואסביר רכשתי 8 GB של כרטיסי זיכרון של חברת Patriot G2 במהירות 1600MHZ ורשום במפרט הזיכרון שהכרטיסים תומכים באפשרות XMP READY , כמו טלוזיות שמגיעות עם HD READY כרגע ההגדרה המסומנת היא DISABLED , אבל כאשר ההגדרה הזאת מוגדרת ב BIOS אני רואה מתחת לזה בשורה Memory Fr…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by EagleX2,

רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gil_k,

המעבדים E4400, E6320, E6420 מתחילים להמכר בארץ כנראה נעה הראשונים שמתחילים עם המכירה, הנה קישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7489 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7490 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7488 ד"א, אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש בערך, איזה מעבד כדאי לי לקחת? עד עכשיו בניתי על הירידת מחירים של ה E6600. יום טוב עריכה: שכחתי להוסיף שגם המעבדים השתפרו וגם המחירים ירדו (לפחות ככה זה בנעה), ה E6300 BOX עלה 1150, עכשיו עולה 1070 וזה E6320, כנ"ל גם לגבי E6400 ו E4300. אולי בסוף אני עוד יקנה מהם =]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by taotao,

http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=CT12864Z40B&Cat2Cat1ID=2835&Cat2ID=9116 למה הזכרונות האלה זולים כול כך ? יחסית כאילו רציתי לקנות 1 גיגה של סמסונג שזה נחשב ממוצע ביותר ולא מצאתי מיתחת ל1200 שקל אז איך זה שאלה עולים 700 ומשהו הם לא משהו או סתם חברה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. AMD מציעים להורדה תוכנת שירות לשיפור הביצועים של המעבדים כפולי הליבה שלה. אתם מוזמנים לנסות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32790 שם יש לינק לאתר של AMD: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/TscSync.zip

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by k22,

יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש? כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Pentium D 930 3.0 Dualcore 64 Bit 2x2 Cache Gigabyte 8i945P-G WD 250GB Sata2 16MB cahce WD 60GB Zalman 9500 Cooler HEC 400W אז זה המפרט של המחשב שעד עכשיו היו בו 2*512 DDR2 של Corsair שתי שאלות לי אליכם: 1. מה יותר כדאי לקנות.. [glow=green,2,300]2*1024 [/glow] עם לייטנסי נמוך [glow=green,2,300](3)[/glow] או[glow=red,2,300] 4*1024 [/glow] עם לייטנסי טיפה גבוהה יותר[glow=red,2,300] (4) [/glow] אם נתחשב בזה שהמחשב מריץ רוב הזמן תוכנות רינדור למיניהם ופוטושופ 2. על איזה זכרונות הייתם ממליצים בשתי המקרים אם אני כן רוצה לעשות OC הגבול שלי זה 900 שקל (ל2 או 4 ג'יגה)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי מעבד I7-7700K ושמתי לב בהשוואה כאן שהתושבות הם אותו הדבר בין שני המעבדים, זה אומר שהלוח שלי Asus z270f gaming מתאים לזה? ואם כן, עלי רק להחליף זכרונות או שגם זה לא? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לקחנו לביקורת את לוח האם היוקרתי ביותר של Gigabyte לתושבת המודרנית של AMD - בשביל להבין מה הופך אותו למיוחד כל כך לכתבה

16. Started by Fortunes,

היי חבר'ה, אשמח לעצה. ברשותי מחשב יחסית ותיק עם 8 ג'יגה זכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (2 סטיקים) ולוח אם: GA-H77M-D3H Gigabyte אני רוצה להוסיף עוד 8 ג'י'גה למערכת (על מנת להגיע ל16 סה''כ). האם יש מניעה בדרך ההוספה\חיבור? אני זוכר שהיה את כל נושא ה dual ddr שסטיקים היו צריכים להיות מחוברים בזוגות זהים וכ''ו. מה ההמלצות היום? ואשמח כמו כן להמלצה ספציפית על זכרון, מעדיף מ TMS

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by DS,

אז ככה מכיוון שחשבתי על כ.מסך חדש, אני צריך לוח אם חדש כדי שהוא יתמוך ב PCI-E כששלי תומך ב AGP. אז אחרי חיפוש עמוק ועצבני(לא משנה) בזאפ מצאתי לוחות זולים אך כולם AGP ואני גם לא מבין מזה צ'יפסט וכל השטויות הללו. בקיצור אני הורדתי(באופן חוקי,TRIAL) את התוכנה EVEREST Ultimate Edition וזה מה שקיבלתי אז אם אתם יכולים לתת לי לוח אם עד 600 ש"ח במחיר הזה עבור הרכיבים האלו: לוח אם: P4C800 DELUX רוצה להחליף מעבד:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 2 סטיקים של 512 MB. מהירות של שניהם 200 מגההרץ כל אחד. סוג: DDR צ'יפסט: Intel Canterwood i875p תומך במהירות FSB: 800 266 333 ביוס: AMI השם שלו. זה הכל בערך. עכשיו יש לי שאלה: אם אני קונה לוח אם חדש, הצ'יפסט חשוב? ז"א אם יש לי א…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?

19. Started by srolik,

ברצוני לקנות זכרונות למחשב הישן שלי ( פאקרד בל גירסת ICONECCT פנטים שלוש 933 וניראה לי לוח משולב ) יש בשוק הרבה סוגים של זכרונות 133 SDRAM והם עולים אפילו יותר מ DDR 400 מה מהם מתאים לי ? אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות שמוכרים בה זכרונות כאלה במחירים סבירים ...

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Glow,

שלום! כמו שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות זיכרון ,שני סטיקים שלו בנפח של 256 שיעבדו בדואל ושיעמדו בMHZ גבוהה.. המפרט שלי : מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6MHZ לוח אם: GIGA- BYTE 8IEXP דיסק קשיח: WDC WD400BB-00CAA0 כרגע עשיתי OC למעבד והגעתי ל1.9 והזיכרון ב 303 MHZ ולפי מה שאמרו לי הוא מפריע..... המליצו לי לקנות את זה Samsung PC3200 TCCC שיכול להגיע ל 500MHZ... אפשר המלצות אחרות או דעה על הזיכרון? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by milgy,

מי עדיף ולמה ? מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים