עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RAZIEL98,

שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by arbily,

שלום, מה עדיף היום למשחקים? אופציה 1: intel i7 920 ו HD4890 . אופציה 2: Intel Core 2 Quad Q9550 ו שני כרטיסי מסך של HD4890. ד"א יש לי מסך Samsung 22" 5ms 1:50000 ואני רוצה לשחק ברזולוציות הכי גבוהות ושיזוז חלק....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by talash,

שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  4. Started by Palamnaeusus,

Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by Turbine,

מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.

• 16 תגובות
    • 976 צפיות
  7. בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511339.msg4376124#msg4376124 לטאבלט ViewPAD10 שמריץ WIN7, איזה דגם מעבד עדיף מבחינת ביצועים נטו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jamush,

אחרי הכל. מה יותר מומלץ מבחינת ביצועים בלבד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by SupeRnovA,

שמעו אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט, ממש עוד מעט עכשיו אני סגור כבר על לוח אם הכוונה לאיזה חברה אבל אני לא סגור על מעבד ( אני די בור בנושא הזה ) איזה מעבד כדי לקנות ( 3000mhz , cache 512/1m ) amd או intel אני לא יודע? חלק אומרים לי זה יותר טוב וחלק זה.. מה לעשות?!?! :s05: המחשב הוא למטרות משחקים אולי קצת כבדים וכל השאר הפעולות של המחשב אבל שגם יתפקד טוב בעתיד ויעבוד אולי אפילו גם עם הוינדוס החדש שיצא בעתיד..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by gggilad13,

איזה מביהם יותר טוב? (בעיקר למשחקים) איזה עדיף לקנות (את שניהם אני יכול להשיג באותו מחיר) מדובר על מעבד 3000/3200

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע יש לי סלרון 2.4GHZ, אני יודע שמעבר לP4 3.0GHZ/2.8GHZ תיהיה שידרוג משמעותי. השאלה שלי היא איזה מעבד עדיף: Intel Pentium 4 HT 3.0 Prescott 3.0GHz Stepping E0 או Intel Pentium 4 2.8 NorthWood 2.8GHz מצד אחד: לראשון יש 200MHZ יותר, וטכנולוגית HT [,ליבה חמה יותר אבל כפי שהבנתי בנויה כדי לעמוד בטמפ' גבוהות]. מצד שני: לשני יש ליבה קרירה יותר, מחיר זול יותר בכ10%. תודה ושבוע טוב לכולנו, אופיר.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. חברה קבלו את המעבד הכי חזק שיש קיום למחשב שולחני ביתי רגיל: http://www.intel.com/products/processor/pentiumXE/index.htm כפול ליבה. עם 4 מגה קאש (2 מגה לכל ליבה) מהירות FSB 1066 MHZ תדר שעון של 3.73 GHZ !!!! עם 64 ביט ... וכל שאר הבולשיט!! אחלה מעבד הכי טוב של אינטל ושל AMD ....... וגם נראה לי יותר טוב מה FX 60 ...... להלן עמוד של השוואתו למעבדי Intel אחרים: http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1 נ.ב 65 ננומטר....+ HT....

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by 3xter,

שלום לכולם אני קניתי מעבד עם מאוורר Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX Prescott כאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שבתחתית המאוורר מודבק חומר אפור כהה.. אני יודע שבדר"כ צריך להוריד מדבקה בתחתית המאוורר אבל כשניסיתי קצת להוריד אותה הגעתי למסקנה שזה לא מדבקה אלא ה Thermal Compound עצמו (זה היה חומר דביק ולא היה מתחתיו כלום מלבד המתכת) ולכן השארתי אותה. אני לא יודע אם זה היה הדבר הנכון או לא אבל כרגע תוך 15 דקות המעבד שלי על 63 מעלות והמאוורר על 5300 RPM (בממוצע) אני לא צריך לציין שזה ממש לא נשמע טוב אם יש כאן מישהו שיש לו מושג על כמה מעלות אמור לעבוד ה Prescott או המלצות בנושא אני אשמח לשמוע. תודה 3xter

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by mor_anter,

מה ההבדל בין זה INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott לזה INTEL Pentium 4 - 3.0 Prescott

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  17. שלום,האם המעבד הה שבכותרת מתאים ללוח אם של asus p4p800 ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by cpus,

נו, מה אתם אומרים? מה יותר טוב ? לא מתכנן לעשות OC לאף אחד מהם ככה שאני רוצה לדעת ביצועי מחשב נטו תודה לעונים.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MasterDK,

לאינטל פנטיום 4 3.0 64 ביט יש תמיכה אחורנית מלאה ב 32 ביט?

20. Started by MasterDK,

Intel pentium 4 3.0 64bit על 60 מעלות זה בסדר?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  22. איזה שהן המלצות??? איפה שלא קראתי אתרים בעברית /אנגלית ממש כיסחו אותו ל AMD ATLON 64

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by roes,

המעבד הזה טוב? INTEL Pentium 4 Lga 775

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-e2160.html אחת הביקורות הראשונות ברשת על המעבד הזה לדעתי, בלי לגעת בו הוא דיי חלוש ונופל בהרבה מה-4300 למשל בעיקר במשחקים אבל ב-OC מכובד הוא עוקף אפילו X6800 ובמחיר של פחות מ-100$... נשמע מעניין ויכול להחזיר את עניין האוברקלוק לבסיס שלו, לקחת מעבד זול מאד ולעשות ממנו משהו חזק באמת. נראה מבטיח...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nec_000,

אחת הסקירות הכי טובות שנתקלתי בהן אי פעם. מאד מעניין וסופר פרקטי לדעת את התוצרים שהוא גילה תוך כדי הסקירה. אל תפספסו ולצפות עד הסוף, היות והרבה מהמסקנות הן באמצע - תוך כדי הסרטון:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.